-
۱۳۸۷/۱۱/۲۸, ۲۳:۵۵ #1
- نوشته
- 3
- مورد تشکر
- 1 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
حکم فرزند حاصل از زندگی نامشروع
سلام من یه سوال داشتم نمی دونستم کجا عنوان کنم اما چون برام حیاتی هست این جا می نویسم من می خوام بدونم حکم زن و مردی که بدون ازدواج رسمی و قانونی و شرعی مدت پنج سال با هم زندگی کرده اند و از رابطه حاصله بچه ای هم دارند تو ایران یا جمهوری اسلامی چی هست؟ممنون اگه زودتر جواب بدین
-
-
۱۳۸۷/۱۱/۲۹, ۰۹:۰۹ #2
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
[quote=mehdimaryam;112721]سلام من یه سوال داشتم نمی دونستم کجا عنوان کنم اما چون برام حیاتی هست این جا می نویسم من می خوام بدونم حکم زن و مردی که بدون ازدواج رسمی و قانونی و شرعی مدت پنج سال با هم زندگی کرده اند و از رابطه حاصله بچه ای هم دارند تو ایران یا جمهوری اسلامی چی هست؟ممنون اگه زودتر جواب بدین.
1- رابطه جنسي مرد وزن بدون عقد شرعي حرام است.
2- حكم اين عمل اگر هردو مجرد باشند صد ضربه شلاق هست. واگر يكي يا هر دو همسر شرعي داشته باشند. سنگسار يا... هست.
3- و براي باهم بودن بايد عقد شرعي بخوانند.
4- فرزندي كه در حال غير عقد ازشون بدنيا اومده؛ نامشروع هست.
5- بچه اي كه ازشون متولد شده به جز در بعضي موارد مانند بقيه بچه هاست. واز حقوق اجتماعي برخورداراست.
موفق باشيد.
الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۱/۲۹, ۱۵:۰۴ #3
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۱/۲۹, ۱۷:۴۷ #4
- نوشته
- 719
- مورد تشکر
- 1,947 پست
- حضور
- 4 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 41
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
اگه ممکنه عزیزانی که اطلاعات روانشناسی هم دارند در مورد این بچه ها توضیح بدن لطفا. من تا به حال با کسی که این مشکل رو داشته مواجه نشدم. ولی این سوال برام پیش اومده بود که چنین افرادی با این گذشته سخت چه جوری توی جامعه ادامه زندگی میدن.
یا ارحم الراحمین
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۱, ۰۰:۲۶ #5
- نوشته
- 977
- مورد تشکر
- 2,986 پست
- حضور
- 4 ساعت 47 دقیقه
- دریافت
- 55
- آپلود
- 5
- گالری
-
56
سلام بر شما
شما الان حکم شرعی رو میخواید یا حکم قانونی؟
و اینکه دنبال حکم (حالا شرعی یا قانونی) این دو نفر هستید یا فرزندشون؟
و ضمنا، نفرمودید این خانم و آقا مسلمان هستند یا غیر مسلمان؟
اگر مسلمان هستند، هر دو مجرد بودند یا فرضا خانم شوهر دار بوده است؟
.
.
.
اگر این دو نفر مسلمان هستند و تا حالا رابطه غیر مشروع باهم داشته اند، (هر دو مجرد یا هر دو متاهل یا یکی مجرد و دیگری متاهل) از جهت شرعی زنا محسوب شده و حکم شرعی هر مورد رو مختصرا جناب حسین تبار فرمودند.
البته دقت کنید که اجرای این حکم منوط به شهادت چهار نفر عادل بر عمل نامشروع این خانم و آقا داره و یا اینکه خودشون برن و در مراجع قانونی به این عمل اعتراف کنند.
شهادت چهار عادل بر این کار که خیلی بعید از ذهن هست و احتمال یک هزارم درصد هم نداره!
خود این خانم و آقا هم اصلا برشون لازم نیست جایی نقل کنند یا برن اعتراف کنند و این کار هیچ وجوب یا حتی استحبابی هم نداره و بلکه مذموم هم هست.
این خانم و آقا اگر واقعا از این عمل شیطانی پشیمان باشند، اگر از ته دل و خلوص نیت توبه کنند و شرایط توبه واقعی رو هم رعایت کنند، خداوند ارحم الراحمین هست و آمرزنده، و امید داشته باشند که از گناهشون گذشت کنه!
این از حکم شرعی و قاونی عملی که تا حالا انجام دادند.
------------------------
از جهت ازدواج بعدی هم، اگر این خانم شوهر دار نبوده و در عده شوهر قبلیش هم نبوده، بعد از توبه، ازدواجش با این آقا مانعی نداره.
اما اگر این خانم شوهر دار بوده یا در عدّه شوهر قبلیش بوده و با این آقا زنا کرده است، ازدواجش با این آقا ممنوع هست و بصورت ابد بر ایشون حرام میشه.
-------------------------------
البته همه این شقوقی که عرض شد، مبتنی بر مسلمان بودن این خانم و آقا هست.
اگر این دو نفر غیر مسلمان هستند، حکمشون فرق می کنه و لازمه به احکام خودشون مراجعه و عمل کنند.
-------------------------------------------
از جهت حکم فرزند، فرزندی که از حرام متولد بشه، از لحاظ قانونی همه حقوق اجتماعی بهش تعلق می گیره. مگر معدودی از حقوق اجتماعی همانند امامت جمعه و... که جای بحثش اینجا نیست.
و اینکه اصلا این فرزند چه گناه و تقصیری داره که پدر و مادرش همچین کاری کرده اند...!!!
در تاپیکی که دوستمون در پست سوم اشاره کردند، مفصل بحث شده است:
http://www.askquran.ir/showthread.php?t=6967
------------------------------------------------------------------
البته بنده برداشت دیگه ای هم از سوال شما دارم و اون اینکه این خانم و آقا همون ابتدا عقد شرعی رو جاری کرده اند ولی تا حالا اقدام به ثبت قانونی نکرده اند.
اگر همینطور هست، از جهت شرعی کار خلافی انجام نداده اند، ولی چون ازدواج بدون ثبت کاری خلاف قانون هست، اگر بخوان حالا برن در محضر ثبت کرده و سند بگیرند، محضر بهشون سند نمیده و فکر کنم راهنماییشون کنه که برن دادگاه خانواده.
اونجا هم خیلی بهشون گیر نمیدن! احتمالا با ارائه یه استشهاد محلی یا خانوادگی مبنی بر اثبات عقد شرعی این دو نفر، و با پرداخت جریمه ای به خاطر کار خلاف قانونی که انجام داده اند، دادگاه نامه ای به محضر میده و اجازه ثبت رسمی و سند ازدواج رو صادر میکنه.
حتی در این صورت اگر بچه ای هم دارند، در شناسنامه هر دو طرف وارد میشه.
در این مورد بهتره با مشاوران حقوقی اینجا مشورت کنید.
ویرایش توسط parsa : ۱۳۸۸/۰۸/۲۲ در ساعت ۰۸:۵۸
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل
مطیع نفس و شیطانی چه حاصل
بود قدر تو افزون از ملائک
تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
و ناگهان چه زود دیر می شود، ولی هیچگاه برای شروع دیر نیست...!!!
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۱, ۰۰:۳۰ #6
- نوشته
- 977
- مورد تشکر
- 2,986 پست
- حضور
- 4 ساعت 47 دقیقه
- دریافت
- 55
- آپلود
- 5
- گالری
-
56
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل
مطیع نفس و شیطانی چه حاصل
بود قدر تو افزون از ملائک
تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
و ناگهان چه زود دیر می شود، ولی هیچگاه برای شروع دیر نیست...!!!
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۲, ۱۵:۱۵ #7
من شنیدم چون روح خدایی در آن دمیده شده تنها کاری که نمی تواند انجام دهد این است که نمی تواند امام جماعت شود
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۳, ۰۰:۰۴ #8
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۳, ۰۰:۱۵ #9
- نوشته
- 3
- مورد تشکر
- 1 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ممنون اقای پارسا از توضیحاتتون
اما نگران نشین من این سوال یه دفعه ذهنم رو مشغول کرد فکر نکنین که خودم تو این شرایط هستم یا کسی رو با این شرایط می شناسم خدا رو شکر فقط در حد یه سواله
اما جوابم رو کامل نگرفتم من سوالم در مورد زن و مرد مجرد بود و بچه ایی که از اونها حاصل می شه ؟
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۳, ۰۰:۱۹ #10
- نوشته
- 3
- مورد تشکر
- 1 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
در ضمن با فرض اینکه این دو نفر مسلمان بوده و در کشور اسلامی مثل ایران زندگی میکنن؟
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری