جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: ۩۞۩ طرح شما برای اصلاح الگوی مصرف گاز چیست ؟؟؟ ۩۞۩
-
۱۳۸۸/۰۱/۰۳, ۱۳:۰۰ #1
- نوشته
- 183
- مورد تشکر
- 666 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 1
- گالری
- 0
۩۞۩ طرح شما برای اصلاح الگوی مصرف گاز چیست ؟؟؟ ۩۞۩
(( به نام خدا ))
سلام دوستان .
سال نو شما مبارک .
====================
امسال از طرف مقام معظم رهبری دام ظله شریف سال اصلاح الگوی مصرف نامگذاری شده است .
به نظر شما چگونه میتوان در مصرف گاز در منازل و سایر محیطها صرفه جویی کرد ؟
لطفا نکات کاربردی و نتایج آن را در چند جمله به صورت اختصار و مفید ذکر نمایید .
================================================== ===
ویرایش توسط محب نور : ۱۳۸۸/۰۱/۰۳ در ساعت ۱۳:۰۱
[SIGPIC][/SIGPIC]
دلم تا دست بر دامان در زد/دو دستي سنگ شيون را به سر زداميدم مشت نوميدي به در کوفت/نگاهم قفل در، ميخ قدر کوفتچه درد است اين که در فصل اقاقي؟/به روي عاشقان در بسته ساقيبر اين در، واي من قفلي لجوج است/بجوش اي اشک هنگام خروج استدر ميخانه را گيرم که بستند/کليدش را چرا يا رب شکستند؟!دلم تا چند يا رب خسته باشد؟/در لطف تو تا کي بسته باشد؟==========================حبيبم قاصدي از پي فرستاد/پيامي بابلوري مي فرستادکه مي دانم تو را شرم حضور است/مشو نوميد، اين جا قصر نور استالا! اي عاشق اندوه گينم/نمي خواهم تو را غمگين ببينماگر آه تو از جنس نياز استدر باغ شهادت باز، باز است
-
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۵, ۲۰:۴۰ #2
- نوشته
- 183
- مورد تشکر
- 666 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 1
- گالری
- 0
صرفه جویی در مصرف گاز و انرژی گرمایی
درس اول : برای جلو گیری از نشت هوایی که برای گرم کردنش پول (و هوای محدود کره زمین) را پرداخته اید درب و پنجره را ببندید.
* عایق سازی ساختمان نه گران است و نه تجملاتی. در حین ساخت یک خانه با کمتر از ۵۰۰ تومان برای هر متر مربع میتوان ساختمان را عایق کرد.
* آویختن پرده در مقابل درب ورودی خانه چیزی از کلاس شما کم نمیکند. خاموش بودن شومینه هم همینطور. آلوده کردن محیط زیست بدون دلیل ؛ اصل بی کلاسی است.
* کانالهای کولر را هم از بالا و هم از پایین مسدود نمایید.
* خانه را آنقدر گرم نکنید که اگر تابستان بود کولر روشن می کردید. دمای مناسب ۱۷ درجه است. در کشورهای اروپایی درخانه هم لباس نسبتا گرم می پوشند. چون آنجا انرژی گران است.
* وقتی خانه را زیادی گرم نکردید ، نیازی هم ندارید هر چند ساعت یک بار پنجره را باز کنید و هوایی تازه کنید. و هوای گرم را ( پولتان) را بدور بریزید.
ویرایش توسط محب نور : ۱۳۸۸/۰۱/۱۵ در ساعت ۲۰:۴۱
[SIGPIC][/SIGPIC]
دلم تا دست بر دامان در زد/دو دستي سنگ شيون را به سر زداميدم مشت نوميدي به در کوفت/نگاهم قفل در، ميخ قدر کوفتچه درد است اين که در فصل اقاقي؟/به روي عاشقان در بسته ساقيبر اين در، واي من قفلي لجوج است/بجوش اي اشک هنگام خروج استدر ميخانه را گيرم که بستند/کليدش را چرا يا رب شکستند؟!دلم تا چند يا رب خسته باشد؟/در لطف تو تا کي بسته باشد؟==========================حبيبم قاصدي از پي فرستاد/پيامي بابلوري مي فرستادکه مي دانم تو را شرم حضور است/مشو نوميد، اين جا قصر نور استالا! اي عاشق اندوه گينم/نمي خواهم تو را غمگين ببينماگر آه تو از جنس نياز استدر باغ شهادت باز، باز است
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۵, ۲۲:۵۸ #3
اول از شیطان بدتون بیاد و دوم
بدونید : برادر دوم شیطان اسرافکار است.
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۶, ۱۶:۰۰ #4
درود بر همه کسانی که به اجرایی شدن اسلام ناب و پیشرفت ایران اسلامی می اندیشندطرح ما برای اصلاح الگوی مصرف و استفاده بهینه از نعمتهای الهی که فقط هم آب و برق و گاز نیستند این بوده که با عده ای ازدوستان دانشجو در قالب "گروه راهکار" راهکارهایی در زمینه استفاده بهینه از نعمتهای الهی پیشنهاد داده ایم و زمینه را برای ارائه راهکارهای موثر باز گذاشته ایم
دوستان می توانند با مراجعه به این پایگاه راهکارهای پیشنهادی را مشاهده و به کار گیرند و با ارائه راهکار عضو گروه راهکار شوند
http://www.behina.pejvak.net آدرس پایگاه -
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)