جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: تو قرآن بخون هر جوری دوست داری بخون. فقط بدون اگه نخونی ضرر میکنی .
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۹, ۱۹:۵۷ #1
- نوشته
- 7
- مورد تشکر
- 14 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تو قرآن بخون هر جوری دوست داری بخون. فقط بدون اگه نخونی ضرر میکنی .
سلام علیکم .
دوستان یه نکته خیلی خیلی مهم اما جالب میخوام بگم . خواستم تو این تاپیک بنویسم که بحث قرائت و روخوانی قرآن مطرح شده .
راستش بنده همیشه فکر میکردم وقتی میخوام قرآن بخونم باید حتما رو به قبله باشم و حتما وضو داشته باشم و حتما چادر سرم باشه و .... .
این بود که قرآن خوندن برام سخت شده بود و اگه یکی از این حالتا رو نداشتم قرآن نمیخوندم .
دوستان از زمانی که موبایلی گرفتم که تونستم برنامه قرآن رو بریزم توش و حالا هر جایی اعم از اتوبوس و صف دکتر و بانک و غیره قرآن میخونم میفهمم که چقدر اشتباه بوده که به خاطر به جا آوردن آداب قرآن خودم رو از خوندن اون محروم کرده بودم .
ببخشید زیاده گفتم . گفتم شاید این تجربه به درد شما هم بخوره . شما قرآن بخون هر جوری که دوست داری بخون .
بعد از یه مدت از خود قرآن خوندن ادب و آداب را یاد خواهی گرفت .
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۹, ۲۰:۰۲ #2
- نوشته
- 230
- مورد تشکر
- 664 پست
- حضور
- 8 ساعت 53 دقیقه
- دریافت
- 17
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ادب خیلی خوبه ولی یاد خدا در هر حال خوبه.
الَّذينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِياماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِهِمْ وَ يَتَفَكَّرُونَ في خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً سُبْحانَكَ فَقِنا عَذابَ النَّارِآل عمران/91
همانها كه خدا را در حال ايستاده و نشسته، و آن گاه كه بر پهلو خوابيدهاند، ياد مىكنند و در اسرار آفرينش آسمانها و زمين مىانديشند (و مىگويندبار الها! اينها را بيهوده نيافريدهاى! منزهى تو! ما را از عذاب آتش، نگاه دار!
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۹, ۲۰:۱۴ #3
سوره مريم ايات 1 تا 36 گوش كن.
اونوقته كه ادب رو از بانو مريم سلام الله عليها ياد ميگيري.
البته توصيه ميكنم با قرائت عبدالباسط باشه.
متاسفانه خيلي ها عبدالباسط رو براي مرده هاشون ميذارن و نميدونن اين قاري چه كولاكي كرده
يه بار براي قلبتون گوش بديد
شهوت فرماندهان روم و ريميبرد سرهاي ما را روي نيبشنو از ني چون حكايت ميكندشيعه را در خون روايت ميكند
شیعه یعنی هفتخطی درجنونشيعه طوفان میکند در کاف و نون
این سخن کوتاه کردم والسلامشیعه یعنی تیغ بیرون از نیام
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۹, ۲۰:۱۸ #4
- نوشته
- 7
- مورد تشکر
- 14 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
انسان بايد با قلب و زبان و توأم با خضوع و خشوع در دل، همواره و در هر زمان و مكان و در هر شرايطي، چه در خوشي و چه در فلاكت، خدا را ياد كند؛ بدين سان ياد خدا نفس آدمي را تعالي مي بخشد و دل را سرشار از حب الله مي كند به گونه اي كه اين محبت در گفتار نيكو و كردار پسنديده تجلي مي يابد.
﴿وَ مَنْ یَعْشَ عَن ذِکرِ الرَّحمنِ نُقیضُ لَه شیطاناً فَهُو لَه قَرینٌ﴾(2)
«هر کس از یاد خدا غافل و روگردان شود، اهریمنی را مأمور او می سازیم، و چنین اهریمنی همواره همدم وی می گردد(و گمراه و سرگشته اش می سازد)».
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۱/۰۱, ۱۶:۵۲ #5
- نوشته
- 7
- مورد تشکر
- 14 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
من شنیدم میگن هر کتابی ارزش یه بار خوندن رو داره .
خب اگه میشه بیایم قرآن رو هم یه بار بخونیم .
نظرتون چیه ؟
فریاد سکوتمیشنوی فریاد را ؟تو در سکوت فریاد میشوی .فریادی که از سکوت برآمد و در خود گم شد .فریاد من در سکوتی است که در غم نگاهم جاریست ................................................... ..............................
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری