|
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | امتیاز موضوع | نحوه نمایش |
|
|
|
|
1
|
||||||||||||||||||
|
كاربر ويژه
![]() ![]()
![]()
|
سلام علیکم!
این هفته در خدمت سرکار خانم رعنا هستیم در صندلی داااااااااااغ با یک فنجان نسکافه سرد! انشالله در سئوال پیچ کردن این مدیر زحمتکش موفق باشید کاربران گرامی! این شما و این هم صندلی داااااغ سرکار خانم رعنا! ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 8 |
|
|
2
|
||||||||||||||||||
|
كاربر ويژه
![]() ![]()
![]()
|
سلام علیکم!
1.نظرتون در مورد سایت کانون گفتمان قرآن چیه؟! 2.بهترین مدیر سایت؟! 3.بهترین بخش انجمن آزاد 4.فعال ترین مدیر فنی سایت کیست؟! ![]() 5.قشنگ ترین آواتار در حال حاضر برای چه کاربری است؟! |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
3
|
||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]() |
رئيس محترم آخه چرا فقط به من بگو چرا مگه من چيكار كرده بود فقط بگو چرا من دست از سرتون بر مي دارم فقط چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا 1- خوبه خيلي خوب دوستش دارم البته اگر عمري باقي بمونه و از روي اين صندلي برخيزم حتما ترتيبي اتخاذ مي كنم تا يه كاسه از اين آش را سركار خانم سفير و جناب منتظر نوش جان كنند خب بالاخره دستپخت خودتون است ( رئيس محترم چراااااااااااااااااااا ) 2-مدير سايت ( به روش برره اي پاچه خواري كنم ؟) مدير سايت حرف نداره تكه ( منظور از يكي است نه نمره اش تكه ها ) 3-اين ديگه پرسيدن داره جناب منتظر هرچند من اينجا نشوندين ولي خب خودم خوب مي دونم من نمونه ترينم مي خواهيد تشويقم كنيد رو درواسي نكنيد همه همكاران درك مي كنند ( فقط بگيد چرا ) 4-جنـــــــــــــــــاب معصومي بزرگوار 5- ![]() 6-تموم شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمي پرسيد چه غذايي دوست دارم ؟ 7- خب بگيد چرا ديگه |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
4
|
||||||||||||||||||
|
عضو خودماني
![]() ![]()
![]() |
سلام به همکار محترم و بزرگوارم خانم رعنا!
اول از همه نظرتون در مورد این ضرب المثل چیه!؟ میگه که : چاه مکن بهر کسی اول خودت ؛ دوم کسی!!! ( تفسیر : برای من صندلی داغ میزنی به شب نکشیده نیست و نابود شد! حالا بشین روی صندلی داغ با همون فنجون نسکافه سرد!!!) هفته داغی رو داشته باشی! ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 2 |
|
|
5
|
||||||||||||||||||
|
عضو ثابت
![]() ![]()
![]() |
سلام علیکم
چندتاسوال درذهنم مطرح شده که می خواهم از شما بپرسم: *نظرتان دررابطه بابیت زیر چیست از فروغ لاله آتش زیر پا دارد بهار چون گل رعنا، خزان را در قفا دارد بهار *کدامیک از انجمن های کانون گفتمان را بیشتر می پسندید؟ *چگونه باکانون گفتمان قرآن آشنا شدید؟ *آیا از این آشنایی مسرورید؟چرا؟ *آیا باتماشای تلویزیون میانه خوبی دارید؟کدام بخش وبرنامه تلویزیونی رابیشتر می پسندید؟ پیشاپیش از پاسخگویی شماکمال امتنان رادارم. |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
6
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]() |
سوال 1- خب از آنجايي كه گل صفت رعنا مي باشد شعر خوبي است
جدي : راست مي گه شاعر بي نوا همه بايد مراقب باشند بعد از بهار حتي بهار جواني هم خزان پيري و خزان وجود دارد پس از بهار بايد نهايت استفاده را برد حتي اگر گلي شادابي و زيبا سوال 2-خب اين كه سوال نداره مشخصه *****انجمن آزاد***** سوال 3-به صورت كاملا تصادفي خب طبق روزهاي معمول ( رئيس نشنوه ) داشتم وب گردي مي كردم و خسته از كار روزانه بودم و موضوعي را سرچ مي كردم كه چشمم خورد به يه چراغ جادو اومدم خاكش را پاك كنم كه ديدم به توي كانون هستم و ......... بقيه اش را كه خودتون مي دونيد سوال 4- بــــــــــــــــــــــله سوال 5-خداييش اين سوال بود پرسيدي به نظرت براي چي پس بخش سرگرمي را به من واگذار نموده اند جناب منتظر (!) واگذار كردن خب آخه ديدن علم كه همش پاي تلويزيون و كامپيوترم پس همون سرگرمي بهتره عاشق سريالهاي بي سر و ته تلويزيون ![]() خب اگر كاري نداريد من بروم به باقي سوالات پاسخ بدهم سرم هم شلوغه از اين به بعد وقت بگيريد سوال بپرسيد |
|
|
| تشكر |
|
|
7
|
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]() |
آسياب به نوبت همكار گرامي نظر خوبي نسبت به اين ضرب المثل ندارم دوستش ندارم اصلا ![]() يكي نيست بگه براي صرفه جويي در انرژي چرا از من شروع كرديد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به اين صورت خوب بخارپزم مي كرديد بهتر نبود ؟
|
|
|
| تشكر |
|
|
8
|
||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]() |
كي منو نشوند اينجا
![]() اصلا من چكاره بيدم ديدم يهو هوا گرم شد به دادم برسيد من سرما را بيشتر دوست دارم |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط rana_ : ۱۳۸۷/۱۰/۲۹ در ساعت ۱۰:۱۵ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
9
|
||||||||||||||||||
|
عضو كوشا
![]() ![]()
![]()
|
اولا: سلام عرض می کنم خدمت خانم رعنا که من ابتدای ثبت نام توی کانون همش می گفتم این رانا یعنی چی؟!
ثانیا: تسلیت عرض می کنم حضور شما در صندلی داغ و حضور من در جایگاه یکی از سوال کنندگان رو. ثالثا: دوباره تسلیت عرض می کنم به خاطر اینکه طبق اون چیزی که من فهمیدم آشی که شما برای خانم سفیر پخته بودید توسط ایشون رفت رو هوا و در توطئه ای مشترک توسط خانم سفیر و آقا منتظر، شما مجبور به نشستن روی صندلی داغ شدید ...! رابعا: به جناب منتظر عزیز می گم آخه چرا این تاپیکو می زنی تا گوگوری بیاد و سوالای عجیب غریبی بپرسه که خانم رعنا بیچاره بشه؟! و اما سوالات بنده: 1. طبق اتفاقاتی که در بخش ثالثا گفته شد، اگه جای آقا منتظر بودین، یعنی مدیر ارشد انجمن بودین، و آقا منتظر جای شما بود یعنی مسئول بخش سرگرمی ها بود، شما چه آشی براش می پختید؟ 2. چرا این قدر به رنگ بنفش علاقه مندید؟ بقیه رنگا چه گناهی کردند؟ 3. برنامه هاتون برای پرمحتوا شدن و رونق گرفتن بخش سرگرمی ها چیه؟ 4. آیا مشترک نشریات کاغذی هستید؟ چه نشریاتی؟ 5. از سوسک بیشتر می ترسید یا از صندلی داغ؟ بقیش بمونه برا بعد ... |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط گوگوری مگوری : ۱۳۸۷/۱۰/۲۹ در ساعت ۰۲:۰۱ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
10
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]() |
خب مي پرسيدي اين همه فكرت را مشغول نمي كردي من هميشه به سوالات مخصوصا جوانها بها مي دهم
يه آش كه .......... نه نمي گم بذاريد بعدا كه شدم مدير ويژه انجمن اونوقت همه را سوپرايز مي كنم به دو دليل نمي گم يكيش دليل بالا و ديگري اينكه مگه مي خواهم كارمو از دست بدهم بابا رئيسي گفتند مرئوسي گفتن جناب منتظر دستپختتون خيلي خوبه ( چي بگم چي بايد بگم ) خوب كرديد منو به صندلي داغ چسبونديد اصلا خوب كرديد در مصرف انرژي صرفه جويي كرديد اصلا كار بهتري كرديد غافلگيرم كرديد ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 2 |
![]() |
| برچسب ها |
| صندلی داغ |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | امتیاز به این موضوع |