-
۱۳۹۵/۱۱/۲۴, ۲۱:۰۲ #1
- نوشته
- 1,054
- مورد تشکر
- 6,503 پست
- حضور
- 201 روز 11 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
36
گفتمان مجازی
با سلام و عرض ادب
از آنجا که فضای مجازی فضایی با مشخصات و ویژگیهایی متفاوت از فضای حقیقی است ،نوع گفتمان در این فضا باید چگونه باشد تا بتوان ادعا کرد که گفتمانی سالم و در چارچوبه حدود شرعی صورت گرفته است .
ناشناس بودن افراد، ندیدن کاربران ،نشنیدن صدای آنان در فضای مجازی ایا مجوزی برای خروج از ان ساختار و نظام رفتاری موجود در فضای حقیقی میان نامحرمان است؟حسن و قبح اعمال و رفتارها در فضای مجازی وابسته به چه عواملی است و چه فاکتورهایی تعیین کننده آن هستند ؟آیا میتوان یک وجهه مجازی هم برای رفتارمان در این فضا قائل شویم ؟وجهه ای که برای آن اصالت رفتار فضای حقیقی را قائل نیستیم اما در عین حال آن را برای ایجاد ارتباط بر میگزینیم و بعضا ممکن است انرا از خانواده پنهان می کنیم.آیا" نه" گفتن در فضای مجازی به رفتارهای هنجارشکنانه یا غیر متعارف یا آنچه در این فضاها مرسوم و متداول است به محکمی و به تعهد "نه" گفتن به همین موارد در دنیای حقیقی است؟لطفا نظراتتون رو در این موضوع بیان کنید.
حضرت زهرا سلام الله عليها :«مَنْ اَصْعَدَ اِلیَ اللّه ِ خالِصَ عبادتِهِ اَهْبَطَ اللّه ُ الیهِ اَفْضَلَ مَصْلَحَتِهِ؛ هر کس عبادت خالصانه خود را نزد خدا بالا بفرستد، خداوند هم برترین مصلحت خود را برای او فرو می فرستد».
حضرت آیت الله بهجت(ره): ما آمده ایم زندگي كنيم تا قیمت پیدا کنیم، نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
-
تشکرها 33
✿ عاشق قرآن ✿, فریده بنده مخلص خدا, منتظر منجی(عج), منتظرمهدی زهرا, منتظران ظهور, میقات, مدیر اجرایی, مدیر اجرایی_فرهنگی سابق, مدیر ارجاع سوالات, مدیر تدوین, مدیر روابط عمومی, مدیر سابق, معین, یوسف, یا ابا صالح*, گناهکار, اللیل والنهار, اناالعبد, بی ریا, راهی, رحیل, سجاد, سعادتمند, شقایق, شمس الظلام, شیعه اهل بیت(ع), صدیقه طاهره, طهورا, علی ولی زاده, عمار رهبری, عبد منتظرم, عبد حقیر, غریبونه
-
۱۳۹۵/۱۱/۲۴, ۲۱:۴۸ #2
- نوشته
- 14,421
- مورد تشکر
- 32,241 پست
- حضور
- 162 روز 16 ساعت 25 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
122
سلام به نظر من تفاوتی بین دو محیز نداره اگه شخصی واقعا خود واقعیش رو در همه جا داشته باشه و به خودش اعتماد بنفس داشته باشه تفاوتی بین دو دنیا قائل نمیشه و همانطور که در دنیای واقعی رعایت خیلی قوانین رو میکنه در مجازی هم رعایت میکنه اگه بدونه کسی بالا سرش هست ونگاهش میکنه وناظر بر اعمالش هست .
من خودم به شخصه چیزی مخفی ندارم حتی پیامهای تلگرام و دیگرشبکه های مجازی میزارم ببینن والبته خودشون تمایلی ندارند چون اعتماد کامل دارند و میدونن که ارزش اعتمادی که کردند رو میدونم و سعی میکنم این اعتماد رو از بین نبرم .و نه گفتن هم سخت نیست برام چون تفاوتی نداره برام مجازی و واقعی اونم با دید واقعی نگاه میکنم
به اصول برام در مجازی و واقعی قائل اینه ناموس مردم ناموس ماست و باید مثل ناموس خودت بهش نگاه کنی و احترام بزاری چون دوست نداریم کسی به ناموس ما بد بگه پس خودمون هم باید رعایت کنیم این اصل اگه رعایت بشه خیلی چیزها رعایت میشه
بدی کردیم، خوبی یادمان رفت
ز دلها لای روبی یادمان رفت
به ویلای شمالی خو گرفتیم
شهیدان جنوبی یادمان رفت
شادی روح شهدا “صلوات”
-
تشکرها 25
✿ عاشق قرآن ✿, فریده بنده مخلص خدا, منتظر منجی(عج), منتظرمهدی زهرا, مدیر محتوایی نرم افزارها, مدیر اجرایی, مدیر اجرایی_فرهنگی سابق, مدیر روابط عمومی, مدیر سابق, معین, یوسف, یا ابا صالح*, اللیل والنهار, بی ریا, رحیل, سجاد, سعادتمند, شقایق, شیعه اهل بیت(ع), صدیقه طاهره, طهورا, علی ولی زاده, عبد منتظرم, عبد حقیر, غریبونه
-
۱۳۹۵/۱۱/۲۵, ۰۵:۵۰ #3
- نوشته
- 1,054
- مورد تشکر
- 6,503 پست
- حضور
- 201 روز 11 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
36
حضرت زهرا سلام الله عليها :«مَنْ اَصْعَدَ اِلیَ اللّه ِ خالِصَ عبادتِهِ اَهْبَطَ اللّه ُ الیهِ اَفْضَلَ مَصْلَحَتِهِ؛ هر کس عبادت خالصانه خود را نزد خدا بالا بفرستد، خداوند هم برترین مصلحت خود را برای او فرو می فرستد».
حضرت آیت الله بهجت(ره): ما آمده ایم زندگي كنيم تا قیمت پیدا کنیم، نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
-
-
۱۳۹۵/۱۱/۲۵, ۰۷:۰۴ #4
- نوشته
- 4,166
- مورد تشکر
- 16,141 پست
- حضور
- 91 روز 20 ساعت 13 دقیقه
- دریافت
- 18
- آپلود
- 0
- گالری
-
1001
سلام
به نظرم ساده ترین راه اینه که تطبیق بدیم و یک خط کش برای اندازه گیری رفتار خودمون داشته باشیم و قواره ی خودمون رو با اون اندازه بزنیم و ببینیم آیا واقعا راهی که دارم میرم راه حضرت زهراست؟
اگه بخوام بگم از نگاه حضرت زهرا کار رو پیش ببریم شاید برای خیلی هامون سخت باشه ولی حداقل ترین کارش اینه که ببینیم پیروان واقعی حضرت زهرا در اینطور موارد چه واکنشی دارن ... هر چقدر خط کشی که انتخاب میکنیم دقیق تر باشه رفتار ما هم دقیق تر و بهتر میشه.
واقعا فرق چندانی با فضای حقیقی جامعه نداره و اصل اینه که همه ی جوازهایی که در فضای حقیقی به خودمون میدیم و همه ی حرمتهایی که نگه میداریم رو در فضای مجازی هم داشته باشیم (ان شاء الله) ...
مثل خیلی از کارهای دیگه که در دنیای حقیقی به رسم تبدیل شده و "نه" گفتن بهش هزار تا راه در رو توی ذهن آدم ایجاد میکنه و میگه این اشکالی نداره و خشک مقدس نباشیم و جانماز آبکش نباشیم و.... اینجا هم همینطور هر رفتاری که نفس آدم میپسنده ولی حق و حقیقت نمیپسنده آدم مقابلش واکنش نشون میده و نمیپذیره
بَلِ الْإِنسَانُ عَلَى نَفْسِهِ بَصِيرَةٌ (14) بلکه انسان خودش از وضع خود آگاه است،
وَلَوْ أَلْقَى مَعَاذِيرَهُ (15) هر چند (در ظاهر) براي خود عذرهايي بتراشد!
سوره قیامة
»»» لطفا برای برآورده شدن حاجت همه ی حاجتمندان دعا کنید «««
دانلود کنید تا زندگیتون (بــنــدگــیــتــون) عوض بشه
»»» مشاهده پست حاوی لینک دانلود + توضیحات «««
جلد 1
جلد 2
جلد 3
۞۞ کلاس مجازی حفظ قرآن کریم ۞۞
»»» جوانها کلیک کنند ««
-
-
۱۳۹۵/۱۱/۲۵, ۰۷:۵۸ #5
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 10,905 پست
- حضور
- 97 روز 11 ساعت 46 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
16
سلام علیکم
با تشکر از درج این موضوع مهم
من برخی از آسیب هایی که ممکنه متوجه هر فعال اینترنتی در دنیای مجازی شود را در ذیل می آورم
- گاهی یک اظهار نظر سست و نادرست عقیده سایر کاربران را خراب و ویران می کند لذا کاربرانی که به قصد کمک به دیگران اظهار نظر میکنند باید خیلی مراقب باشند .
- به تاراج رفتن ارزش های دینی و انسانی مانند مرتکب شدن گناه، شکستن حدود و حریم ها ، خدشه دار شدن آبرو و حیثیت افراد، عادی شدن روابط محرم و نا محرم ،
- افراط و تفریط در رفتارها همواره آسیب و تهدید است گاهی ما یا از این ور بام می افتیم و یا از اون ور بام سقوط میکنیم
- وابستگی عاطفی بسیار خطر ناک است به ویژه در جایی که یک طرف هیچ کشش و تمایلی نداشته باشد و صرفا جهت سرگرمی و از روی هوا و هوس این کارها را مرتکب شود در این گونه مواقع فقط شخص وابسته است که از نظر روحی و روانی تخریب می شود
- تبادل آیدی شخصی و گفتگوی های طولانی و مستمر و خصوصی در مسنجرها و دادن مشخصات حقیقی و بعد رد و بدل کردن عکس و شماره تلفن و ... این هم تهدیدی جدی است که همواره در انتظار کاربران است .
- سنگ صبور و شنونده درد دلها و داستان سرایی های کاربر و مشاورهای خصوصی بدون حساب و کتاب و ضابطه تهدید و آسیب است .
- اعتیاد به فضای نت و جوامع مجازی و غفلت از خانواده و اطرافیان .
- تعجیل در اظهار نظرها بدون هیچ تامل و اندیشه ای
- احساس تکلیف بیش از حد افراد نسبت به همدیگه خصوصا گاهی برخی از کاربران مذهبی در برابر سایر کاربران نوعی احساس تکلیف میکنند که حتما باید کمکش کنند (این پدیده در مورد پسران مذهبی در مورد خانم ها بیشتر دیده می شود ) و البته چون غیر کارشناسی است بسیار خطرناک است و گاهی به جاهای باریک ممکنه ختم شود.
- عدم تخصص و توانمندی در ارائه بحث و گاهی دادن مشاوره و پاسخگویی و اظهار نظر در هر بحثی البته بدون هیچ تخصص و حتی مهارتی .
- عصبانیت و نداشتن سعه صدر و در نتیجه جو سازی و زدن برچسب و تهمت و طرف مقابل را متهم کردن به انواع تهمت ها .
- اعتماد های بیجا و ساده اندیشی در فضای جوامع مجازی مانند این که طرف می گوید تو مثل خواهر من هستی و یا تو مثل برادر من هستی و ... گاهی مشکلات زیادی برای فعال اینترنتی بوجود می آورد
- قرارها و ملاقات خارج از نت و آشنایی حضوری و ادامه این ارتباط ها
- توجیهات آبکی و این که در فضای مجازی ارتباطات تا حد بسیار نزدیک اشکالی ندارد و فضای مجازی مثل فضای حقیقی که نیست و ... که به تدریج زمینه آسیب ها و تهدیدهای دیگر را فراهم می کند
ویرایش توسط مدیر سابق : ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ در ساعت ۰۸:۰۱
-
تشکرها 24
-
۱۳۹۵/۱۱/۲۵, ۰۸:۱۹ #6
- نوشته
- 1,328
- مورد تشکر
- 8,461 پست
- حضور
- 51 روز 7 ساعت 42 دقیقه
- دریافت
- 25
- آپلود
- 7
- گالری
-
615
با سلام
معمولا این فضا علی الخصوص زمانی که مدت زمان زیاد در ان متمرکز شویم اسیب های جدی ایجاد می کند
پرداختن به امور غبر تخصص از جمله مشاوره از اموری است که وابستگی ایجاد می کند
علی الخصوص زمانی که این مشاوره از نوع محبتی باشد که مشاوره دهنده از ان محروم بوده و خلا عاطفی دارد
عکس و ایدی دادن ،شماره و موارد خصوصی که مدیریت محترم فرمایش دادند از جمله مواردی است که وابستگی ناشی از ترس لو ندادن طرف مقابل
حریم چنینی اثر گذار است
بهترین گزینه در فضاهایی که محرم و نامحرم هستند این است که ابتدا ان فضا رصد شود
اگر شوخی و مطالبی که باید دارای افسار و عنان باشد از پس هم می اید و رعایت نمی گردد
خروج بهترین راه است
ولی متاسفانه چنین فضاهایی نوجوانان را بیشتر به خود جلب می کند که از پی ان صدماتی علی الخصوص در خصوصی عائد افراد می گردد
با تشکر
-
-
۱۳۹۵/۱۱/۲۵, ۰۹:۰۸ #7
- نوشته
- 36
- مورد تشکر
- 298 پست
- حضور
- 4 روز 16 ساعت 52 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بسم الله الرحمن الرحیم
ماجرای شماره یک:
نیلوفر متاهل است و 21 ساله،سه سال قبل عروسی کرد اما هرگز از ازدواجش راضی نبود،قبل از ازدواج رسول پسر عمه اش را دوست داشت اما یکباره رسول به او خیانت میکند و میزند زیر همه چیز و با فردی دیگر ازدواج میکند،نیلوفر هم لج میکند و به اولین خواستگارش جواب مثبت میدهد،اما الان پشیمان است،چون نمیتواند با همسرش ارتباط عاطفی برقرار کند،همسرش از نظر عاطفی یخ است...
26 آذر تولد نیلوفر است و احتمالا مثل سال های گذشته همسرش فراموش کند این مطلب را...با همین افکار وارد سایت مورد علاقه اش میشود که بیشتر ساعات عمر خود را در آن میگذارد،متنی در فضای عمومی سایت از جواد یکی ازمسولین سایت توجهش را جلب میکند..
سرکار نیلوفر تولدتان مبارک...امیدوارم هزارساله شوید و زیر سایه اهلبیت علیهم السلام همیشه سلامت باشید...
اشک در چشمان نیلوفر جمع میشود...خوش بحال همسرت آقا جواد ..خدا زودتر مرا بکشد و از این زندگی خلاص کند....
آن روز وقتی همسر نیلوفر به خانه آمد حسابی خسته بود و رفت خوابید..نیلوفر هم تا نیمه شب اشک ریخت و حسرت خورد که چرا همسر من یا یکی مثل او نشد.. ************************************************** ************************
ماجرای شماره دو:
امین 30 سالش است،مجرد است و 5 سال قبل در یک حادثه ی تصادف هر دو پایش را از دست داده،به دلیل بیماری افسردگی دکترش به او توصیه کرده که مرتب در فضای اجتماعی فعالیت داشته باشد...امین خیلی لطیف و دل نازک است،به حدی که با یک کلام ساده دلش میشکند و ساعت ها گریه میکند،اما هرگز این حس خودش را بروز نمیدهد..دلش نمیخواهد کسی به او ترحم کند،از طرفی تشنه ی محبت است..
-خانم قمری یکی از مدیران یک سایت دینی است که امین در آن فعالیت دارد روزی بدون منظور و صرفا برای اینکه با رفتارش کسی را جذب سایت دینی بکند با امین با لطافت صحبت میکند و در اخر یک شکلک گل برای او میفرستد..
همان شکلک گل تمام افکار امین را بهم میریزد....مرتب آن نوشته را از اول تا آخر میخواند..روزی صد بار به پروفایل آن خانم سر میزند و بی هدف به پروفایلش نگاه میکند..شب ها خواب های پریشان میبیند..مدام با خودش میگوید احتمالا دوستم داشته،اگر دوستم نداشت که بهم گل نمیداد...خب من هم خوشم آمده ازش،اما آخه من فلجم..کاش خدا مرگ من را میرساند..
************************************************** ***********************************
ماجرای شماره سه:
سعید جوانی است مجرد و 27 ساله،...مدت هاست به دنبال گزینه ی مناسب و دختری زیبا برای ازدواجش میگردد،اما تا به امروز موفق نشده آن کسی که مطلوبش است را پیدا کند،نیاز های مختلف او را خسته و کلافه کرده،آرامشش را از دست داده و کم حوصله و عصبی شده،با همین حال وارد فضای مجازی میشود و با حجم وسیعی از جنس مخالف مواجه میشود...
اسم آیدی ها مذهبی،عکس پروفایل ها مذهبی و گاها عکس دختران چادری خوش قد و بالا که پشتشان را به دوربین کرده اند و یا صورتشان نیفتاده در عکس....
با خودش فکر میکند که احتمالا موردی که سال ها در دنیای واقعی دنبالش گشته ام باید یکی از این آیدی های مذهبی باشد،مثلا همین آیدی مریم،از حرف هایش مشخص است که خیلی متین است،خیلی هم جذاب و با احساس است،وقتی هم که در مسایل مختلف حرف میزند انگار عقاید خود من را میگوید...اما چگونه باید اقدام کنم؟بروم خصوصی اش و بگویم از تو خوشم آمده؟اینطوری که نمیشود،بهتر است ابتدا یک نقطه ی مشترک پیدا کنم بعد کم کم این مساله را مطرح کنم..
-------
مریم دختری است 23 ساله،مومنه است و مقید،اما از نظر ظاهری به گونه ای است که حتی یک خواستگار هم نداشته،دوستانش را که میبیند یکی یکی شوهر میکنند ترس وجودش را برمیدارد،نکنه من شوهر گیرم نیاد،نکنه مثل دختر خاله 40 سالم بشه و بمونم..آخه من تا الان حتی یک خواستگارم نداشتم..
با همین حال وارد فضای مجازی میشود،با وجودی که اصلا قایل به این نیست که دلش نا بجا بلرزد یا گناهی مرتکب شود،اما ناخودآگاه وقتی یک پسر مذهبی از نوشته هایش تعریف میکند دلش میریزد..خصوصا وقتی سعید اینکار را میکند،چون همیشه به او لطف داشته و در نوشته های مختلف از نوشته هایش تعریف کرده...
ماجرای شماره چهار
سمانه 18 ساله است ،دختری شر و شور،اما مودب و نجیب،به نامحرم هم باج نمیدهد اصلا،دوستانش میگویند اصلا هرجا که سمانه نیست خوش نمیگذرد،کلا شیرین زبان است به طوری که دل همه را با این شیرینی هایش میبرد..
با پیشنهاد دوستش وارد یک سایت دینی میشود و خیلی زود با همان روحیه ی با نشاطش در دل همه جا باز میکند...آخر رفتارش واقعا شیرین است،مثلا اینگونه با دوستانش در فضای عمومی حرف میزند:
-سلام مهدیه جوونم...خوبی ماه من؟الهی الهی...چقدر تو گلی...
-سلام حانیه جان قربونت بشم الهی،خانمی کم پیدا شدی،نکنه دیگه دوستم ندالی؟؟؟باجه اصلا منم میلم یه گوشه گلیه میتنم..
-سلام عشق سمانه،خوبی ؟؟؟؟؟؟صبح قشنگت بخیر...چه خبرا نفس؟؟؟؟؟
بعضی از پسرهای سایت با خوندن نوشته های زیبای سمانه با دوستانش و تماشای نمک درون اونها که در محیط عمومی ریخته میشه،دلشون غش میره...
هیچی دیگه،منتظر ادامه ی ماجرا نباشید...همین دیگه...دلشون غش میره...دلشون غش بره یعنی افکارشون هم بهم میریزه،یعنی دهنشونم آب میفته،یعنی خیلی بد..
این جمله را خیلی دوست دارم:
بچه ها شوخی شوخی به قورباغه ها سنگ می انداختند و قورباغه ها جدی جدی میمردند...
شاید آن قورباغه فرزند کوچکی داشته باشد که منتظر غذای مادر است..
شاید باردار است..
شاید همسری یا نامزدی دارد که منتظر اوست..
فضای مجازی پر است از ماجراهایی که ذکر شد..اگر مجالش بود، ده ها و صدها ماجرای اینچنینی مینوشتم..
فرض بنده از تصور ماجراها یی که ذکر شد مربوط به قشر مذهبی ای بود که وجود تربیت شده تری نسبت به اقشار دیگر جامعه دارند..نتیجه ی هیچ کدام از ماجراها را هم ذکر نکردم،مثلا ننوشتم عاقبت مریم و سعید چه میشود،چون خودم هم نمیدانم...ممکن است به یک عشق منجر شود،شاید هم عشق و بعد از آن شکست..نمیدانم..
تنها یک جمله فکر میکنم کفایت کند:
مراقب باشیم شوخی شوخی،از سر حس جذب،از سر دلسوزی،نیت خیر یا هر چه که هست،به قورباغه ها سنگ نیندازیم چون آن ها جدی جدی خواهند مرد..
ویرایش توسط غریبونه : ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ در ساعت ۱۰:۴۳
-
-
۱۳۹۵/۱۱/۲۵, ۱۰:۳۸ #8
- نوشته
- 14,421
- مورد تشکر
- 32,241 پست
- حضور
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
122
سلام اولا اصلا من این شیوه تبلیغ کانون رو قبول ندارم یعنی خوبه ولی کافی نیست محتوای
سایت قرار دادن با محتوای شبکه های اجتماعی تفاوت داره .سایت، مرکز فعالیت هاست ولی
برای جذب افراد در شبکه های اجتماعی اولا باید نیاز سنجی بشه که به چه مطالبی احتیاج دارن
وچه چیزی باید قرار بدیم.به طور مثال خودم برای جذب افرادبرای کانون از این روش استفاده میکنم
یک بار درموردحجاب، یک بار در مورد شهدا وحتی لینک صوتی مداحی ها یاسخنرانی وداستان های
مذهبی قرار میدم. به استقبال افراد به مطالب قرار داده شده ام توجه میکنم که چه موضوعی
بیشتر استقبال کننده داره و روی اون موضوع مانور میدم
مثلا در مورد حجاب مطالب از سایت خودمون قرار میدم به ازای هر چندتا ارسالی در مورد حجاب
بینشون لینک مداحی وسخنرانی ومتن شهدا میزارم
وقتی این کار انجام دادم بعد یه هفته یا دوهفته شروع به تبلیغ برای کانون میکنم و در مورد کانون
و پاسخگویی به سوالاتشون و... متن میذارم وآدرس سایت رو قرار میدم خود به خود خیلی ها
برای حتی دیدن یک بار هم به سایت میان و اگه خوششون اومد میمونن واگه نیومد نه.
خیلی ها که به این طریق اومدن سایت از جو کانون خوششون اومده و عضو شدن.
کافیه فقط تشخیص بدیم الان جوانان به چی احتیاج دارن وچطور دفاع کنیم در این جنگ نابرابر نرم.
یه شعری هست میگه بر عرصه جنگ بر جهان تاختیم ***در جبهه نرم قافیه را باختیم.
این بیت کلی حرف تو خودش داره
راستی خیلی ها حوصله خوندن مطالب طولانی رو ندارن توی شبکه های اجتماعی باید
مطالب کوتاه ومفید باشه .
یه ضرب المثل داریم میگن زبون خوش مار رو از سوراخ میاره بیرون البته بلانسبت دوستان .در کانون
باید به کاربر چه عادی چه تازه وارد چه اونهایی که از قبل بودن توی کانون باید این دیدگاه رو بدیم که
بودنش برای ما مفیده وما از نظرات وایده هاش استقبال میکنیم واون شخص برای ما ارزشمند
هست وقتی کسی بدونه برای جایی که هست مفیده پس تلاشش رو برای اثبات توانایی هاش
بکار میبره. باید رو دیدگاهها کار کنیم اصلا باید یه مدیر برای استقبال از کاربران جدید داشته باشیم
و از اول عضویت اینو به کاربر با رفتارش القا کنه که ما روش حساب میکنیم و برای بهتر شدن بهش
احتیاج داریم.
شرمنده ریاد حرف زدم .موفق باشید یا علی
ویرایش توسط شهید گمنام : ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ در ساعت ۱۱:۲۰
به ویلای شمالی خو گرفتیم
شهیدان جنوبی یادمان رفت
شادی روح شهدا “صلوات”
-
-
۱۳۹۵/۱۱/۲۵, ۱۲:۳۸ #9
- نوشته
- 4,552
- مورد تشکر
- 19,817 پست
- حضور
- 131 روز 7 ساعت 24 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام به همه دوستان کانون قرانی :
من نمی دانم این مطالب برای چه اینقدر کش پیدا می کند. ما کانونی داشتیم که مرتب مطالب زیبای دینی و مذهبی در ان می نوشتیم.
نه حاشیه ای بود ونه مشکلی همه با محبت و احترام با هم کار میکردند و در مشکلات دینی خود از کارشناسان راهنمایی می گرفتند.
حالا به عقیده من بهتر است که بجای این مشکلات و مسائل رفتاری و انتقادات بی جا یا درستی که از هم میگیریم . به پیشرفت کانون
قرانی خود بیاندیشیم . و با الهام از اصول دین الهی راه درست را انتخاب کنیم . یا حق.
عصر یک جمعه دلگیر دلم گفت بگویم بنویسم
که چرا عشق به انسان نرسیده است
چرا آب به گلدان نرسیده است
چرا لحظه ی باران نرسیده است
به هر کس که در این خشکی دوران به لبش جان نرسیده است
به ایمان نرسیده است وهنوزم که هنوز است
غم عشق به پایان نرسیده است
بگو حافظ دل خسته ز شیراز بیاید
بنویسد که هنوزم که هنوز است
چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیده است
چرا کلبه ی احزان به گلستان نرسیده است
-
تشکرها 13
-
۱۳۹۵/۱۱/۲۵, ۱۲:۴۷ #10
- نوشته
- 14,421
- مورد تشکر
- 32,241 پست
- حضور
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
122
سلام خانم فریده خب ماهم داریم درمورد کانون وارتقایش میحرفیم جدا از اون نیست هدف ارتقا هست.اون موضوع رو مدیر سایت صحبت آخر رو کردند وتمام شد .
به ویلای شمالی خو گرفتیم
شهیدان جنوبی یادمان رفت
شادی روح شهدا “صلوات”
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری