-
۱۳۸۶/۰۸/۲۴, ۱۳:۱۷ #1
- نوشته
- 247
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با ذکر یا مهدی وارد شو
سلام بر عاشقان مهدی
بیایید با انفاق شکر نعمت هایی را که خدا به ما داده بجا بیاریم.
بعد از خوندن این موضوع خواهش می کنم راحت از کنارش نگذر ، قدری تامل کن.
آدم های زیادی به کمک های ما نیاز دارند، بیایید از کنارشون به آسونی رد نشیم، بیایید اون نعمت هایی را که خدا به ما داده با آنها تقسیم کنیم، تقسیم که چه عرض کنم یه ذره اونها را سهیم کنیم.
می خوام با کمک شما قدم به یه راهی بذاریم که شیوه مهدویونه.
اگه همت شو داری ، اگه مرد راهی ، بگو یا علی تا بقیه اش را برات بگم.
-
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۴, ۲۲:۴۰ #2
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
یا علی
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــا علـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــی مــــــــــــــــــــــــ ددی
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۵, ۰۸:۱۰ #3
- نوشته
- 247
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
پدر معصومه و عباس بخاطر تصادف از ناحیه کمر به پایین ناقص شده و از کار افتاده . منبع درآمدی ندارند.
آنها توی یه اتاق 15 متری ، اجاره ای توی یكی از نقاط جنوب شهر زندگی می کنند. زندگی خیلی سختی دارند. عباس و معصومه با وجود داشتن پدر نیازمند حامی هستند.
به اینها خانواده های بد سرپرست می گن و توی طرح محسنین براشون دنبال حامی می گردند. من می خوام به کمک شما حامی این خانواده بشیم.
حداقل ماهی ده هزار تومن از طرف حامی به این خانواده ها تعلق می گیره البته حامی با توجه به زندگی فرد مورد حمایت می تونه بیشتر هم كمك كنه
من می خوام با كمك شما و دیگران به كمك این خانواده ها كه با یكی شون آشنا شدیم بریم.
شاید با كمك به اونها مورد عنایت حق تعالی قرار بگیریم
شاید به خاطر این دستگیری كه از نیازمندان می كنیم امام زمان نیز دست ما را بگیره
به امید آن روزی كه هیچ نیازمندی نباشد
به امید آن روزی كه عدالت جهانی بر پا بشه
اللهم عجل لولیك الفرج
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۵, ۲۲:۰۸ #4
بسم الله
من پیشنهاد می کنم به این جور خانواده ها هم کمک مادی بشه و هم کمک معنوی تا بچه ها از هر جهت تأمین بشن و بتونن زودتر روی پای خودشون بایستن و وارد جامعه و مشغول کار و تلاش بشن و چرخ زندگی رو به دست بگیرن.
به امید خدا
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۵, ۲۲:۴۵ #5
بسم رب الشهدا و الصدیقین
سلام علیكم.یا مهدی(عج)
خواستم خدمتتان عرض كنم كه روی من هم حساب كنید,فقط بفرمایید كه چه كار باید بكنیم؟.ان شا,لله هر كمكی كه بتوانم انجام میدهم.و افرادی را هم میشناسم كه بدون هیچ دریغی میتوانند به آنها كمك كنند,و بعد از سر زدن به آنها قطعا تا آنجا كه بتوانند كمكشان خواهند كرد.
التماس دعا
وبه نستعین...
خدایا از ما بگیر
هر آنچه تو را از ما میگیرد...
-
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۶, ۰۴:۴۱ #6
- نوشته
- 247
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
من نظر خودم را می دم شما هم همفكری كنید
به نظر من می تونیم یه حساب برای این كار باز كنیم . هر شخصی هر چقدر خواست به این حساب واریز كند و در پایان هر ماه با توجه به مبلغی كه جمع شده و با مشورت همدیگر به كسانی كه حامی آنها شدیم كمك كنیم.
منتظر نظر های شما هستم
مدد ز غیر تو ننگ است یا علی مددی
-
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۶, ۱۵:۱۸ #7
باسلام .از اين نيت خيرتون جا داره ممنون باشم .ولي خدمت همه بايد عرض كنم :توي اينترنت ودنياي مجازي خيلي ها با احساسات آدم خوبا بازي كرده اند وكلاه برداري هايي كرده اند .نمي خوام پيشنهاد دهنده محترم را متهم كنم .ولي بايد مراقب آدمهاي سود جوي اينترنتي بود كه از سادگي خيلي ها جيب هاي خودشون رو پر كردند وبه ريش بقيه خنديدند.:خندان::خندان:
اين رو گفتم تا هر كس خواست كمك كنه حواسش رو خوب جمع كنه كه اين كمك رو به حساب كي مي ريزه . المؤمن كيز --مومن كلاه سرش (چي ) نمي ره .ها بارك الله
-
-
۱۳۸۶/۰۸/۳۰, ۰۶:۲۳ #8
- نوشته
- 247
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بنام هدایت كننده گمراهان
سلام دوستان
سرما رسید . دلم برای كسانی می تپه كه امكاناتی برای گرم كردن خودشون و بچه هاشون ندارند. یكی شون می گفت خونشون فرش نداره این باعث می شه كه سرما رو بیشتر احساس كنند .
بیایید زودتر دست به كار بشیم
فرصت كمه
اللهم عجل لولیك الفرج
-
۱۳۸۶/۰۸/۳۰, ۱۱:۵۲ #9
- نوشته
- 247
- مورد تشکر
- 271 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
من ثابت می كنم كه توی این زمونه بد آدم های خوب زیادند كه بدون چك و سفته و .... به هم اعتماد می كنن .
نفس همه كسانی كه تو این تاپیك دم زدن ارزش داره بخاطر اینكه با توجه به اسم این تاپیك همه با ذكر یا مهدی وارد شدند .
من با انتخاب این اسم در حقیقت از دوستداران مهدی دعوت كردم پس عاشقان مهدی منتظر یاری شما هستم .
فردا تولد امام رضا است . به همه این عید را تبریك می گم.
-
-
۱۳۸۶/۰۸/۳۰, ۲۲:۲۷ #10
خیلی خوشحالم که زمزمه کمک به دیگران توی این جامعه شلوغ و میون این همه آدم سردرگم هنوز هم وجود داره امیدوارم بتونم یه انگشت کوچیک برای کمک باشم شاید بتونیم یه گوشه از رسم عاشقی علی رو زنده کنیم حتی یه قطره
به امید روزی که قطره ها تبدیل به دریا بشن
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری