-
۱۳۸۷/۱۲/۱۷, ۱۰:۲۳ #1
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 352
- مورد تشکر
- 756 پست
- حضور
- 15 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
حقیقت وجودی چاه جمکران چیست؟
یارب
حقیقت وجودی چاه جمکران چیست؟
تا 6 سال پیش، اگر چه چندین بار مسافر شهر قم شده بودم ولی جمکران را ندیده بودم. در بحث با یکی از دوستان سنّی مذهب، با اسم این مکان آشنا شدم. سوال دوستم مبنی بر عبادت چاه از سوی شیعیان، مرا بر کشف حقیقت این مکان ترغیب ساخت. در کتاب آیت الله دستغیب شیرازی مطالبی را خواندم ولی دلیلی بر وجود چاه نیافتم.
در دیدار یا زیارت از این مکان به کرّات، خیلی سوالات توی ذهنم اومد که کشف حقیقت وجودی این مکان و چاه نزدیک آن، می تواند چشم انسان را بر قداست این مکان باز کند.
- اولا" چرا این مکان؟
- با یک خواب می شود اعتباری بر زمینی قائل شد؟
- به طور کلی حقیقت مسجد جمکران در چیست؟
- دوما" حکمت چاه جمکران چیست؟
- چرا مردم چاه را می پرستند؟ وقتی دلیل این کار را ازشون می پرسی جز اینکه به سوال شما اسم سخن کفرآمیزی نهاده بشه چیزی نمی شنوی!
- نامه هایی به امام زمان عج حکمتش چیه که به چاه می اندازند؟ آیا لازمه نامه ای دستی به امام نوشته بشه؟
در یکی از این سفرها، متوجه شدم قسمت چاه آقایون متفاوته از قسمت چاه خانمهاست؛ برای قسمت آقایون پلاکارتی؛ دلیل وجود چاه و آب روان برای انداختن کاغذ محتوای حاجت نوشته شده بود ولی برای خانمها نه!! چرا؟
اگر کارشناسان لطف کنند و بر مجهولات پاسخی گویند ممنون می شوم.
با تشکر
یاربای خدا با تو سخن می گویم:***گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به رو .... شرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو***
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۷, ۱۱:۰۱ #2
بسم الله الرحمن الرحیم
به طور خلاصه عرض می کنم.
اولاً قضیه مسجد جمکران از قضیه چاه کاملاً جداست.
قضیه مسجد شواهدی بر صحت و اعتبار دارد. هم در خود روایت نقل شده و هم در سیر تاریخی آن مسجد که فعلاً به آن نمی پردازم.
اما چاهی که در کنار این مسجد است هیچ قداستی ندارد و هیچ جنبه عبادی ندارد. و ظاهراً در سال های اخیر در ضمن توسعه مسجد حفر شده است.
و اما سبب شهرت آن این است که در بعضی از روایات نقل شده است که اگر کسی خواست عریضه ای برای امام زمان بفرستد آن را نوشته و در آب روان مثل رود یا در چاهی بیاندازد.
همین
آنگاه عده ای دیده اند اینجا چاه است برای اینکار از آن استفاده کرده اند. عده ی دیگری هم برداشت ها و تصورات دیگری کرده اند و ....
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۷, ۱۱:۰۷ #3
در باره عریضه نویسی
و اما خود عریضه نویسی و نحوه آن چه مستند شرعی دارد؟ قابل بررسی است.
مطلب زیر برای مطالعه بد نیست
عریضه نویسی در روایات و احادیث پرسش:آیا عریضه نویسی مبنای روایی و حدیثی دارد؟منبع پاسخ: پایگاه حوزه7359-3، 7359-3پاسخ:
اولا: عریضه نویسی در واقع نوعی توسل است. پس همان ادله جواز و یا لزوم توسل می تواند دلیل بر جواز عریضه نویسی بوده باشد. چون وقتی توسل جائز بود، نحوه و شکل آن تا زمانیکه از نظر عقلی یا نقلی یا عرفی منعی نداشته باشد، جائز خواهد بود.
و ثانیا: عریضه نویسی دارای مستند روایی است که به برخی از آنها اشاره می کنیم:
در تحفة الزائر، مرحوم علامه مجلسی از امام صادق علیه السلام نقل شده که ایشان فرمودند: هر گاه کسی حاجتی از خداوند متعال داشت، و یا از موضوعی در هراس بود، آن را به این صورتی که بیان می شود بر روی کاغذی بنویسد: «بسم الله الرحمن الرحیم. انی اتوجه الیک باحب الاسماء الیک و اعظمها لدیک و اتقرب و اتوسل الیک بمن اوجبت حقه علیک بمحمد و علی و فاطمه و الحسن و الحسین و علی بن الحسین و محمد بن علی، و جعفر بن محمد، و موسی بن جعفر، و علی بن موسی و محمد بن علی و علی بن محمد و الحسن بن علی و الحجة المنتظر صلوات الله علیهم اجمعین اکفنی کذا و کذا...» پس آن نوشته را در آب جاری یا چاهی بیندازد انشاء الله خداوند متعال حاجت و درخواست او را بر می آورد.»
و در مورد عریضه نویسی به خدمت امام زمان «عج»، مرحوم محدث نوری، در کتاب «نجم الثاقب» از کتاب سعادت، عریضه ای را نقل کرده اند که می توانید برای اطلاع بیشتر به آنجا مراجعه نمائید.[1]
به هر حال عریضه نویسی مستند اصلی آن روایات است و به همین جهت در زندگی علمای اسلامی نیز حکایاتی وجود دارد که ایشان نیز با هدف توسل به ائمه معصومین علیهم السلام، بویژه حضرت بقیة االله الاعظم «عج» به عریضه نویسی اقدام می کرده اند.
پس از نظر شرعی نه تنها منعی ندارد بلکه شواهد و روایاتی بر صحت و جواز آن نیز وجود دارد، همانطوری که اشاره نمودیم.
و عقل هم نمی تواند بگوید که چنین کاری لغو و بیهوده است، نهایتا اینکه می گوید من نمی دانم که نوشتن عریضه با آن شکل چگونه می تواند تاثیر داشته باشد. یعنی اینگونه امور ما فوق عقل اند نه مخالف عقل.
[1] - کتاب نجم الثاقب، تالیف میرزا حسین طبرسی نوری، ص 789.
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۷, ۱۲:۳۱ #4
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
[quote=تاری;118302]............
- به طور کلی حقیقت مسجد جمکران در چیست؟
- دوما" حکمت چاه جمکران چیست؟
- چرا مردم چاه را می پرستند؟ وقتی دلیل این کار را ازشون می پرسی جز اینکه به سوال شما اسم سخن کفرآمیزی نهاده بشه چیزی نمی شنوی!
- نامه هایی به امام زمان عج حکمتش چیه که به چاه می اندازند؟ آیا لازمه نامه ای دستی به امام نوشته بشه؟.........
با سلام به شما دوست خوب...
1- حقيقت مسجد جمكران از لحاظ روايي وتاريخي مسلم هست .. وفراتر از خواب...
2- چاه و پرستش و نامه و... ساخته و پرداخته عوام است ... و سند روايي يا عقلي نداره...
موفق باشيد.
الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۷, ۱۲:۴۷ #5
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 2,882
- مورد تشکر
- 6,314 پست
- حضور
- 2 روز 1 ساعت 25 دقیقه
- دریافت
- 157
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تاریخچه مسجد جمکران
به مردم بگو به اين مكان (مسجد مقدَس جمكران) رغبت كنند و آنرا
عزيز دارند.
(از فرمايشات حضرت مهدى عج الله به حسن بن مثله جمكرانى)
مسجد مقدس جمكران در نزديكى شهر مقدس قم واقع شده و همواره پذيراى زائرينى از نقاط مختلف ايران و جهان مى باشد. اين مكان مقدس، تحت توجهات خاصه حضرت بقيه الله الاعظم (اوراحنا فداه) قرار دارد و آن حضرت از شيعيانشان خواسته اند كه به اين مكان مقدس روى آورند، چرا كه اين مكان، داراى زمين شريفى است و حق تعالي آن را از زمين هاي ديگر برگزيده است.
شيخ حسن بن مثله جمكرانى، يكى از صلحا و سومين سفير حسين بن روح نوبختى؛ یکی از نواب اربعه مىگويد: من شب سه شنبه، 17 ماه مبارك رمضان سال 373 هجرى قمرى در خانه خود خوابيده بودم كه ناگاه جماعتى از مردم به در خانه من آمدند و مرا از خواب بيدار كردند و گفتند:
برخيز و مولاى خود حضرت مهدى عليه السلام را اجابت كن كه تو را طلب نموده است.
آنها مرا به محلى كه اكنون مسجد جمكران است آوردند، چون نيك نگاه كردم، تختى ديدم كه فرشى نيكو بر آن تخت گسترده شده و جوانى سى ساله بر آن تخت، تكيه بر بالش كرده و پيرمردى هم نزد او نشسته است، آن پير، حضرت خضر عليه السلام بود كه مرا امر به نشستن نمود، حضرت مهدى عليه السلام مرا به نام خودم خواند و فرمود:
برو به حسن مسلم (كه در اين زمين كشاورزى مىكند) بگو: اين زمين شريفى است و حق تعالى آن را از زمين هاى ديگر برگزيده است، و ديگر نبايد در آن كشاورزى كند.
عرض كردم: يا سيدى و مولاى! لازم است كه من دليل و نشانه اى داشته باشم و گرنه مردم حرف مرا قبول نمىكنند، آقا فرمود:
تو برو و آن رسالت را انجام بده، ما نشانه هايى براى آن قرار مىدهيم، و همچنين نزد سيد ابوالحسن (يكى از علماى قم ) برو و به او بگو: حسن مسلم را احضار كند و سود چند ساله را كه از زمين به دست آورده است، وصول كند و با آن پول در اين زمين مسجدى بنا نمايد.
به مردم بگو: به اين مكان رغبت كنند و آنرا عزيز دارند و چهار ركعت نماز در آن گذارند.
دو ركعت اول:
به نيت نماز تحت مسجد است، در هر ركعت آن يك حمد و هفت بار (قل هوالله احد) خوانده مىشود و در حالت ركوع و سجود هم هفت مرتبه ذكر را تكرار كنند.
دو ركعت دوم:
به نيت نماز امام زمان عليه السلام خوانده مىشود، بدين صورت كه سوره حمد را شروع كرده و آيه (اياك نعبد و اياك نستعين) صد مرتبه تكرار مىشود و بعد از آن، بقيه سوره حمد خوانده مىشود، و سپس سوره (قل هو الله احد) را فقط يك بار خوانده و به ركوع رفته و ذكر (سبحان ربى العظيم و بحمده) هفت مرتبه، پشت سر هم تكرار مىشود. و سپس به سجود رفته و ذكر (سبحان ربى الاعلى و بحمده) نيز هفت مرتبه، پشت سر هم تكرار مىشود.
ركعت دوم را نيز به همين ترتيب خوانده، چون نماز به پايان برسد و سلام داده شود، يك بار گفته مىشود (لا اله الا الله) و به دنبال آن تسبيحات حضرت زهرا عليها السلام خوانده شود وبعد از آن به سجده رفته و صد بار بگويند: (اللهم صل على محمد و آل محمد).
آنگاه امام عليه السلام فرمودند: هر كه اين دو ركعت نماز را در اين مكان (مسجد مقدس جمكران) بخواند مانند آن است كه دو ركعت نماز در كعبه خوانده باشد.
چون به راه افتادم، چند قدمى هنوز نرفته بودم كه دوباره مرا باز خواندند و فرمودند:
بزى در گله جعفر كاشانى است، آنرا خريدارى كن و بدين مكان آور و آنرا بكش و بين بيماران انقاق كن، هر بيمار و مريضى كه از گوشت آن بخورد، حق تعالى او را شفا دهد.
حسن بن مثله جمكرانى مىگويد: من به خانه بازگشتم و تمام شب را در اند يشه بودم، تا اينكه نماز صبح را خوانده و به سراغ على المنذر رفتم و ماجراى شب گذشته را براى او نقل كردم و با او به همان مكان شب گذشته رفتيم، و در آنجا زنجيرهايى را ديديم كه طبق فرموده امام عليه السلام حدود بناى مسجد را نشان مىداد.
سپس به قم نزد سيد ابوالحسن رضا رفتيم و چون به در خانه او رسيديم، خادم او گفت: آيا تو از جمكران هستى؟ به او گفتم: بلى! خادم گفت: سيد از سحر در انتظار تو است. آنگاه به درون خانه رفتيم و سيد مرا گرامى داشت و گفت: اى حسن بن مثله من در خواب بودم كه شخصى به من گفت:
حسن به مثله، از جمكران نزد تو مىآيد، هر چه او گويد، تصديق كن و به قول او اعتماد نما، كه سخن او سخن ماست و قول او را رد نكن.
از هنگام بيدار شدن تا اين ساعت منتظر تو بودم، آنگاه من ماجراى شب گذشته را براى وى تعريف كردم، سيد بلافاصله فرمود تا اسب ها را زين نهادند و بيرون آوردند و سوار شديم، چون به نزديك روستاى جمكران رسيديم، گله جعفر كاشاني را ديديم، آن بز از پس همه گوسفندان مىآمد، چون به ميان گله رفتم، همينكه بز مرا ديد به طرف من دويد، جعفر سوگند ياد كرد كه اين بز در گله من نبوده و تاكنون آنرا نديده بودم، به هر حال آن بز را به محل مسجد آورده و آن را ذبح كرده و هر بيمارى كه گوشت آن تناول كرد، با عنايت خداوند تبارك و تعالى و حضرت بقيه الله ارواحنا فداه شفا يافت.
ابوالحسن رضا، حسن مسلم را احضار كرده و منافع زمين را از او گرفت و مسجد جمكران را ينا كرد و آن را با چوب پوشانيد. سپس زنجيرها و ميخ ها را با خود به قم برد و در خانه خود گذاشت، هر بيمار و دردمندى كه خود را به آن زنجيرها مىماليد، خداى تعالى او را شفاى عاجل مىفرمود، پس از فوت سيد ابوالحسن، آن زنجيرها ناپديد شد و ديگر كسى آنها را نديد.
و تاکنون مسجد مقدس جمکران، مأواي منتظران و محل راز و نياز ميليونها عاشقي است که شکوائيه دوري از معشوقشان را به حضرت باري تعالي ارائه ميدهند. در صحت اصل اين مسجد شکي نيست .... و کرامات عديده، مؤيد اين مسجد است.
در ضمن هر وقت دعا یا خواسته ای از خداوند داریم یا میخواهیم معصومین(علیهم السلام) رو واسطه قرار بدیم اولا" باید قلبی باشه وثانیا" باید دست به آسمون بلند کنیم نه اینکه تازه گره به مشکلاتمون بزنیم چون دعا باید بالا بره نا اینکه بره توی چاه
پس:
بیایید خالصانه دعا کنیم وبا اعتقاد وعلم در راه دینمون قدم برداریم
ویرایش توسط درگاه محبوب : ۱۳۸۷/۱۲/۱۷ در ساعت ۱۲:۴۷
یا صاحب الزمان(عج)....اول كلاس درس انتظار حضورو دل دردست بيا
آخراشك ظهور حله،سهله يا جمكراني جانابيا
ادرکنی العجل الغوث الساعه الامان
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۱۸, ۱۶:۱۶ #6
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 352
- مورد تشکر
- 756 پست
- حضور
- 15 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام و تشکر بیکران از پاسخ شما گرامیان
امروز برای رسیدن به حقیقت جمکران؛ قطعا" مطالب هدفمند این تاپیک، هم برای خودمان و هم برای ترویج مذهب شیعه مفید خواهد بود؛ که کافی است فقط با جستجوی کلمه ی جمکران شبهات زیادی رفع شود.
با احترام و تشکر از پاسختون، در صورت امکان ما را از اطلاعات خود بی نصیب نفرمایید. من از این جمله ی شما فعلاً به آن نمی پردازم. خیلی شُکّه شدم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همچنین با تشکر از شما؛
شما با پاسخهای کلی، ذهن مرا درگیر صدها سوال می کنید و می دانم اگر بپرسم جز دو خط جواب، و در پی آن صدها سوال دیگر نیز به آن اضافه خواهد شد. با احترام.
با اجازه ی شما بزرگوار می خواستم چند بندی را هم بنده اضافه نمایم؛
حقیقت واقعی جمکران که فراتر از خواب است؛ چیست؟
در مورد واژه ی عوام؛ چرا عوام؟ در این عصر ارتباطات دیگر چرا مردم را به عوام پرستی سوق بدهیم. خود بنده هم جزو این مردم هستم.
چرا عوام بار بیاییم؟
دور و بر این چاه را زنان و دخترانی گرفته اند که عاجزانه از همه جا رانده به اینجا پناه آورده شده، طلب حاجت می کنند.
سر چاه چه خبره؟ انگار یوسفی آنجاست به نظاره برای نجات از چاه و این سو مردمانی تشنه از کاروان زندگی مانده، برای نجات خود از تشنگی درون چاه می نگرند.
حکات جالبی است.
نه اطلاع رسانی در مورد چاه و آب روان، که در اینجا جنابkhoshnazar درباره عریضه نویسی اطلات خوبی ارائه دادند. تشکر دارم از لطفشون.
نه حکمت چاه، کنار مسجد جمکران.
آیا خود سهیم نیستیم در عوام بار آمدنمان.
و هر روز دور این چاه را رونقی بیشتر می دهیم تا آب خنکی از چاه باشد برای تشنگان طلب حاجت.
وقتی این صحنه ها را می بینم تاسفی عمیق سراپایم را می گیرد.
1. چرا؟
2. چرا چاه؟
3. چرا خانمها؟
4. ........
همین رونق دادنهایمان برای چاه است که، نیّت مردم برای سفر به جمکران بیشتر همین چاه شده است تا خود مسجد.
دیگر همین مانده بود اتفاقاتی، معجزاتی رخ داده را به چاه نسبت دهند. واویلا.
دشمن منتظر همین صحنه ها از دین ماست. آن وقت بگوییم فریب حرف دشمنان را نخوریم.
بنده منتظر پاسخ های مفید و ارزنده ی شما بزرگواران هستم.
با سپاس
یاربای خدا با تو سخن می گویم:***گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به رو .... شرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو***
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۳, ۱۸:۵۰ #7
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 352
- مورد تشکر
- 756 پست
- حضور
- 15 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
یاربای خدا با تو سخن می گویم:***گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به رو .... شرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو***
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۸, ۲۲:۴۴ #8
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 352
- مورد تشکر
- 756 پست
- حضور
- 15 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
یارب
1- حقيقت مسجد جمكران از لحاظ روايي وتاريخي مسلم هست .. و فراتر از خواب....
و اما حقیقت مهدیه ها چیه؟
در برخی شهرها بوجود آمدن مهدیه ها هم بر اساس خواب اعلام کرده اند.
فرق مهدیه با مسجد؟
واقعا" نمی دونم . ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه.
تشکر از لطف شما گرامیان
یاربای خدا با تو سخن می گویم:***گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به رو .... شرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو***
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۸, ۲۳:۳۰ #9
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۹, ۱۵:۲۴ #10
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 802
- مورد تشکر
- 2,188 پست
- حضور
- 12 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
با عرض سلام و تبریک سال نو به همه دوستان
فکرمیکنم سؤالاتی که تاری عزیز در مورد چاه داشتند باید مورد تأمل جدی قرار بگیرد
البته پاسخ جناب خوش نظر بسیار صریح بود و منهم عقیده ایشان را دارم
اما نکته اینست که مردم باید توسط آگاهان به حقایق آگاه شوند تا اعتقاداتشان دچار تحریف وتبدیل نشود
اگر دوستان سری به چاه جمکران بزنند تأیید خواهند کرد که قضیه این چاه مانند غذائیست که از زیادی نمک قابلیت خوردن ندارد و نه تنها سودمند نیست بلکه ضرر هم دارد
باید به این نکته حساس شد که متأسفانه در چند سال اخیرمسجد جمکران مقدس سازیهایی را به خود دیده که بسی جای تأسف و گله مندی را دارد کما اینکه حتی در یک مورد اعتراض مرجعیت را نیز موجب شد
خواهش میکنم توجه کنید درقم +واکنش مرجعیت+ نسبت به مدیریت مسجد
این خیلی جای شرم وناراحتی دارد
اما سه نمونه
چاه مسجد
اساسا هیچ تفاوتی بین این چاه با دیگر چاهها دررابطه با عریضه انداختن ندارد
با این حال حتی حساسیت اشتباه مردم نسبت به این چاه مانع از حفر چاه دوم نشد بطوری که اکنون دو چاه جداگانه زنانه و مردانه وجود دارد
محراب مسجد
هنوز به یاد داریم که محراب مسجد را با شیشه پوشاندند و نور پردازی سبز کردند وجایی برای پول انداختن هم گذاشتند که واکنش علما و متدینین را برانگیخت ونهایتا با واکنش تند وبجای حضرت آیةالله مکارم به حالت اولیه بازگشت داده شد
نحوه ورود مردم به مسجد
بسیار مشاهده شده که مؤمنین هنگام ورود به مسجد مقدس رو به گنبد ایستاده وتعظیم کرده به حضرت حجت ارواحنا فداه سلام میدهند بصورتی که گویی زبانم لال اینجا حرم حضرت میباشد
بعضی ازاین رفتار ناشی از بی اطلاعی مردم وبا کمال تأسف بعضی متأثر ازنحوه اداره مسجد میباشد وباید اقرار کنم در هردو حالت کم کاری بنده و امثال بنده نیزبی تأثیر نبوده
اما به هر حال پاسخ همان بود که جنابان خوش نظر و حسینی تبار نوشتند
ان شاالله ازاین پس همگی در آگاه شدن وآگاه کردن کوشاتر ازپیش باشیم
ویرایش توسط ابو محمد : ۱۳۸۸/۰۱/۱۹ در ساعت ۱۵:۲۷
مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلامارا به دعا کاش نسازند فراموش
از مؤمنان مردانى هستند كه به پيمانى كه با خدا بسته بودند وفا كردند. بعضى بر سر پيمان خويش جان باختند و بعضى چشم به راهند و هيچ پيمان خود دگرگون نكردهاند
رندان سحر خیز که صاحب نفسانند
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری