-
۱۳۸۷/۱۱/۱۴, ۰۱:۰۴ #1
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دومين سوال
يكي از اصول انقلاب سفيد شاه اين بود كه سهام كارخانجات دولتي را به مردم واگذار كند و كاركنان ان كارخانجات را در سود و زيان كارخانه ها سهيم كند .
ايا اين كار غير شرعي !!!!!! الان به عنوان خصوصي سازي و اصل 44 قانون اساسي به اجرا در نميايد ؟؟؟
ايا اگر كاركنان در سود شركت ها و كارخانجات خود سهيم باشند بازدهي به مراتب بيشتري نخواهند داشت ؟؟؟؟؟
ايا واگذاري سهام به مردم غير از خصوصي سازي بود كه الان هم در حال انجام ان توسط جمهوري اسلامي هستيم ؟؟؟؟
عبادت بي ولايت حقه بازي ست
اساس مسجدش بت خانه سازي ست
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۰۹:۲۱ #2
جناب امیر خان مثل اینکه شما از سرکار گذاشتن دیگران خیلی لذت میبری!!!؟
در پاسخ به سؤال اولتون عرض کردم
نوشته اصلی توسط naaqed;105503[size=3
برو سر اصل مطلب. خلق الله رو سر کار نذار.....
-
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۳:۳۰ #3
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
نه عزيزم . به جاي اينكه عصباني بشي سعي كن جواب بدي . با توهين و تحقير فكر نميكنم بتوني نظر منو برگردوني . اگه اين چيزا سر كار گذاشتن مردمه كه اقاي خميني با همين چيزها يك ملت رو سر كار گذاشته ولي اين چيزا سر كاري نيست .
اره داداش . ما بچه ايم . خوش به حال شما بزرگا . اقاي خميني با غير شرعي خواندن همين بهانه هاي بچه گانه انقلاب كرد . اگه اقاي خميني اون زمانم به اب خوردن گير ميداد من هم امروز همين اشكال رو به ايشون ميگفتم كه چرا گيردادي . ميگه عالم بي عمل به چه ماند به زنبور بي عسل . من تمام حرفم اينه كه اقاي خميني شما چرا به شاه گفتي كه اين كارا غير اسلاميه ولي خودت اين كارهارو كردي .
عبادت بي ولايت حقه بازي ست
اساس مسجدش بت خانه سازي ست
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۷:۰۴ #4
شما که یک ملت و تمام دستاوردهای اونارو تحقیر و توهین میکنی!
بنده که در سؤال اولتون عرض کردم شاه طاغوت بود و یک طاغوت تمام کارای حکومتیش چه خوب چه بد غیر شرعیه.
و اینم به همون مبنای حکومت ولایی بر می گرده که اصل مطلبه
فعلاً بحثتونو با جناب حکیم انجام بدید تا انشاالله به نتیجه برسید.
-
۱۳۸۸/۰۸/۲۴, ۱۲:۱۶ #5
- نوشته
- 767
- مورد تشکر
- 1,425 پست
- حضور
- 18 دقیقه
- دریافت
- 20
- آپلود
- 0
- گالری
-
47
اتفاقا اصل شماره 13 انقلاب سفید شاه و ملت به قرار زیر بود:
اصل 13 - فروش تا حداکثر 49 درصد سهام کارخانه های بزرگ به کارگران. سهام این کارخانه ها را کارگران با استفاده از قرضه ی دولتی که به آنها داده می شد خریداری میکردند و از محل در آمد کارخانه این وام را میپرداختند.
این اصل در سال 1975 به اصول قبلی انقلاب سفید افزوده شد. جالب اینجاست که بعد از سه دهه، همین اصل امروزه در جمهوری اسلامی بعنوان «سهام عدالت» اجرا میشود (البته با تغییراتی). اما همین اصل در زمان خودش مورد اعتراض انقلابیون بود.
خود شاه در اینمورد در صفحه 166 کتاب «پاسخ به تاریخ» خودش چنین میگوید:
«میدانستم که خواسته هایم (در مورد انقلاب سفید) به منافع نیرومند کسانی که حیاتشان به فقر و جهل مردم وابسته است در تضاد می باشد. ولی، به رغم فشارهای خارجی و بی ایمانی و تخصیص نادرست منابع مالی عمومی و بی لیاقتی بعضی از حکومتهایمان، سرسختانه به تعقیب وظیفه ای که متعهد به آن بودم ادامه دادم. طی سی و هفت سال هیچ چیز مرا از انجام وظیفه ام باز نداشت، نه گلوله ی تپانچه و نه رگبار مسلسل.»
از تاریخ درس بگیریم.
خردبین سبز اندیش.
هــــمـــــه ی جـــــان و تـــنــم
وطـنـم، وطـنـم، وطـنـم، وطـنــم
================================
انكار معجزه شق القمر
آیا پیامبر در برابر انجام وظیفه ی رسالت، دستمزدی طلب نکرده است؟
بررسی انتقادی مهدویت 1: آیا ولادت امام زمان قابل اثبات است؟
به چه دلیل شیعیان اعتقاد دارند که فاطمه زهرا معصوم بوده است؟
سوالاتی پیرامون ولادت، کودکی و نیابت امام زمان
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری