جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: گزارشي براي آنانکه نمي خواهند اخبار گوش کنند
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۷, ۱۷:۳۶ #1
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
گزارشي براي آنانکه نمي خواهند اخبار گوش کنند
وضع بنادر درون به هم ريخته است . صدها کشتي بزرگ با محموله هاي هوي و هوس در اسکله پهلو گرفته اند تا بار گناه را تخليه کنند ! گمرک انديشه ها پر از شبه است . مرزهاي اخلاقي باز است و هيچ پاسگاهي از ورود فرهنگ بيگانه جلوگيري نمي کند . در کنار اين همه بزرگراه که براي رفاه و بي دردي کشيده شده ، جاده هاي پر دست انداز و ناامن دينداري را کسي آسفالت نمي کند و گرد و غبار شايعات هم جلوي ديد را گرفته است .دين و دنيا مرتب تصادف مي کنند و تلفات بر جاي مي گذارند . بلزار امربه معروف و نهي از منکر تعطيل است . مردم در خيابانها و پياده روها عرض مي فروشند و ارز مي خرند . با اعتصاب در بخش توبه ، عفونت زباله هاي گناه همه جا را فرا گرفته کسي نيست که آلودگيها را جمع کند ، مردم هم کم کم به تعفن معصيتها عادت کرده اند به اين بخش مراجعه نمي کنند . وضعيت کار و اشتغال بدک نيست . فروش کوپن و سيگار و آدامس و عرضه اجناس بندري و قاچاق و نوار جديد و کارگاههاي تبديل پلاک جبهه به زنجير طلا و مقنعه به روسريهاي رنگي و پلنگي و توليد پوشاک و لوازم داخلي با اسمها و آرمهاي خارجي پررونق است گويي ارزشها را به مناقصه گذاشته اند . دنيا درفروشگاههاي زنجيره اي بسته بنديهاي صادراتي عرضه مي شود ولي مشتريان آخرت نمي دانند کوپن صالحات را کجا به جنس تبديل کنند . استکبار جنگ تحميلي رفاه عليه قناعت را به راه انداخته است ،حراج آهنگ و آواز از حجر به شجر ، بازار موعظه راشکسته است و پند روي دست واعظان باد کرده است . کمر تعهد شکسته و بودجه اي براي توسعه معنويت تخصيص نيافته است . در پي استخدام گسترده مظاهر غربي و عربي سنتهاي ملي بازخريد يا وادار به استعفا شده اند . با کناره گيري فقه و فتوا از فرماندهي قراردادها و عمل ها ، نرخ درآمدهاي نامشروع رو به افزايش است . تورم ، نظريه قدرت تهيه ايمان را از قشر آسيب پذير جوان گرفته است . رنگ دين و علم از دانشگاهها پريده است و آموزش نسبيت دين در کلاسها ، افت اعتقادي جوانان را به بار آورده است . اداره خودشناسي مدتهاست که تعطيل شده از اين رو خودهاي جعلي و بدلي فراوان است . جاده تقوا ناامن شده است ، سرپيچهاي غفلت و پشت تپه هاي ناآگاهي ، غارتگران ايمان کمين مي کنند و باورهاي سرقت شده هرگز پيدا نمي شوند . بار اعمالي که به مقصد آخرت پست مي شود به علت همراه داشتن محموله ريا هرگز به مقصد نمي رسد . کمتر پيامي از زمين به ملکوت مخابره مي شود . روابط دل و دين به سردي گراييده و بيم آن مي رود که ديانت ، سفير خود را از کشور فرا خواند . با زنداني شدن عفاف ، شهوت به فرمانداري دلها گماشته شده است ، صداي آژير بيداري به گوش مي رسد ولي ضعيف است اما خطر حمله قطعي است . در پناه گاهها را هم مدتهاست بسته اند . با اين همه زلزله هاي شديد يک بار هم ستاد حوادث غير مترقبه تشکيل نشده است . هزاران نفر زير آوارهاي شکاف طبقاتي مانده اند . سيل فساد بسياري از راهها و جاده هاي ارتباطي با تربيت را شسته و بردهد است و هزاران دل در محاصره سيلاب گناه مانده است پس مصلحت نسل جوان را در کدام جمع ، تشخيص مي دهند ؟ گفته بوديم حتي يک وجب هم از سرزمين ارزشها را به دشمن نخواهيم داد ، اما مواضع فتح شده يکي پس از ديگري به دشمن سپرده مي شود . مدافعان ارزشها سنگر به سنگر عقب نشيني مي کنند ارتفاعات عزت و ايثار و خدمت را داريم از دست مي دهيم . مدافعان تنگه احد را رها کرده و به جمع غنايم مشغولند . بيم آن مي رود که دشمن ، محور مسئوليتها و پستها و مجلس و منبر و محراب را دور بزند و به مرکز ستاد حمله کند . و باز هم قصه جام زهر دوباره تکرار خواهد شد . هوا تيره و تار و کمي تا قسمتي ابري است . پيش بيني ميشود دماي انقلاب در دلهاي نسل الله اکبر بيشتر از گذشته رو به سردي رود مگر آنکه شما توده اي هواي گرم به منطقه دلها بفرستيد . اگر خورشيد بگيرد ماه و ستارگان از کجا نور خواهند گرفت
متن از حجت الاسلام جواد محدثي
ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۱۱/۱۷ در ساعت ۱۷:۳۸
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
بنده من تو مرا عبادت کن من تو را مثل خودم قرار می دهم.
عبد وافعی شدی قدرت خدایی پیدا می کنی
آي دي من در ياهو مسنجر unas120@yahoo.com
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۱/۱۸, ۱۴:۴۱ #2
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری