-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۰:۴۸ #1
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 256
- مورد تشکر
- 563 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
نقش زن در آرامش خانواده
هدیه به بانوان قرآنی
این نوشته ها سخنرانی استادم تو کلاس تفسیر قرآنه که به شما تقدیم می کنم.اگه توی نوشته ها ایرادی دیدید به بزرگواری خودتون ببخشید چون من اینهارو از ترکی به فارسی ترجمه کردم.
خداوند بین مرد وزن مودت رحمت قرار داده است.در وجود زنان آیات و نشانه هایی است که اگر در آن تفکر شود،معلوم می شود که خدا چه موجودی آفریده است.ارزش واقعی خانم زمانی آشکار می شود که امام زمان ظهور کند.در این زمان وقتی به زنان می گویند:راحت باش و او را از خانه بیرون می کشند و می گویند هر لباسی می خواهی بپوش،به خاطر آزادی و ارزش گذاشتن به او نیست.بلکه این آزادی شهوت مردان است.
در روایت است که:در آخر الزمان که دترین زمانها ونزدیک به قیامت است،زنانی آشکار می کنند که بی حجاب و عریان هستند.لباس حیایشان ریخته است.خود را زینت می کنند اما برای نا محرمان.این ها از دین خارج و وارد فتنه و فساد شده اند و فقط به شهوات فکر می کنند و با سرعت به طرف فساد حرکت می کنند.اینها در جهنم الهی جاودانه اند.
درصد فساد از پارسال تا امسال بالا تر رفته است.در این زمان حلال ها رسما حرام و حرام ها حلال شده است.
عده ای نه واقعا دین را فهمیدند نه فهمیدند که بدعت چیست.بدعت این نیست که یک جمله از فلان دعا را سه بار بگویی یا چند بار.بدعت یعنی تغییر کلی در اساس دین.یعنی حلال کردن حرام و حرام کردن حلال.بدعت این خانم های آرایش کرده و زر وزیورهای آشکار است.بدعت سفره های مختلط در خانواده هاست.
از پیامبر روایت است که پسر نو جوان وارد خانه ای که دران مرد نیست نشود.حتی اگر به سن تکلیف نرسیده باشد.
در خانواده بزرگترها باید به آرامش زندگی زن و شوهر کمک کنند.نه این که برهم زننده ی زندگی آنان باشند.قرار نیست که چون یک کلمه به پدرت توهین کردند،تو زندگی و آرامش خانواده ات را به هم بزنی.به جدآباد پیغمبر توهین شد اما پیغمبر چیزی نگفت، آن زمان حضرت علی را کافر می دانستند و در این زمان هم هنوز عده ای این عقیده را دارند.اما حضرت علی به حق جانشین پیامبر خدا بود.آنها سعه ی صدر داشتند و ما هم باید این گونه باشیم.چون در این زندگی دنیا ،انسان خیلی حرفها ممکن است بشنود،اما مومن آن است که به آرامی از کنار سخن یک جاهل بگذرد.چون بالاخره خدا به حساب همه رسیدگی می کند.
شیوه اسلام ایجاد محبت است.و این خانم است که در خانه نظم ونظام برقرار می کند وحتی به مرد خط می دهد.مرد فقط مالک جسم و روح زن است اما خانم قلب مرد را تسخیر می کند و به هرطرف می تواند برگرداند.
پیامبر(ص):«اگر خانمی یک لیوان آب به همسرش بدهد(چون زن آرامبخش خانواده است بنابراین دنیایی از محبت ضمیمه یک لیوان آب می شود و عشقی که در قلب مرد سرازیر می شود ارزشمند است)ارزش آن یک لیوان آب بهتر از یک سالی است که روزهایش را روزه گرفته و شب هایش را به عبادت پرداخته باشد و به هر جرعه ای که مرد می نوشد،خداوند باغی در بهشت برای زن بنا می کند وشصت گناه از او می بخشد.»
البته با یک کلمه منت تمام این حسنات بر باد می رود.مردی نزد رسول خدا(ص) امد و گفت:یا رسول الله،همسری دارم که هر وقت غصه دار به خانه می روم و او غصه ی مرا می بیند،می گوید برای چه غصه می خوری؟اگر غصه ات برای دنیا و مال آن است ،نگران نباش خداوند روزی رسان است وهیچ کس را از روزی خود بی نصیب نمی گذارد واگر غصه ات برای آخرت و روز حساب اعمال است،پس خدا غصه ات را زیاد گرداند.پیامبر فرمود:همانا برای خداوند در روی زمین کارگزارانی است و این زن هم از کارگزاران خداوند است.
زبان خانم و گفتار او خیلی مهم است.زبان امتحان زن است.ببین با زبانت قلب همسرت را پر از غصه می کنی یا غصه را از قلبش برمیداری؟تمام ثواب های زن در خدمت به همسر نهفته است.هیچ زنی نیست که نمازهایش را بخواند و با این حال ملازم خانواده اش هم باشد مگر این که خداوند از گناهانش می گذرد.
زبان و عمل است که به زندگی انسان رنگ می دهد.زن برای بخشایش هیچ دری به غیر از در رضایت همسرش ندارد.ریشه ی رفتار نامناسب مردان در رفتار و اخلاق نا مناسب همسرانشان ریشه دارد.زن موظف به ایجاد آرامش است.خانم مامور الهی در زمین و نمونه ی ذکر الهی است که به قلب مرد آرامش می دهد.چه نقشی بزرگتر از این که سکون و آرامش قلب پرتلاطم مرد در ساحل آرام همسرش باشد؟
پیامبر(ص):قسم به خدایی که مرا به حق رسول و پیامبر قرار داد و مرا به مقام محمود در معراج رساند و بهشت و جهنمش را به من عرضه کرد و دیدم که اکثریت جهنمیان، زنان هستند.پرسیدم ای حبیب من،جبرئیل،چرا این گونه شدند؟جبرئیل گفت:به خاطر کفرشان به نعمت خدا.پرسیدم چگونه این طور می شود؟جبرئیل فرمود:اینها به نعمت خدا که همانا همسرانشان باشد کفر ورزیده اند.اگر همسر اینها در زندگی به آنها فقط خوبی کرده باشد با این حال می گویند من خیری از تو ندیدم.
خانمها زمانی قدر همسرشان را می فهمند که زیر بار منت ها بمانند.زمانی محتاج و دست به دامن همین اولاد هایی می مانند که با زحمت آنها را بزرگ کرده اند.پس باید قدر زندگیشان را بدانند.مرد بد از اولاد خوب هم بهتر است چون هر کاری را بی منت انجام می دهد.
همه ی ما نیاز به محبت داریم.حتی اگر صد ساله باشیم.انسان یک موجود اجتماعی است. همه با زبان بی زبانی از هم طلب محبت می کنند.چرا باید ما با زبانمان کاری کنیم که تنها بمانیم؟وچرا باید با چند کلمه کانون محبت زندگی ها را به هم بزنیم؟حیف است انسان این عمر محدود را با دعوا و کشمکش به سر ببرد.
وقتی به دنیا می آیی،تو گریانی و دیگران خندان.طوری زندگی کن که وقتی از دنیا رفتی تو خندان باشی و دیگران گریان از این که انسان با محبتی مثل تو را از دست داده اند.پس ببخش و روی خطاها را بپوشان.هرکس که باشد:مادر،همسر،فرزند،عروس و ...چون خداوند پرده پوش است و انسان هم که بنده ی الهی است باید همین گونه باشد.
هر که دلارام دید ازدلش آرام رفت
چشم ندارد خلاص هرکه دراین دام رفت
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۱۱/۲۷, ۰۹:۴۴ #2
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 256
- مورد تشکر
- 563 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
زن نباید زمینه عصبانیت همسرش را فراهم کند.مرد هم وقتی به خانه می آید باید تمام ناراحتی هایش را پشت در خانه بگذارد.مرد و زن باید نسبت به هم گذشت و عفو داشته باشند.مثلا زن می گوید:هیچ وقت یادم نمی رود در زمان نامزدی فلان انگشتر را برایم نخریدی.انتظار دارد چه پاسخی بشنود؟ وهمسرش هم می گوید نمی دانستم اینقدر کینه ای هستی.
دین می گوید چون همسرت چنین صفاتی دارد و آبتان در یک جوی نمی ریزد،ببخش و چشم پوشی کن.
آقایان نباید همسرانشان را به مجالس مختلط ببرند.در این زمان زن در خانه بماند برایش بهتر است.چون خانم با کرامت است و نباید نگاه های هوس آلود وشهوانی روحش را بدرد.خداوند به چنین زنانی ارزش قایل است.خدا به زن مومن به خاطر پوشش او،ارزش می نهد.
قرآن می گوید حجابی داشته باش تا شناخته نشوی.حالا باید خودت پیدا کنی که چه حجابی برایت بهتر است و بدنت را از دید نامحرمان می پوشاند.
در زمان پیغمبر،پوشیه بر تمام زنان واجب بود.و حضرت زینب و زنان همراه او هم باز شدن صورتشان شکایت و از پوشیه دفاع کرده اند.
هیچ مردی حق ندارد جلوی حجاب همسرش را بگیرد.حجاب زن حق الله است و هیچ کس نمی تواند در آن نظر بدهد.مانند نماز.در حق الله کسی نمی تواند اعمال زور کند.
پیامبر(ص):ای حولاء،زینتت را به غیر همسرت نشان نده.ای حولاء، برای هیچ زنی حلال نیست که مچ دست و پایش را در معرض نگاه نامحرم بگذارد واگر مرتکب چنین عملی شود چند اثر به همراه دارد: اول این که خدا همیشه او را لعنت می کند.(لعنت یعنی دور شدن از رحمت خدا) دوم این که دچار غضب الهی می شود و سوم این که فرشتگان او را لعنت می کنند و عذاب درد ناکی برایش مهیا خواهد شد.
زن دلبر است و نامحرم را به دنبال خود می کشد.وهر چه در خانه بماند همانقدر برایش بهتر است.البته نمی توان همیشه او را محدود و در خانه نگاه داشت ولی باید دانست که خانه برای زن بهترین مکان است.
پیامبر(ص):نمازی که زن به تنهایی در خانه می خواند،انگار که به جماعت خوانده است وثواب 25 نماز جماعت را دارد.
اصل سواد،دانستن حلال و حرام است.حضرت فاطمه(س) می فرمایند:بهترین زنان کسانی هستند که نه مردان آنها را ببینند نه مردان آنهارا.دین همه چیز را به صورت حساب شده اجازه می دهد. زن رکن خانواده و حافظ اولاد و مال همسر وپاسدار ناموس اوست.زن به گل گلخانه تشبیه شده که باغبانش خداست.اگر این گل چند دقیقه بیرون از هوای گلخانه باشد،هوای بیرون و گرمای خورشید او را پلاسیده و پژمرده می کند.
تو همان زنی هستی که در خانه می توانی حسین و زینب وابراهیم و موسی تربیت کنی.قسمت مهم زندگی خانم در خانه است.
پیامبر(ص):ای حولاء،قسم به کسی که مرا مبعوث کرده و هادی و راهنما قرار داده،اگر همسر زنی به او خشم کند،بداند که خدا به او خشم کرده،واگر همسر زنی از او ناراضی باشد روز قیامت آن زن به صورت واژگون در طبقه ی هفتم جهنم می افتد و هم نشین منافقین می شود و خداوند بر او مارها و عقرب ها و افعی ها را مسلط می کند تا بدنش را بدرند و هر کدام این موجودات به عظمت کوه های محکم هستند.
هر که دلارام دید ازدلش آرام رفت
چشم ندارد خلاص هرکه دراین دام رفت
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۱, ۰۷:۵۷ #3
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 256
- مورد تشکر
- 563 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
زن باید عیب پوش همسرش باشد.هیچ کس بدون عیب نیست.امام علی (ع) می فرمایند: «به زمین خوردن دیگران شاد مشو.چون نمی دانی زمانه با تو چکار خواهد کرد» نه تنها انسان باید عیب پوش خانواده اش باشد بلکه باید در جامعه هم نسبت به برادران دینی اش این گونه باشد.پیامبر (ص):«اگر انسان عمل زشت مومنی را پرده پوشی کند،مانند این است که یک دختر زنده به گور شده را نجات داده باشد.»هیچ کس از ما مبرای از عیب نیست پس عیب پوشی کردن بر ما لازم است.
در حدیث دیگری پیامبر (ص) می فر مایند: «اگر کسی عیب برادر یا خواهر مسلمانی را پنهان کند،خداوند در دنیا و آخرت بر او پرده پوشی می کند.»هم مرد و هم زن باید عیوب هم را بپوشانند.هستند مردانی که در همسرانشان عیبی دیده اند که می توانستند او را طلاق بدهند ولی آن را افشا نکرده اند و به مقامات معنوی رسیده اند.
پیامبر(ص):«آیا شما را به بدترین زنان جامعه خبر بدهم؟زنی که در میان خانواده ی خودش عزیز نیست و ذلیل است ولی در مقابل همسرش خودش را برتر می بیند.»
مرد تکیه گاه زن است و سرپرست او.خانم اگر حقوق بگیر هم باشد در واقع جیب همسرش را پر کرده است،چون اگر بخواهد کوچکترین احسانی هم بکند باید از همسرش اجازه بگیرد.
پیامبر(ص):«بدترین زنان زنانی است که کینه توز و حسود است.وقتی همسرش در خانه نیست خود را می آراید.»حتی اگر انتقام هم بگیرد آرام نمی شود.
گناه سنگینی و عذاب وجدان می آورد ومعنویات انسان را سبک می کند.بدترین زنان،زنانی هستند که عذر همسرانشان را قبول نمی کنند.
پیامبر (ص):«هر زنی که شکایت همسرش را نزد دیگران ببرد(مگر در موارد خاصی نظیر شرابخواری،اعتیاد که آنهم باید نزد یک نفر مشاور دلسوز و با اعتماد برود)خدا به ان زن غضب می کند و هر زنی که عیب های همسرش را بپوشاند،خداوند در عوض آن به او خلعت بهشتی می پوشاند و چهل فرشته را به عنوان کنیز در اختیار او قرار می دهد.»واقعا چطور بعضی از خانمها راضی می شوند نان همسرانشان را بخورند و آبرویش را ببرند.پرده پوشی خیلی مهم است.چون از صفات خدای متعال است و هر کس می خواهد نزد خدا مقبول باشد باید صفات الهی را در وجودش رشد بدهد.
هر که دلارام دید ازدلش آرام رفت
چشم ندارد خلاص هرکه دراین دام رفت
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۱, ۱۶:۳۲ #4
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تمام نقش زن ( و مرد) در اين دو آيه وجود دارد:
1- زن موجب آرامش مرد در خانواده هست چنانچه مرد نيز...
2- زن موجب مودة ودوستي مرد است چنانچه مرد نيز...
3- زن موجب رحمت مرد است چنانچه زن نيز...
4- زن موجب يكي شدن بامرد هست چنانچه مرد نيز....
لذا قرآن مي فرمايد: ومن آياته ان خلق من انفسكم ازواجا لتسكنوا اليها وجعل بينكم مودة ورحمة ... (سوره روم آيه 21)
5- زن لباس و پوشش مرد است چنانچه مرد نيز....
قرآن مي فرمايد: ..هن لباس لكم وانتم لباس لهن .. (سوره بقره آيه 187)
ویرایش توسط hoseintabar : ۱۳۸۷/۱۲/۰۱ در ساعت ۱۸:۰۳
الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۲, ۱۰:۳۹ #5
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 256
- مورد تشکر
- 563 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
از راه های جلب محبت،قدردانی کردن است.اگر همسرت وسیله ای یا چیزی خریده و به خانه آورده از او قدردانی و تشکر کن.جای ایراد گرفتن که همان دم در نیست.وظیفه ی زن است که در مقابل هدیه همسرش(هرچند ناچیز)شاد شود تا همسرش احساس غرور کند و کاری نکند تا مرد پشیمان شود و بگوید:من هرچه می خرم تو نمی پسندی.
بشر نیازمند قدردانی و تشکر و امیدواری است.وقتی از بنده تشکر می کنی در واقع از خدا تشکر می کنی.پدر و مادر احتیاج به قدردانی عملی فرزندانشان دارند.آقا وخانم به قدردانی هم نیاز دارند.زن ستون خانه و مرد هم صددرصد تکیه گاه خانه است.
امام صادق(ع):«بهترین زنان شما کسانی است که وقتی همسرش چیزی به خانه آورد از او تشکر کند واگر نیاورد سپاسگذار باشد.»
یکی از راه های آرامش در خانه،عیب جویی نکردن از اعضای خانواده است.عیب جویی هایی که منطقی نیستند.ایراد به اخلاق،به آداب زندگی دو طرف و ...البته هر کسی دوست دارد همسرش ایده آل باشد،ولی چنین چیزی وجود ندارد.تضاد همیشه هست.نکات منفی را نباید بزرگ کرد.باید به نکات مثبت توجه کرد.
هرکس باید ایرادهای خودش را پیدا کند.چون همه از نظر هم ایراد دارند.عیب جویی زیاد،حس انتقامجویی را تحریک می کند.ولی اکثر عیب ها با مدارا و صبوری قابل اصلاحند.وباید با رفتار درست اصلاح شوند نه با نصیحت و توسری.
عامل دیگر آرامش در خانه جلوگیری از مقایسه کردن همسر با دیگران است.چشم پوشی کردن و گذشت نیز از راه های دیگر است.چون انسانها در زندگی به هیچ چیز مانند چشم پوشی نیاز ندارند.
خانم نباید همسرش را وادار به عذرخواهی کند از او چون شیشه ی محبت خودش را در قلب همسرش شکسته است.پیامبر(ص):«چه بد زنی است زنی که عذر همسرش را نمی پذیرد.»
شاید این جملات به ظاهر ساده باشند.اما اگر دقت کنید می بینید که همه ی ما می توانیم این مسائل را در زندگی رعایت کنیم و همانطور که جناب حسین تبار اشاره کردند این مطالب به صورت کلی در کتاب زندگی ما مسلمانها وجود دارد ولی ما به سادگی یک آب خوردن از کنار آن می گذریم ودچار مشکلات بسیاری در زندگی می شویم.
ویرایش توسط عرشیا : ۱۳۸۷/۱۲/۰۲ در ساعت ۱۰:۴۱
هر که دلارام دید ازدلش آرام رفت
چشم ندارد خلاص هرکه دراین دام رفت
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۶/۲۶, ۲۱:۴۰ #6
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 1,017
- مورد تشکر
- 2,509 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 29
- آپلود
- 0
- گالری
-
3
مي توان گفت زن دو نقش اساسي در خانواده دارد:
1. نقش زن در قبال همه اعضاء خانواده.
2. نقش زن فقط در قبال شوهر.
زن در مقابل شوهر بايد متواضع، مهربان، صميمي و دلسوز باشد. حافظ حريم خانواده، عفت و پاكدامني خود و تأمين كننده نيازهاي جنسي و عاطفي شوهر باشد. هر چه زن در انجام اين مسؤوليت ها نسبت به شوهر اهتمام بيشتري داشته باشد شخصيت او نزد شوهر محبوبتر و ارزش او والاتر خواهد بود و به استحكام زناشويي آنها افزوده خواهد شد.
اما نقش و وظيفه زن در خانواده: مهمترين وظيفه زن خانه داري است و زن نبايد هيچ مسؤوليت و كاري را بر اين وظيفه مقدم بدارد، ادامه تحصيل و كار در خارج از خانه نبايد وظيفه اصلي زن كه خانه داري و شوهرداري است تحت الشعاع قرار دهد زيرا هيچ كس و هيچ چيزي نمي تواند جايگزين اين نقش مهم زن در خانه شود.
رشد و تعالي خانواده، آرامش آن و بيمه شدن آن در مقابل عوامل آسيب زا همه بستگي به انجام وظيفه زن در خانه دارد اگر زن اين رسالت مهم را به خوبي انجام دهد همه اعضاء خانواده در پرتو تلاش او به رشد و شكوفايي دست مي يابند و آرامش واقعي بر فضاي خانواده حكم فرما خواهد شد.
براي اطلاع بيشتر در اين زمينه ر.ك: آيين همسرداري، ابراهيم اميني.
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۶/۲۶, ۲۳:۴۶ #7
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 1,487
- مورد تشکر
- 3,851 پست
- حضور
- 4 روز 13 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 1164
- آپلود
- 119
- گالری
-
2
سلام
میگن پشت موفقیت هر مردی زنی قرار داره
ما که زن نداریم ولی یه مادر داریم دعامون میکنه.البت بگم گاهی هم حالم رو میگیره.هم مادره هم برا بابام زن.خوبه
سلام داره خدمتتون
آفت دين سه چيز است، داناى بد كار و پيشواى ستم كار و مجتهد نادانحرکت کشتی نجات آدمیان احتیاجی به دریا ندارد.این کشتی روی قطره اشکی مقدس که برای حسین بن علی ریخته می شود می گذرد.علامه جعفری
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۶/۲۷, ۰۰:۰۰ #8
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
نقش زن در اداره امور منزل از اهمیت خاصی برخوردار است و اگر چه از نظر حقوقی تکلیفی در این زمینه متوجه زن نیست،(1) ولی فضای عشق و صفا و محبت خانواده اقتضا میکند که زنان همدوش مردان برای ایجاد رفاه و آسایش خانواده تلاش کنند و با حسن سلیقه که برخاسته از روحیه مهربان و هنرمند آنان است، کانونی آراسته برای پرورش نسل آینده فراهم کنند.
در الگویی که قرآن کریم برای خانه داری بانوان ارائه میدهد، به طور مشخص بر نحوه پذیرایی آنان از میهمان تأکید میکند و با بیان داستان ورود فرشتگان به منزل ابراهیم(ع)،نمونههای روشنی از جلوههای رفتاری یک زن خانهدار به نمایش درمیآید. در سوره هود در مورد این داستان چنین آمده است:
«وَ لَقَد جاءَت رُسُلُنا إبراهِیمَ بِالبُشری قالُوا سَلاماً قالَ سَلامٌ فَما لَبِثَ أَن جاءَ بعِجلٍ حَنیذٍ فَلَمّا رَءَا أَیدِیَهم لا تَصِلُ إلَیهِ نَکِرَهُم وَ أَوجَسَ مِنهُم خِیفَةً قالُوا لا تَخَف إنّا أُرسِلنَا إلی قَومِ لُوطٍ وَ امْرَأَتُهُ قائِمَةٌ فَضَحِکَت فَبَشَّرناها بِإِسحاقَ وَ مِن وَراءِ إسحاقَ یَعقُوبَ» (هود/ 69-71)
و فرشتگان ما برای ابراهیم بشارت آورند، گفتند: سلام. گفت: سلام و چیزی نگذشت که ابراهیم برای آنان گوسالهای بریان شده آورد. و چون دید که دستانشان به سوی آن دراز نمیشود، به آنان احساس بیگانگی کرد و از آنان ترسی در دل یافت. گفتند: مترس ما به سوی قوم لوط فرستاده شدهایم. و همسر او ایستاده بود و (از بشارت الهی) خندید، آن گاه او را به (بارگرفتن و زادن) اسحاق و پس از اسحاق، به یعقوب بشارت دادیم.
**********
1:توضیح المسائل امام(ره)، مسأله 2414
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۶/۲۷, ۰۰:۰۱ #9
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
امام صادق (ع) از پدر گرامیاش نقل کرد که حضرت علی و فاطمه (ع) برای تعیین وظایف خود در منزل، رسول خدا (ص) را حکم قرار داده و از آن حضرت کسب تکلیف نمودند. آن جناب نیز فاطمه (ع) را به خدمت در منزل و علی (ع) را به انجام وظایف خارج از منزل موظف نمود. فاطمه(ع) فرمود: تنها خدا میداند که از این که مأمور انجام مسؤولیتهای خانه داری شده و از تصدّی امور بیرون منزل معاف شدم، چقدر خوشحالم. (1)
از این که حضرت علی و زهرا (ع) در مورد حدود مسؤولیتهای خود، از رسول خدا (ص) نظر خواستند، مشخص میشود که اصل مشارکت زن در خانواده، امری روشن و پذیرفته شده بوده است.
*********
1:وسایل الشیعه، ج 20، ص 172
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری