|
|
|
11
|
||||||||||||||||||
|
عضو وفادار
![]() ![]()
![]()
|
با سلام به شما دوست عزيزم نسخه جديد برنامه كه گفتم را اپلود كردم . لينك آن را مي گذارم تا نصب كنيد و امكانات آن را ببينيد . فوق العاده است. ايرادش همان هايي است كه گفتم. از اينجا دانلود كنيد . |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
13
|
||||||||||||||||||
|
عضو وفادار
![]() ![]()
![]()
|
اين لينك را امتحان كنيد
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
14
|
||||||||||||||||||
|
عضو آشنا
![]() ![]()
![]() |
آقای طباطبایی از اقبال بنده مهندس معکوس هم هستم !
یک بررسی که کردم متوجه شدم با وجود امکانات مفید که میفرمایید در نرم افزار وجود دارد برنامه از لحاظ سیستم فنی بسیار ضعیف میباشد، پس فکر نمیکنم برنامه ارزش زحمت زیاد برای ترجمه را داشته باشد. در نرم افزار بنده اگر از "آیات شامل واژه های معلوم" گزارشگیری نمایید کار جستجو را برایتان انجام میدهد. البته نرم افزار من در (سیستم پررنگ سازی) (سیستم جستجوی عبارتی در متن اعرابدار قرآن) کاستی دارد که تلاش میکنم بزودی چنین امکانی را در نرم افزار تعبیه کنم. ولی برای راه افتادن کارتان در مورد نرم افزار "الباحث 5" که فرمودید سیستم خودکار تغییر زبان کیبورد آزار دهنده است ... اگر این وصله ی کوچک را در کنار فایل اجرایی اصلی برنامه مذکور اجرا کنید مشکل حل میشود. من الله توفیق |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط nima_subzero : ۱۳۸۷/۰۵/۱۶ در ساعت ۰۴:۳۹ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
15
|
||||||||||||||||||
|
عضو خودماني
![]() ![]()
![]() |
باسلام
نيما جون خوبي داداش ماشاءالله به اين استعداد آقامن چك كردم نكته اون فايل هاي ابتدايي كه فرمودين دركنارهم اجرا مي شه ما كه هركاري كرديم اجرانشد اما يه فايل OpenQuranSetup.zip اين اجراشد راستي اين فايل ازاون اولي ها كه اجرانشده جداست يايكيه... امانظرم درمورداين برنامه خدايي محشريد دست مريزاد راستي بااين فايلهاي بعدي غيرازراهنمايي ها ي برنامه حسابي گيجمون كرديا بابا همش رويه جاروهم سواركن بده دست خلق الله ![]() درضمن ازپاسخگوييهاي جناب طباطبايي تشكرمي شه... بازم ممنون |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط valayat : ۱۳۸۷/۰۵/۱۸ در ساعت ۰۶:۵۲ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
16
|
||||||||||||||||||
|
عضو آشنا
![]() ![]()
![]() |
سلام آقای valayat ... خوشحالم و خدا را شکر میکنم که میبینم برایتان مفید واقع شده !
به مدیر محترم : پستهای قبلی مربوط به مراحل مقدماتی نرم افزار بود که اکنون دیگر نیازی به یادآوری آنها نیست و فقط باعث سردرگمی دوستان جدید میشود. از مدیر محترم خواهش دارم تمام پستهای این تاپیک را تا آخر این پست حذف کنند ... |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
17
|
||||||||||||||||||
|
عضو آشنا
![]() ![]()
![]() |
نرم افزار کد باز ( OpenSource ) و جامع قرآنی OpenQuran
متن قرآن كريم همراه ترجمه آیت الله مکارم شیرازی و استاد فولادوند و ترتيل استاد پرهيزگار ( بانک صوتی آماده نمی باشد ) تنظيم شده بر اساس سيستم گزارشگيري گزينشي از قرآن كريم - گزارشگيري از مجموعه ای از آيات / سوره های قرآن - گزارشگيري از آيات شامل واژه های معلوم در متن / ترجمه آيه - تلاوت محدوده ي مشخصي از آيات به انتخاب كاربر + تنظيم زمان مكث بين تلاوت و مراتب تكرار هر آيه - قابليت فراخواني / ذخيره سازي گزارشات روي پرونده هاي مخصوص جهت بازيابي آسان - امكان کپی / ذخيره متن گزارشات (سازگار با تمامي نرم افزارهاي ويراشگر /واژه پرداز ) - قابليت جستجو/پررنگ کردن/شمارش يك عبارت در متن گزارش - تسلط كامل كاربر در تنظيم قلم ها و رنگ ها + بزرگنمايي دلخواه - نمايش آيات و سوره هاي انتخابي موجودي گزارش در يك نمودار درختي + هدايتگر روي متن - امكان حذف آيات و دستچين نمودن گزارش به كمك نمودار درختي + تنظيم گزارش از روی نمودار نسخه 1.3.2 : - ترجمه آيت الله مکارم شيرازي به نرم افزار اضافه شد. ( مترجم قرآن در بخش تنظيمات نرم افزار قابل انتخاب است. ) ( تشکر از گروه المبین برای در اختیار قراردادن بانک ترجمه ) - ارتقاء و اصلاحيات زيادي در سيستم "گزارشگيري از آيات معلوم" ( جستجو ) انجام شد، همچنين 4 مثال جهت تفهيم بهتر عمل جستجو نيز در کنار بخش اضافه شد. - سيستم "جستجويي عبارتي در متن" بسيار بهبود يافت. - "جستجوي عبارتي در متن" در متن اعرابدار قرآن کريم نيز اکنون پشتيباني مي شود. - سيستم پررنگ سازي ( با امکان انتخاب رنگ در تنظيمات ) اضافه شد. ( تشکر از آقای طباطبایی بابت پیشنهادات سازنده ) دریافت نسخه 1.3.2 - فایل نصب روی سیستم : http://rapidshare.com/files/13547405...Setup.zip.html دریافت نسخه 1.3.2 - فایلهای سورس نرم افزار ( برای برنامه نویسان و اهل فن ) : http://rapidshare.com/files/13547405...ource.zip.html منتظر انتقادات و پيشنهادات شما عزیزان هستم. |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط nima_subzero : ۱۳۸۷/۰۵/۱۷ در ساعت ۱۲:۵۴ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
18
|
||||||||||||||||||
|
عضو وفادار
![]() ![]()
![]()
|
آقا نيماي عزيز
كولاك كردي . هم در مورد اون پچ هم در مورد نسخه جديدت. يه بررسي هايي كردم . يه مقدار با برنامه كار كردم . يك سري نظرات جديد به ذهنم رسيد. ولي الان به شدت وقتم تنگه . به زودي مفصل توي پيام خصوصي برات مي نويسم. واقعا از انرژي كه مي گذاري و كار قشنگت شاد شدم. خدا نگهدارت باشه مهندس عزيز. |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
19
|
||||||||||||||||||
|
عضو آشنا
![]() ![]()
![]() |
با عرض سلام مجدد
آقای طباطبایی : قربان شما ! وظیفه است برادر ! انشاء الله خدا هم از ما قبول کند. این یک نمونه از نسخه بهبود یافته 1.3.2 هست، که در آن جستجوی فوری در قرآن ( تلفیقی از گزارشگیری از آیات با واژه های معلوم + پررنگ سازی ) نمایش فوری یک سوره را اضافه نمودم. کد:
http://rapidshare.com/files/135874379/OQSetup1.3.2_Improved_Setup.exe.html |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط nima_subzero : ۱۳۸۷/۰۵/۱۸ در ساعت ۱۱:۲۵ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
20
|
||||||||||||||||||