جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: ***** تاپیک تشکرویژه در انجمن علوم قرآن******
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۳, ۱۲:۲۰ #1
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
***** تاپیک تشکرویژه در انجمن علوم قرآن******
من لم یشکر المخلوق لم یشکرالخالق
دراین تاپیک قصد داریم هرچند وقت یک بار از افرادی که درانجمن علوم قرآن خالصانه تلاش می کنندتشکر ویژه داشته باشیم...این روزها برای تمامی کاربران ومدیران سایت فعالیت بعضی از بزرگوارانی که در بخش تفسیر این انجمن فعالیت دارندبسیار مشهود ومحسوس است.لذا جا دارد از این عزیزان که موجب رونق بخش تفسیر شده اند به طور ویژه تشکر کنم.
از سرکار خانم ایمانی (مدیر تفسیر سوره نساء)
از سرکار خانم نیلو (مدیر تفسیر سوره نور)
از برادر بزرگوارم جناب طیب (مدیر تفسیر سوره عنکبوت واحزاب)
از سرکار خانم نازنین رقیه (سارا-بهار) مدیر تفسیر سوره قصص
از سرکار خانم عجل یا مولا مدیر تفسیر سوره لقمان
این بزرگواران این روزها سنگ تمام گذاشتند.وانصافا لایق تقدیر وتشکر ویژه هستند.بنده که جزء اظهار تشکر از این بزرگواران کاردیگری نمی توانم انجام دهم ولی امیدوارم خداوند کریم خودش بهترین هدایا وپاداشها را در زندگی دنیا وآخرت به این بزرگواران مرحمت فرماید.وبرتوفیقات قرآنی این عزیران بیفزایدوهمچنان مروج فرهنگ قرآن وتفسیردر دنیای مجازی باشند.وحقیر را نیز در هدفی که برای راه اندازی تفسیر در دنیای مجازی داشتم را همچنان یاری نمایند.
امیدوارم این تشکر بنده فتح بابی شود برای قدر دانی از زحمات سایر دوستان پرتلاش در جای جای این سایت قرآنی وفعال شدن بقیه مدیران تفسیری.....
التماس دعااز همه شما بزرگواران -عسکری(مدیر انجمن علوم قرآن)
ویرایش توسط askari110 : ۱۳۸۷/۱۲/۱۳ در ساعت ۱۲:۲۲
مولایم علی فرموند:
يابُنَىَّ اِصبِر عَلَى الحقِ وَ اِن كانَ مُرّا; اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.
هرگز گمان مبر زخیال تو غافلم ،گرمانده ام خموش ، خدا داند ودلم.....
چون عاقبت همه امور با خداست همه چیز را به او واگذار کردم.
-
تشکرها 16
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۳, ۱۹:۵۱ #2
من هم به سهم خودم از همه دوستاني كه نام بردي و نبردي تشكر ويژه دارم
اجر همتون با صاحب قرآن
ویرایش توسط Hakim : ۱۳۸۷/۱۲/۱۳ در ساعت ۱۹:۵۲
-
تشکرها 13
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۳, ۲۱:۳۸ #3
من هم دعا میکنم همه ما قرآنی بشیم و توفیق انس با قرآن رو پیدا کنیم .خوشبحال اونایی که با قرآن زندگی میکنند.
من هم دعا میکنم همه ما قرآنی بشیم و توفیق انس با قرآن رو پیدا کنیم .خوشبحال اونایی که با قرآن زندگی میکنند.
ویرایش توسط ali111 : ۱۳۸۷/۱۲/۱۳ در ساعت ۲۱:۳۹
-
تشکرها 10
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۳, ۲۲:۰۳ #4
- نوشته
- 2,954
- مورد تشکر
- 6,046 پست
- حضور
- 16 روز 10 ساعت 17 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
611
-
تشکرها 10
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۴, ۰۸:۱۱ #5
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
به نام خدا
سلام و خدا قوت به همه خادمین قرآن
این روزها وقتی وارد کانون می شم و تاپیکهای تفاسیر را می بینم ، احساس رضایت و افتخار می کنم . از حضور فعال دو کاربر عزیز : خانم نیلو و خانم فاطمه ایمانی و حضور اساتید گرامی و کارشناسان پاسخگو : جناب عسکری ، جناب حسین تبار و جناب از قرآن بپرس و خانم فاطمه مشکات در بخش انجمن علوم قرآنی بسیار سپاسگزارم . اجرکم عندالله
این صلواتها هم برای سلامتی شما بزرگواران
یا علی .
ویرایش توسط یا مهدی (عج) : ۱۳۸۷/۱۲/۱۴ در ساعت ۱۲:۲۲
-
تشکرها 9
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۴, ۱۵:۲۸ #6
- نوشته
- 1,379
- مورد تشکر
- 3,222 پست
- حضور
- 9 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 469
- آپلود
- 263
- گالری
-
97
به نام خدا
میگن تشکر دارای مراتب هست:
زبانی
قلبی
عملی
من سعی میکنم که تمام مراتبشو به صورتیکه مقدوره به جا بیارم:
زبانی : دستتون درد نکنه
قلبی : براتون دعای عاقبت بخیری میکنم
عملی : سعی میکنم حداقل در یکی از بحث ها شرکت کنم.
موفق باشید.
در کوی نيک نامان، ما را گذر ندادند
گر تو نمی پسندی، تغيير ده قضا را
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۴, ۲۰:۰۶ #7
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- 29 روز 12 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
از همه ی دوستانی که نام بردید تشکر ویژه دارم....و برای افراد دیگری که دارن مخلصانه زحمت می کشن آرزوی موفقیت می کنم...
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۴, ۲۰:۲۶ #8
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
مولایم علی فرموند:
يابُنَىَّ اِصبِر عَلَى الحقِ وَ اِن كانَ مُرّا; اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.
هرگز گمان مبر زخیال تو غافلم ،گرمانده ام خموش ، خدا داند ودلم.....
چون عاقبت همه امور با خداست همه چیز را به او واگذار کردم.
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۵, ۰۰:۰۰ #9
- نوشته
- 2,875
- مورد تشکر
- 9,359 پست
- حضور
- 16 روز 14 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 34
- آپلود
- 4
- گالری
-
118
سلام
ممنون از لطفتون جناب عسکری. من که به شخصه خودم را لایق تشکر نمی بینم، چون اونطور که شایسته است فعالیت نداشتم.
ولی جا داره از سرکار خانم نیلوی عزیز که این روزها واقعا زحمت می کشند و مباحث تفسیری را به روز می کنند تشکر ویژه کنم. ایشون با وجود مشغله درسی که دارند به نظر من جدا دارند از همه ی وجودشون مایه می گذارند. اجرشون با امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف.
در مورد تفسیر سوره ی نساء فکر می کنم چیزی که باعث شد این بحث راکد نمونه و همچنان به قوت خودش به روز باشه ، ابتکار عمل جناب عسکری در آغاز کار بود.
ایشون در آغاز کار هر بحث تفسیری را به نام یکی از معصومین علیهم السلام معرفی کردند، که برای امام دوازدهم نوبت به حقیر رسید. این کار جناب عسکری باعث شد که من با نام و یاد خدا و به نام نامی قائم آل محمد حضرت مهدی روحی و ارواحنا فداه کار تفسیر سوره ی نساء را آغاز کنم، و همیشه احساس کنم که امام زمانم پیگیر این بحث تفسیری است و ناظر بر فعالیت بچه های این کانون در به روز کردن مباحث تفسیری است.
رفع سوء تفاهم :
بخاطر همینه که برام مهمه که مدیران مباحث تفسیری برگردند و مباحث را به روز نگه دارند. چون هر بحث تفسیری به نام یکی از ائمه ی معصومین علیهم السلام کلید خورد و نباید راکد بمونه. و از طرفی فکر می کنم زیباترین و مهمترین بخش های این کانون همین مباحث تفسیری باشه که دقیقا ترین نکات در اونها مطرح میشه.
" خدا را در لحظه لحظه ی زندگی خود یاد کنید. "
هر وقت نا امید از همه جا شدی بدون که کارت درست میشه.
حدیث داریم به عزت و جلال خودم قسم که قطع میکنم امید بنده ای که به غیر من امید داره. امیدمون اگه گوشه دلمون به کسی باشه که کارمون را اون درست کنه خدا حاجت ما رو نمیده.
( برگرفته از سخنان حاج آقا مجتهدی )
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۵, ۰۰:۰۴ #10
همگی خسته نباشید ، دست مریزاد ، ایول به این همه زحمتی که برای حفظ ونشر اسلام می کشید ، اجرتون با الله
-
تشکرها 6
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری