صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: ايا در محيط امن هم حجاب داشته باشيم؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    5
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

ايا در محيط امن هم حجاب داشته باشيم؟

سلام سوالي دارم كه جواب قانع كننده ميخوام...نه كليشه اي :

من به حجاب معتقدم و به فلسفه اون ايمان دارم...حال اگر در جمع خانوادگي كه نامحرم هاي آشنا و شناخته

شده وجود دارن و فلسفه حجاب مبني بر مصونيت..نگاه گناه آلودو...در اين جمع معنايي نداره....به عبارتي

همه در اعتماد متقابل به هم هستن و محيط سالم و امن وجود داره....چرا بايد حجاب داشت؟ من چطور ميتونم

با يك مرجع تقليد تماس داشته باشم؟

نوشته
    793
    مورد تشکر
    2,216 پست
    حضور
    2 ساعت 12 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    13

بسم الله النور
    سلام برشما
    ابتدا یک سوال از خدمت شما داشتم:
    آیا از خداوند مطمئن تر ومکانی، از نزد خدا امن تر پیدا می شود؟
    پس چرا زنان ملزم هستند درهنگام نماز حجاب خود رارعایت کنند ،حتی اگر تنها باشند.
    اینها فقط برای حفظ حرمت بانوان است،شان بانوان مسلمان درحدی بالاست که حتی درنزد پروردگار خود حجاب را حفظ می کنند حال چه رسد نزد اقوام وحتی اقوام نزدیک ومورد اطمینان.
    سوال دیگری که از شما دارم این است که اگر به حجاب ایمان دارید چرا نزداقوام آن را حفظ نمی کنید؟
    درنتیجه حفظ حجاب دربرابر نامحرمان از اهم واجبات دین مبین اسلام است وحتی دردیگر ادیان نیز برآن تاکید گشته،درنتیجه:
    بنده خود را به تقوای الهی وشمارابه مستحکم تر کردن تقوایتان دعوت می کنم،انشاءالله همگی رستگار شویم.

[SIGPIC][/SIGPIC]
    اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
    علی بن ابی طالب
    الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
    ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
    --------------------------------------
    همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....

نوشته
    72
    مورد تشکر
    49 پست
    حضور
    2 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط هرميداس نمایش پست
    سلام سوالي دارم كه جواب قانع كننده ميخوام...نه كليشه اي :

من به حجاب معتقدم و به فلسفه اون ايمان دارم...حال اگر در جمع خانوادگي كه نامحرم هاي آشنا و شناخته

شده وجود دارن و فلسفه حجاب مبني بر مصونيت..نگاه گناه آلودو...در اين جمع معنايي نداره....به عبارتي

همه در اعتماد متقابل به هم هستن و محيط سالم و امن وجود داره....چرا بايد حجاب داشت؟

با سلام
    نکته ای که از آن غفلت کرده اید عدم شناخت کامل
    شما از جنس مذکر است.
    مرد ها به طور کلی در برابر تمایلات جنسی بسیار ضعیف هستند و به سختی می توانند خود را کنترل کنند؛ پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در این باره می گوید: وقتی شهوت مرد حرکت می کند دو سوم عقل او زایل می شود و خدا به او رحم کند با یک سوم باقیمانده (نقل به مضمون)
    از نظر یک مرد تمام زنان عالم قابلیت اینکه با آنها رابطه جنسی برقرار کند را دارند و اگر بتواند و در قدرت او باشد حتما این کار را خواهد کرد، شاهد مطلب هم حرمسرا های چند هزارتایی بعضی از پادشاهان
    این نسبت به نامحرمان
    اما در برابر محارم به غیر از شوهر نیز یک زن نباید از حدود مجاز بگذرد و طوری در خانه لباس بپوشد که موجب تحریک قوای جنسی محرمان خود شود؛ ما امروزه شاهد مورد تعرض قرار گرفتن دختران و خواهران بسیاری توسط پدران و برادرانشان هستیم، همین امسال عید یکی از اقوام که راننده تاکسی بود تعریف می کرد که خانمی در تاکسی او گریه می کرده از او علت را پرسیدم جواب داد شوهرم وارد رختخواب دخترم شده است!
    خلاصه اینکه آن اعتماد متقابلی که شما روی آن تکیه می کنید در برابر میل جنسی بسیار سست بنیاد است و در یک لحظه فرو می ریزد
    من چطور ميتونم
    با يك مرجع تقليد تماس داشته باشم؟
    از طریق سایت، تلفن و یا حضور در دفاتر شخصی ایشان

نوشته
    919
    مورد تشکر
    2,035 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط هرميداس نمایش پست
    ... اگر در جمع خانوادگي كه نامحرم هاي آشنا و شناخته

شده وجود دارن و فلسفه حجاب ...در اين جمع معنايي نداره....به عبارتي

همه در اعتماد متقابل به هم هستن و محيط سالم و امن وجود داره....چرا بايد حجاب داشت؟ ...؟

به نام خدا
    با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند بنده نیز نکاتی را اشاره می کنم:

1- قانون بودن یک قانون به آن است که حتی الامکان استثنا نداشته باشد.

2- اگر اجرای یک حکم منوط به حکمت یا فلسفه آن باشد، از قانون بودن ساقط می شود. زیرا فلسفه ی آن گاهی در کار نیست و در این صورت گاهی می توان از قانون تخلف کرد. مثلاً فلسفه چراغ راهنما در تقاطع ها
    این است که تصادف پیش نیاید. آیا هرکس تشخیص بدهد که تصادف پیش نمی آید می تواند از چراغ قرمز عبور کند؟

3- اعتماد متقابل یا محیط سالم و امن چه ملاک و معیاری دارد؟ تشخیص آن با کیست؟ زن یا مرد؟ یا صاحب خانه؟ و.... مشاهده می کنید که ملاکی ندارد که بتواند قانون را تبصره و استثنا بزند.

یا حق

نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
    (جلسات مناظره)

موضوع مهم :
    کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار

چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه

کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
    الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر

نوشته
    710
    مورد تشکر
    1,632 پست
    حضور
    10 ساعت 35 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    25

نقل قول نوشته اصلی توسط مرصاد نمایش پست
    بسم الله النور
    سلام برشما
    ابتدا یک سوال از خدمت شما داشتم:
    آیا از خداوند مطمئن تر ومکانی، از نزد خدا امن تر پیدا می شود؟
    پس چرا زنان ملزم هستند درهنگام نماز حجاب خود رارعایت کنند ،حتی اگر تنها باشند.
    اینها فقط برای حفظ حرمت بانوان است،شان بانوان مسلمان درحدی بالاست که حتی درنزد پروردگار خود حجاب را حفظ می کنند حال چه رسد نزد اقوام وحتی اقوام نزدیک ومورد اطمینان.
    سوال دیگری که از شما دارم این است که اگر به حجاب ایمان دارید چرا نزداقوام آن را حفظ نمی کنید؟
    درنتیجه حفظ حجاب دربرابر نامحرمان از اهم واجبات دین مبین اسلام است وحتی دردیگر ادیان نیز برآن تاکید گشته،درنتیجه:
    بنده خود را به تقوای الهی وشمارابه مستحکم تر کردن تقوایتان دعوت می کنم،انشاءالله همگی رستگار شویم.
    ببخشید جناب مرصاد شما مطمئن هستید که دلیل حجاب زن در نماز این است؟

سکوت کن!

اهسته برو
    اهسته بیا

وجدان ها همه خواب اند...

6. تشکر

نوشته
    11
    مورد تشکر
    11 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

عصبانی جوابت در مورد محيط امن

ميدوني عزيزم تو اشتباه فهميدي...اون حجاب تو داره براي ديگري يه محيط امن مي سازه و براي خودت ....شيطون همه جا هست حتي تو اون محيط امن كه تو ميگي ... پس نگو محيط امن ميكن بين 2 تا نامحرم فقط شيطون فرمان ميده ... يعني تنهايي من با يه نامحرم فبهاست...با اينكه من فقط از مداحي و عشق ليلام صاحب زمان است ..اما حديث ميگه اتقوا مواضع التهم : يعني بپرهيز از مكان هايي كه براي شما تهمت ساز است . پس حتي اون موضع اگه باري تو امن باشه امّا همون نگاه نامحرم به بدن تو حتي بدون منظور گناه است و براي تو حرف مي سازه ...حالا خود داني..من كه حاضر نيستم با يه نامحرم تنها باشم يا در موضعي باشم كه اون حالت حجابش بد باشه ..با اينكه به خودم اعتماد دارم اما حرف هايي كه ميگن چي..............حالا براي رفع خستگي

8. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    5
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام ممنون از شما مرصاد عزيز

در مورد حجاب در خلوت : من شنيدم _نميدونم چقدر صحت داره- كه اون قانون مربوط به زمان عرب جاهلي بوده

كه بدون در زدن و رعايت اخلاق وارد حريم هم ميشدن و گرنه ميشه بدون داشتن حجاب در خلوت به نماز ايستاد.

اما خب اين هم موضوعي است كه فلسفش برام قابل درك نيست..چرا مردان ميتوانند راحت و بدون پوشش

خاص نماز بخونن و زنان نه؟

در مورد سوال دومتون : من در محيط خانوادگي اي قرار گرفتم كه داشتن حجاب در بين جمع صميمي و دوستانه

فاميلي رو _كه قلبا" ايمان دارم كه جمعي سالم هستند- نوعي توهين به خود قلمداد مي كنن و معذب هستن

و ناخواسته محدوديت روابط ايجاد شده كه همه رو ناراحت كرده و همونطور كه گفتم چون فلسفه حجاب در اين

جمع معنا نداره..به مشكل خوردم و جواب قانع كننده مي خوام ...هم براي خودم هم اونا.
    ویرایش توسط هرميداس : ۱۳۸۸/۰۱/۱۲ در ساعت ۱۶:۰۱

شروع کننده موضوع

نوشته
    5
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

[quote=kamal804;122699]
    با سلام
    نکته ای که از آن غفلت کرده اید عدم شناخت کامل شما از جنس مذکر است.
    مرد ها به طور کلی در برابر تمایلات جنسی بسیار ضعیف هستند و به سختی می توانند خود را کنترل کنند؛ پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در این باره می گوید: وقتی شهوت مرد حرکت می کند دو سوم عقل او زایل می شود و خدا به او رحم کند با یک سوم باقیمانده (نقل به مضمون)

سلام..ممنون از جوابتون

من عرض كردم كه با حجاب اجتماعي مشكلي ندارم

اما نسبت به اين جمع محدود خانوادگي شناخت كافي دارم و ايمان دارم كه

اينگونه مسايل وجود نداره و حل شده هست
    ویرایش توسط هرميداس : ۱۳۸۸/۰۱/۱۲ در ساعت ۱۵:۲۹

شروع کننده موضوع

نوشته
    5
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط khoshnazar نمایش پست
    به نام خدا
    با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند بنده نیز نکاتی را اشاره می کنم:

1- قانون بودن یک قانون به آن است که حتی الامکان استثنا نداشته باشد.

2- اگر اجرای یک حکم منوط به حکمت یا فلسفه آن باشد، از قانون بودن ساقط می شود. زیرا فلسفه ی آن گاهی در کار نیست و در این صورت گاهی می توان از قانون تخلف کرد. مثلاً فلسفه چراغ راهنما در تقاطع ها این است که تصادف پیش نیاید. آیا هرکس تشخیص بدهد که تصادف پیش نمی آید می تواند از چراغ قرمز عبور کند؟

3- اعتماد متقابل یا محیط سالم و امن چه ملاک و معیاری دارد؟ تشخیص آن با کیست؟ زن یا مرد؟ یا صاحب خانه؟ و.... مشاهده می کنید که ملاکی ندارد که بتواند قانون را تبصره و استثنا بزند.

یا حق
    با سلام

پشت سر هر قانوني حكمتي هست و هر قانوني خاص شرايط زماني و مكاني خودش هست

يعني ممكنه كه هر قانوني بر حسب نياز روز تغيير كنه و معمولا" قانونها مطلق نيستند و استثنائات بصورت

تبصره بيان ميشوند.

ما همه براي داشتن روابط معيارهايي داريم كه مهمترينش اعتماد متقابل هست پس گاهي بايد به شناخت

خودمان اعتماد كنيم و گرنه هيچ ارتباطي شكل نميگيرد

نوشته
    793
    مورد تشکر
    2,216 پست
    حضور
    2 ساعت 12 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    13

نقل قول نوشته اصلی توسط منای رضاک یا الله نمایش پست
    ببخشید جناب مرصاد شما مطمئن هستید که دلیل حجاب زن در نماز این است؟
    بسم الله النور
    سلام علیکم
    بنده سوال کردم،نه اینکه بخواهم دلیل بیاورم...آن مثال فقط جهت تنویر افکار بود نه آوردن دلیل برای یک حکم...مخاطب بنده با آن مثال به تفکر عمیق وریشه ای وادار می شود،فقط همین.
    درضمن مثال دوم جناب خوشنظر بسیار گویابودوبنظرم ایشان و کلیه عزیزان جواب کاملی به این مسئله دادند.
    باتشکراز همه دوستان
    مرصاد

[SIGPIC][/SIGPIC]
    اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
    علی بن ابی طالب
    الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
    ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
    --------------------------------------
    همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....

13. تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری