-
۱۳۸۷/۱۲/۲۰, ۲۱:۲۹ #1
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
***روشهای عذر خواهی از همسر ***
عذرخواهي از همسر يا نامـزدتان ممكن است مشكل بنظر برسد بخصوص زماني كه بر سر موضوعي با هم چندين بار مخالفت كرده باشيد. ممكن اسـت در خـود توان گفتن "متاسفم" را نبينيد و شايد هم هركاري را كه فكر ميكرديد به او ميفهماند از كرده خود پشـيـمـان هستيد را انجام داده ايد.
وضعيت اينگونه مي باشد: سكوت، جوابهاي سـربـالا،درب قفل شده اتاق خواب، پريشـان خـاطـري، در ايـن شرايط ميخواهيد موي سر خود را بكنيد، رك بگوييـم، ديگر فكري بنظرتان نميرسد و نمي دانيد چه بكنيد.
پیشنهاد شما چیست ؟؟
در اين قسمت با کمک شما روش هایی جهت عذرخواهي مطرح می شود كه تـوسـط حـل و فصل نمودن اختلافات و عبرت گرفتن از تجارب به قضيه خاتمه خواهد داد.
ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند
و
چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.
تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...
پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۰, ۲۱:۵۲ #2
بگید به من نگاه کن
چند قطره اشک از روی اخلاص برای همسر ریختن از روی علاقه و بغل کردن او بهترین کار
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۰, ۲۲:۰۲ #3
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
انتقاد را با گشاده رويي بپذيريد
گوش دادن به حرفهاي همسرتان يك موضوع مهم براي پايان دادن به جر و بحث بشمار ميرود. مجادله هايي كه هر دوي شما تصور ميكنيد، حق با شما است و مشكل مربوط به هر جفتتان مي باشد. اين بـخصوص زماني صدق مي كند كه قبلا" نيز مكررا بر سر موضوع فعلي بحث كرده باشيد.
وقتي وي از شما انتقاد ميكند، اينطور نشان دهيد كه حرف او را مي فهميد، همانگونه كه انتظار داريد هنگاميكه شما صحبت مي كنيد، او نيز متـوجه منظورتان شود. باز فكر كنيد، نظر خودتان را بدهيد، ايده او را لحاظ نموده و جلو رويد.
ویرایش توسط ╫❀نیایش❀╫ : ۱۳۸۷/۱۲/۲۰ در ساعت ۲۲:۰۴
و
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۱, ۰۷:۳۵ #4
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
آنتراك دهيد
در اوج يك مجادله، فشار خونتان بالا ميرود، تپش قلبتان بيشتر ميشود، و ممكن اسـت چيزهاي بگوييد كه لزوما" از بيان آنها منظوري نداريد. هميشه به "مكاني خـلوت" نـيـاز داريد كه در آن از هم جدا شده، آرام گرفته و افكار خود را جمع نماييد.
البته هنـگاميـكه خيلي عصباني هستيد، از ماشينتان به عنوان يكي از آن مكان ها استفاده نكنيد.
سعي نماييد كمي قدم زده و يا بدويد. يا به آشپزخانه رفته كمي از ظـروف نشـسـته را بشوييد.
انرژي خود را معطوف فعاليتهاي مفيدتر و سودمند تر كنيــد و در عيـن حـال بـه همسر خود مقداري فرصت دهيد تا با خودش تنها باشد. برگشتن به بـحـث و مـجـادلـه بعد از يك استراحت كوتاه باعث مي شـود در مورد مـوضوع با ديدي باز تر و فكري آزاد تر نگريسته و اميدي بيشتري براي رسيدن به يك نـتـيـجه عـملي و منطقي در شما ایجاد شود
و
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۱, ۱۰:۵۳ #5
با صداقت تمام عذر مي خوام ازش . چون بايد ارزش لحظات بودن با هم رو بدونيم
اي زندگي تن و توانم همه تو
جاني و دلي ايدل و جانم همه تو
تو هستي من شدي از آني همه من
من نيست شدم در تو از آنم همه تو
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۱, ۱۲:۴۵ #6
- نوشته
- 211
- مورد تشکر
- 518 پست
- حضور
- 12 ساعت 42 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
به نظر من بهترین کار این است که کاری نکیم که معذرت خواهی نیاز داشته باشه .چون پیشگیری بهتر از درمان است.چون ازار مکرر و معذرتهایی های مکرر باعث می شود اون احترام اولیه از بین برود اگه خدایی نکرده هم یکبار در طول زندگی اتفاق افتاد باید نشست و دلایل اختلاف را برسی کرده و نگذاریم دوباره چنین اختلافی روی بده .و در اخر با تمام وجود از همسر خود عذر خواهی کرده و سعی کنیم که دیگه تکرار نشود
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۱, ۱۵:۰۴ #7
- نوشته
- 1,246
- مورد تشکر
- 2,313 پست
- حضور
- 50 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
عصبـانـیـت یـك احـساس خشن است اما با مراقبت همراه با توجه محبت آمیز، همیشه میتوان آن را كنترل نمود.
ویرایش توسط فالق الاصباح : ۱۳۸۷/۱۲/۲۱ در ساعت ۱۵:۰۵
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۱, ۱۸:۱۴ #8
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
گذشته را يادآوري نكنيد
اگر مي خواهيد به نيتي در آينده دست پيدا كنيد، با پيش كشيدن گذشته ها به هيـچ كجـا نخواهيد رسيد. مهم نيست كه او بار آخر فلان چيز را گفته و يا شما چه گفتيد. با هم عهد كنيد كه گذشته ها گذشته.
بچيزی که اكنون در حال روي دادن است توجه كنيد. آتش آور معركه شدن راهـي به جـايي نخواهد برد. با فراموش كردن گذشته زود تر به توافق خواهيد رسيد.
و
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۱, ۱۹:۱۲ #9
به نظر من هر اشتباهی رو باید به یک روش عذر خواهی کرد
مدل عذرخواهی بستگی به اشتباهیه که خودم مرتکب شدیم
اگه ما عادت بدی داریم که باعث ازار همسر ماست بهترین عذرخواهی عوض شدن واقعیه عملکرد ماست
گاهی وقتها سکوت کردن بهترین عذرخواهیه
گاهی هم واقعا طرف به این نیاز داره که علاوه بر اینکه پشیمونیه مارو ببینه عذرخواهی مارو هم بشنوه
ویرایش توسط yeganeh : ۱۳۸۷/۱۲/۲۱ در ساعت ۱۹:۱۲
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۲, ۰۷:۲۰ #10
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
مشكلترين كلمه را بزبان آوريد
يك عذرخواهي واقعي ميتواند يكي از دشوارترين پيشنهاداتي باشدكه ما ارائه مـيكنيم. برخلاف تصور عموم، همه افراد قادر به زبان آوردن اين كلمه 6 حرفي بوده و تا بحال هيچ كسي بعد از گفتن آن غش نكرده است. مي توانيد پيش از اينكه تسليم شده و بگوييد "متـاسـفـم"، به بحث و جدل ادامه دهيد اما بهتر است با بيان اين كلمه آب را روي آتش ريخته و خيلي سريعتر قائله را ختم دهيد
و
-
تشکرها 4
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری