جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: چگونه کاربران اینترنتی را جذب سایتهای مذهبی کنیم؟
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۴, ۲۰:۴۶ #1
- نوشته
- 359
- مورد تشکر
- 1,540 پست
- حضور
- 1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
چگونه کاربران اینترنتی را جذب سایتهای مذهبی کنیم؟
با عرض سلام خدمت همه ی عزیزانی که به این سایت اومدن و دارن این تاپیک رو مشاهده میکنن!
به شما عزیزان صمیمانه تبریک میگم که توی این دنیای بزرگ و رنگارنگ (اینترنت) کانون رو انتخاب کردید تا حداقل دنبال اندیشه و تفکر باشید ودنبال انسان شدن!
امیدوارم که جوونای باهوش ایران زمین تو این دنیای بزرگ گم نشن یا خدایی ناکرده به بی راهه نرن!
ولی متاسفانه ما در تبلیغ سایتهای مفید و مذهبی کم کاری کردیم و چراغی برای هدایت جوونامون به چنین سایتهایی رو روشن نکردیم!
من خودم دنبال یه خطبه از امام علی بودم و تو سرچ گوگل اینجا رو پیدا کردم و اینجا معنی واقعیه استفاده ی مفید از اینترنت رو درک کردم! خدا رو هزار مرتبه شکر تونستم چنتا از دوستانم رو جذب اینجا کنم.
همه ی این اتفاقا رو از لطف خدا میدونم !
سوال من از شما دوستان قرآنی اینه:
شما چه راهی رو برای جذب جوونا به این چنین سایتهایی و نجاتشون از سایتهای منحرف پیشنهاد میکنید؟؟
ویرایش توسط لوتی : ۱۳۸۸/۰۱/۱۴ در ساعت ۲۰:۴۸
گریه نمی کنم نه اینکه سنگم......
گریه غرورمو به هم می زنه
مرد برای هضم دلتنگیاش
گریه نمی کنه قدم میزنه.......
-
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۴, ۲۱:۳۰ #2
تجارب بنده
سلام دوست عزيز
بنده خودم وبلاگ پر بيننده اي دارم . تجاربي كسب كردم كه در زير ذكر ميكنم.
سايت يا وبلاگ بايد جذاب و كاربر پسند باشه .
نبايد كل مطالب سايت رو به مطالب مذهبي اختصاص داد مثلا يك مطلب علمي رو لابلاي مطالب بزاريد كاربر از طريق جستجو و خيلي راههاي ديگه اتفاقي وارد سايت شما ميشه و پس از آشنايي با سايت اگر ما سايت رو جذاب طراحي كرده بوديم مشتري هميشگي خواهد شد.
سعي شود سايت يا وبلاگ به نحوي طراحي شود كه كاربر بتواند در كمترين زمان بهترين و بيشترين بهره را ببرد.
و به عنوان نكته آخر فضاي سايت يا وبلاگ دوستانه و همراه با صميميت باشه خيلي از سايتهاي مذهبي به غير از اينجا و امثال تبيان جوي خشك دارند.
زندگي دين بزرگي است كه بر گردن ماست
-
تشکرها 9
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۷, ۱۲:۱۶ #3
- نوشته
- 359
- مورد تشکر
- 1,540 پست
- حضور
- 1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
به نظر بنده اگه دولت یا یه شرکت خصوصی یه سیستمی مثل همین اینترانت تبیان که فقط به سایتای محدودی که در جهت سیاست گذاریای خود تبیان هست دسرسی داره برای استفاده ی کاربرای کشورمون طراحی میکردن و با یه قیمت مناسبتر در اختیار کاربرا قرار میداد خیلی خوب بود و میتونست تا حد زیادی جلوی این انحرافاتو بگیره!
البت این کار به این سادگی نیست و به یه زیر ساختایی تو عرصه ی اینترنت احتیاج داره مثل یه جستجوگر قووی و کامل داخلی یا یه مسنجر داخلی و پیشرفته و .....
گریه نمی کنم نه اینکه سنگم......
گریه غرورمو به هم می زنه
مرد برای هضم دلتنگیاش
گریه نمی کنه قدم میزنه.......
-
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۷, ۱۴:۱۵ #4
- نوشته
- 1,426
- مورد تشکر
- 5,443 پست
- حضور
- 16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 2
- گالری
-
107
بله درسته شما هم نظر منو دارید بهتره سایت در مورد همه چیز اطلاعات داشته باشه تا کاربر به دنبال موضوع خودش وارد این سایت شود البته من چون این عقیده رو داشتم روی بعضی از موضوعها کار کردم اما متا سفانه بعضی از مدیران محترم راحت انرا حذف میکنند نمیدانم شایدم اینطور صلاح دونسته
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۷, ۱۴:۲۶ #5
- نوشته
- 1,007
- مورد تشکر
- 3,000 پست
- حضور
- 17 ساعت 3 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
به نام الله
با ایجاد فضای درست و بدونه هیچ گونه پنهان کاری و شفاف سازی
و لرلئه مسائل جذاب دینی و تشکیل یک تیم مدیریتی اگاه و با تجربه و
ایجاد یک سری قوانین درست و از قبل برنامه ریزی شده و ایجاد امکانات
متنوع برای کاربران و ...
یا علی
اگه دستام خالی باشه وقتی باشم عاشق تو
غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو
دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم
با تموم بی پناهیم به تو تکیه داده بودم....
-
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۴, ۱۴:۴۴ #6
برنامه ریزی بلندمدت دوری از حزب بازی
به نام خدا
با سلام خدمت مسئولین و کاربران گرامی
من امروز در گوگل دنبال مطالبی در رابطه با حجاب بودم که از اینجا سردراوردم یک ساعتی گشتی زدم تو تالارهای این گفتمان ، به نظرم کار جالبی صورت گرفته ولی چندتا عیب بزرگ مثل خیلی از سایت های ناموفق اینجا هم اپیدمی شده و مثل خوره داره روابط مذهبی ها با جامعه بخصوص جوانان را تخریب می کند.
فعالیت شما در عنوان سایت هویداست و برداشت هرکاربری این است که دارید فعالیت قرانی می کنید و قصدتان این است که به شبهات مذهبی ،اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی از منظر قرانی پاسخ گوئید .
1 - مخاطب شما هم ایرانیان و حداکثر فارس زبان هایند چون دیگران نمی توانند استفاده چندانی ببرند . اگر نگوئیم همه ولی قطعا اکثریت قاطع ایرانیان و حتی فارس زبانان به تاریخ ایران اهمیت بسیار می دهند و به دلایل موجه و حتی گاهی ناموجه مقابله با نیاکانشان را برنمی تابند از طرفی همه ان تاریخی که بدان افتخار می کنند مربوط به قبل از ظهور اسلام است و هر بوده باشند چه خوب و چه بد ربطی به اسلام پیدا نمی کند به عبارتی شما نمی توانید کمبوجیه را محکوم کنید که چرا خلاف شرع انور کاری کرده است چون در ان زمان اصلا این شرع انور زاده نشده بوده است.
من گمان می کنم بحث کردن یک مذهبی متشرع در مورد تاریخ قبل از اسلام و با علم به اینکه مردم به ان پیشینه حساسیت دارند به دور از خردمندی ست .
اگر شما به فرض به یک مدافع کورش ثابت کردید که کورش که هزارال قبل از بعثت پادشاهی کرده ، ادم بسیار بدی بوده چه نفعی به شریعت رسانده اید؟
اگر شما در پاسخ به همان مدافع بگوئید ، (من وقتی سنگ نوشته او را می خوانم حس می کنم یکی از بهترین بندگان خدا بوده که بدون دریافت وحی خدا در دلش محبت انسانهای دیگر را قرار داده است ) چه ضرری کرده اید؟
در جواب سوال اول هیچ فعی که نمی رسد بماند آن طرف را هم برای همیشه از خود بیزار کرده اید و رو بسوی کسی می رود که دیگر به نیاکانش توهین نکند که چون کمبوجیه طبق روایتی با خواهرش ازدواج کرده (که جای بحث بسیاردارد) پس شما ایرانیان همه حرام زاده اید .
در جواب سوال دوم عرض می کنم نه تنها زیانی نکرده اید بلکه با لطافت بسیار دل او را جذب کرده اید که حداقل گوش به حرفتان بدهد و سر بر استان دیگران نابد
مومن باید زیرک باشد شریعت به پیروان تند و جاهل نیاز ندارد به خردمندان و دانشوران نیازمند است عصر ارتباطات است همسایه بغلی شما روز و شب می تواند در این فضای مجازی به محافل کاملا متضاد هم سربزند و نمی توانید مانعی ایجاد کنید نه تنها وظیفه داریم دلها را به هم نزدیک کنیم بلکه مجبوریم و راهی هم خوشبختانه نداریم . مبادا روزی برسد که در این دنیای مجازی ببینیم بخش عظیمی از ملت رودرروی مذهب قرار گرفته اند ان نه به دلیل ضعف شریعت بلکه به دلیل تعصب بیجا و دوری از تعقل ارباب دین .
دشمن امروز با تمام عوامل اشکار و پنهان خویش تلاش می کند تا ملیت و دین ایرانی را رودررو قرار دهد و متاسفانه اقشار متدین ما نادانسته و از سر جهالت در این دام افتاده اند و سرباز بی مزد و مواجب دشمن شده اند و فکر می کنند چه خدمتی هم به مقدسات کرده اند!!!!!!!!!!
رهبر انقلاب در شعار نوروزی سال گذشته (اتحاد ملی و انسجام اسلامی ) پیام مهمی را فرستادند متاسفانه عمق این حرف را فقط دشمنان فهمیدند دریغ یک درک درست موضوع .
من حدود چهار سال است در اینترنت فعالم حتی یک نفر متشرع در دنیای مجازی که درک کند فضا و متناسب حرف بزند و دشمن را جز در الفاظ ظاهری بشناسد ندیدم .
2 - همه افرادی که وارد سایت می شوند بخصوص جوانان از فعالترین افراد جامعه از نظر سیاسی هستند و نسبت به تحولات حزبی حاسیت نشان می دهند وقتی می بینند از دولت خاصی حمایت می کنید و علیه فرد خاصی از درون شخصیت های سیاسی نظام سخن می گوئید مطمئن باشید در ذهن او از اوج یک محفل اندیشه ورز یه چاه سیاه یک سایت حزبی و طفدار یه فرد سقوط خواهید کرد .
نتیجه و پیشنهاد:
شما اگر می خواهید اثرگذار باشید باید برنامه جامع و بلند مدت داشته باشید از گیرافتادن در مجادلات بی حاصل و دشمنی های زیان بخش بپرهیزید دفاع کردن از یک فرد خاص عمر بسیار کوتاهی دارد ولی یادتان باشد در این صورت باید هزینه های بسیار ان را هم بپردازید بخش بزرگی از کاربران ایرانی که به سایت های این چنینی وارد می شوند از جنس توده عوام نیستند و اتفاقا با رویکرد تایید امیز شما از دولت نهم ، دنیای مجازی ایرانیان در تعارض شدید است.
من پیشنهاد می کنم شما در گفتمان قرانی خویش پایدار بمانید و از وسوسه ورود به اتفاقات سیاسی روز در دفاع از شخص خاص بشدت بپرهیزید در همه برخوردها و مقررات تاکید کنید که نه تنها ضدیتی با فرهنگ و تاریخ ایران ندارید بلکه به سابقه تمدن و خردمندی چنین مسلمانانی اتخار می کنید .
من بخصوص خیلی عصبانی می شوم وقتی مونین را در تله این دام دشمن می بینم و نادانسته چون فریضه ای واجب آب به اسیاب دشمن می ریزند.
امیدوارم گفتمان قران را محفل خردمندان و دانشوران ببینم و چد روز باقی عمر را همنشین باشم با دوستان فرهیخته ام .
موفق باشید
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۴, ۱۶:۴۵ #7
- نوشته
- 352
- مورد تشکر
- 756 پست
- حضور
- 15 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
یارب
به نظرم آسیب شناسی بر روی نگهداری کاربران در سایتهای مذهبی مطرح بشه جذب مشکلی نخواهد داشت چرا که ماندگاری فردی در سایت مذهبی خود مشتاقان زیادی به همراه خواهد داشت تا اینکه جذب کنیم و بدون هدف و کمکی موجب ترکش شویم.
یاربای خدا با تو سخن می گویم:***گر به تو افتدم نظر؛ چهره به چهره، رو به رو .... شرح دهم غم فراق؛ نکته به نکته، مو به مو***
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۴, ۲۰:۲۲ #8
سلام
خوب منم نظرم نزدیکه به خیلی از دوستان .چیزی که الان به ذهنم میرسه که یه مقدار بهشون اشاره شده:
یکی اینکه تو جامعه ی دوستانمون اگه کسی سوالی به ذهنش رسید از نتایج مثبت که ازین جور سایتا دیدیم بهشون بگیم و بگیم میتونن از ادمهای سخاوتمند (علمی) که این جا هستن استفاده کنن(خوب ادمهای دلسوز تو این سایتها بیشتر پیدا میشه) یا حتی اگه کسی شاکیه تحریکش کنیم! اگه تونستی و کم نمیاری برو فلان سایت سوالتو طرح کن!(خوب سایته خوبی معرفی کنیم که خودمون کم نیاریم بعدا!)
مطرح کردن اسم این سایتها یا استفاده از مطالبش تو سایتهایه دیگه که باهشون سرو کار داریم هم یه راهشه.
تنوع بخشی به مطالب رو هم که اشاره کردن
یه کار جالبه دیگه هم دوست بزرگوار جناب تاری اشاره کردن که یه راهش میتونه این باشه که 197 بزنیم اینجا !! چون خیلی از دوستان رو دیدم که به علت شاکی بودن فقط از یه نفر از دوستانه اسم رنگی ! به همه ی سایت بدبین شده و کلا سایت رو ترک کرده ...(که نزدیک بود برای خود من هم پیش بیاد! اگه خودم دنبال نمی کردم)
خوب نوع برخورد افراد تو تاپیک ها و مخصوصا تو چت باکس با هم,خیلی مهمه(اینها البته با فرضه اینه که کسی به هر صورتی صفحه اصلی رو دیده و هنوز تصمیم به عضویت نگرفته) و باز هم دوستانی که سمتی دارن بیشتر تو چشمن البته دوستانه بودن در کنار قاطع بودن نوشته منظورمه(نه توهین به کسی حتی اگه مخالفه دینه)
ویرایش توسط hesam_1 : ۱۳۸۸/۰۲/۰۴ در ساعت ۲۰:۴۰
صبح که از خواب برمیخیز یم دوراه پیش روی ماست:باز بخوابیم و رو یاهایمان را ببینیم یا
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۴, ۲۲:۳۲ #9
- نوشته
- 217
- مورد تشکر
- 575 پست
- حضور
- 23 ساعت 42 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با تبلیغ کردن_فضای معنوی رو با باب میل جوانانمان بسازیم
آنگاه که دوست داری همواره کسی به یادت باشد به یاد من باش که من همیشه به یاد توام.
از طرف بهترین دوست شما
..
.
خدا
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۸, ۰۰:۴۵ #10
من با همه مخالفم تقريبا
فكر ميكنم مفهوم ديني بودن و مذهبي بودن چيز ديگريست
از ديد من هر سايت و مطلبي كه غير اخلاقي نباشه و به دانسته ي آدم چيزي اضافه كنه از راه درست و منطقي و در محدوده اي كه تضاد با دين افراد نداشته باشد؛اون مطلب يك مطلب ديني است و ... خدا ... آن را دوست دارد
احساس ميكنم آمده ايم تا به دنبال خوشبختي گوشه گوشه ي جهان را جستجو كنيم و نبايد اينطور خود را به كلمات محدود و ديكته وار قانع كنيم
خدا انساني را دوست دارد كه خودش را دوست بدارد و اگر خود را دوست داريم بايد به آنجا پرواز كنيم كه دوست داريم ... ببينيد ... آيا ما به تمام آسمانهايي كه دوست داريم پرواز كنيم لقب آسمان ديني را ميدهيم؟ بله - بايد يك حدودي رعايت شود - اما ما ديگه خيلي داريم بيشتر از حد رعايت ميكنيم به حدي كه كمبود ويتامين گرفتيم و خبر نداريم
آزاد آزاد آزاد باشيم و پرواز كنيم و لذت ببريم
مشكل آدمها اين است كه به دنبال لذت بردن در راهي گام ميگذارند كه لذت بردن را از ياد ميبرنديك چيزي تو همين مايه هايي كه گفتم
نميدانم...شايد من در كل با اين تاپيك مخالفم-شايد شما سوالتون رو روشن نكرديد- شايد هم من روشن نشدم-اما آنچه كه ظاهرا پرسيديد من نظرم در موردش اين بود
ویرایش توسط mohammad_sadegh : ۱۳۸۸/۰۲/۰۸ در ساعت ۰۸:۲۷
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری