|
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | امتیاز موضوع | نحوه نمایش |
|
|
11
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
2 1- الايثار فضيلة. 1 39 برگزيدن ديگران بر خود فضيلت و برترى است. 3 2- الايثار اشرف الاحسان. 1 107 ايثار شريفترين نيكوكارى است. 34- الايثار شيمة الابرار. 1591 ايثار خوى نيكان است. 5 4- الايثار غاية الاحسان. 215ايثار نهايت نيكوكارى است. 6 5- الايثار أشرف الكرم. 1 228 ايثار شريفترين بزرگوارى است. |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط هديه فاطمي : ۱۳۸۸/۱۱/۱۲ در ساعت ۰۷:۳۰ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
12
|
||||||||||||||||||
![]() |
7 6- الايثار أعلى الاحسان.
1235 ايثار والاترين نيكوكارى است. 8 7- الايثار اعلى المكارم. 1 242ايثار والاترين صفات انسانى است. 9 8- الايثار أفضل عبادة و أجلّ سيادة. 1 300 ايثار برترين عبادت و بزرگترين آقايى است. 10 9- الايثار اعلى مراتب الكرم و افضل الشّيم. 1 372 ايثار برترين مرتبههاى بزرگوارى و بالاترين خلق و خوى انسانى است. 11 10- الايثار أحسن الاحسان و أعلى مراتب الايمان. 2 31 ايثار بهترين نيكوكارىها و والاترين مرتبههاى ايمان است. |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
13
|
||||||||||||||||||
![]() |
13 12- ايّاك و الاستيثار بما للنّاس فيه اسوة، و التّغابى عمّا وضح للنّاظرين فانّه مأخوذ منك لغيرك. 2 317 سخت بپرهيز از اين كه آنچه را مردم در آن يكسان بهره دارند براى خود برگزينى، و اين كه خود را از آنچه براى هر بيننده آشكار گرديده به غفلت وا دارى و به خود اختصاص دهى، كه آن از تو گرفته و به ديگرى داده خواهد شد. 14 13- افضل السّخاء الايثار. 3782 برترين جود و بخشش ايثار است. 15 14- احسن الكرم الايثار. 2 382 نيكوترين بزرگوارى ايثار است. |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
14
|
||||||||||||||||||
![]() |
![]() 17 16- بالايثار يستحقّ اسم الكرم. 3 216 به وسيله ايثار آدمى شايسته نام بزرگوارى است. 18 17- بالايثار على نفسك تملك الرّقاب. 3 227 به وسيله ايثار و برگزيدن ديگران بر خود آنان را فرمانبر خويش گردان. 19 18- خير المكارم الايثار. 3 421 بهترين صفات انسانى ايثار است. 20 19- عند الايثار على النّفس تتبيّن جواهر الكرماء. 3264 در هنگام ايثار ديگران بر خويشتن گوهر مردمان بزرگوار آشكار گردد. 21 20- غاية المكارم الايثار. 4 371 نهايت بزرگوارىها ايثار است. |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
15
|
||||||||||||||||||
![]() |
![]() 22 21- كفى بالايثار مكرمة. 4 578 براى بزرگوارى انسان ايثار بس است (و براى رسيدن به بزرگى كافى است كه خوى ايثار در آدمى پديد آيد). 23 22- من آثر على نفسه بالغ في المروّة. 255 كسى كه ديگران را بر خود برگزيند به كمال جوانمردى رسيده است. 24 23- من آثر على نفسه استحقّ اسم الفضيلة. 5 380 كسى كه ديگرى را بر خود مقدّم دارد شايسته نام فضيلت و برترى است. 25 24- من آثرك بنشبه فقد اختارك على نفسه. 5 460 كسى كه در مال خود بر تو ايثار كند تو را بر خويش برگزيده (و شايسته نام ايثارگرى است). 26 25- من أفضل الاختيار التّحلّى بالايثار. 6 44 از برترين انتخابها آن است كه آدمى خود را به زيور ايثار بيارايد. |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
16
|
||||||||||||||||||
![]() |
27 26- من أحسن الاحسان الايثار. 6 34 از نيكوترين احسانها ايثار است. 28 27- لا تكمل المكارم إلّا بالعفاف و الايثار. 6396 بزرگوارى كامل نگردد جز به پاكدامنى و ايثار. 29 28- أعلى مراتب الكرم الإيثار. 2 392 والاترين مرتبههاى كرم و بزرگوارى ايثار است. 30 29- خير النّاس من كان في عسره مؤثرا صبورا. 3 435 بهترين مردم كسى است كه در تنگدستى ايثارگر و پر شكيب باشد. |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط هديه فاطمي : ۱۳۸۸/۱۱/۱۸ در ساعت ۰۳:۵۳ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 3 |
|
|
17
|
||||||||||||||||||
![]() |
![]() باب الاثم (گناه) 31 1- من لوازم الورع التّنزّه عن الآثام. 6 26 از لوازم پارسائى پاكدامنى از گناهان است. 32 2- ما ظفر من ظفر الاثم به. 6 61 پيروز نيست آن كس كه گناه بر او چيره گشته است. 33 3- نيل الجنّة بالتّنزّه عن المآثم. 6170 به دست آوردن بهشت با پاكدامنى از گناهان است. 34 4- لا تصرّ على ما يعقب الاثم. 2756 پا فشارى مكن بر چيزى كه گناه را به دنبال دارد. 35 5- لا ورع كتجنّب الآثام. 6 364 هيچ پارسايى همچون پرهيز از گناهان نيست |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 4 |
|
|
18
|
||||||||||||||||||
![]() |
![]() باب الاجل (مرگ، زمان) 37 1- الرّحيل وشيك. 451 كوچ از دنيا نزديك و شتابان است. 38 2- الاجل يصرع. 451- مرگ آدمي را دراندازد 239-الاجل الجنه. 1 48 مدت مقرّر عمر، سپرى است كه انسان را نگه مىدارد. 40 4- الاجل حصن حصين. 1 133 مدت عمر مقرّر، دژى استوار و محكم است. 41 5- الآجال تقطع الآمال. 1 153 فرا رسيدن زمان مرگ، آرزوها را قطع كند (و ميان آدمى و آرزوهايش جدايى افكند) |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 2 |
|
|
19
|
||||||||||||||||||
![]() |
|