جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: زن موجودی شریف !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۰:۳۶ #1
- نوشته
- 539
- مورد تشکر
- 2,029 پست
- حضور
- 53 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
زن موجودی شریف !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در اسلام زن، علاوه بر مسئوليت اداره خانه و تربيت فرزندان كه از مهمترين وظايف اوست،
در بسياري از مسئووليت هاي اجتماعي با مردان شريك است و انجام اين وظيفه خواه و ناخواه
او را از حصار خانه به صحنه هاي اجتماعي مي كشاند، كه اين نه تنها با حفظ حجاب و
عفاف كه از وظايف ديگر اوست منافات ندارد بلكه او را در بهتر انجام دادن مسئووليت هاي اجتماعي
و سلامت رواني اش ياري مي كند.
اسلام در هيچ زمينه سخت گيري نكرده است.
و در همه شرايط مصالح فرد و اجتماع را در نظر گرفته است.
راستی نظر شما چیه ؟!
ویرایش توسط عارفه : ۱۳۸۸/۰۸/۰۶ در ساعت ۱۵:۵۱ دلیل: تغییر فونت بخشی از متن که ناخوانا بود
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۰:۴۴ #2
- نوشته
- 539
- مورد تشکر
- 2,029 پست
- حضور
- 53 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
«اي گوهر آفرينش بدان، چه نيكو مقامي داري كه فاطمه از افق او تجلّي كرده و مريم از آسمان او درخشيده و آسيه و خديجه از هستي او طلوع كردند. پس خود را به صدفي كه نياز مند اوست زينت بخش و حفظ نگه دار كه اين از اساسي ترين و بزرگترين جلوة زيبايي براي زن در زندگي و جامعة اوست.
ویرایش توسط Hakim : ۱۳۸۷/۱۲/۱۲ در ساعت ۱۰:۴۵
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۰:۴۹ #3
خدا ديد زن گشنشه ، نون رو آفريد
ديد تشنشه ، آب رو آفريد
ديد هيچ مشكلي نداره ، مرد رو آفريد:biggrin::biggrin::biggrin:
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۲:۵۵ #4
زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوَاتِ مِنَ النِّسَاء وَالْبَنِينَ وَالْقَنَاطِيرِ الْمُقَنطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَالْفِضَّةِ وَالْخَيْلِ الْمُسَوَّمَةِ وَالأَنْعَامِ وَالْحَرْثِ ذَلِكَ مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَاللّهُ عِندَهُ حُسْنُ الْمَآبِ
خدا چون خیلی بزرگ هست پس به هر چیز که توهین هم کند خیلی کار بزرگی کرده برای همین به زنان اینطور گفته کالا
و البته نظر من
سالهاست که دنبال جوابم
تا فاش از قصه بال های بسته بگویم
و از سوال بی رمق رفتن؟ به کجا ؟
و از اینکه
در گذر این جواب شاید سکوت کند باز
سالهاست در انتظار سکوتم
از پی باران بی اتمام "آرزوی پرواز"
عمریست که میچرخید و من تنها تر از عمر خویش
باز میمانم از گذر افراد بی صدا
سالهاست که گم شده است خواسته های اصیل
و مرده است کسی که میخواست بداند
به کجا میروم آمدنم از چه گذشت ؟
و در نجوای خاموشش گمشده
میان گورستان آواز
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۳:۱۰ #5
- نوشته
- 230
- مورد تشکر
- 664 پست
- حضور
- 8 ساعت 53 دقیقه
- دریافت
- 17
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
داداش
یه جنبه کارو گفته، اصلا هم توهین نکرده. گفته این جنبه زنان در نظر مردان قشنگه، زینته، نگفته که فقط برا همین آفریده شدن.
داداش قرآن کم می خونی. اینم بخون:
انا اعطیناک الکوثر ... یعنی حضرت فاطمه (س) خیر کثیره. سروره. تموم مردای عالم هم اگه جمع بشن، توی خیر کثیر بودن به پای فاطمه (س) نمی رسن.
به عنوان یه مرد اعتراف می کنم به شرافت عده کثیری از زنان و دختران.
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۳:۱۸ #6
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۳:۲۳ #7
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۳:۲۴ #8
جواب منطقی بود تقریبا البتهولی احتمالا شما کم قران میخونید چون تو سوره مومنون و تحریم انسان هم اینطور که یادمه زن رو واری انسان و کالا عنوان کرده حالا اگه خیلی مهمه براتون آیه اش هم میارم
درمورد کوثر هم دلیل نمیشه !!!! به هیچ وجه وقتی یه شریعتی کنیز گیری رو رسمی میدونه و بلافاصله با لحنی قاطع از گفتن زشت بودنش هم خود داری میکنه نمیشه با مثالی که زنی توش تکریم شده نقضش کرد. باید برای همون موضوع دلیل آورد .
ویرایش توسط حذف : ۱۳۸۷/۱۲/۱۲ در ساعت ۱۳:۲۸
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۳:۵۲ #9
[quote=حذف;116765]نه من به ماهی حساسیت دارم ماهی گیری هم بلد نیستم
کی گفته چون شما خانوم هستید هیچ کس دیگه ای خانوم نیست ؟ نکنه شما تمام زنان ایران هستید ...؟
واااااااااااااااااااي چه جواب دندان شكني به من داديد
من اعتراف مي كنم قانع شدم
خانمهاي سايت لطفا اعلام رسمي بفرماييد كه با فرمايشات خدايتان درباره شما(زنان) هييييچ مخالفتي نداريد كه هيچ ، كاملا رضايت هم داريد و به خدا ايمان
ویرایش توسط sara.m : ۱۳۸۷/۱۲/۱۲ در ساعت ۱۳:۵۶
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۲, ۱۴:۰۰ #10
- نوشته
- 10,035
- مورد تشکر
- 25,834 پست
- حضور
- 17 روز 15 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
{زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوَاتِ مِنَ النِّسَاء وَالْبَنِينَ وَالْقَنَاطِيرِ الْمُقَنطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَالْفِضَّةِ وَالْخَيْلِ الْمُسَوَّمَةِ وَالأَنْعَامِ وَالْحَرْثِ ذَلِكَ مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَاللّهُ عِندَهُ حُسْنُ الْمَآبِ}
«برای انسان ها، محبت شهوات (و دلبستگی به امور مادی) زینت داده شده است؛ چیزهایی از قبیل میل و دلدادگی به زنان و فرزندان و دارایی بسیار هنگفت و اسب های نشاندار (و سواری های مرغوب) و چهارپایان و کشت و زراعت. اینها کالای دنیا است و سرانجام نیک در پیشگاه خداوند است».
مفهوم این آیه این است که محبت دنیا و در رأس آن محبت زن و فرزند چنانچه بر اطاعت خدا و رسولش ترجیح داده شود، نکوهیده و زشت است؛ اما اگر محبت آنها بر اساس شکل شرعی مشخص شده بر اساس اطاعت خدا و در جایگاهی فرو تر از محبت خدا و رسولش باشد، ستوده و نیک می باشد.
رسول خداrفرموده اند: از دنیا زنان و بوی خوش (خوشبو کننده)، به من محبوب و دوست داشتنی شده و روشنی چشم من در نماز نهاده شده است».
در ضمن بهتره تمام جوانب يه آيه رو در نظر بگيريد بعد عنوانش كنيد
یَا إِلَهِی وَ سَیِّدِی وَ مَوْلاَیَ وَ رَبِّی صَبَرْتُ عَلَى عَذَابِکَ فَکَیْفَ أَصْبِرُ عَلَى فِرَاقِکَ
اگه مي خواي اهل آسمون بهت رحم كنن به اهل زمين رحم كن
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)