صفحه 1 از 12 12311 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: توسل به امامان برای رفع حاجات، حقیقت یا خرافات؟!

شروع کننده موضوع

نوشته
    359
    مورد تشکر
    1,540 پست
    حضور
    1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

توسل به امامان برای رفع حاجات، حقیقت یا خرافات؟!

سلام علیکم!
    بچه های کانون همگی خسته نباشید!
    تازگیا با پخش این فیلم (( راز )) و پخش کتاباش به طور گسترده که در مورد قدرت تفکره و یه جاییش میگه"ذهن شما به هرچی که فکر کنه و بخواد به همون میرسه!" یا میگه " کاینات فرامانبردار دستورات شما هستن!" و از این جور حرفا! دوباره بکس شک و تردید ساز! فعال شدن و میگن توسل و تمسک به غیر خدا یا حتی به گفته ی بعضیاشون خود خدا خرافاته!
    وقتی میگی "بابا من خودم از این توسل خیلی نتیجه گرفتم!" میگن" قانون جاذبه همینه!"
    هر چی که تو واقعا" به رخ دادنش اعتما داشته باشی رخ میده!"
    میگن" چون تو توی ذهنت ایمان داری چهارده معصوم حاجاتو اجابت میکنن پس این اتفاق میفته و ربطی به شخص اونا نداره!"
    من خودم تو دلم وتو باورم به توسل هیچ شکی ندارم ولی میخوام با دلیل منطقی بهم ثابت شه که این توسلا از کرم چهارده معصومه نه دستور ذهنم!!
    گریه نمی کنم نه اینکه سنگم......
    گریه غرورمو به هم می زنه
    مرد برای هضم دلتنگیاش
    گریه نمی کنه قدم میزنه.......

2. تشکر

نوشته
    1,957
    مورد تشکر
    3,494 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    28
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط لوتی نمایش پست
    سلام علیکم!
    تازگیا با پخش این فیلم (( راز )) و پخش کتاباش به طور گسترده که در مورد قدرت تفکره و یه جاییش میگه"ذهن شما به هرچی که فکر کنه و بخواد به همون میرسه!" یا میگه " کاینات فرامانبردار دستورات شما هستن!" و از این جور حرفا! دوباره بکس شک و تردید ساز! فعال شدن و میگن توسل و تمسک به غیر خدا یا حتی به گفته ی بعضیاشون خود خدا خرافاته!
    وقتی میگی "بابا من خودم از این توسل خیلی نتیجه گرفتم!" میگن" قانون جاذبه همینه!"
    میگن" چون تو توی ذهنت ایمان داری چهارده معصوم حاجاتو اجابت میکنن پس این اتفاق میفته و ربطی به شخص اونا نداره!"
    من خودم تو دلم وتو باورم به توسل هیچ شکی ندارم ولی میخوام با دلیل منطقی بهم ثابت شه که این توسلا از کرم چهارده معصومه نه دستور ذهنم!!
    با سلام به شما لوتی عزیز وتشکر از اعتماد شما به ولایت واهل بیت...
    ببینید دوست من در یه جمله ..عارفا ن می فرماین... وحدت وجود... یعنی در هستی یک وجود حقیقی بیش نیست وآن ذات حق تعالی است ..اما بقیه همه مظهر اویند و حاکی از او.. همه صفت جمال وجلال اویند..
    خوب مظاهر الهی حالا شدت و ضعف دارن براساس قرب به خدا هر کس بیشتر به خدا مقرب تر باشه کارای خدایی رو راحت تر اجام میده .. از طرفی از آنجا که انسان موجودی دو جنبه هست(روحانی و شیطانی) هر آن ممکن است به ورطه شیطنت بیفته لذا باید به مرکز ثقل روحانی یعنی انوار قدسی ائمه که مصون از خطا وگناه هستن استمداد بطلبند.. تا به ذا ت حق وکمال برسند... اینجاست که کسانی که دستشان از اهل بیت کوتاست... به حقیقت نمی رسند.. وخود را با دیگران گول میزنند.
    موفق باشید.
    الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد

نوشته
    41
    مورد تشکر
    23 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

خداوند در قرآن کریم می فرماید که ( من از رگ گردن به شما نزدیکترم پس بخوانید مرا تا استجاب کنم شما را ) و باز در آیه ای دیگر می فرماید تو نمیتوانی مردگان را بشنوانی یعنی کسانی که مرده اند نمی شنوند پس ما چگونه به کسانی گه زنده نیستند حتی پیامبران و هیچگونه خبری از این دنیا ندارند توسل و تقاضای برآورده شدن حاجات کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

یا الله

5. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    359
    مورد تشکر
    1,540 پست
    حضور
    1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام رفیق.
    یکی از شیوه های توسل ما شیعیه ها به چهارده معصوم این جوریه که خدا رو به آبرو و اجرو قرب این عزیزان قسم میدیم که حاجت مارو اجابت کنه! اینم به زنده بودن یا نبودنشون ربط داره؟؟!!
    البت در مورد خواستن حاجات از خود چهارده معصوم کارشناسای کانون جواب دقیقتر وعلمیترو به شما خواهند داد.
    یا مرتضی علی!
    گریه غرورمو به هم می زنه
    مرد برای هضم دلتنگیاش

نوشته
    1,957
    مورد تشکر
    3,494 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    28
    آپلود
    0
    گالری
    0

دقت ومطالعه بفرما

نقل قول نوشته اصلی توسط aboobakr نمایش پست
    خداوند در قرآن کریم می فرماید که ( من از رگ گردن به شما نزدیکترم پس بخوانید مرا تا استجاب کنم شما را ) و باز در آیه ای دیگر می فرماید تو نمیتوانی مردگان را بشنوانی یعنی کسانی که مرده اند نمی شنوند پس ما چگونه به کسانی گه زنده نیستند حتی پیامبران و هیچگونه خبری از این دنیا ندارند توسل و تقاضای برآورده شدن حاجات کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا الله

با سلام ..
    بزرگوار چرا دقت به تفسیر و حتی ترجمه قرآن نمیکنی؟!!
    1- در کجای قرآن همچین آیه که شما گفتین ( تو نمیتوانی مردگان...) داریم؟
    2- زنده بودن انسان به جسمش هست یا به حقیقت ؟!!
    این مساله ار هر بچه ابتدایی هم میداند که جسم انسان تمام سلولهاش هر 8 سال بکلی میمیرند وتغییر میکنند ... اونی که زنده هست حقیقت انسان است و روحش ...
    3- اگه پیامبر زنده نیست و از بین رفت چرا قبر و بارگاهش را خراب نمیکنند؟ قبر وبارگاه برای مرده چه فایده؟!
    موفق باشید.
    الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد

نوشته
    611
    مورد تشکر
    866 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

خداوند در قرآن کریم می فرماید که ( من از رگ گردن به شما نزدیکترم پس بخوانید مرا تا استجاب کنم شما را ) و باز در آیه ای دیگر می فرماید تو نمیتوانی مردگان را بشنوانی یعنی کسانی که مرده اند نمی شنوند پس ما چگونه به کسانی گه زنده نیستند حتی پیامبران و هیچگونه خبری از این دنیا ندارند توسل و تقاضای برآورده شدن حاجات کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

یا الله
    سلام
    چرا از سر و ته ایات میزنید؟
    مثلا قران می فرماید: نماز نخوانید وقتی شراب خوردید و مست هستید....
    شما بخواهید بیان کنید همان قسمت اول را ذکر می کنید
    می گویید در قران امده:
    نماز نخوانید چرا نماز میخوانید؟
    اگر منظور خداوند از رگ گردن همان باشد که شما دوست دارید
    دیگر هفت دور بدور دیوار سنگی چرخیدن کعبه که معنا ندارد؟
    هفت دور دور خود بگردید یا دور رگ گردنتان! بهتر است خدا هم نزدیکتر.
    در مورد مردگان:
    مگر نه اینکه آنان که در راه خدا کشته میشوند مپندارید که از اموات(مردگان) هستند
    پس جایگاه توسل از انان است که در راه خدا کشته شدند پس میشه چی؟
    زنده گان
    و اما جاذبه:
    شکی نیست که در اماکن مقدس انر ژی مثبت بیشتر است تامنفی اما وقتی بچه یکساله پدرش خواب میبیند که شفا یافته و پزشکان از او قطع امید کرده بودند
    که دیگر تلقین نمیداند چیست؟
    بچه کنار زریح امام رضا رو که دیگه دیدیم شفا پیدا می کنه دیگه نمیشه تکذیبش
    کنیم بگیم چشماموم الکی دیده؟!
    حتما شفا یافته.
    منکر نمیتوان شد.
    وقتی مرده به خواب ادم میاد میگه این اتفاق چند روز دیگه می افته و دقیقا همون
    اتفاق می افته خوب این کجاش تلقینه ؟
    یا حق و الانصاف

آفت تفکر تعصب است
    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
    ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
    حق نگهدارتان دلهایتان پرامید و شاد باد.

9. تشکرها 3

نوشته
    41
    مورد تشکر
    23 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

لوتی شیوه ای که شما در پیش گرفتید به نوعی اجباریه لازم نیست ما خدا را قسم بدیم که حاجاتمون برآورده بشه هر چه او بخواهد همون خواهد شد پس من خدا را به پیامبر (ص) قسم میدم (چون عزیزترین کس در نزد خداست ) که خدایا هر چه به سود من است آن باشد و آسیب و بلایی به من نرسد و خودمو بیمه می کنم تا ابد و فکرم را به کار نمیبرم چون بلایی به من نمی رسد آیا این به دور از عقل نیست؟؟؟؟
    حسینی تبار در سوره نمل ایه 80 ....هفت دور به دور دیوار سنگی که شما می گویید در قرآن بر ما واجب شده است که به دورش بگردیم در اروپا و خیلی جاها ی دیگر دنیا آدم وجود داره که شفیا یافته باشه آیا این کار امام رضا بوده؟؟؟؟؟؟ حتی من از نزدیکان خودمم این مورد رو دیدم پیش امام رضا هم نرفته.آیه 109 سوره مائده رو بخوانید که در آنجا پیامبران به خدا عرض میکنند که آنها چیزی نمیدانند در باره این دنیا و می گویند خدایا تو خود دانای غیبهایی

یا الله

11. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    359
    مورد تشکر
    1,540 پست
    حضور
    1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

لوتی شیوه ای که شما در پیش گرفتید به نوعی اجباریه لازم نیست ما خدا را قسم بدیم که حاجاتمون برآورده بشه هر چه او بخواهد همون خواهد شد پس من خدا را به پیامبر (ص) قسم میدم (چون عزیزترین کس در نزد خداست ) که خدایا هر چه به سود من است آن باشد و آسیب و بلایی به من نرسد و خودمو بیمه می کنم تا ابد و فکرم را به کار نمیبرم چون بلایی به من نمی رسد آیا این به دور از عقل نیست؟؟؟؟
    از کجای حرفای من این نتیجه رو گرفتید؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من گفتم ما برای رسیدن به حاجاتمون خدا رو به عزت این بزرگوارا قسم میدیم!
    من هرچی فکر کردم ربط حرف شما به گفته های خودمو پیدا نکردم!
    گریه غرورمو به هم می زنه
    مرد برای هضم دلتنگیاش

13. تشکرها 2

نوشته
    364
    مورد تشکر
    366 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط لوتی نمایش پست
    سلام علیکم!
    من به شما یک پیشنهادی میکنم. از کسانی که میگن مغز اینقدر قدرت داره بپرسید مغز شما دقیقا چطور این کار ها رو انجام میده؟ آیا کار خارق العاده ای میکنه یا نه، منظورشون چیز دیگریست. ببینید این طور کلی حرف زدن کار غلطیه. اگر بدونیم کسانی که اینطور به قدرت مغر معتقد هستند، اعتقادشون دقیقا چطوریه بحث رو خیلی راحت تر میکنه. شما جواب این سوال رو بگیرید و بنویسید تا بعد اینجا بیشتر در موردش صحبت کنیم.

نوشته
    364
    مورد تشکر
    366 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

یا الله
    پس چطور بعد از جنگ بدر، وقتی پیامبر کشته های مشرکین رو درون چاه انداخت، سرش رو داخل چاه کرد و خطاب به اون مشرکان حرف هایی رو زد؟ یعنی پیغمبر نمیدونست که نمیشه با مردگان حرف زد؟
    مرده در اینجا یعنی کسی که دلش مرده کسی که نمیخواد گوش کنه. نه کسی که واقعا از دنیا رفته.

16. تشکرها 3

صفحه 1 از 12 12311 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری