جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: اشغال لانه جاسوسی (انقلاب بزرگتر از انقلاب اول)
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۶, ۱۴:۴۱ #1
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
اشغال لانه جاسوسی (انقلاب بزرگتر از انقلاب اول)
حدود يكي دو سالي از انقلاب گذشته بود كه دانشجويان پيرو خط امام ريختندو سفارت امريكا رو اشغال كردند و كاركنان سفارت رو به گروگان گرفتند .
جداي از بحث اينكه اين جريان خلاف شرع دانشجويان ..........
ویرایش توسط khoshnazar : ۱۳۸۷/۱۱/۱۷ در ساعت ۱۲:۳۰ دلیل: نشر اکاذیب و دروغپردازی
عبادت بي ولايت حقه بازي ست
اساس مسجدش بت خانه سازي ست
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۷, ۱۵:۱۸ #2
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
چه جالب واقعا .
فيض برديم .
خب همشو حذف ميكردي ديگه برادر عزيز .
از كي ترسيدي ؟؟؟؟
به هر حال شمايي كه اين مطالب رو حذف كردي ، حتما اين مطالب رو هم خوندي . پس اگه جوابي داشتي برام بفرست . اگه هم جواب نداشتي خوشحال باش كه پاسخ محكمي و دندان شكني به من دادي .
ویرایش توسط امير مهدي : ۱۳۸۷/۱۱/۱۷ در ساعت ۱۵:۱۹
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۷, ۱۶:۰۴ #3
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۸, ۰۸:۱۲ #4
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
خواهر گرامي
خدا را خدا را خدا را !!!! انصاف داشته باشيد .
اگه حرف هاي من بي پايه و اساس بود خيلي راحت ميتونستيد حرف هاي منو نقض كنيدو جواب بديد . و احتياجي به حذف مطلب نبود .
اگه حرف هاي من بي اساس بود اي كاش ميذاشتيد بمونه تا مردم مبياند بخونند و به حرفاي بي پايه واساس من بخندند
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۸, ۱۱:۳۹ #5
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۸, ۲۰:۳۰ #6
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
من حرفامو اثبات كردم ولي حيف حذف شد . اي كاش حذف نميشد تا شما خودي نشون ميدادي و دوباره از اون كري هاي معروف براي من ميخوندي و كلي شادماني ميكردي .
اگه خواستي من اون حرفا رو دوباره مينويسم و شما جواب بده .
راستي شما كه قرار بود تا وقتي بحث من و جناب حكيم به نتيجه نرسيده سكوت كني . چي شد پس ؟
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۹, ۰۹:۲۳ #7
اینکه من اثبات کردم ولی حذف کردند حرف نشد. من که سند محرمانه ازتون نخواستم. عمل یک عمل مشخصه (اشغال لانه جاسوسی) فتوا یا ادعای شماهم مشخصه (غیر شرعی)، سؤال بنده هم مشخصه (دلیل بیار).
واضح تر بگم: بر چه اساسی ادعا می کنی که اشغال لانه جاسوسی عملی غیر شرعی بوده؟
و اما قرار، بنده هنوز هم در باب ولایت فقیه سکوت کردم و با شما وارد بحث نشدم.
چرا از بحث با من نگرانید؟
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۹, ۱۸:۲۱ #8
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
-
۱۳۸۷/۱۱/۲۰, ۱۰:۱۳ #9
-
۱۳۸۷/۱۱/۲۰, ۲۰:۳۱ #10
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 30 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
چون پيام خصوصي من كار نميكنه . نميدونم چرا . لذا همين جا برات ميذارم . گرچه نميخواستم اين كار رو بكنم . ولي چون شما خواستي .
اقاي خميني و رياست جمهوري كارتر
حدود يكي دو سالي از انقلاب گذشته بود كه دانشجويان پيرو خط امام ريختندو سفارت امريكا رو اشغال كردند و كاركنان سفارت رو به گروگان گرفتند .
جداي از بحث اينكه اين جريان خلاف شرع دانشجويان كه مورد تاييد اقاي خميني هم بود چه تبعاتي براي منافع ملي ما در پي داشت ( چون علاوه بر اينكه ما را در بحران جهاني فرو برد زيرا سفارت هر كشوري به منزله خاك اون كشور محسوب ميشود و حمله دانشجويان تند رو باعث بلوكه شدن اموال جمهوري اسلامي در سراسر دنيا شد علاوه بر اينها دنيا در ان روز كه انقلاب ايران را يك انقلاب اسلامي و مطابق با موازين شرع ميدانستند ان حركت دانشجويان موجب وهن مذهب شد و موجب شد كه شيعيان در جهان به عنوان يك ملت متوحش و بي عقل و فهم نشان داده شود .مخصوصا اينكه كاركنان سفارت امريكا رو با ان وضع بد و چشم بسته و دست بسته از سفارت بيرون مياورند . اين حركت باعث بدبين شدن جهان نسبت به مذهب تشيع شد وجاي بسي تعجب است كه اقاي خميني اين خلاف شرع را ببيند و تذكري ندهد كه هيچ بلكه تاييد بكند .)
اما سوال اصلي اين است كه كارتر رييس جمهور وقت امريكا به هر نحوي كه بود ميخواست با ازاد كردن گروگان ها خود را در انتخابات امريكا پيروز كند . حتي در اسناد و مدارك موجود در مركز اسناد انقلاب اسلامي كاتر پيشنهاد داد تمامي اموال بلوكه شده را به ايران پس خواهد داد به شرطي كه گروگان ها را ازاد كنند . ولي اقاي خميني با اين تصميم مخالفت كرد و فرمود كه گروگان ها بعد از رياست جمهوري ازاد ميشوند .انتخابات امريكا انجام شد و كاتر شكست خورد وريگان رقيب وي پيروز شد . و اقاي خميني كه شكست كارتر را براي خود پيروزي ميدانست دستور به ازادي گروگان ها داد .
حال سوال اين اينست كه اقاي خميني ممكن است شما در مچ اندازي با كارتر پيروز شديد و او را شكست خورده انتخابات امريكا كرديد ولي منفع ملت ايران چه شد ؟ منافع بيش از 20 ميلون ايراني شيعه را با اين لجبازيتان از بين برديد .
براي ايران چه فرقي ميكند كه كارتر رييس جمهور امريكا باشد يا ريگان و يا خورزو خان؟ انها كه سياستشان فرقي نميكند ؟
اتفاقا همين اقاي ريگان از افتخاراتش اين است كه صدام ملعون را به حمله به ايران ترغيب كرد و هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران هم در زمان او بود كه مورد حجوم موشك امريكايي قرار گرفت .
اقاي خميني اي كاش گروگان ها را ازاد ميكرديد و اموال ملت مستضعف و بيچاره ايران را از چنگان انها بيرون ميكشيديد .
اي كاش اقاي خميني مشاوران خوبي داشت .
چرا سني نميخواهد بفهمد
وضوي بي ولايت آب بازي ست
يا علي حيدر مدد
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری