|
|
|
751
|
||||||||||||||||||
|
عضو ماندگار
![]() ![]()
![]()
|
![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 7 |
|
|
752
|
||||||||||||||||||
|
عضو خودماني
![]() ![]()
![]() |
رسول مکرم اسلام فرمودند:
من احب ان یکون اقوی الناس فلیتوکل علی الله. هر کس که دوست دارد قوی ترین مردم باشد باید به خدا توکّل نماید. تحف العقول – مواعظ النّبی |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط raiat.hossin : ۱۳۸۸/۱۱/۲۰ در ساعت ۱۱:۲۶ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 6 |
|
|
753
|
||||||||||||||||||
|
عضو وفادار
![]() ![]()
![]()
|
|
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 7 |
|
|
754
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() پیامبر اکرم (ص): من تعلم العلم للتكبر مات جاهلا، و من تعلم للقول دون العمل مات منافقا و من تعلمه للمناظرة مات فاسقا و من تعلمهلكثره المال مات زنديقا و من تعلمه للعمل مات عارفا هرکس علم را برای تکبر ورزیدن (با آن) یاد بگیرد درحالیکه جاهل است می میرد. و هرکس علم را برای گفتن آن بدون عمل به آن یاد بگیرد در حالیکه منافق است می میرد. و هرکس علم را برای مناظره و جدال یاد بگیرد در حالیکه فاسق است می میرد. و هرکس علم را برای افزایش مال یاد بگیرد در حالیکه زندیق و بی دین است می میرد. و هرکس علم را برای عمل کردن یاد بگیرد در حالیکه عارف است (در مقام عارف) می میرد. مواعظ العددیه-نوشته مرحوم آیت الله مشکینی ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 4 |
|
|
755
|
||||||||||||||||||
![]() |
![]() یاسر خادم گوید : از حضرت رضا (ع) شنیدم که می فرمود : وحشت بارترین مواقع برای این مردم ، سه مورد است : روز ولادت که از شکم مادر خارج می شود و دنیا را می بیند . روزی که می میرد و عالم بعد از مرگ و اهل آنرا مشاهده می کنند ، و روزی که دوباره زنده می شوند ، به صحنه قیامت قدم می گذارند و احکامی را مشاهده می کنند که در دنیا ندیده اند . و خداوند سلامت حضرت یحیی را در این سه روز اخبار نموده و حضرت مسیح در این سه روز (مرحله ) برای خویشتن سلامت خواسته . الحدیث جلد 2 صفحه 406 ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 4 |
|
|
756
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
امام رضا (ع) فرمودند:
لا یستَکمِلُ عَبدٌ حقیقةَ الایمانِ حَتَّى تَکونَ فیهِ خِصالُ ثَلاثٍ: اَلتَّفقُّهُ فِى الدّینِ وَحُسنُ التَّقدیرِ فِى المَعیشَةِ ، وَالصَّبرُ عَلَى الرَّزایا. هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى ، تدبر نیــکو در زندگى ، و شکیـبایى در مصیبتها و بلاها. (بحار الانوار، ج 78، ص 339، ج1) |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط مجیب : ۱۳۸۸/۱۱/۲۵ در ساعت ۰۲:۰۷ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 4 |
|
|
757
|
||||||||||||||||||
![]() |
![]() رسول اكرم حضرت محمد مصطفي (صلي الله عليه وآله وسلم) : دوستی من و خاندانم در هفت جای پروحشت سودمند است : وقت مرگ ، در قبر، هنگام زنده شدن، موقع تحویل دادن نامه اعمال ،در وقت حساب و سنجش اعمال و عبور از پل صراط کتاب نصایح صفحه 263 حدیث 13 ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 4 |
|
|
758
|
||||||||||||||||||
![]() |
![]() رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: إنَّ الصَّدَقَة َلتُطفِئُ غَضَبَ الرَّبِّ صدقه، خشم پروردگار را فرو مینشاند.
(کنزالعمال، ح161143 ) ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
759
|
||||||||||||||||||
|
عضو خودماني
![]() ![]()
![]() |
امام علي (ع) مي فرمايند:
حق براي هر عمل كننده اي نجات بخش است و براي هرگوينده اي حجت و دليل. (غررالحكم:1445) |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 3 |
|
|
760
|
||||||||||||||||||
|
عضو خودماني
![]() ![]()
![]()
|
امام علی (ع): «إن هذه القلوب أوعیة فخیرها أوعاها.» «به درستی که این دلها همچون ظرف هاست و بهترین آنها با ظرفیت ترین آنهاست .» نهج البلاغه ، فیض، قصار 316و 147
|
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 3 |
![]() |
| برچسب ها |
| حدیث روز،حدیث شمار |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |