جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: حجاب و رابطه آن با پيشرفت يا عقب ماندگي زن
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۲, ۱۲:۴۳ #1
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
حجاب و رابطه آن با پيشرفت يا عقب ماندگي زن
ellate inke bande khanoomhaye chadori ro bishtar hadaf gharar dadam inke ke in gheshr chon mahdood hastand dar moravedate ejtemaie bishtare vaghteshoon ya too khoone migzare ya namaz khoone ya khatme anaam ya moloodi ya ziarat ashoora.gozashte az inke bishtar ham ba yek mosht zane dar hadde khodeshoon moravede darand .يعني خانمهاي بي حجاب به نماز خونه نميرن ?( من خيلي از بي حجابها رو مي شناسم كه نماز مي خو.نن و به مسجد هم ميرن ) معني اين حرف شما به نفع بي حجابها نيست و تقريبا نقض برخي از فرمايشات قبلي شماست در زيارت عاشورا شركت نمي كنن ؟ ختم انعام و مولودي نميگيرن ؟ ديدگاه درستي نسبت به زنان چادري نداريد واقعا عرض مي كنم . اصلاح بفرماييد البته معتقدم ديدگاه برخي از زنان محجبه نيز در مورد زنان بي حجاب يا بدحجاب هم نياز به اصلاح دارد .gheybat noghle in mahafele nemitunid ino enkar konid va badtar az zenast!!!!!!غيبت متاسفانه در خيلي از محافل رايجه حتي در محافل آقايون پس ارتباطي به چادر و حجاب و زن و مرد نداره . موافقم بدتر از زناست و بايد ازش پرهيز بشه . همه بايد پرهيز كنند .kollan in daste az khanoomha vaghteshoon kamtar be faaliate mofid migzare vali chon namaz mikhoonan va khatme anaam migiran va ashmipazan! Va khob chadoro roobandeo inha ham daran khodeshoon ba khodeshoon kheily hal mikonanالبته اين طور نيست كه خانمهاي چادري وقتشون كمتر به فعاليتهاي مفيد بگذره خب درستش اينه كه بگيم شما كمتراز ميزان فعاليتهاي مفيد افراد اطلاع داريد .راستي مگه شما نماز نميخونيد ؟ يا مگه خانمهاي بي حجاب آش نمي پزند ؟ واقعيتش من ربط اين مطالبتون رو به عنوان بحث نفهميدم تنها موردي كه دستگيرم شد همونه كه عرض كرده بودم ، اگر قدرت استدلال و ميزان اعتقاد به باورهامون بالا باشه نيازي به توسل به چنين جملاتي نيست .man estesna ham mikonam ghataan darsade kami ham hastand ke vaghean pa bande hameye janbehaye din hastand.
شما لطف مي كنيد
فقط خواهش مي كنم فرمايشاتتون در مورد عنوان و موضوع تاپيك باشه در غير اينصورت مجبور به حذف و ويرايش هستيم دوست گرامي
متشكرم
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۷/۱۲/۲۴ در ساعت ۰۹:۲۷
إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ
آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مىگرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مىگفتيد و مىپنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.:salavat(10):رسول اکرم(ص):الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۳, ۰۰:۵۵ #2
صيغه با فحشا فرق مي كنه
این حتی از دوست بودن و هم خانگی غربیها بدتره چون اونها حداقل قصد زندگی دارند .دقیقا در حد لذات موقتی بدون دردسر پایبندیه! اینو نمی تونین منکر بشین.
البته اين طور نيست كه خانمهاي چادري وقتشون كمتر به فعاليتهاي مفيد بگذره خب درستش اينه كه بگيم شما كمتراز ميزان فعاليتهاي مفيد افراد اطلاع داريد .راستي مگه شما نماز نميخونيد ؟ يا مگه خانمهاي بي حجاب آش نمي پزند ؟ واقعيتش من ربط اين مطالبتون رو به عنوان بحث نفهميدم تنها موردي كه دستگيرم شد همونه كه عرض كرده بودم ، اگر قدرت استدلال و ميزان اعتقاد به باورهامون بالا باشه نيازي به توسل به چنين جملاتي نيست .شما بلدین فقط اصل مطلب رو ول کنید و مثالهای منو اصلاح کنید یا از جواب طفره برید.
حالا هر شب نمی شه صیغه شد هر ماه می شه چه فرقی در اصل مطلب داره.
مطمئن باشین من خیلی بیش از شما هم آدم دیدم هم با خانمهای کشورهای مختلف همکار وهمکلاس بودم . با آدمهای غیر از تایپ خودم مراوده داشتم.شما احتمالا دور تا دورتون آدمهائی هستن که عین هم هستین پس فعالیت رو در همون حد دیدین ؟؟ نمی گم با حجابها فعالیت مفید ندارند ممکنه مادر یا معلم یا کارمند ادارات دولتی باشند خصوصا که راحت هم استخدام شده و یک در آمدی هم دارند ولی فعالیت اجتماعی و علمی محدود تری دارند خصوصا در مواردی که زنها در غرب ثابت کردند همتای مردها قدرت انجامشو دارن فکر کنید انوشه انصاری با چادر می رفت تعلیم فضانوردی! و ....من دوستان با حجاب زیادی در ایران داشتم و دارم که به مرور حجاب رو بی فایده دونستن و حتی از حجاب زده شدند. علت رو که جویا شدم نصفشون نمی خواستن مثل با حجابهای اطرافشون باشن از حجاب به علت رفتار و سطح فکری با حجابهای اطرافشون زده شده بودن و نمی خواستن مثل اونها باشند. و دیدند که حجاب خصوصا دز ایران مهم ترین عامل در ارزیابی یک خانم هست .من خودم قبلا در یک اداره دولتی یک پروه داشتم که بماند با اینکه توانائی فنی ام از همه بهتر یود بعلت حجابم که خیلی هم معمولی بود اذیت شدم و استعفا دادم. جالب اینکه همکار بنده که چادری هم بود بارها و بارها از مدیرکل محترم که متاهل و مذهبی هم بود به شام خصوصی و دیدار در کافی شاپ دعوت شد.البته قصد شرعی داشته !
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۷/۱۲/۲۴ در ساعت ۰۹:۳۱ دلیل: قرار دادن نوشته هاي فاطمه مشكات در نقل قول جهت جلو گيري از اشتباه
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۳, ۱۲:۰۵ #3
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
صيغه با فحشا فرق مي كنهمیشه فرقشو بگین...آها چند تا جمله جادوئی دو نفر رو که قصد زندگی دائم و پایبند شدن رو ندارند برای مدت مورد توافق! بهم محرم می کنه.
این حتی از دوست بودن و هم خانگی غربیها بدتره چون اونها حداقل قصد زندگی دارند .دقیقا در حد لذات موقتی بدون دردسر پایبندیه! اینو نمی تونین منکر بشین
خانم راما ، دوست بزرگوار
عرض كرده بودم ما در مورد عقد موقت و در تمامي جنبه هاي اون تاپيك داريم لطفا مباحث مربوط به عقد موقت در اونجا مطرح بشه گواينكه جناب انديشمند هم پاسخ اين فرمايش شما رو دادند . اگر تمايل داشتيد در اين مورد صحبت كنيم من هم در اون تاپيكها در خدمتتون هستم ولي اينجا خير چون بحث منحرف ميشه .
.
شما بلدین فقط اصل مطلب رو ول کنید و مثالهای منو اصلاح کنید یا از جواب طفره برید.
حالا هر شب نمی شه صیغه شد هر ماه می شه چه فرقی در اصل مطلب داره.راماي گرامي ، من دارم سعي ميكنم بحثي منطقي و منصفانه با هم داشته اشيم كه در مورد هر دو گروه محجه ها و بي حجابها انصاف رو از نظر دور نكنيم ولي متاسفانه شما گويا صرفا در صدد حقير و پست و سطحي جلوه دادن چادري ها و محجبه ها هستيد و براي مباداي اعتراض جايي هم لطف مي كنيد در اواخر تمامي تمسخر ها يتان" يك استثنا مي كنم" هم چاشني مي فرماييد .بزرگواري كنيد زماني كه در مورد هر قشري مي خواهيد صحبت كنيد مستدل سخن بگوييد نه با تمسخر .شيوه زندگي و سطحي بودن يا پيشرفته بودن ارتباطي به پوشش ندارد تاپيك جديدي ايجاد مي شود و لينكش را مي دهم تا در اين مورد بحث كنيم الان ما در اين مورد بايد صحبت كنيم كه آيا حجاب اجباري است يا اختياري .
مطمئن باشین من خیلی بیش از شما هم آدم دیدم هم با خانمهای کشورهای مختلف همکار وهمکلاس بودم . با آدمهای غیر از تایپ خودم مراوده داشتم.شما احتمالا دور تا دورتون آدمهائی هستن که عین هم هستین پس فعالیت رو در همون حد دیدین ؟؟اين فرمايشاتتان رو در لينكي كه ميدهم پاسخ خواهم دادنمی گم با حجابها فعالیت مفید ندارند ممکنه مادر یا معلم یا کارمند ادارات دولتی باشند خصوصا که راحت هم استخدام شده و یک در آمدی هم دارند ولی فعالیت اجتماعی و علمی محدود تری دارند خصوصا در مواردی که زنها در غرب ثابت کردند همتای مردها قدرت انجامشو دارن فکر کنید انوشه انصاری با چادر می رفت تعلیم فضانوردی! و ....من دوستان با حجاب زیادی در ایران داشتم و دارم که به مرور حجاب رو بی فایده دونستن و حتی از حجاب زده شدند. علت رو که جویا شدم نصفشون نمی خواستن مثل با حجابهای اطرافشون باشن از حجاب به علت رفتار و سطح فکری با حجابهای اطرافشون زده شده بودن و نمی خواستن مثل اونها باشند. و دیدند که حجاب خصوصا دز ایران مهم ترین عامل در ارزیابی یک خانم هست .من خودم قبلا در یک اداره دولتی یک پروه داشتم که بماند با اینکه توانائی فنی ام از همه بهتر یود بعلت حجابم که خیلی هم معمولی بود اذیت شدم و استعفا دادم. جالب اینکه همکار بنده که چادری هم بود بارها و بارها از مدیرکل محترم که متاهل و مذهبی هم بود به شام خصوصی و دیدار در کافی شاپ دعوت شد.البته قصد شرعی داشته!اين پستهاي شما همه به تاپيك جديد منتقل شده و در آنجا پاسخ خواهيد گرفت ، از اين تاپيك حذف مي شوند .
إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ
آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مىگرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مىگفتيد و مىپنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.:salavat(10):رسول اکرم(ص):الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۴, ۰۹:۰۴ #4
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
حجاب و رابطه آن با پيشرفت يا عقب ماندگي زن
در نظر برخي ، حجاب مانع پيشرفت زنان است و عموما زنان محجبه با نگرشي سطحي و غيراصولي و نا صحيح به مسائل اجتماع و دور و بر خودشان نگاه مي كنند ، و اين مساله را حاكي از دست و پا گير بودن حجاب و بويژه چادر مي دانند و همچنين حشر و نشر بيشتر با جماعت محجبه اي كه عمده فعاليت اجتماعي آنان در رفت و آمد به جلسات مذهبي مي گذرد واين مساله و نيز موارد مشابه موجب عقب ماندگي زنان محجبه است .
مناسب ديدم ضمن انتقال برخي از پستهاي كاربر گرامي dramaبه اين تاپيك جديد ، موضوع فوق را نيز بصورت اصولي به بحث بگذاريم .
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۷/۱۲/۲۴ در ساعت ۰۹:۲۶
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۴, ۱۰:۰۷ #5
به نام خدا
ضمن تشکر به نظر بنده اول باید مدعیان این مطلب دلایل و مدارک حود را ارائه دهند.
آنگاه بررسی شود که آیا واقعاً دلایل و مدارک آنان مؤید این مطلب هست یا خیر؟
پس از آنکه اشتباه بودن این نظر مشخص شد ببینیم چه عوامل و عللی موجب این اشتباه شده است و اگر احیاناً تعمدی در این اشتباه هست چه مقاصد و اغراضی در پس آن نهفته است؟؟
پس باید منتظر تلاش مدعیان بود.
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۴, ۱۱:۰۵ #6
به نظر من حجاب باعث عقب ماندگي زنان ما نيست بلكه نحوه تبليغ حجاب تو ايران اشتباهه. اينجا به جاي اينكه كاري كنن كه فرد بيحجاب خودش بياد سمت حجاب برعكس برخوردي ميشه كه آدم از هرچي حجابه بدش مياد. مثلا اينكه هميشه عنوان و تصور شده كسي كه حجاب نداره ذاتا آدم بد و بي دين و ...... هست در حاليكه ممكنه اون شخص از نظر ذاتي كاملا آدم خوبي باشه و معتقد به دين و خدا و اگه درست راهنمايي بشه اصلا خودش بياد سمت حجاب ولي جوري باهاش برخورد ميشه كه طرف از هرچي حجابه بيزار ميشه!!
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۴, ۱۱:۰۷ #7
- نوشته
- 10,035
- مورد تشکر
- 25,834 پست
- حضور
- 17 روز 15 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
دوست بزرگوار خيلي خانم محجبه داريم كه تو محيط هاي كاملا مردونه خصوصي دارن كار مي كنن و به واسطه داشتن حجابشون نه تنها مشكلي براي خودشون پيش نمياد بلكه يه محيط امن براي تمام آقايوني كه با هاشون همكاري مي كنن ايجاد مي كنن، درسته كه الان خيلي از شركت هاي خصوصي شايد داراي محيط هاي سالم نباشن ولي مطمئن باش يه خانم محجبه خيلي خيلي راحتر مي تونه تو اين محيط ها فعاليت كنه بدون اينكه كوچكترين آسيبي بهش برسه ( البته به شرطي كه ظاهر با كردارش يكي باشه )
اي كاش منظورتونو در مورد سطح فكري با حجاب ها يه مقدار واضح تر بيان مي كرديد
در مورد آدمايي هم كه حجاب رو گذاشتن كنار مطمئنيد كه به خاطر با حجاب هاست؟
پس چرا اونايي كه ايمان به حجاب دارن به خاطر چيزايي كه تو خيابون مي بينن خودشونو شبيه اونا نمي كنن؟
بيايد يه خورده قضيه رو طور ديگه ام ببينيم
خيلي از ما خانم ها فكر مي كنيم وقتي مي خوايم مثلا براي مصاحبه استخدام بريم يه شركتي هرچي رنگ و لعابمون بيشتر باشه شانس استخداممون بيشتره به اين فكر نمي كنيم كه فردا چه چيزايي در انتظارمون خواهد بود، اينطوركه شما مي فرماييد بايد بگيم اين همه مشكلاتي كه تو بعضي از شركت هاي خصوصي براي خانم ها پيش ميادم به خاطر با حجاب هاست
در مورد اينكه حجاب در ايران مهمترين عامل ارزيابي خانم هاست اگه واقعا اين طوره پس چرا وضعيت جامعه ما الان اينطوريه؟
یَا إِلَهِی وَ سَیِّدِی وَ مَوْلاَیَ وَ رَبِّی صَبَرْتُ عَلَى عَذَابِکَ فَکَیْفَ أَصْبِرُ عَلَى فِرَاقِکَ
اگه مي خواي اهل آسمون بهت رحم كنن به اهل زمين رحم كن
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۴, ۱۷:۴۲ #8
- نوشته
- 352
- مورد تشکر
- 756 پست
- حضور
- 15 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام وتشکر از ایجاد کننده ی تاپیک
به نظر بنده، چه کسانی باید تبلیغ کنند؟
چرا همیشه باید بگیم که سایرین وظیفه دارند و ما نظاره گر و یا ما اجرا کننده
چرا باید خودمان را کنار بکشیم که ما کاره ای نیستیم
فرد ی که حجاب تام را بر خود انتخاب کرده خود با رفتار و کردارش مبلغ دین خود و حجاب خود می باشد. و این نمونه ی بارز ترویج حجاب است نه قانون و سایر عوامل که می تواند عده ی زیادی را بر اساس عوامل متفاوت، در مقابل این قانون بار بیاورد تا در کنار خود.
افراد را در شناختنشان نباید بر ظاهرشان قضاوت کرد این عملکرد انسانها است که به خوب بودن و ... رسید.
یاربای خدا با تو سخن می گویم:***گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به رو .... شرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو***
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۵, ۰۲:۴۰ #9
- نوشته
- 359
- مورد تشکر
- 1,540 پست
- حضور
- 1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
متاسفانه سطح فکری خانوم drama خیلی پایین تر از اونی هست که قابل بحث باشه!
من از مدیرا و اساتید کانون خواهش میکنم به هر حرف بی اساس و غیر علمی بها ندن !
بیایید مباحث مطرح شده تو این تاپیکو رو محور موضوع تاپیک پیش ببریم نه ادعاهای خانومdrama !
تو کل دنیا این یه اصل ثابت شده هست که وقتی شرکتی میخواد بالاترین راندمان رو داشته باشه از اختلاط جنسی جلو گیری میکنه!
از نتیجه ی به قول این خانوم دوش به دوش هم کار کردن زن و مرد تو غرب همین آمارای تجاوز جنسی که هر روزه مطرح میشه و حتی تو همین سایت بارها و بارها آورده شده هست!!!!!!!!!
با تشکر از اساتید محترم سایت.
گریه نمی کنم نه اینکه سنگم......
گریه غرورمو به هم می زنه
مرد برای هضم دلتنگیاش
گریه نمی کنه قدم میزنه.......
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۲/۲۵, ۱۰:۰۸ #10
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام و تشكر از دوستاني كه در اين بحث شركت كرده اند .
يكي از مواردي كه در بحث از موضوع تاپيك بايد مد نظر قرار گيرد اين است كه آيا سبك پوشش در پيشرفت و عقب ماندگي زنان تاثير گذار است ، يعني آيا فاكتورها و عوامل موثر در پيشرفت آيا با پوشش ، تضعيف خواهند شد و يا با عدم پوشش ، تقويت ؟
آنچه از عوامل عقب ماندگي در سخن مدعيان عقب ماندگي زنان محجبه مشهود است - و ما بخشي از آن را به اين تاپيك منتقل كرديم - سخني كلي و اين ادعاست كه زنان محجبه بيشتر تمركز ذهني اشان متوجه جمع و جور كردن و حفظ حجابشان است و اين مساله از تمركز در كار و فعاليتشان مي كاهد و لذا نمي توانند پيشرفت زنان غير محجبه را داشته باشند و يا از عوامل ديگر اين تاثير گذاري منفي را پرهيز از اختلاط با مردان معرفي مي كنند و در نتيجه نمي توانند در هر محيطي كه مرد وجوددارد پيشرفت چشمگيري حاصل كنند ، ديگر از عوامل منفي در پيشرفت را دست و پا گير بودن حجاب مي دانند .
البته عواملي كه خانم راما در فرمايشاتشان بدانها اشاره كردند بسيار سطحي و غير اصولي بود اما به جهت نقد اين ديدگاه قابل بررسي است .
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۷/۱۲/۲۵ در ساعت ۱۰:۳۳
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری