جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: **بهار، جلوه زیبای خداوند....از قافله بهار بازنمانیم**
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۶, ۰۹:۳۳ #1
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 100
- مورد تشکر
- 294 پست
- حضور
- 10 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
**بهار، جلوه زیبای خداوند....از قافله بهار بازنمانیم**
به یاد خالق زیباییها
بهار، جلوهگاه پروردگار
با رسیدن بهار، طبیعت ردای سبز بر تن میکند. چکاوکها، هزار دستان و قمریان، نغمهها و سرودهای فرحبخش و تازه سرمیدهند و انسانها را به مهرورزی، گرهگشایی و همگرایی فرا میخوانند. بهار، پیامآور عشق و رویش است و موسم سرور و آشتی و به همین خاطر است که خواستنی است و با آمدنش دلها سرشار از سرور و جانها معرفت مییابد.
بهار، پیامآور تعادل است و اینکه در سایه تعادل، زندگی زیبا میشود. با دیدن بهار، رحمت و محبت خداوند را به یاد میآوریم. در اینکه چشمه مهر ایزد همواره به سوی آدمیان و همه موجودات، سرازیر است و ما اگر او و نشانههایش را فراموش کنیم، او هرگز ما را فراموش نمیکند و با دگرگونی فصلها نیز به جلوهگری قدرت بیپایانش میپردازد تا شاید دلی به یاد او افتد و به شوق او بتپد و بر اثر تماشای جلوههایش، اشک شوق از چشمی جاری شود.
اساسا جهان هستی، آینهدار خداست و جمال پروردگارش را به تماشا گذاشته است.
به تعبیر زیبای حافظ:
مراد دل ز تماشای باغ عالم چیست؟ به دست مردم چشم، از رخ تو گل چیدن
بهار نیز یکی از باشکوهترین جلوههای خدا در جهان هستی است که میتوان با تماشای آن، نقبی به عالم معنا زد و راهی به سوی خدا یافت و جمال پروردگار را به تماشا نشست.
چه زیبا سروده است، سعدی شیرازی:
بامدادی که تفاوت نکند لیل و نهار خوش بود دامن صحرا و تماشای بهار
بلبلان وقت گل آمد که بنالند از شوق نه کم از بلبل مستی تو بنال ای هشیار
آفرینش همه تنبیه خداوند دل است دل ندارد که ندارد به خداوند اقرار
خبرت هست که مرغان سحر میگویند آخر ای خفته! سر از خواب جهالت بردار
پیام متن:
1. زیبایی و شکوه بهار، درس مهرورزی و دگرگرایی و گرهگشایی به آدمیان میدهد.
2. بهار؛ یعنی خداوند فراموششان نمیکند؛ و جلوهگری دوباره بهار، دلها را در یاد خویش عطرآگین میسازد.
3. با دیدن جلوههای خداوند در فصل بهار، بیش از پیش به عظمت و مهر خداوندی پی میبریم.
کمتر از طبیعت نباشیم، ما نیز دگرگون شویم
طبیعت به عنوان یکی از نشانههای خدا، سرشار از درس و عبرت است. دلی که بیدار است، در هر پدیدهای عبرتی میبیند و از هر نشانهای، درسی میآموزد. بیداردلان، از بهار، درس تحول و نوشدن میآموزند. به تعبیر رسول اکرم صلیاللهعلیهوآله : «آن کس که با تغییر دنیا از وضعی به وضع دیگر آگاه نشود، از غافلترین مردمان است».
اگر طبیعت شکوفا و زیبا میشود، ما نیز میتوانیم. اگر بهار، فصل سرزندگی و طراوت است، چرا ما اینگونه نباشیم؟ از امام خمینی رحمهالله در اینباره نقل است:
در دعای روز نوروز، از خدای متعال درخواست میکنیم که حال ما را به بهترین حالات برگرداند. هرجا که باشیم و هر چه نیکویی در حال ما باشد، نیکوتر از آن هم هست. باید توجه داشته باشیم که دگرگونی هر پدیدهای در عالم، به دست انسان است و همه تحولها با اراده انسان انجام میگیرد. اگر انسان بخواهد در وضعیت جامعه خود، کشور خود و زندگی خود تحول ایجاد کند، باید این تحول را در خود آغاز کند؛ تحول اخلاقی و درونی، رفتن به سوی صفا و انسانیت، عبودیت پروردگار و تسلیم (شدن) در برابر اراده خداوند عالم و آفریننده هستی؛ که این تحول، سعادت انسانها را تضمین میکند.
پیام متن:
از قافله بهار عقب نمانیم و درس دگرگونی برای بهتر شدن و شکوفایی و طراوت بیاموزیم.
بهار، یادآور رستاخیز
همه ساله با فرارسیدن زمستان، فروغ زندگی از سیمای طبیعت رخت برمیبندد و افسردگی و پژمردگی جای آن را میگیرد و طبیعت به شکل موجودی بیجان درمیآید. پس از مدتی، با فرارسیدن بهار، روحی دوباره در کالبد طبیعت بیجان و افسرده دمیده میشود و طبیعت لباس حیات بر تن میکند و اینگونه است که رستاخیز انسان و جهان، با پیدایش بهار به تماشا گذاشته میشود. از همین رهگذر، پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله میفرماید: «اِذا رَأَیتُم الرَّبیعَ فَأَکْثِروا ذِکرَ النُّشورِ؛ هر وقت بهار را دیدید، بسیار از قیامت یاد کنید».
مولوی نیز در اینباره چه خوش سروده است که:
این بهار نو ز بعد برگریز هست برهان بر وجود رستخیز
در بهاران رازها پیدا شود هر چه خورده است این زمین رسوا شود
رازها را میکند حق آشکار چون بخواهد رُست، تخم بد مکار
پیام متن:
زنده شدن طبیعت در فصل بهار، یادآور روز رستاخیز و زنده شدن مردگان است، در نتیجه بیداردلان در فصل بهار، به پرهیزکاری خود میافزایند.
عید نوروز و آداب آن در فرهنگ ایرانی و اسلامی
عید در لغت، به معنای «عود» و بازگشت است و در فرهنگ اسلامی، به معنای بازگشت به معبود است؛ یعنی انسان به سوی خالق خود بازگردد و به پاداش الهی دست یابد و این، عید اوست. امام علی علیهالسلام میفرماید: «هر روزی که در آن نافرمانی خدا نشود، عید است».
جشن نوروز، از واژه اوستایی «یس یسنه» به یادگار مانده و به معنای عید و ستایش و نیایش است. همه عیدهای ایرانیان باستان، دینی و با نیایش و دعا همراه بوده است. این جشن، به مدت 10 روز بود و مردم در آن به عبادت و به جای آوردن اعمال عید مشغول بودند. میگویند جمشید، پادشاه ایرانی، زمانی که بر تخت نشست، خاصان را طلبید و رسمهای نیکو گذاشت و گفت: «خدای متعال شما را خلق کرده است. باید که به آبهای پاکیزه تن را بشویید و غسل کنید و هر سال در این روز به همین دستور عمل کنید».
در روایتهای ائمه معصومین علیهمالسلام به برخی آداب عید نوروز نیز اشاره شده است. از جمله این آداب، صله رحم، دعا کردن و پاکیزه بودن است.
در حدیثی از امام صادق علیهالسلام میخوانیم: «چون نوروز فرارسد، غسل کن؛ پاکیزهترین لباس خویش را به تن کن؛ به بهترین بوی خوش خودرا معطر کن و در آن روز، روزه بدار».
پیشوایان معصوم علیهمالسلام همواره سفارش میکردند که همراه با تحول طبیعت، به دگرگونی اخلاقی خویش نیز همت گماریم.
پیام متن:
1. در اسلام به بسیاری از اعمال و آداب عید نوروز، اشاره شده است. مثل صلهرحم، دعا و مناجات. ازاینرو، این عید پس از اسلام نیز در میان ایرانیان رواج داشته است.
2. توصیه به انجام آداب اسلامی از سوی اهلبیت علیهمالسلام در عید نوروز به معنای، رنگ معنوی دادن به تفریحات شادیهای نوروزی است.
نوروز از دیدگاه ائمه اطهار علیهمالسلام
پیشوایان معصوم علیهمالسلام هر سنتی را که بر پایه آیینهای شرکآمیز و بتپرستی و ارزشهای غیرالهی نباشد و بینش توحیدی را تقویت کند، تأیید میکردند. امام صادق علیهالسلام به مُعَلَّی بن خُنَیْس درباره اهمیت نوروز میفرماید:
ای مُعَلّی، نورز، روزی است که خداوند از بندگانش پیمان گرفت که تنها او را بپرستند و شرک نورزند و به پیامبران و امامان و حجتهایشان ایمان بیاورند. این روز، روزی است که بادهای بارور کننده بر درختان وزید و گلها و شکوفههای زمین آفریده شد. این روز، روزی است که کشتی نوح پس از توفان، بر کوه جودی نشست. این روز، روزی است که جبرئیل بر پیامبر نازل شد. روزی است که پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله علی علیهالسلام را بر دوش خود سوار کرد تا همچون ابراهیم علیهالسلام بتهای عرب را درهم بکوبد و به زیر افکند. در این روز، علی علیهالسلام بر اهل نهروان پیروز شد. در این روز، قائم(عج) ما و صاحب امر ما ظهور میکند و هیچ نوروزی نمیرسد، مگر اینکه ما در آن منتظر فرج هستیم.
بهار و نوروز در شعر پارسی
سعدی درباره بهار چنین میسراید:
چون است حال بُستان ای باد نوبهاری کز بلبلان برآمد فریاد بیقراری
ای گنج نوشدارو، بر خستگان نگه کن مرهم به دست و ما را مجروح میگذاری؟
هر ساعت از لطافت، رویت عرق برآرد چون بر شکوفه و گل، باران نوبهاری
صابر ترمذی، نیز چه خوش سروده است:
با حسن باغ و فرّ بهار و جمال گل نیکوست حال ما، که نکوباد حال گل
پر نقش آذری شد و پر صورت پری باغ از بهار خرم و چشم از جمال گل
فخرالدین عراقی، عارف مشهور قرن هفتم، از زودگذری بهار سخن میگوید و اینکه باید این موسم را بسیار غنیمت شمرد:
بیا بیا که نسیم بهار میگذرد بیا که گل ز رُخَت شرمسار میگذرد
بیا که وقت بهار است و موسم شادی مدار منتظرم، وقت کار میگذرد
ز راه لطف، به صحرا خرام یک نفسی که عیش تازه کنم، چون بهار میگذرد
خیام، نوروز را چنین میخواند:
بر چهره گل، نسیم نوروز خوش است در صحن چمن، روی دلافروز خوش است
از دی که گذشت هرچه گویی خوش نیست خوش باش و زدی مگو که امروز خوش است
در رباعی زیبایی از پیشوای نستوه جماران، امام خمینی رحمهالله نیز آمده است:
بوسه زد باد بهاری به لب سبزه به ناز
گفت در گوش شقایق، گل نسرین صد راز
بلبل از شاخه گل داد به عشاق پیام
که درآیید به میخانه عشاق نواز
پیام متن:
شاعران لطیف طبع پارسی زبان، با ستایش از بهار، دیگران را به توجه کردن به این جلوه زیبای پروردگار و غنیمت شمردن لحظههای آن، فرامیخواندند.
نوروز از نگاه امام خمینی رحمهالله
امام خمینی رحمهالله ، مردم را به جنبههای معنوی عید نوروز آگاه میکرد و میفرمود:
آنچه در همه اعیاد، انسان ملاحظه میکند، همهاش مسئله ذکر و دعاست، نماز است، روزه است. در این عید (نوروز) هم که عید ملی است و اسلامی نیست، لکن اسلام هم مخالفتی با آن ندارد، باز میبینیم در روایتی که وارد شده از آداب امروز، روزه گرفتن است. از آداب امروز، دعا کردن و نماز خواندن است و این به ما میفهماند، اگر ملتی بخواهد به راه راست برود و بخواهد استقلال خودش را، آزادی خودش را حفظ کند، باید در عیدش و غیرعیدش تذکر داشته باشد، به یاد خدا باشد، برای خدا باشد.
این پیشوای عظیم الشأن درباره تحویل سال و دعای ویژه آن میفرماید:
امیدوارم آن دعایی که در اول سال در حال تحویل خوانده میشود، «یا مقلب القلوب و الابصار؛ یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال؛ حول حالنا الی احسن الحال» و برای ملت ما تحقق پیدا کرده است، برای این سال، بالاتر از آن تحقق پیدا بکند. تمام قلوب و تمام ابصار و بصیرتهای ما در دست خدای تبارک و تعالی و به ید قدرت اوست و اوست که تدبیر میکند جهان را، لیل و نهار را، اوست که قلب را متحول میکند و بصیرتها را روشن میکند و اوست که حالات انسان را متحول میکند.
پیام متن:
در نگاه امام خمینی، در روزهای عید نیز باید به یاد خدا و به فکر تحول و دگرگونی الهی بود.
نوروز از دیدگاه مقام معظم رهبری
حضرت آیت اللّه خامنهای، بر تحول درونی در آغاز هر سال تأکید میکند و میفرماید:
تحول هر سال جدید شمسی که مصادف با نوای تحول در عالم طبیعت میباشد، فرصتی است برای اینکه انسان به تحول درونی خود و به اصلاح امور روحی و معنوی، فکری و مادی خود بپردازد و این دعای شریفی که در آغاز سال میخوانیم، درس همین تحول است. در این دعا از خدای متعال درخواست میکنیم که در حال ما و در وضعیت روحی و نفسانی ما یک تحول و دگرگونی مبارکی ایجاد کند.
مقام رهبری، مردم را در نوروز، به محاسبه اعمال سال گذشته سفارش میکند و میفرماید:
یکی از وظایف سال این است که هر کسی به حالت و حساب خود رسیدگی کند. این بهانه خوبی است که انسان به پشت سر خود برگردد و غفلتهایی را که انجام داده است، کوتاهیها و کارهای ناشایستی که از او سر زده است و همچنین کارهای خوب خود را یک بار مشاهده کند. همه باید عادت کنیم که هر سالی که نو میشود، به مناسبت اول سال، به گذشته یکساله خود نگاهی بکنیم. هر یک از نقاط مثبت و منفی، به ما پیامی میدهند.
همچنین در عید نوروز، همه را به صلهرحم فرامیخواند:
عید نوروز، چیز خوبی است. وسیلهای است که با آن دل ما شاد میشود. انسانها با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. صلهرحم و صله احباب میکنند. انسان باید با ارحام صله بکند. این ارتباط عید نوروز است که بسیار خوب است.
همچنین مقام رهبری، همگان را به مردمدوستی در نوروز توصیه میکند که: «در این ایام (نوروز) به کمک مستضعفان بشتابید. کسانی که دارند و میتوانند جمعاً به کسانی که ندارند و مستمندند، کمک کنند».
پیام متن:
مقام رهبری بر صلهرحم، محاسبه اعمال سال گذشته، مردمدوستی، و تحول درونی در ایام نوروز تأکید دارد.
یاحق
ویرایش توسط ramila : ۱۳۸۷/۱۲/۰۶ در ساعت ۰۹:۴۸
اللَّهُمَّ فاطِرَ السَّمواتِ وَالأَرْضِ عالِمَ الغَيْبِ وَالشَّهادَةِأَنْتَ تَحْكُمُ بَيْنَ عِبادِكَ فِيما كانُوا فِيهِ يَخْتَلِفُونَ"زمر (39) آيه 46 "
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۲, ۱۶:۲۸ #2
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
***متن های زیبا برای تبریک سال نو ***
از عالم و آدم و پوسیده گان خزان و زمستان خندان و شتابان به استقبال بهار میروند تا اندوه زمستان را به فراموشی سپارند و کابوس غم را در زیر خاک مدفون سازند و آنگه سر مست و با وجد و نشاط و با رقص و پایکوبی با ترنم این سرود طرب انگیز نو روز و جشن شگوفه ها را بر گذار می نمایند
جشن فـــرخنده فـــرودیـن است
روز بازار گـــل و نسرین است
و باز گرمای ملایم و فرحبخش روز های آفتابی بهار در باغ و راغ و کشتزار ها به سبزه و گلها و درختان بشارت میدهد تا از خواب سنگین زمستان بیدار شوند و روح تازه بخود گیرند و آنگاه این نوای جانبخش را ساز بدارند
دی شد و بهمـــن گذشت فصل بهاران رسید
جلوهء گلشن به باغ همچو نگاران رسیـــــد
و باز نسیم گوارای گیسوان مشک بوی بته های گلاب را با آهنگ موزون تکان میدهد تا با لالهء خوش عذار و نرگس و ریحان و گل های دشتی همزمان جوانه زنند و ترانه عشق را به گوش عشاق برسانند و آنگاه در چمنها و دشت و دمن طوفان برپا کنند
فروردین است و روز فـــرودین
شادی و طــرب را کنــد تلقیــــن
ای دو لب تو چو مــی مـــرا ده
کان باشــد رسم روز فـــرودیــن
و باز هوای شاداب به عشرتگاه باغ و لاله زار ها راه میگشاید و گلهای سرخ و زرد و نیلوفری را که در سبزه زار ها می رویند نوازش میدهد و آنگاه پربار چمن را به نظاره می نشیند و همین که در مرغزاران حریر پوش به میزبانی مردان پاکدل دشت می شتابد نالهء نی را می شنود و وظیفه دار این پیام میگردد
رونق عهـــد شبابست دگــر بوستان را
میرسد مـــژده گل بلبل خوش الحان را
ای صبا گر به جوانان چمـن بـاز رسی
خدمت ما برسان سرو گل ریحـــان را
و باز فرزندان خورشید در دره ها وادی ها کوهپایه ها و باغ های خندان به بشارت عید بهار و خوشحالی جوانه زدن شاخه های پر نقش و نگار فاخته ها و کبک دری و عتدلیان را به نغمه سرایی می طلبد و پروانه ها را به پذیرایی عطر شگوفه ها دعوت می نماید و غزلان دلفرین را که عشاق سرگردان به یاد چشم مست معشوقه بی وفا و دل آزار خودشان بیابان در بیابان می پرستند فرا میخواند تا سختی های زمستان را به فراموشی بسپارند و عید رابا دیدار دو باره با فصل باران تجلیل کنند و با شنیدن این سرود دلنشین همراز و هم صحبت با آنهای گردند که دل به عشق زنده دارند
ای نو بهار خنـــدان از لامکان رسیـــــدی
چیزی به یار مانی از یـــار ما چه دیـــدی
خندان و تازه رویی سر سبز و مکشبویی
همرنگ یار مایی یا رنگ از او خریــدی
ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند
و
چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.
تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...
پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۲, ۱۷:۲۷ #3
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,246
- مورد تشکر
- 2,313 پست
- حضور
- 50 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
در این نوروز باستانی خیال آمدنت را به آغوش خسته می کشم .
اللهم عجل لوليك الفرج
يا مهدي (عج)
-
تشکرها 11
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۲, ۲۲:۵۳ #4
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
دلهاي پر مهرمان را به روزهاي سبز و زيباي بهار پيوند مي زنيم
و شادي را براي يکديگر به ارمغان مي آوريم
ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند
و
چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.
تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...
پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۳, ۰۸:۵۹ #5
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
يا مقلب القلوب والابصار
يا مدبر اليل و النهار
يا محوا الحول والاحوال
حول حالنا الي احسن حال
سال و فال و مال و حال و اصل و نسل و تخت و بخت
بادت اندر شهرياري برقرار و بر دوام
سال خرم ، فال نيكو ، مال وافر ، حال خوش
اصل ثابت ، نسل باقي ، تخت عالي ، بخت دوام
ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند
و
چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.
تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...
پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۳, ۰۹:۲۱ #6
می دونم که از جمله ی کلیشه ای و تکراری "سال نو مبارک" دیگه داره حالت به هم می خوره...
پس...
ســــــــال نــــــــو مــــــبــــــــارک.
وبلاگ ما! منتظریم.
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۳, ۱۰:۲۷ #7
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 348
- مورد تشکر
- 1,058 پست
- حضور
- 9 ساعت 5 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
كل يوم لا يعصي الله فيه فهو عيد.
هر روزي كه در آن معصيت خدا نشود عيد است .
ویرایش توسط unas120 : ۱۳۸۷/۱۲/۲۳ در ساعت ۱۰:۳۱
حدیث قدسی
عبدی اطعنی اجعلک مثلی
بنده من تو مرا عبادت کن من تو را مثل خودم قرار می دهم.
عبد وافعی شدی قدرت خدایی پیدا می کنی
آي دي من در ياهو مسنجر unas120@yahoo.com
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۳, ۱۱:۵۵ #8
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
سال نومي شود.زمين نفسي دوباره مي كشد.برگ ها به رنگ در مي آيند و گل ها لبخند مي زند و پرنده هاي خسته بر مي گردند و دراين رويش سبز دوباره...من...تو...ما...كجا ايستاده اييم.سهم ما چيست؟..نقش ما چيست؟...پيوند ما در دوباره شدن با كيست؟...زمين سلامت مي كنيم و ابرها درودتان باد و ...سال نو مبارك ...چون هميشه اميدوار
ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند
و
چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.
تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...
پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۳, ۱۱:۵۶ #9
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
چه افسانه ی زیبایی... زیباتر از واقعیت .. راستی مگر هر شخصی احساس نمیکند که نخستین روز بهار گویی نخستین روز آفرینش است؟
***نوروز مبارک***
ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند
و
چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.
تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...
پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۳, ۱۲:۴۷ #10
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,246
- مورد تشکر
- 2,313 پست
- حضور
- 50 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ای خدای دگرگون کننده دلها و دیده ها ای تدبیر کننده روز و شب ای دگرگون کننده حالی به حالی دیگر حال مارا به بهترین حال دگرگون کن سال نو مبارک
-
تشکرها 8
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری