جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: سخنراني امام خميني ره در بهشت زهرا
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۲:۱۶ #1
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سخنراني امام خميني ره در بهشت زهرا
اقاي خميني در روزي كه از پاريس اومد ايران در بهشت زهرا سخنراني خوبي داشتند .
در اون سخنراني فرمودند كه پدران ما چه حقي دارند براي ما تصميم بگيرند . چه حقي دارند كه نظام حاكم بر ما را تعيين كنند .
و سخناني كهربار در همين مضمون .
البته بگذريم كه در همان جا قول دادند اب و برق و گوشت و اتوبوس و ... مجاني شود . بي خيال .
حال سوال اصلي اين است :
قبول اقا . پدران ما انقلاب كردند و نظامي تشكيل دادند . انها چه حقي دارند كه براي ما نظام حاكم تشكيل دهند و براي ما قانون اساسي تعيين كنند . بر اساس همين استدلال بود كه اقاي خميني حكومت شاه را غير قانوني و غير شرعي اعلام كردند .
خب بنابر اين الان هم بايد همه پرسي و رفراندوم برگزار شود تا مردم ، خود به نظامي كه خواهان ان هستند راي دهد . اين كه نميشود كه پدران ما يك حكومتي براي ما انتخاب كرده باشند و ما هم زير ان حكومت زندگي كينم .
اگه پدران ما نميتوانند براي ما حكومت تعيين كنند پس در اين زمان هم نميتوانند ولي اگه اين قضيه اشكالي ندارد پس چرا اقاي خميني بر اساس همين استدلال حكومت شاهنشاهي را غير قانوني و غير شرعي اعلام كرد .؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟//؟؟؟؟؟
عبادت بي ولايت حقه بازي ست
اساس مسجدش بت خانه سازي ست
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۲:۳۰ #2
آيا شركت ملّت در انتخابات متعددي كه در چارچوب قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران برگزار مي شود و حضور سبز و پر ثمرشان در پاي صندوق هاي رأي كه همواره مورد تحريم دشمنان داخلي و خارجي واقع مي شود؛ رأي تأييد به جمهوري اسلامي محسوب نمي شود؟
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۲:۳۵ #3
ميزن پذيرش اعمال حقوقي و انتخاباتي در همه جاي دنيا، شركت اكثريت ملت و رأي مثبت آنها به موضوع انتخابات است؛ نه داعي و انگيزهي آنها.
چه تضميني وجود دارد كه رفراندم جديد، خالي از اين اشكال باشد و يا با فرض خالي بودن از اين اشكال، چه ضمانتي است كه در آينده با همين اشكال و سؤال مواجه نشود؟
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۲:۳۷ #4
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
نه عزيز دلم . نه قربونت برم . مگه شما معتقد نيستي همه مردم موافق اين حكومت هستند . پس چرا رفراندم نميذارند ؟؟؟
مگه از شكست ترسي دارند . ؟؟؟؟
اونا كه پيروزند .
نتيجه اصلي رفراندوم و تعيين حكومت حاكمه وقتي معلوم ميشه كه براي خود تعيين حكومت انتخابات بذارند .
كه اون وقته كه بسياري از همين كسايي كه راي ميدهند رايشون فرق خواهد كرد . بگذريم از 40 يا 50 درصدي كه در انتخابات شركت نميكنند .
متاسفانه اون زمان كه اقاي خميني كاريزماي بالايي داشت مردم نگاه كردند كه بينند اقاي خميني به چه چيزي راي ميدهد . اگه اقاي خميني مردم رو ازاد ميذاشت كه خودشون فكر كنند و راي بدند نبايد راي خودش رو اعلام ميكرد .
براي چي همه جا جار زد كه من به جمهوري اسلامي راي مدم .
موضوع خيلي عجيبه .
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۲:۳۸ #5
این همه انتخاباتی که توی مملکت چند سال یکبار انجام می شه و اکثریت قریب به اتفاق کسانی که می تونن رای بدن هم در اون شرکت می کنند فکر نمی کنید نشانه این است که چون که صد آید نود هم پیش ماست ؟
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۳:۰۰ #6
من نمی فهمم این حرفها برای چیه ؟
شما چرا تفسیر به رای می کنید ؟
مثلا قرار بود رفراندوم بعد از پیروزی انقلاب در مورد چه چیزی باشه که قابل پنهان کردن بوده و مرحوم امام (ره) نباید اونو اعلام می کردند ؟! خب معلوم بود که رفراندوم در مورد تشکیل حکومت اسلامیه ، همون موقع هم یه هفت هشت درصدی به جمهوری اسلامی رای ندادن ، خب مگه مردم رودروایستی داشتن ؟ اگه نمی خواستن بقیه هم مثل این هفت هشت درصد رای نمی دادن.
یک کم فرمایشاتتون سفسطه آمیزه
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۴:۱۷ #7
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تفسير به راي براي قران . اينجا من مگه از قران حرف زدم ؟
خواهر گرامي متوجه عرض بنده نشديد .
اولا من ميگم چرا الان رفراندوم براي تعيين حكومت نميشه و استدلالم رو هم بر اساس فرمايشات اقاي خميني مطرح كردم . پس اگه اشكالي به استدلال سفسطه اميز من هست همين اشكالات به فرمايشات اقاي خميني وارده .
در ثاني مگه مردم قرار نبود كه ازاد باشند ؟. پس چرا مردم رو تشويق ميكرد كه به جمهوري اسلامي راي بدند . نميدونم سخنراني هاي اقاي خميني رو شنيديد در اين باره يا نه . من تقريبا كامل شنيدم . صراحتا راي خودش رو اعلام ميكنه و مردم رو تشويق به راي مثبت دادن ميكنه . اين كه نشد انتخابات ازاد . مردم در اون زمان واقعا نميدونستند جمهوري اسلامي چيه . اكثريت مردم بي سواد بودند .در واقع مردم به جهت اينكه اقاي خميني شخصيت و كاريزماي بالايي داشت اون زمان به شخص اقاي خميني راي دادند نه جمهوري اسلامي . حتي اگر دقت كرده باشيد در روز 12 روردين كه تلوزيون دولتي ايران فيلم هايي از ان زمان پخش ميكند اين مساله به وضوح ديده ميشود كه خبرنگار تلوزيون از مردم سوال ميكنند كه به چه چيزي راي ميدهيد . طرف پاسخ ميده به اقاي خميني .
مردم اون زمان به جهت اطميناني كه به علماي اسلام داشتند هم قيام كردند و هم به جمهوري اسلامي راي دادند . چون اكثر انها اصلا از محتواي پارادوكسي به نام جمهوري اسلامي خبر نداشتند .
ولي الان وقت ان رسيده كه بنا بر فرمايشات خود اقاي خميني نظام حاكم بر مردم را خود مردم انتخاب كنند نه پدرانشان .
و ثالثا اگه گفتن راي شخصي توسط رهبر اشكالي نداره پس چرا علي خامنه اي در اعلام راي خود كوتاهي ميكنه . چرا هيچ وقت راي خود را به مردم نميگه .
گرچه بعضي وقتا اشارات واضحي ميكنه .
اولا كه اون زمان هفت هشت درصد راي منفي ندادند بلكه كمتر از دو درصد راي منفي در صندوق ها بود . يعني بيش از 98 درصد مردم به جمهوري اسلامي راي دادند .
خواهر گرامي اين سفسطه نيست . اگه خوب دقت كنيد متوجه ميشد كه چرا مسولان فعلي جمهوري اسلامي !!! از رفراندومي در جهت تعيين حكومت فراري هستند .
اگر مردم همان مردمند و اگر مردم از اين حكومت راضي هستند پس خيلي بديهي است كه مسولان در عرض سه سوت يه انتخابات برگزار كنند و مشت محكمي بر دهان استكبار جهاني وارد كنند .
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۴:۵۶ #8
ببینید عزیز من در انقلاب اسلامی در طول این 30 سال انتخاباتهای متعدد و آزادی صورت گرفته اینا همش تایید و رفراندوم بحساب میاد.
وقتی هنوز بین 70 تا 80 درصد مردم هنوز بر سر آری خود هستن رفراندم جایگاهی نداره
ویرایش توسط Hakim : ۱۳۸۷/۱۱/۱۵ در ساعت ۱۴:۵۶
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۵, ۱۵:۱۵ #9
خوب الحمد لله رفتید سر اصل مطلب
بنده هم می خواستم بگم که فرمایش امام در بهشت زهرا درسته چون همونطور که جناب حکیم فرمودند منشأ حاکمیت در نظام اسلامی مردم نیستند بلکه خداست. بنابراین این نظام برمبنای تصمیم و رأی پدران نیست بلکه بر مبنای ولایت فقیه که منشأ الهی داره است.
حالا اگه شرط بنده رو قبول فرمودید وارد این بحث میشیم. ولی فعلاً بنده سکوت می کنم تا بحثتون با جناب حکیم در این موضوع به نتیجه برسه. بعدش در صورت لزوم وارد بحث میشم.
یا حق
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۶, ۲۱:۳۹ #10
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
جناب حكيم بهتر نيست در تايپيكي جداگانه اين بحث رو دنبال كنيم . چون از اصل بحث در مورد اين تايپيك
داريم دور ميشيم .
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری