جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: چرا امام سجاد(ع) در واقعه ی کربلا شهید نشدند؟
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۲, ۲۳:۱۸ #1
- نوشته
- 352
- مورد تشکر
- 756 پست
- حضور
- 15 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
چرا امام سجاد(ع) در واقعه ی کربلا شهید نشدند؟
چرا امام سجاد (ع) در واقعه ی کربلا شهید نشدند؟
روایات و تفسیرهایی متفاوتی دال بر وقوع حادثه ی عظیم کربلا آمده است ولی در یک بحثی که نسل کشی ائمه گفته شده است چه دلیل تاریخی می توان مطرح کرد که امام سجاد (ع) زنده بمانند؟ در حالیکه دشمن حتی به طفل شیر خواره و کوچکترین عضو این خانواده ی عزیز حضرت علی اصغر (ع) رحم نکردند.
تنها دلیلی که مطرح می شود و یا من شنیده ام، دلیل بیماری این بزرگوار بوده است که به نظر من دلیل قانع کننده ای از نظر تفسیر تاریخی نمی تواند باشد!
اگر شما عزیزان اطلاعاتی معتبر مبنی بر دلیل این واقعه دارید ممنون می شوم در این تاپیک مطرح کنید.
یاربای خدا با تو سخن می گویم:***گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به رو .... شرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو***
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۳, ۰۷:۴۱ #2
- نوشته
- 2,087
- مورد تشکر
- 2,686 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
موضوع ترحم مشركان بر ايشان نيست موضوع مصلحت خداوندي است
در جايي از جنگ كه تمامي ياران امام حتي حضرت ابوالفضل العباس شهيد مي شوند زماني مي رسد كه حضرت سجاد با اون حال بيمار از امام حسين (ع) اذن ميدان مي خواهد و امام به او اجازه نمي دهد به ايشان مي فرمايد "
تو بايد زنده بماني تا بعد از من پيام آور كربلا و وارث امامت مسلمين باشي اين كاروان شانه هاي قوي مي خواهد براي ادامه مسير
حتي نقل شده براي جلوگيري از كشته شدن حضرت سجاد (ع) فتوي ها و نقل ها از زبان حضرت زينت به اسم ايشان نقل مي شده است زيرا اگر كفار و مشركين مي دانستند سجاد (ع) ادامه امامت است حتما ايشان را به شهادت مي رساندند
ویرایش توسط rana_ : ۱۳۸۷/۱۰/۲۳ در ساعت ۰۷:۴۴
بهترين كارها سه كار است:
تواضع به هنگام دولت ، عفو هنگام قدرت و بخشش بدون منت
پيامبر اكرم (ص)
http://www.hamdardi.com/my_documents....com_8.com.jpg
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۳, ۰۸:۰۱ #3
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام به شما دریای گرامی.
بنای خدا بر این این ات که زمین از حجت خدا خالی نباشد. بله بر همین اساس امام سجاد بنا بر منقول مشهور وصلحت الهی دراون ایام بیمار بوده . واتفاقا باید بدانید که بنا بود یزید امام سجاد ارا هم شهید کند. تا نسل امامت از بین برود.ولی حضرت زینب خودش را بروی علی بن الحسین انداخت وفرمود اگه میخواید این فرد را بکشید اول باید مرا بکشید که بالاخره یزید علیه العنه منصرف شد.
پس
1- دشمنان امامت نهایت دنائت را بخرج دادند
2- اراده خدا بر بقاء امامت وحجت خدا بر خلق در دنیاست تا روز قیامت.
3- امام سجاد دراون ایام بیمار بود و مستقیما در جنگیدن شرکت نداشت.
4- علی اصغر را امام حسین رودرروی کفار قرارداد . عمر سعد دید اگر همینطور علی اصغر رو دست پدرش لب تشنه باشد موجب تحریک احساسات مردم میشود دستور داد زودتر اونو شهید کنند تا مردم احساسی نشوند.
موفق باشید
ویرایش توسط hoseintabar : ۱۳۸۷/۱۰/۲۳ در ساعت ۰۸:۰۲
الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۳, ۱۷:۱۰ #4
- نوشته
- 352
- مورد تشکر
- 756 پست
- حضور
- 15 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام و احترام و تشکر از همراهی دوستان
به نظر من دشمن که بی رحمانه می کشد و مصمم بر نسل کشی است و اذیتهایی بر اسرای کربلا را موجب می شود با دلیل این که، زنده مانده حضرت سجاد (ع) مشیت الهی می تواند باشد دلیل تفسیر تاریخی نمی تواند باشد.
حتما باید دلیل تاریخی باشد. مثلا در کشتن آقا امام زمان عج تا بدانجا می رسد که وی به بن بست می رسد و خدا برای زنده ماندشان وی را از نظرها غیب می کنند. دلیل قانع کننده ایست. دیگر تاریخ نمی گوید دشمنان وی را تعقیب کردند و در آخر سر وی در بن بست به مشیت الهی زنده ماندند و دشمن کاری براش نداشت و منصرف شد و یا در کشتن پیامبر (ص) وقتی وی در غاری پناهنده می شوند خداوند با دلیل تار عنکبوت دشمنان را منصرف می کند از ورود به درون غار و نمی گوید دشمنان تا دو در غار امدند و به لطف الهی منصرف شدند.
درسته لطف الهی هست ولی دلیل روند تاریخی نمی تواند باشد.
و اما چرا امام سجاد (ع) زنده ماندند حتما باید دلیل تاریخی باشد؟
چه دلیلی؟
یاربای خدا با تو سخن می گویم:***گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به رو .... شرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو***
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۴, ۱۵:۳۱ #5
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
با سلام
دلایلی که دوستان ذکر کردند همه اش ادله قابل قبولی است.شما اگر می خواهید بدانید چرا با این بی رحمی که آن نامسلمانها داشتند باز ایشان زنده ماندند؟ باید عرض کنم که زنها وبچه های دیگر هم بودند که زنده ماندند. از طرفی بیماری امام زین العابدین(ع) تنها در ایام حادثه عاشورا بوده وعلتش شاید تقدیر الهی بود، برای این که امام سجاد(ع) زنده بماند و نسل امام حسین(ع) از این طریق حفظ شود، همان گونه که در تاریخ ثبت شده است، این بیماری سبب نجات ایشان شد. چند بار تصمیم گرفتند حضرت را بکشند، اما چون بیماری او شدید بود گفتند: بیماری او را میکشد، چرا او را بکشیم.(1)
حمید بن مسلم گوید: ما به اتفاق شمر بن ذی الجوشن در خیمهها عبور میکردیم تا به علی بن حسین(ع) رسیدیم، دیدیم در شدت مرض در بستر غم و بیماری و ناتوانی خوابیده است، و با شمر جماعتی از رجاله بودند، گفتند: آیا این بیمار را بکشیم؟ من گفتم: سبحان اللَّه چه بیرحم مردمید!. همین مرض او را خواهد کشت.
بدین وسیله شر ایشان را از آن حضرت برگردانیدم.(2)
پی نوشتها:
1 - مرتضی مطهری، حماسه حسینی، ج 1، ص 97 - 98.
2 - شیخ عباس قمی، منتهی الامال، ج 1، ص 399
مولایم علی فرموند:
يابُنَىَّ اِصبِر عَلَى الحقِ وَ اِن كانَ مُرّا; اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.
هرگز گمان مبر زخیال تو غافلم ،گرمانده ام خموش ، خدا داند ودلم.....
چون عاقبت همه امور با خداست همه چیز را به او واگذار کردم.
-
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۱, ۰۰:۰۱ #6
آقای عسکری درست میفرمایندمن هم این روایت رودیدم.درضمن اگه فیلم کاروان سربلندی رومشاهده کرده باشید.توی اون فیلم شمرمیادتوی خیمه که زنان حرم نیزباامام سجادبودند.شمرمیگه فکرمیکردم فقط زنانوکودکان راباقی گذاشتیم.این کیست؟حضرت زینب میفرماینداوعلی بن حسین است حسینی که دعوتش کردیدوتنهایش گذاشتید.این وارثیست که خداازنسل حسین باقی گذاشت میخواهی اوراهم بکشی؟شمرمیگه:زنده نباشم اگراورازنده بگذارم.بعدخانم جلوی راه شمررومیگیره.شمرمیگه:بروکنا روگرنه تورومیکشم.علیا مخدره میفرمایند:مرابکش تامسلمانان جهان بدانندیزیدلشکری رامهیاساخت تازنی رابه جرم این که نوه ی محمد(ص)است بکشدکسی که یزیدخودراجانشین اومیداند.مرابکش کسی مثل توازکشتن فرزندپیامبرابایی نداردچه برسدبه زنی که آرزوداشت بمیردونبیندبرادرش باشمشیرهای بدترین مردم ذبح شده است.بعدشمرپشیمون میشه ومیره.
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری