-
۱۳۸۷/۱۲/۱۰, ۱۷:۰۳ #1
- نوشته
- 455
- مورد تشکر
- 1,000 پست
- حضور
- 16 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
نکته یابی از کتاب مقدس (پیدایش)
سلام بر یاران قرآنی، یکی از کاربران مسیحی سایت در یک پیام برای دوست همکیششان فرموده اند:
اعلام نمودن حقایق کتابمقدس بزرگترین محبت است،زیرا این کتابمقدس است که انسانها را نجات میدهد
بنده از این فرمایش ایشان بسیار خوشنود شدم. بنده از این سخن ایشان استقبال میکنم. به نظر من ما باید در این نجات انسانها مشارکت داشته باشیم.
پس کتاب مقدس را از اول تا آخر با هم مرور خواهیم کرد تا از برکت این محبت تمام یاران حاضر در کانون، نجات یابند.
همراهی شما بسیار به ما کمک خواهد کرد.
-
تشکرها 9
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۰, ۲۰:۲۹ #2
- نوشته
- 359
- مورد تشکر
- 1,540 پست
- حضور
- 1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
البته نمیشه گفت تو انجیل حرف حساب پیدا نمیشه ولی انجیل کجا و قرآن؟!
من یه کم انجیل خوندم ولی طرز بیانشو معناش در حد مقایسه با قرآن نیست!
من خودم وقتی قرآنو با دل میخونم و به معناش فک میکنم خداسرشاهده تنم میلرزه انگار این آیه هاش واسه من نازل شده! انگار هرچی برام پیش اومده میدونه !
بعضی وقتا که محتاج کرم خدا هستم میرم قرآنو میارم نیت میکنم یه صفحه وا بشه که درمون دردمه و جواب سوالم! به خدا هر موقع که واقعا" محتاج بودم و نیتم از ته دل بود جواب گرفتم!
من از همه ی رفقای اقلیت میخوام فقط یه بار بدون هیچ تعصبی و برای راهنمایی و هدایت نه برای اشکالیابی یه نیت بکنن و به خدا که بین هممون مشترکه بگن"اگه این کتاب حقه و از خودته پس با نوشته های خودش ما رو هدایت کن" بعد ببینن که چه معجزه ای واسه دلشون میفته!
به خدا اگه نیتت پاک باشه جواب میگیری!
گریه نمی کنم نه اینکه سنگم......
گریه غرورمو به هم می زنه
مرد برای هضم دلتنگیاش
گریه نمی کنه قدم میزنه.......
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۱, ۰۵:۴۵ #3
- نوشته
- 455
- مورد تشکر
- 1,000 پست
- حضور
- 16 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
سلام. خب به بیانات زیر از باب اول کتاب پیدایش بنگرید:
6 و خدا گفت: «فلكي باشد در ميان آبها و آبها را از آبها جدا كند.» 7 و خدا فلك را بساخت و آبهاي زير فلك را از آبهاي بالاي فلك جدا كرد. و چنين شد. 8 و خدا فلك را آسمان ناميد
با این حساب بخشی از آبهایی که خدا خلق کرده در آنطرف آسمان قرار دارند در ضمن آسمان بالای سر ما از وسط اقیانوسها به بالا رفته است! هر چند در چند بند عقبتر میگوید که خدا آسمانها و زمین را خلق کرد! گویا اینجا آسمان جدیدی خلق شده است!
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۱, ۱۵:۵۰ #4
- نوشته
- 455
- مورد تشکر
- 1,000 پست
- حضور
- 16 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
خلقت آدم!
26و خدا گفت: «آدم را بصورت ما و موافق شبيه ما بسازيم تا بر ماهيان دريا و پرندگان آسمان و بهايم و بر تمامي زمين و همة حشراتي كه بر زمين ميخزند، حكومت نمايد.» 27 پس خدا آدم را بصورت خود آفريد. او را بصورت خدا آفريد. ايشان را نر و ماده آفریداز متن فوق از کتاب پیدایش باب یک بندهای 26 و 27 کاملا آشکار است که کتاب مقدس خدا را شبیه به انسان فرض میکند!!! این یکی از جنبه های تجسم خدا در کتاب مقدس است یعنی برای خدا در کتاب مقدس جسم و بدن فرض میشود. تجسم خدا محال است زیرا اگر خدا جسم داشته باشد فضایی را اشغال میکند و در آن فضا هست و خارج از آن فضا نیست پس جاهایی وجود خواهد داشت که خدا در آنها نیست، پس با این حساب خدا محدود خواهد بود و این با کمال مطلق بودن خدا در تضاد است.
پس در آیات فوق یکی از اشکالات علمی کتاب مقدس که تجسم خداست را میبینیم.
ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۱۲/۱۱ در ساعت ۱۶:۱۵
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۱, ۱۶:۲۴ #5
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- 29 روز 12 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
خب....یعنی منم نظر بدم...؟
نه رفیق...بزرگترین کاری که کردم اینه که به مطلبت سر زدم....نمی خواستم نا امیدت کنم....
خیلی خب دوست عزیز...
دوست داری توی یکی از سایتهای مسیحیت که من عضوم ، عضو بشی ببینیم نظر همه همین طوریه یا نه......؟؟؟
موفق باشی رفیق...
امیدوارم اونجا هم بتونی از خودت دفا کنی و اینا رو بگی....
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۱, ۱۶:۵۳ #6
- نوشته
- 455
- مورد تشکر
- 1,000 پست
- حضور
- 16 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
این سخن شما بیشتر شبیه یک شوخی بود. بنده در محیطهای بیطرف مثل سایت گفتگوی بیخدایان هم با مسیحیون بحث کرده ام.
چه لزومی دارد من به سایت مسیحیت بیایم؟ اگر پاسخی هست بفرمایید. قضاوت با مخاطبین سایت. اینجا نامسلمان زیاد داریم. مگر آخرین پاسخ مسیحیون به آدم چیه؟ آخرش وقتی تمام استدلالاتشونو جواب میدیم محکوم به نفهمی میشویم.
پاسخی اگر بود میدادید.
در ضمن پستهای زائد و حاوی کل کل و فرافکنی حذف میشوند. در این تاپیک فقط در مورد کتاب مقدس حرف زده میشود.
ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۱۲/۱۱ در ساعت ۱۶:۵۵
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۱, ۱۸:۰۶ #7
- نوشته
- 455
- مورد تشکر
- 1,000 پست
- حضور
- 16 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
حق نداری بدانی!
سلام بر یاران قرآنی.
15 پس خداوند خدا آدم را گرفت و او را در باغ عدن گذاشت تا كار آن را بكند و آن را محافظت نمايد. 16 و خداوند خدا آدم را امر فرموده، گفت: «از همة درختان باغ بيممانعتبخور، 17 اما از درخت معرفت نيك و بد زنهار نخوري، زيرا روزي كه از آن خوردي، هرآينه خواهي مرد.
در بندهای فوق از باب دوم کتاب پیدایش از کتاب مقدس، خداوند انسان را از خوردن از درخت معرفت، بر حذر میدارد و او را تهدید به مرگ میکند.
به راستی چرا خدای انجیل نمیخواهد بشر بداند؟ آیا دانستن معرفت بشر الوهیت او را به خطر میندازد؟
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۱, ۲۱:۰۷ #8
- نوشته
- 455
- مورد تشکر
- 1,000 پست
- حضور
- 16 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
حضرت آدم اسم حیوانات را گذاشت!
یکی دیگر از بخشهای جالب کتاب مقدس که در باب دوم کتاب پیدایش میبینیم، بند زیر است:
19 و خداوند خدا هر حيوان صحرا و هر پرندة آسمان را از زمين سرشت و نزد آدم آورد تا ببيند كه چه نام خواهد نهاد و آنچه آدم هر ذيحيات را خواند، همان نام او شد. 20 پس آدم همة بهايم و پرندگان آسمان و همة حيوانات صحرا را نام نهاد. ليكن براي آدم معاوني موافق وي يافت
خیلی جالب است که خدا اسم گذاشتن روی حیوانات را به آدم میسپارد. حالا
این نامگذاری چه سودی دارد؟ چه حکمتی دارد؟ به چه دردی میخورد؟ اقلا اگر امروزه هر حیوانی را تمام دنیا با یک اسم میشناختند، میگفتیم به این یک درد میخورد ولی اینطور هم نیست و یک حیوان را در هر جای دنیا با نامی میشناسند.
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۴:۱۵ #9
درود جناب اندیشمند. کمابیش با من آشنا هستین. خدارو شکر روز به روز داره به اطلاعاتم افزوده میشه و خدارو بهتر میشناسم. مسلما شناختم به قطعیت و آخر نرسیده چون همه ی ایمان داران میدونن که زمانی که در خدا آب میشی بیشتر و بیشتر می فهمی و آخر نداره.
همه ی اهل کتاب می دونن که با مطالعه ی کلام خدا یک باره نمی شه همه چیز رو فهمید و با صد بار خوندن هم این مسئله پیش نمیاد چرا که بار 101 چیزهای جدید زیادی تو کلام خدا دیده میشه. برای من که پیش اومده مگر دوستانی باشن که منکر حرف من و در واقع خودشون رو مطلق بدونن.
جسارت می کنم و چند مورد رو میگم البته برای بهتر شدن تاپیکتون.
در پست 3 شما آیه ای رو از کتاب مقدس اوردید و تفسیر کردید. قبل از اینکه به تفسیر بپردازیم این نکترو بگم که شما فرمودین در چند بند قبل از جمله ی مذکور خدا آسمان و زمین رو آفریده و انگار دوباره داره این کار رو میکنه. خوب اکثر کاربران شما به کتاب مقدس دسترسی ندارن در چنین مواردی اگه لطف کنین و اون جمله و بند و آیرو بیارید بهتره چون با اشاره نتیجه ی دلخواه بدست نمیاد.
در پست 7 فرمودید خدا ی انجیل. اینجا لازم دیدم که دو مورد رو بگم. البته بازم جسارت من رو ببخشید. اول اینکه در کل کتاب مقدس چیزی به اسم خدای تورات و خدای انجیل و خدای طریقت های دیگه نیومده. خدایه واحد نادیدنی بخش انکار ناپذیر این کتب هست. و مورد دوم اینکه شما دارید تورات رو بررسی می کنید. اگر چه مسیحیان و خود کتاب مقدس ادعا دارن که این دو کتاب از هم جدا نیستن و در واقع هم دیگرو رد نمی کنن که واقعا اینطور هم هست اما بهتر هست که زمانی که در مورد کتاب مقدس حرف زده میشه دقیقا به نام کتاب ، باب، و آیه اشاره بشه تا دوستان مسیحی و یهودی بهانه ای نداشته باشن.
من از طرف یک بی طرف، شخصی که تا حدی با کتاب مقدس آشنایی داره و یک مسلمان زاده هم هست و طبیعتا قبل از کتاب ادیان و طریقت های دیگه یه اطلاعات مختصری از کتاب آسمانی دین اجدادی خودش داره نظرم رو میگم.علت این که من از کلمه آیه برای متن این کتب استفاده می کنم آیه قرآن هست که به صراحت این کتب رو تایید میکنه و اعلام میکنه چنین کتبی از سوی خدا هست و بعد در ادامه تحریفش رو اعلام میکنه و سایر مطالب که دوستان احتمالا مطالعه کردن.
اگه اجازه بدید در همین تاپیک من ترجمه تحت الفظ این آیات رو میارم و روی اونا تفاسیر خودم رو ارائه میدم . البته اگه تهدید به پاک شدن و چیزهای دیگه نمیشه.
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۵:۵۷ #10
- نوشته
- 455
- مورد تشکر
- 1,000 پست
- حضور
- 16 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
درود و سلام بر شما جناب شیندلر.دوست عزیز شما درست میگویید. بله هر چه بیشتر کتابی را بخوانیم بهتر آنرا درک میکنیم، اما این باعث نمیشود که ایرادها را پشت گوش بیندازیم. این ایرادها، ایراد هستند و با صد بار خواندن و 101 بار خواندن هم سر جایشان میمانند.
به هر حال شما یا هر مسیحی دیگر که به تعداد کافی کتاب مقدس را خوانده است میتواند به این ایرادها پاسخ بدهد.
با دلایل منطقی را میپذیریم ولی اینکه مثل الان به صورت غیرمستقیم بگویید "شما نمیفهمید" را خیر. اگر پاسخی یا تفسیری قابل قبول و مستدل دارید بفرمایید.
شما مطلب بنده را دقیق نخواندید. بنده هم متذکر شدم که در آیات قبل گفته که آسمانها و زمین خلق شدند. مشکل این آیه این است که ادعا میکند خداوند فلکی را نیز از بین آبها بالا برد و بخشی از آب دنیا به بالای آسمان رفت!
در مورد آوردن متن کامل، متأسفانه باعث میشود که حوصلۀ مخاطبین سر برود و از خواندن متن خسته شوند.
درباره مورد اولی که فرمودید، فقط یک بازی با کلمات بود. منظور از خدای انجیل، خدایی است که انجیل به ما معرفی میکند.
درباره مورد دوم هم باید عرض کنم که بنده دیدم خود مسیحیون در سطح جامعه کتاب مقدس متشکل از عهد جدید و عهد قدیم را انجیل مینامند. در ضمن مسیحیان معتقدند که مسیح همان خدای تورات است.
در مورد اشاره به باب و آیه شماره باب را که میگویم. شماره آیه هم که با خود متن آیه نوشته میشود.
تهدیدی در کار نیست. هدف من اینستکه بینندگان بتوانند مطلب را با دقت و حوصله بخوانند. متن را هم از ترجمۀ مورد قبول مسیحیان میاورم. آوردن تفسیر و اینجور چیزها باعث طولانی شدن مطلب و خسته شدن مخاطب میشود.
پس لطفا شما فقط در مواردی که من ایرادی میگیرم اگر پاسخی داشتید با دلیل و به صورت مستند بفرمایید.
ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۱۲/۱۲ در ساعت ۱۵:۵۷
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری