جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: چند بار برای وجود نازنین امام زمان ( عج ) صدقه گرفتی ؟؟؟؟
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۹, ۱۰:۲۵ #1
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
چند بار برای وجود نازنین امام زمان ( عج ) صدقه گرفتی ؟؟؟؟
به نام خدا
السلام علیک یا بقیة الله ( عج )
سلام بر دوستان قرآنی
هر بار که پولی را به نیت سلامتی خودتون و خانواده به صندوق صدقات انداختید ، یادتون بود به نیت سلامتی آقا هم صدقه بگیرید ؟
اگه تا به حال صدقه نگرفتید همین الان اول به نیت سلامتی آقا صلواتی بفرستید و بعد هم صدقه بگیرید .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۹, ۱۰:۳۶ #2
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
سلام بر مهدی فاطمه ( عج )
آداب صدقه براي امام زمان عليه السلام در سيره سيد بن طاوس
يكى از اعمالى كه سيد بن طاووس ، رحمة الله عليه ، به آن بسيار اهميت مىداد ، صدقه براى حفظ وجود مقدس امام زمان ، ارواحنا فداه بوده است چون يكى از تكاليف زمان غيبت ، صدقه دادن براى حفظ وجود مبارك امام زمان ، ارواحنا فداه است .
به طور كلى صدقه آثارى دارد يكى اينكه صدقه نمايشگر صداقت ايمان مؤمن است كه با انجام آن نشان مىدهد تا چه حد در وادى ايمان و خداپرستى صادق است و از اين طريق نيازمندي هاى مؤمنان رفع مىگردد و رفاه عمومى به وجود مى آيد و همچنين صدقه يكى از عوامل سازندگى انسان نيز هست چنانكه قرآن مىفرمايد : خُذ مِن اَموالِهِم صَدَقَةً تُطهِرُهُم و تُزَكِيهِم بها . اى رسول ما ! تو از مؤمنان صدقات را دريافت كن تا بدان صدقات نفس آنها را پاك و پاكيزه سازى .
مؤمن صدقه را بايد يا براى فايده و غرضى كه در نظر دارد بدهد و يا براى حفظ نفس خود و يا محبوب و عزيزى كه بسيار نزد او گرامى است و چه محبوبى بالاتر از امام زمان ، كه اصلاح بسيارى از امور دينى و آخرتمان بستگى به وجود و سلامتى آن حضرت دارد و اين مطلب به دليل عقل و نقل ثابت است كه هيچ شخصى عزيزتر و گرامي تر نيست و نبايد باشد از وجود مقدس امام زمان ، ارواحنا فداه بلكه حضرتش بايد محبوبتر از نفس خودمان باشد و اگر چنين اعتقادى نداشته باشيم در ايمان و معرفتمان نسبتبه آن حضرت ضعف و خللى وجود دارد . لذا سيد ، رحمة الله عليه ، به فرزند خود سفارش مىفرمايد كه : ابتدا كن به صدقه دادن براى آن حضرت قبل از اينكه براى خود و عزيزانت صدقه بدهى .
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۹, ۱۱:۲۱ #3
- نوشته
- 2,954
- مورد تشکر
- 6,046 پست
- حضور
- 16 روز 10 ساعت 17 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
611
روایت هست هر وقت جوانی برای فرج آقا دعا میکنه..هروقت دعای فرج رامیخونه
امام زمان میفرماید:خدایا این جون برای فرج من دعاکرده..خدایا برای این جون بهترین هارابخواه..نمی خواهی مولا برات دعا کنه؟نمیخواهی ؟؟؟؟
چی میخواهی؟؟ موفقیت,سربلندی,...فقط کافی برای ظهور آقا دعا کنی..البته با خلوص نیت ..فقط برای خود آقا نه گرفتن حاجت
مطمئن باش..
یارب
يا رب منم جويان تو يا خود تويى جويان من
اى ننگ من تا من منم من ديگرم تو ديگرى
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۲/۰۹, ۱۹:۱۶ #4
آره. چتو مگه؟
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)