جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: احاديث معتبردر فضيلت و خواص انواع انگشتر و عطر
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۷, ۰۹:۳۷ #1
- نوشته
- 540
- مورد تشکر
- 1,103 پست
- حضور
- 1 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
احاديث معتبردر فضيلت و خواص انواع انگشتر و عطر
امام صادق (ع): انگشتر عقيق در دست كنيد كه مبارك است و صاحب آن عاقبتش به خير و نيكي باشد.
پيامبر (ص) : هر كه انگشتر عقيق در دست داشته باشد حاجتش بر آورده مي شود.
امام صادق (ع) : انگشتر عقيق باعث ايمني در سفر است .
امام صادق(ع): هر كه انگشتر عقيق در دست داشته باشد پريشان نشود و عاقبت كارش ا لبته نيكو باشد .
پيامبر اكرم (ص): انگشتر عقيق در دست كنيد مادامي كه آدم آن را با خود داشته باشد اندوهي به او نمي رسد.
امام علي (ع): دو ركعت نماز با انگشتر عقيق بهتر است از هزار ركعت كه با آن نباشد .
علي بن موسي رضا (ع): انگشتر ياقوت در دست كنيد كه پريشاني را برطرف مي كند.
امام موسي كاظم(ع): انگشتر زرد در دست كنيد كه موجب آساني است و درآن هيچ دشواري نباشد .
امام رضا (ع): انگشتر " زبر جد " در دست داشتن فقر را بتوانگري بدل ميكند و هر كه انگشتري ياقوت زرد در دست كند فقير نشود.
پيامبر (ص) : خداوند عالميان مي فرمايد كه من شرم دارم از دستي كه بسوي من بلند شود به دعا و در آن انگشتر فيروزه باشد پس او را نا اميد بر گردانم .
امام صادق(ع): هر كه انگشتر فيروزه در دست كند دستش فقير نشود.
امام صادق (ع): بد نمي دانم در دست كردن انگشتر حديد را وقتي كه به ديدن كسي رود كه از او ترسد از اهل شر براي آنكه شر او ساكن مي شود و انگشتر حديد شياطين را دور مي كند و بدرستيكه هر كسي كه انگشتر " در " در دست كند با نظر كردن به آن خداوند زيارت يا حج يا عمره در نامه عمل او بنويسد كه ثوابش ثواب پيامبران و صالحان باشد .
امام صادق (ع) : حق تعالي زينت و اظهار نعمت را دوست مي دارد و ترك رينت و اظهار بد حالي را دشمن . و دوست مي دارد كه اثر نعمت را در بنده خود بيند به اينكه خود را خوشبو دارد و خانه را نيكو كند.
امام صادق (ع) : نماز كسي كه خوشبو باشد بهتر است از هفتاد نماز كه بي بوي خوش باشد.
پيامبر اكرم (ص): بوي خوش را ترك نكنيد كه ملائكه بوي خوش را مي بويند و در هر روز جمعه البته ترك مكن و هر چه صرف نمايي در بوي خوش اسراف نيست .
امام صادق (ع): هر كه در هر روز بوي خوش بر خود بمالد تا شب عقلش با او باشد .
منقولست كه امام علي (ع) چها رانگشتر در دست مي كردند . انگشتر ياقوت براي شرافت و زينتش . فيروزه براي نصرت و ياريش . حديد براي قوتش و عقيق براي حرز و دفع دشمنان و بلا ها.
منبع : حليه المتقين . علامه مجلسي . انتشارات پيمان . چاپ ششم . 1382 . صفحات 28 تا 32
ویرایش توسط مرتضی کمیل : ۱۳۸۷/۱۱/۱۷ در ساعت ۰۹:۳۹
تزول الجبال و لا تزل عض على ناجذك اعرالله جمجمتك تد فى الارض قدمك و اعلم ان النصر من عندالله
اگر كوه ها از جا كنده شوند تو استوار باش دندان ها را بر هم بفشار كاسه سرت را به خدا عاريت ده پاى بر زمين ميخكوب كن و بدان كه پيروزى از سوى خداست.
-
تشکرها 6
-
۱۳۹۲/۰۱/۰۷, ۱۳:۴۲ #2
- نوشته
- 3,517
- مورد تشکر
- 7,659 پست
- حضور
- 36 روز 23 ساعت 45 دقیقه
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
فضیلت انگشتر عقیق
فضیلت انگشتر عقیق
عکس از گوگل
آداب و فضيلت انگشتر به دست كردن
در فضيلت انگشتر به دست كردن و آداب آن :
مؤكّد است مردان و زنان را انگشتر در دست راست كردن .
در بعضى احاديث تجويز فرموده اند كه در دست چپ بكنند امّا اگر نقش شريفى يا نگين شريفى داشته باشد بايد كه در وقت استنجا بيرون آورد.
به سند معتبر از حضرت اميرالمؤمنين عليه السّلام منقول است كه حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم انگشتر را به دست راست مي كردند.
از حضرت امام محمّد باقر عليه السّلام منقول است كه حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم انگشتر را در دست راست مي كردند.
از سلمان فارسى رضى اللّه عنه مروي است كه حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم به حضرت اميرالمؤمنين عليه السّلام فرمود : كه يا على انگشتر در دست راست بكن تا از مقرّبان باشى . عرض كرد كه : يا رسول اللّه مقرّبان كدام اند ؟ فرمود : كه جبرئيل و ميكائيل. پرسيدند كه چه انگشتر در دست كنم ؟ فرمود كه : عقيق سرخ به درستي كه آن اقرار كرده است براى خدا به يگانگى و براى من پيغمبرى و براى تو يا على به آن كه وصىّ منى و براى فرزندان تو به امامت و براى دوستان تو به بهشت و براى شيعيان فرزندان تو به جنّت الفردوس .
در حديث معتبر منقول است كه از حضرت امام موسى عليه السّلام سؤال كردند كه : به چه علّت حضرت اميرالمؤمنين عليه السّلام انگشتر در دست راست مي كردند؟ فرمود : زيرا كه آن حضرت پيشواى اصحاب يمين است كه در قيامت نامه هاي شان را به دست راست مي دهند و حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم انگشتر را در دست راست مي كردند و اين علامتى است براى شيعيان ما كه به اين علامت ايشان را مى شناسند و به محافظت كردن در وقت فضليت نمازهاى پنج گانه و به دادن زكات و به قسمت كردن مال خود با برادران مؤمن خود و امر به نيكى ها كردن و نهى از بدي ها كردن .
از حضرت اميرالمؤمنين عليه السّلام منقول است كه حضرت جبرئيل به حضرت رسول صلّى اللّه عليه وآله وسلّم گفت : هر كه انگشتر در دست راست كند و غرضش سنّت و متابعت تو باشد و ببينم او را كه در قيامت متحيّر مانده است دستش بگيرم و به تو و به حضرت اميرالمؤمنين برسانم .
و از حضرت صادق عليه السّلام منقول است كه از سنّت پيغمبران است انگشتر در دست راست كردن .
حضرت اميرالمؤمنين عليه السّلام فرمود : كه هر كه انگشترى در دست چپ داشته باشد كه نام خدا در آن باشد در وقت استنجا به در آورد و در دست ديگر كند.
از حضرت صادق عليه السّلام منقول است كه انگشتر را به بند پائين انگشت برسانيد.
در فقه الرّضا عليه السّلام مذكور است كه در وقت انگشتر در دست كردن بگو : اَلّلهُمَّ سُمْنى بِسيماءِ اْلايمانِ وَاخْتمْ لى بِخَيْرٍ وَاجْعَلْ عاقِبَتى اِلى خَيْرِ اِنّكَ اَنْتَ الْعَزيزُ اْلاَكْرَمُ .
و ابن طاوس عليه الرّحمه روايت كرده است كه اين دعا بخواند : اَلّلهُمَّ سُمنى بسيماءِ الاِيْمانِ وَ تَوِّجنى بِتاجِ الْكَرامَةِ وَقَلِّدْنى حَبْلَ اْلاِسلا مِ وَلا تَخْلَعْ رِبْقَةَ اْلايم انِ مِنْ عُنُقىِ.
ادامه در
ویرایش توسط مدیر اجرایی : ۱۳۹۶/۰۸/۰۷ در ساعت ۲۱:۱۶
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
یک آدرس مهم : آدرس عکسهای متحرک و زیبا برای وبلاگها
http://www.askquran.ir/group225-discussion2066.html
-
۱۳۹۲/۰۱/۰۷, ۱۳:۴۴ #3
- نوشته
- 3,517
- مورد تشکر
- 7,659 پست
- حضور
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ابوطاهر گوید:حدیث فضیلت دُرّ نجف را که از حضرت صادق(ع) نقل شد، برای امام حسن عسکری(ع) نقل کردم، فرمود:”بلی این حدیث جدم امام صادق(ع) است”. عرض کردم:شما هیچ چیز را بر عقیق سرخ اختیار نمی فرمایید، فرمود:”بلی، برای فضیلت بسیاری که در آن وارد شده است. پدرم به من خبر دارد:اوّلین کسی که انگشتر عقیق در دست کرد، حضرت آدم(ع) بود و به نگین انگشترش نام های مقدّس پنج تن آل عبا را نقش کرده بود”.(۴)
در نقش انگشتر هر یک از:”لا اله الاّ الله”، “محمّد رسول الله”، “نام های پنج تن آل عبا”، “العزّة لله”، “حسبی الله”، “ماشاء الله لا قوة الا بالله” بنویسد بهتر است.(۵)
برای اطلاع بیشتر به کتاب حلیة المتقین مرحوم علامه مجلسی مراجعه فرمایید.
پی نوشت ها:
۱ـ۵٫ علامه مجلسی، حلیه المتقین
ویرایش توسط مدیر اجرایی : ۱۳۹۶/۰۸/۰۷ در ساعت ۲۱:۱۷
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
-
۱۳۹۲/۰۱/۰۷, ۱۳:۴۸ #4
- نوشته
- 3,517
- مورد تشکر
- 7,659 پست
- حضور
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
اهمیّت عقیق و فیروزه
یکى از بزرگان شیعه به نام ابومحمّد، قاسم مدائنى گوید:
روزى خادم حضرت ابوالحسن ، امام هادى علیه السلام به نام صافى ، براى من حکایت کرد:
در یکى از روزها خواستم به زیارت قبر امام علىّ بن موسى الرّضا صلوات الله علیهما شرفیاب شوم ، نزد مولایم امام هادى علیه السلام رفتم و از آن حضرت اجازه گرفتم .
امام علیه السلام ضمن دادن اجازه ، فرمود: سعى کن انگشتر عقیق زرد رنگ همراه داشته باشى که بر یک طرف آن ( ماشاء الله ، لا قوّة إ لاّ بالله ، اءستغفر الله ) و بر طرف دیگرش ( محمّد، علىّ ) نوشته شده باشد، تا از هر حادثه اى در أ مان گردى .
و سپس افزود: این انگشتر موجب سلامتى جسم و دین و دنیا خواهد بود.
پس طبق دستور حضرت ، انگشترى با همان اوصاف تهیّه کردم و براى خداحافظى نزد آن بزرگوار آمدم ، وقتى از خدمت آن حضرت مرخّص گشتم و مقدارى راه رفتم ، پیامى براى من آمد که برگرد.
هنگامى که بازگشتم ، مرا مخاطب قرار داد و فرمود: اى صافى ! سعى کن انگشترى فیروزه ، تهیّه نمائى و همراه خود داشته باشى ، چون که در مسیر راه طوس و نیشابور شیرى درّنده سر راه قافله است و مانع از حرکت افراد مى باشد.
وقتى به آن محلّ رسیدى ، جلو برو؛ و آن انگشتر فیروزه را نشان بده و بگو: مولایم پیام داد: از سر راه زوّار کنار برو، تا بتوانند حرکت نمایند.
سپس در ادامه فرمایش خود افزود: سعى کن نقش انگشتر فیروزه ات بر یک طرف آن ( الله المَلِک ) و بر طرف دیگرش ( المُلْک لله الواحد القهّار ) باشد.
و پس از آن ، فرمود: نقش انگشتر امیرالمؤ منین امام علىّ علیه السلام چنین بوده است و خاصیّت فیروزه ، امنیّت و نجات یافتن از درندگان و پیروزى بر دشمن خواهد بود.صافى گفت : بعد از آن ، خداحافظى نموده و به سمت خراسان حرکت کردم و آنچه را حضرت دستور داده بود، انجام دادم .
و هنگامى که از خراسان مراجعت نمودم ، حضور امام علیه السلام شرفیاب شدم و بعضى جریانات را تعریف کردم .
حضرت فرمود: مابقى حوادث را خودت مى گوئى یا من بیان کنم ؟
عرض کردم : شما بفرمائید تا استفاده کنم .
حضرت آمده بودند، وقتى فیروزه را در دست تو دیدند آن را گرفتند و براى مریضى که داشتند بردند و در آب شستند و آبش را، مریض آشامید و سلامتى خود را باز یافت ، سپس انگشتر فیروزه را برایت برگرداندند و با این که انگشتر در دست راست تو بود، در دست چپ تو قرار دادند.و وقتى از خواب بیدار شدى ، تعجّب کردى که چگونه انگشتر از دست راست به دست چپ منتقل شده است .
پس از آن ، کنار بالین خود سنگ یاقوتى را یافتى که جنّیان آورده بودند، آن را برداشتى و اکنون به همراه دارى ، آن یاقوت را بردار و به بازار عرضه کن ، به هشتاد دینار خواهند خرید.
خادم گوید: آن هدیه جنّیان را به بازار بردم و به همان مبلغى که حضرت فرموده بود، فروختم .
ادامه در
ویرایش توسط مدیر اجرایی : ۱۳۹۶/۰۸/۰۷ در ساعت ۲۱:۱۵
-
۱۳۹۲/۰۱/۰۷, ۱۳:۵۵ #5
- نوشته
- 3,517
- مورد تشکر
- 7,659 پست
- حضور
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
عکس انگشتر عقیق از گوگل عکس نقش شرف الشمس
برای انگشتر عقیق زرد که
روز ۱۹ فروردین ماه ساعت ۱۱ صبح این نقش را بروی انگشتر عقیق زرد حک می نمایند
........................
سنگها و انگشترهايي که از سوي ائمه خواص آنها ذکر شده است.ربيعه الراي مي گويد: ديدم در دست علي بن حسين(ع) نگين عقيق است، به ايشان عرض كردم اين چه نگيني است؟ فرمودند: اين نگين عقيق رومي است، هركس انگشتر عقيق به دست كند حاجتهاي او برآورده مي شود.امام صادق(ع) مدام مي فرمودند: هر كس انگشتري كه نگينش عقيق است انتخاب كند فقير نمي شود و كارهايش فقط به نيكو ترين وجه پايان مي يابد.امام رضا(ع) فرمودند: انگشتر عقيق فقر را از ميان مي برد، و دست كردنش نفاق و دو رويي را محو مي كند.امام رضا(ع) فرمودند: هركس با عقيق قرعه بياندازد، نصيب فراواني عائد او خواهد شد.امام صادق(ع) فرمودند: عقيق محافظ در سفر است.رسول خدا(ص) فرمودند: هركس از شما مادامي كه اين عقيق همراه او باشد غم و غصه اي به او نمي رسد.امام صادق(ع) فرمودند:دو ركعت نماز به همراه نگين عقيق، معادل هزار ركعت نماز بدون عقيق است.هر كس انگشتر فيرزوه دست كند، دست او نيازمند نخواهد شد.فضيلت فيروزه از قول امام كاظم(ع): فيروزه سنگي است كه جبرئيل به رسول خدا(ص) هديه نموده است و رسول خدا آن را به اميرمومنان علي (ع) بخشيد.فيروزه درمان كسي است كه صاحب فرزند نمي شود.خواص سنگها از زبان ائمه اطهار ع
نقش شرف الشمس
عکس نقش شرف الشمس برای انگشتر عقیق زرد که
روز ۱۹ فروردین ماه ساعت ۱۱ صبح این نقش را بروی انگشتر عقیق زرد حک می نمایند
ویرایش توسط مدیر اجرایی : ۱۳۹۶/۰۸/۰۷ در ساعت ۲۱:۱۵
-
۱۳۹۲/۰۱/۰۷, ۱۴:۰۲ #6
- نوشته
- 3,517
- مورد تشکر
- 7,659 پست
- حضور
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
نظر اسلام درباره انگشتر
انگشتر شرف الشمس همان انگشتری عقیق است که بر آن اسمای مترکه نوشته شده است. بنابراین همان خواص و آثار انگشتر عقیق را دارد. در روایت آورده است که امیرالمؤمنان، انگشتری عقیق را برای حرز و دشمنان و بلاها در دست می کرد. (حلیه المتیقین، فصل سوم، ص ۳۲) در حدیث معتبر از حضرت صادق علیه السلام منقول است که انگشتری عقیق در دست کنید که مبارک است و امید هست که عاقبت صاحبش مقرون به خیر و نیکی باشد. (همان)
در روایت دیگری آمده است که هر کس انگشتر عقیق در دست داشته باشد، حاجتش برآورده است. (همان)
از حضرت صادق علیه السلام منقول است که انگشتر عقیق موجب ایمنی است در سفر. (همان)
در حدیث دیگری از آن حضرت نقل شده که هر کس انگشتری اش عقیق باشد، پریشان نشود و عاقبت کارش نیکو باشد. (همان، ص ۳۴)
استفاده از این انگشتری ویژه فرد و گروه خاصی نیست، البته باید حرمت آن را حفظ کرد و از آثار و فوائد آن آگاه بود.
در مورد استفاده از آنها، وضو داشتن لازم نیست و حتی رفتن با آن به دستشوئی به نظر همه مراجع اگر باعث هتک حرمت و بی حرمتی نشود، اشکال ندارد. ولی دست زدن به اسامی متبرکه که روی نگین نقش شده برای هر کدام احکام فقهی خاصی دارد که به شرح ذیل است: (ر.ک: رساله دانشجوئی، ص ۶۷، پرسش ۵۷)
دلیل ثواب انگشتر عقیق و مانند آن عمدتا روایات است. استفاده از انگشتر عقیق در صورتی که حلقه آن طلا نباشد برای مردان جایز و به حسب روایاتی که داریم ثواب نیز دارد و باعث زیاد شدن ثواب و فضیلت نماز هم می شود واز باب نمونه از امام صادق (ع ) نقل شده که هیچ دستی که برای دعا به سوی خدا بالا می رود محبوب تر از دستی که در آن انگشتر عقیق باشد نیست.(وسائل الشیعه , ج ۷, ص ۱۴۴, باب ۶۶)
در روایتی از قول حضرت فاطمه زهرا(ع) از پیامبر خدا(ع) آمده: کسى که انگشتر عقیق به دست کند، همیشه خیر می بیند.
«عَنْ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ(علیها السلام) قالَتْ: قالَ رَسُولُ اللّهِ(صلى الله علیه وآله وسلم): مَنْ تَخَتَّمَ بِالْعَقیقِ لَمْ یَزَلْ یَرى خَیْرًا»؛(وسائل الشیعه, ج ۳ , ابواب احکام الملابس,باب۵۲ حدیث۲)
ناگفته نماند علاوه بر انسان موجود ات دیگر نیز تسبیح گوی خداوند هستند چنان که در قرآن مجید می خوانیم «و ان من شیء الا یسبح بحمده»؛(اسرا, آیه ۴۴)
در این میان برخی موجودات قابلیت تسبیح بیشتری دارند. از آن جمله سنگ های عقیق و فیروزه به همین جهت همراه داشتن آنها در حقیقت همراهی ذکرگوی همیشگی با ماست و ثوابی نصیب ما می شود.
مطابق حدیث امام رضا علیه السلام عقیق اولین کوهی بود که به توحید خداوند و نبوت پیامبر اسلام و وصایت علی علیه السلام اقرار کرده است. (وسائل الشیعه, ج ۳ , ابواب احکام الملابس, باب ۵۱ , حدیث۸ ). استحباب نگین عقیق در انگشتر, هنگام قنوت نماز در این است که وقتی انسان دستان خود را برای عرض حاجت در پیشگاه خداوند منان بر می دارد, خداوند جاحت او را روا خواهد کرد.
ویرایش توسط مدیر اجرایی : ۱۳۹۶/۰۸/۰۷ در ساعت ۲۱:۱۴
-
۱۳۹۲/۰۱/۰۷, ۱۴:۰۸ #7
- نوشته
- 3,517
- مورد تشکر
- 7,659 پست
- حضور
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ذکر یک تجربه :
قابل توجه افرادی که مایل به تهیه انگشتر شرف الشمس هستند مطلع باشند
متاسفانه در بسیاری سایتها انگشتر با قیمت چندین برابری جهت فروش ارائه می شود
که این افراد می توانند این انگشتر را در مغازه های کنار حرمهای شریف به قیمت بسیار پایین تری
تهیه نمایند
-
تشکرها 2
-
۱۳۹۶/۰۸/۰۷, ۲۱:۰۸ #8
فضيلت انواع انگشتر و عطر برگرفته از کتاب حليه المتقين:
فضيلت انواع انگشتر و عطر برگرفته از کتاب حليه المتقين:
امام صادق (ع): انگشتر عقيق در دست كنيد كه مبارك است و صاحب آن عاقبتش به خير و نيكي باشد.
پيامبر (ص) : هر كه انگشتر عقيق در دست داشته باشد حاجتش بر آورده مي شود.
امام صادق (ع) : انگشتر عقيق باعث ايمني در سفر است .
امام صادق(ع): هر كه انگشتر عقيق در دست داشته باشد پريشان نشود و عاقبت كارش ا لبته نيكو باشد .
پيامبر اكرم (ص): انگشتر عقيق در دست كنيد مادامي كه آدم آن را با خود داشته باشد اندوهي به او نمي رسد.
امام علي (ع): دو ركعت نماز با انگشتر عقيق بهتر است از هزار ركعت كه با آن نباشد .
علي بن موسي رضا (ع): انگشتر ياقوت در دست كنيد كه پريشاني را برطرف مي كند.
امام موسي كاظم(ع): انگشتر زرد در دست كنيد كه موجب آساني است و درآن هيچ دشواري نباشد .
امام رضا (ع): انگشتر زبر جد در دست داشتن فقر را بتوانگري بدل ميكند و هر كه انگشتري ياقوت زرد در دست كند فقير نشود.
پيامبر (ص) : خداوند عالميان مي فرمايد كه من شرم دارم از دستي كه بسوي من بلند شود به دعا و در آن انگشتر فيروزه باشد پس او را نا اميد بر گردانم .
امام صادق(ع): هر كه انگشتر فيروزه در دست كند دستش فقير نشود.
امام صادق (ع): بد نمي دانم در دست كردن انگشتر حديد را وقتي كه به ديدن كسي رود كه از او ترسد از اهل شر براي آنكه شر او ساكن مي شود و انگشتر حديد شياطين را دور مي كند و بدرستيكه هر كسي كه انگشتر در در دست كند با نظر كردن به آن خداوند زيارت يا حج يا عمره در نامه عمل او بنويسد كه ثوابش ثواب پيامبران و صالحان باشد .
امام صادق (ع) : حق تعالي زينت و اظهار نعمت را دوست مي دارد و ترك رينت و اظهار بد حالي را دشمن . و دوست مي دارد كه اثر نعمت را در بنده خود بيند به اينكه خود را خوشبو دارد و خانه را نيكو كند.
امام صادق (ع) : نماز كسي كه خوشبو باشد بهتر است از هفتاد نماز كه بي بوي خوش باشد.
پيامبر اكرم (ص): بوي خوش را ترك نكنيد كه ملائكه بوي خوش را مي بويند و در هر روز جمعه البته ترك مكن و هر چه صرف نمايي در بوي خوش اسراف نيست .
امام صادق (ع): هر كه در هر روز بوي خوش بر خود بمالد تا شب عقلش با او باشد .
منقولست كه امام علي (ع) چها رانگشتر در دست مي كردند . انگشتر ياقوت براي شرافت و زينتش . فيروزه براي نصرت و ياريش . حديد براي قوتش و عقيق براي حرز و دفع دشمنان و بلا ها.
منبع : حليه المتقين . علامه مجلسي . انتشارات پيمان . چاپ ششم . 1382 . صفحات 28 تا 32
ویرایش توسط مدیر اجرایی : ۱۳۹۶/۰۸/۰۷ در ساعت ۲۱:۱۳ دلیل: قرار دادن لینک خارج از مرکز و تبلیغاتی ممنوع است
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری