جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: تبريك رييس جمهور امریکا به ايرانيان
-
۱۳۸۷/۱۲/۳۰, ۱۱:۱۵ #1
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- 15 روز 12 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
تبريك رييس جمهور امریکا به ايرانيان
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در یک پیام ویدیوئی به مناسبت فرار رسیدن سال جدید خورشیدی گفت که برای تمام کسانی که در سرتاسر جهان نوروز را جشن می گیرند آروزی بهروزی دارد و افزود که نوروز هم نشانگر برپایی آدابی باستانی و هم لحظه ای برای نوسازی و تجدید حیات است.
آقای اوباما در این پیام گفت "من به خصوص مایلم مستقیما مردم و رهبران جمهوری اسلامی را مخاطب قرار دهم" و افزود که نوروز "صرفا یک بخش از فرهنگ بزرگ و نام آور شماست و در طول تاریخ، هنر، موسیقی، ادبیات و نوآوری های شما جهان را مکانی بهتر و زیباتر ساخته است."
ر ئیس جمهوری آمریکا گفت که حضور ایرانیان در آمریکا نیز باعث غنای بیشتر جامعه این کشور شده و افزود "ما می دانیم که شما دارای تمدنی بزرگ هستید و دستاوردهایتان احترام ایالات متحده و جهان را برانگیخته است."
باراک اوباما در اشاره به تیرگی روابط ایالات متحده و ایران از زمان برپایی جمهوری اسلامی گفت "برای کمابیش سه دهه، روابط بین ملت های ما دستخوش تنش بوده اما در این زمان، انسانیت مشترک خود را به یاد می آوریم که ما را بهم پیوند می دهد."
آقای اوباما در این پیام گفت که ایرانیان کمابیش به همان شیوه ای نوروز را برگزاری می کنند که آمریکاییان اعیاد خود را جشن می گیرند، یعنی در کنار دوستان و اعضای خانواده و با مبادله هدیه و خاطره و نگریستن به آینده با احساس امید نو و افزود چنین مراسمی حاوی "نوید روزی نو، فرصت های بهتر برای فرزندانمان، امنیت برای خانواده هایمان، پیشرفت برای جامعه مان و صلح در میان ملت هاست و اینها آرمان های مشترک و رویاهای مشترک است."
رئیس جمهوری آمریکا در ادامه پیام خود گفت که "به مناسبت فرارسیدن زمان آغاز های جدید" مایل است به صراحت با رهبران ایران سخن بگوید.
باراک اوباما خطاب به رهبران ایران گفت که در طول سالها، بین دو کشور اختلافات جدی بروز و رشد کرده و افزود "دولت من اینک به اقدامات دیپلماتیک برای رسیدگی به تمامی گسترده مسایل بین ما و پیگیری ارتباط های سازنده میان ایالات متحده، ایران و جامعه بین المللی متعهد است."
آقای اوباما گفت که توسل به تهدید باعث پیشبرد چنین روندی نمی شود و آمریکا در پی ارتباطی مبتنی بر صداقت و احترام متقابل است.
گزینه های رهبران ایران
رئیس جمهوری آمریکا خطاب به رهبران ایران گفت که آنان گزینه هایی در برابر خود دارند و افزود "ایالات متحده مایل است جمهوری اسلامی ایران به جایگاه به حق خود در جامعه بین المللی دست یابد و این حق شماست، اما این حق با مسئولیت های واقعی همراه است و نمی توان از راه ترور یا اسلحه به چنین جایگاهی دست یافت بلکه راه رسیدن به آن، اقدامات صلح آمیز است که عظمت واقعی ملت و تمدن ایران را به نمایش بگذارد."
باراک اوباما اظهار داشت که "معیار این عظمت، توانایی نابود کردن نیست، بلکه توانایی شناخته شده شما در ساختن و آفریدن است."
رئیس جمهوری آمریکا در ادامه پیام خود گفت "بنابراین به مناسبت فرا رسیدن سال نو، من مایلم شما - مردم و رهبران ایران - از آینده ای که ما در پی آن هستیم آگاه شوید، آینده ای با تجدید ارتباط بین مردمان ما، و فرصت های بزرگتر برای همکاری و تجارت، آینده ای که در آن، بر جدایی ها غلبه شده و شما و تمامی همسایگانتان و کلیه جهانیان در امنیت و صلح بیشتر زندگی خواهند کرد."
آقای اوباما در عین حال گفت "می دانم که تحقق چنین آینده ای آسان نیست و کسانی هستند که اصرار دارند که اختلاف های ما معرف ما باشد اما بگذارید کلام سعدی شاعر را که سالهای پیش سروده به خاطر بیاوریم که: بنی آدم اعضای یکدیگرند/که در آفرینش ز یک پیکرند."
رئیس جمهوری آمریکا در ادامه پیام خود گفت "فرا رسیدن فصلی نو یادآور انسانیت ارزشمند و مشترک ماست و ما نیز، در حالیکه در پی نوید آغازی نو هستیم، بار دیگر به این معنا متوسل می شویم."
باراک اوباما پیام خود را با این کلمات به زبان فارسی خاتمه داد: عید شما مبارک.
در سال های گذشته نیز معمولا رئیسان جمهوری و وزیران خارجه ایالات متحده بیانیه هایی را به مناسب نوروز انتشار می دادند.
دفتر ریاست جمهوری آمریکا گفته است که متن ویدیویی پیام آقای اوباما با زیر نویس فارسی در اختیار شماری از رسانه های عمومی قرار می گیرد و از طریق اینترنت نیز در دسترس خواهد بود.
ماخذ بی بی سی فارسی.
ما آمریکا را زیر پا له میکنیم
» مدافعان حرم ،حضرت زینب سلام الله علیها
◕غریبه شام◕✿◕ دل نوشته های شما با حضرت زینب(س)◕
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
قرائتی اینگونه حقانیت شیعه را ثابت کرد
آمریکا حامی دیکتاتور هاست
من یک ضد امریکایی هستم
-
-
۱۳۸۷/۱۲/۳۰, ۱۱:۱۶ #2
- نوشته
- 3,708
- مورد تشکر
- 5,614 پست
- حضور
- 15 روز 12 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
سلام . هر چند در متن این پیام توهین مستقیم به ایرانیان شده (تروریست بودن ) که کلا جهت پیام تبریکش را در نظر جهانیان معطوف به تروریست بودن ایرانیان کرده
ان چیز که مسلم هست . این پیام را نوشته اند و بدستش داده اند و در تنظیم متن ان ساعتها کار کرده اند . یا اینکه محتوایش را به او توضیح داده اند .
ان چیز که میتواند از سوی من بعنوان یک ایرانی و کاربر فروم در جایگاه یک مخاطب مورد توجه باشد . این یک پیام تبریک هست که خوب ممنون
ولی دارای محتوایی تکراری هست . که همان معنای معروف (اره شما خوبید .... بیایید دست بر دارید و پیش روی ما سر خم کنید هست )
این در حالی هست که این اولین حرکت یک رییس جمهور امریکا از این نوع میتواند باشد ولی بارها از سوی رییس جمهور های ما پیامهای تبریک یا تسلیت به مردم امریکا داده شده
حال ما دارای رهبران و حاکمیت مستقل هستیم و قطعا این نوع پیامها نمیتواند . میان ما و رهبران ما( بخاطر اینکه مثلا اوبا ما رییس جمهور امریکاست ) خللی ایجاد کند .
اوبا ما هم مانند هر رییس جمهور دیگری احتمالا از این پیامها داده .
مانند عراق . افغانستان . اذربایجان . ترکیه ووووووووووو
ما آمریکا را زیر پا له میکنیم
» مدافعان حرم ،حضرت زینب سلام الله علیها
◕غریبه شام◕✿◕ دل نوشته های شما با حضرت زینب(س)◕
قرآن در یک دقیقه ▐★♥★▐
قرائتی اینگونه حقانیت شیعه را ثابت کرد
آمریکا حامی دیکتاتور هاست
من یک ضد امریکایی هستم
-
۱۳۸۷/۱۲/۳۰, ۱۴:۲۲ #3
- نوشته
- 1,426
- مورد تشکر
- 5,443 پست
- حضور
- 16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 2
- گالری
-
107
ما فکر میکنیم اوباماست در ظاهر اوباماست امادر باطن اوبامانیست
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۲/۳۰, ۱۷:۳۲ #4
تا زمانی که امریکا با دیده سلطه به ایران بنگرد جوابه ما خیر است
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۱/۰۱, ۰۷:۲۱ #5
عید اوباما هم مبارک باشد
خداوند ما را از شر اجمعین دشمنان داخلی و خارجی که مال و جان و زندگی و زن و فرزند و مملکتشان را وقف آسیب رساندن به ما کرده اند حفظ کند:Ghash:
(انصافا اگر این فوج فوج دشمنان ما نبودند چه می کردیم؟)
به امید سال اصلاح الگوی تولید
-
۱۳۸۸/۰۱/۰۱, ۱۰:۴۷ #6
چرا دیده شک؟
چرا تعصب؟
باراک اوباما خطاب به رهبران ایران گفت که در طول سالها، بین دو کشور اختلافات جدی بروز و رشد کرده و افزود "دولت من اینک به اقدامات دیپلماتیک برای رسیدگی به تمامی گسترده مسایل بین ما و پیگیری ارتباط های سازنده میان ایالات متحده، ایران و جامعه بین المللی متعهد است."
آقای اوباما گفت که توسل به تهدید باعث پیشبرد چنین روندی نمی شود و آمریکا در پی ارتباطی مبتنی بر صداقت و احترام متقابل است.
کجای این حرف ایراد دارد؟
چرا نیمه خالی لیوان؟
احترام متقابل بد است؟ اینکه با حرفش از دولت بوش و سیاستهایش انتقاد کرده
خلاف مصالح جمهوری اسلامی ایران است؟!
مگر مولایم علی نفرموده که هر که حرف حق بزند مرد است.
حالا طرف اومده تبریک گفته عید به ایرانیان
شصدو شصت و شش مارک به طرف بچسبونیم که نه طرف منظور داشته.
فرهنگ ما تاثیر گذاشته در تصمیم گیری ما.
بنده هم موافقم اگر پیش شرط امریکا برای روابط با ایران عقب نشینی از مسائل
هسته ای باشد قبولش بدتر از قرارداد ترکمان چای وگلستان و... است.
اونجا خاکمون از دست دادیم اینجا شرافتمان را ازدست میدهیم.
اما وقتی یک پیام تبریک به مناسبت عید داده که نباید سلاخیش کرد
احمدی نژاد هم ریاست جمهوری اوباما را تبریک گفت.
چرا ما همیشه در جهان باید سیاست "خروس جنگی "داشته باشیم
طرف سلام کنه یک عیب بذاریم روش سلام نکنه یک عیب دیگه
بازی فوتبال ایران- امریکا یادتودنه ریس جمهور امریکا این برد ورزشی رو تبریک
گفت چون فقط یک مسابقه جهانی بود
ما تبدیل کردیم به جنگ ایران و امریکا
انها عید حضرت مسیح می گویند رییس جمهور ایران تبریک می گوید ما عید نوروز
داریم انها تبریک میگویند
به ملت هم میگویند
واقعا مگر ملت ایران و امریکا با هم مشکل دارند؟
مگر همین مسیحیان- یهودیان- ارمنیان از ممالک مختلف بخصوص فرانسه و انگلیس و ترکیه از مردم غزه دفاع نکردند.
شاید خیلیها به من خرده بگیرند ولی یکروز به اراده خدا مولایمان حضزت قایم
ظهور بفرمایند میبینید که تمام دولتهای جهان با کمال تاسف بخاطر حق مردم
حنجره پاره نکردند جنگ قدرت کردند
کدامشان در جنگ همانند حسین ابن علی خودشان و اعضای خانواده شان را
سپر بلا کردند؟
کدامشان همچون مولایمان علی ذره بی پشت بر تن کردند
کدامشان سینه سپر کردند در برابر دشمن همچون حسن ابن علی علیه السلام
در مسیحیت هم همینطور کدام دولتی همچون مسیح یکتنه در برابر ظلم مصیبت
کشیدند.
انهایی جنگیدند خودشان مثل ماندلاها و کاسترو ها اندک بودند.
و مثل پیر جماران رحمت الله علیه هم کم بودند که شکنجه و اوارگی و کشتار فرزندان را دیدند زمانی
که آخوندهای درباری در کنار سلطنت به راحتی خوردند و خوابیدند
اینهاکم هستند تعدادشان کم هستند. و دیگر در این دوران از نوادر.
میرسید به حرف
امروز جنگ در حکومتها فقط جنگ قدرت و حب قدرت نه آسایش مردم جهان.
از رسول خدا (ص)منقول است
آنگاه که از هم اسم من در آخر زمان ظهور میکند مسلمانان به دستوراتش معترض
میشوند(قیام میکنند) که چرا بر ضد اسلام! عمل میکند کتاب قران را بر دستش
گرفته و نشان میدهد که آنان اسلامی مجعول را پذیرفتند در صورتی که کلام حقیقت در قران مشهود است.
تعصب را کنار بگذاریم اینکه ما راست می گوییم چون مسلمانیم
هر کسی حرف حق بزند مسلمان است نه اینکه هر که مسلمان است حق میگوید.
آفت تفکر تعصب است
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
حق نگهدارتان دلهایتان پرامید و شاد باد.
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۱/۰۱, ۲۰:۴۳ #7
- نوشته
- 1,379
- مورد تشکر
- 3,222 پست
- حضور
- 9 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 469
- آپلود
- 263
- گالری
-
97
واکنش مشاور رئيسجمهور به پيام اوباما
خبرگزاري فرانسه به نقل از يكي از مشاوران رئيس جمهور اسلامي ايران گزارش داد كه ايران در واكنش به پيام باراك اوباما خواستار اصلاح اشتباهات گذشته آمريكا عليه ايران شده است.
به گزارش فارس، علياكبر جوانفكر از مشاوران بلندپايه محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران امروز در گفتوگو با خبرگزاري فرانسه از پيام باراك اوباما رئيس جمهور جديد آمريكا خطاب به ملت و رهبران ايراني استقبال كرد ولي در عين حال از وي خواست با اقدامات ملموس و عيني اشتباهات گذشته آمريكا را در قبال ايران اصلاح كند.
وي در واكنش به پيام اوباما كه طي آن به مردم و دولت ايران سال جديد شمسي را تبريك گفت ،افزود: " ما از تمايل رئيس جمهور آمريكا براي كنار گذاشتن اختلافات استقبال ميكنيم. "
جوانفكر گفت: ولي اجراي اين امر تنها با به فراموشي سپردن رويكردهاي خصمانه و تجاوزگرانه سابق آمريكا از سوي ايران صورت نميگيرد.
وي تاكيد كرد كه دولت آمريكا بايد اشتباهات گذشته را درك كند و در صدد اصلاح آن بر آيد تا زمينهاي براي كنار گذاشتن اختلافات باشد.
جوانفكر گفت كه اوباما از تغيير سخن ميگويد ولي اقدامات ملموس و عيني براي اصلاح اشتباهاتي كه در گذشته در حق ايران مرتكب شده است، اتخاذ نكرده است.
وي تاكيد كرد، اوباما بايد از سخن صرف خارج شود و دست به اقدام عملي بزند و در صورتي كه آمادگي خود را براي چنين اقدامي نشان داد ، دولت ايران بدان پشت نخواهد كرد.
باراك اوباما رئيس جمهور جديد آمريكا در يك برنامه تلويزيوني سال جديد شمسي را به مردم و دولت ايران تبريك گفت و خواستار در پيش گرفتن يك ديپلماسي براي حل تمامي مشكلات فيمابين و برقراري روابط سازنده با ايران شد.
باراك اوباما امروز جمعه(30 اسفند 1387) به وقت محلي در پيامي تلويزيوني، به طور مستقيم به مردم و دولت ايران سال جديد شمسي را تبريك گفت و تاكيد كرد كه "اكنون زمان براي ديپلماسي دو جانبه فراهم است. "
منبع : rajanews.com
در کوی نيک نامان، ما را گذر ندادند
گر تو نمی پسندی، تغيير ده قضا را
-
۱۳۸۸/۰۱/۰۱, ۲۱:۴۰ #8
جواب این سوال روشنه چون اینا فکر میکنند تنها نظر خودشون محترمه و تنها خودشون درست فکر میکنن و تنها اونا هستن که دلشون صافه من وقتی مسلمان بودم معتقد بودم اسلام از من خواسته به مردم با دید صلح و آشتی نگاه کنم و الان که مسلمان نیستم معتقدم چیزی از من نخواسته با دید صلح و آشتی نگاه کنم اما خدا یعنی پیام صلح و آشتی اینطور هست این آقایون دوست دارن با جنگ آشتی کنن با فحش دوستی بورزن و اصلا فکر نیمکنن بچه های مثل من سر این فحش ها و حنگ ها یتیم میشه و اینقدر احمق نیستن که قاتل واقعی پدرشون رو آمریکا بدونن !@
سالها دل طلب جام جم از ما ميکرد
وان چه خود داشت ز بيگانه تمنا ميکرد
......
مشکل خويش بر پير مغان بردم دوش
کو به تاييد نظر حل معما ميکرد
ديدمش خرم و خندان قدح باده به دست
و اندر آن آينه صد گونه تماشا ميکرد
گفتم اين جام جهان بين به تو کي داد حکيم
گفت آن روز که اين گنبد مينا ميکرد
بي دلي در همه احوال خدا با او بود
او نميديدش و از دور خدايا ميکرد
....
گفتمش سلسله زلف بتان از پي چيست
گفت حافظ گلهاي از دل شيدا ميکرد
سال نو مبارک
-
۱۳۸۸/۰۱/۰۱, ۲۳:۴۹ #9
- نوشته
- 1,379
- مورد تشکر
- 3,222 پست
- حضور
- 9 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 469
- آپلود
- 263
- گالری
-
97
-
۱۳۸۸/۰۱/۰۲, ۰۱:۰۱ #10
ضمن احترام به نظر دوست خوبم ، غريبه ! كه براي ما آشناست بايد بگم اين نيمه خالي به خاطر سالها جنايت در حق بشريته كه آمريكا مرتكب شده ، اگه حكومتي اصلاح شده رفتارش اصلاح شده نه اينكه همون ظلم گذشته خودشو ادامه بده (مصداق حرفم تمديد تحريم هاي ظالمانه آمريكا در دولت همين جناب اوباماست) بعد ادعاي دوستي و حرف مشترك داشته باشه، خود شماها نظر بديد ، بايد به اين حرفا خوشبين بود ؟
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)