-
۱۳۸۷/۱۲/۰۸, ۱۹:۴۲ #1
آیین مسیحیت و ارتباطش با انسانیت
درود. جدیدا روی این سایت هم گروهی با نام مسیحیان کانون ایجاد شده است. این هم از بد روزگار است که عصر خردگرایی مکتب دگم و *** مسیحیت با شعارهای جدید به سراغ ما میاید. در اروپا و آمریکا دخترخانمهای خوشگل مسیحی به در خانه مردم میروند و آنها را *** دعوت میکنند. البته کسانی که به این مانکنهای دینی پاسخ مناسب میدهند معمولا شاهد هستند که هر مرتبه این خانمها پیرتر و پیرتر میشوند. در ایران که به مناسبت وجود *** این روش پاسخ نمیدهد، کمی کار تبلیغگران *** سختتر است ولی باز هم تا حدودی کار خودشان را میکنند. بنده به عنوان یک فرد آزاده و خردگرا لازم میدانم جلوی جهل را بگیرم. پس این تاپیک را میسازم تا پاسخی به حماقت داده شود.
ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۱۲/۰۸ در ساعت ۲۰:۰۵ دلیل: حذف بخشهای تشنجزا
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۸, ۱۹:۵۶ #2
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- 29 روز 12 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۱۲/۰۹ در ساعت ۰۲:۴۱ دلیل: حذف بخش تشنج زا
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۸, ۲۰:۰۱ #3
- نوشته
- 455
- مورد تشکر
- 1,000 پست
- حضور
- 16 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
اخطار میکنم که از توهین خودداری کنید.
جناب سیاوش سخن جناب انتی کریست در مورد خانمهای مبلغ مسیحی توهین نیست زیرا بیان حقیقت است.
جناب آنتی شما نیز سعی کنید عفت کلام داشته باشید.
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۸, ۲۰:۱۳ #4
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۸, ۲۰:۳۳ #5
احترام اعتقادات طرف مقابلتان را نگه دارید
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۸, ۲۰:۴۱ #6
چشم حاج خانم، روی چشمم. خب با نام و یاد خرد و اندیشه، میخواهم پیرامون شخصیت مسیح حرف بزنم. شما میگید مسیح خود خداست. خب میشه توضیح بدید که این خدای شما چطور خداییه که کشته میشه؟
اگر میخواهید اسلام را برای مسیحی یا زرتشتی شدن رها کنید همان بهتر که مسلمان بمانید.
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۸, ۲۰:۴۵ #7
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- 29 روز 12 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
اگه جواب سوالتون رو می خواید برید و تاپیک های دیگر رو مطالعه کنید.....
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۸, ۲۰:۵۶ #8
باز این مسلمونا وقتی بحث میشه یه لینکی به اینور اونور میدن. میگی برو سایر تاپیکها؟؟! خب پس این اولین ایراد آیین شماهاست که مردم رو به سوی خدایی دعوت میکنید که توسط بندگانش کشته شد. خدایی که بمیره که خدا نیست.
اگر میخواهید اسلام را برای مسیحی یا زرتشتی شدن رها کنید همان بهتر که مسلمان بمانید.
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۹, ۱۳:۰۵ #9
محبت!!
مسیحیان عزیز همیشه با ادعای محبتشان مغز جوانان را شستشو میدهند. حالا شما ببینید این ادعای محبت چقدر حقیقت دارد. آقای سیاوش که به محض دیدن نقد من، به بنده توهین کردند و حتی تهمت توهین هم زدند(در حالی که چیزی که گفتم حقیقت محض بود) و در پاسخ سؤال من بنده را به تاپیکهای دیگری ارجاع دادند که اصلا روی سایت نمیبنم.
اما جالبتر اینکه ما رفتیم یکی از کاربران مسیحی سایت را از طریق پیام بینندگان دعوت کنیم ایشان به کل پیام بینندگانش را بست!:Ghash:
بله محبت مسیحیون یعنی این:
ویرایش توسط anti christ : ۱۳۸۷/۱۲/۰۹ در ساعت ۱۳:۲۷
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۹, ۱۶:۱۰ #10
آقایون میشه تمومش کنید؟ همه توهینها که داره به من میشه. من توهینی به مسیحیت نکردم. من دارم نقد آگاهانه میکنم. من هنوز دارم میپرسم، کیه که بتونه به من بگه این چجور خداییه که کشته میشه؟
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)