|
|
|
1
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]()
|
![]() ميلاد حضرت فاطمه معصومه (س)رو به همه دوستان خصوصا گل دختراي عزيز تبريک ميگم نامگذاري اينروز عزيز به اسم روز دختر يه تکليف برامون ايجاد مي کنه،اينکه شيوه ي زندگيمونو به زندگي حضرت نزديک کنيم...راستي چقدرسعي کرديم؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
2
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]()
|
![]() در سال 1385 یک رویداد تاثیرگذار برای دختران کشورمان اتفاق افتاد. شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اساس پیشنهاد فرهنگسرای دختران ، روز مبارک تولد حضرت فاطمه معصومه ، کریمه اهل بیت را به عنوان روز ملی دختران تصویب و اعلام نمود و بر همین اساس نیز طی جشنی در روز میلاد آن حضرت ، اولین سالروز ملی دختران گرامی داشته شد و فرهنگسرای دختران به عنوان دبیرخانه دائمی روز ملی دختران انتخاب شد. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
3
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]()
|
آخی ! روز پسر نداریم نه؟ من هرچی فکر کردم دیدم نداریم یا من یادم نیومد ! ولی کاریش نمیشه کرد آخه دخترا شاخه نباتن ،دخترا سیب گلابن ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 25 |
|
|
4
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]()
|
؟راستش من از چند تا دوستان عزیز کانون پرسیدم که برای روز دختر چه کار کنیم ؟؟
![]() دوستان گفتن برای یک روز همه آقایون رو ایگنور کنیم !! ![]() وای خدا مرگم بده ![]() اما اما هرچی فکرمیبینم بد نظری هم نیستا.... حالا یگه چه کار کنیم؟؟ ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
5
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]()
|
سرکار ایران حالا نمیشه یه کاری بکنید که دل ما آقایون هم به دست بیاد؟ البته بگم که حرف شما متین منتها اگه روز پسر نداریم عوضش تا دلتون بخواد مدیر مرد داریم که ابزاری دارند برای حذف و ویرایش پست ها! البته من هیچ قصدی نداشتم فقط خواستم بهتون اطلاع بدم. همین! ![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
6
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
|
![]() ايشكال نداره آبجي همه سال مال شوما خانوماس!!! اين روز هم روش. شرمنده تبريك يادمون رفت!!! پيشاپيش روز ميلاد كريمه اهل بيت ، اخت الرضا(ع) ، بنت موسي بن جعفر(ع) حضرت فاطمه معصومه(س) مبارك. ![]() به اميد اينكه همه دختر خانومها اون حضرت رو الگو و سرمشق خودشون در زندگي قرار بدن و در سايه توجهات اون حضرت به خوشبختي دنيا و آخرت و همه آرزوهاشون برسن. يا فاطمة اشفعي لنا في الجنة فان لكِ عندالله شانا عظيما عزت زياد... |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
8
|
||||||||||||||||||
|
کاربر هتّاک سایت
![]()
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط بيطرف : ۱۳۸۸/۰۷/۲۴ در ساعت ۰۱:۵۴ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
9
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()
![]()
|
نخیــــــــــــــــــــــ ــــر نمیشه گفتن روز دختراااااااااا از طلاع رسانیتون ممنون خودم میدونستم
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
10
|
||||||||||||||||||
|
عضو یادگار
![]()