صفحه 1 از 5 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: چه کنیم که دین برامون تکراری نشه؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    100
    مورد تشکر
    267 پست
    حضور
    6 دقیقه
    دریافت
    14
    آپلود
    0
    گالری
    1

چه کنیم که دین برامون تکراری نشه؟

سلام.سوال من و تا حالا خیلی از دوستام این بوده که چه کار کنیم که دین یا شاید بهتر این باشه که بگم اعمال دین برامون فقط جنبه ی تکرار نداشته باشه .
    ممنون میشم نظراتتون و راهکاری که به ذهنتون میرسه رو بگین شاید تو مسیری که میریم هم یه باز نگری کنیم...

2. تشکرها 2

نوشته
    2,954
    مورد تشکر
    6,046 پست
    حضور
    16 روز 10 ساعت 17 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    611

سلام جناب

نوع آوری

مثلا :این خیلی خوبه که آدم نمازش رادر مسجد بخونه ولی خوب بعضی موقعها تنهای توی خونه نماز بخونیم ..بریم روی پشت بام..یا مثلا بریم زیر درخت ..توی فضای باز
    عادت داریم قرآن را خودمون بخونیم..بعضی موقعها نخونیم فقط به صدای قاری های که خواندن گوش بدیم

من خیلی از این کارها انجام میدهم ولی الان همین ها به ذهنم رسید...

یارب

يا رب منم جويان تو يا خود تويى جويان من

اى ننگ من تا من منم من ديگرم تو ديگرى

نوشته
    18
    مورد تشکر
    29 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام حسام جون
    کلا رفتن به مجالس مربوط مثل عزاداری و مولودی و سخنرانی و ... و همچنین cd های آموزشی و ... خیلی خیلی خیلی مفیده نه تنها تو دین که توی تمام کارها این مساله صادقه! حتی گناه کردن!
    یه جورایی باید انگیزه ها رو زود به زود refresh کرد مثل فکر کردن به مرگ! به فشار قبر! به جهنم! به حوری ها!!!!و...
    ولی این مساله مشکل منم هست! عمل به این حرفایی که زدم احتمال زیاد مشکلو حل می کنه ولی خوب ...
    من خودم اکثر اوقات وقت نمی کنم. یا در لحظه مناسب نمی دونم چه کنم مدوم یکی رو انجام بدم!
    اگه راه ساده تری گیر آوردی یا راه حلی واسه منم پیدا کردی دریغ نکنی.
    یا علی!

5. تشکرها 2

نوشته
    719
    مورد تشکر
    1,947 پست
    حضور
    4 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    41
    آپلود
    0
    گالری
    4

اول بايد تعريف دين را بدانيم. بعد از آن لزوم وجود دين را خواهيم فهميد (اگر دين نباشد چه خواهد شد). يک سوال : آيا شما از نفس کشيدن خسته مي شويد؟ دين همانند هوا براي نفس کشيدن ، براي ادامه يک زندگي هدفداروعاقبت به خير! يک لازمه است. حالا تعريف دين: بهترين و کوتاه ترين روش براي رسيدن به هدف خلقت. پيامبر مي فرمايند: اني بعثت لاتمم مکارم الاخلاق. يعني دين مجموعه اي از شيوه هاي يک زندگي اخلاقيست . البته اعمال عبادي تنها جزئي از دين هستند. گاهي مساله اينجاست که گمان مي کنيم دين همان نماز و روزه و... است. که البته اين اعمال ، روي تمام زندگي انسان موثرند. خود دين هيچ گاه خسته کننده نمي شود. بلکه رفتارها و برداشت هاي شخصي ، انسان را خسته و دلزده مي کند. وگرنه ماهي، هيچ وقت از آب خسته نمي شود.
    هر كس به شأن خود به كاري مي پردازد

7. تشکر

نوشته
    719
    مورد تشکر
    1,947 پست
    حضور
    4 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    41
    آپلود
    0
    گالری
    4

مرحوم دکتر شريعتي مي گويد: " به آن اعتراض مي کند که چرا دانشجويان دست مي زنند و صلوات نمي فرستند. مي گويم: صلوات نفرستادن جوانان گناه توست. چرا که خود مي داني صلوات را به چه صورتي درآورده اي و برايش چه مصرف هايي درست کردي. يکي اينکه تا شخصيت گنده اي وارد مجلس شده صلوات فرستادي. مصرف ديگرش حرکت تابوت و جنازه است در ميان زندگان. مصارف ديگرش هو کردن يک سخنران ، پايين کشيدن يک منبري و مسخره کردن کسي. اين هاست مصارفي که تو براي صلوات ساخته اي. تو هرگز به دست بوسيدن اعتراض نکردي حالا به دست زدن اعتراض مي کني؟!"

9. تشکر

نوشته
    217
    مورد تشکر
    575 پست
    حضور
    23 ساعت 42 دقیقه
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

هیچگاه نمی شود که دین برای آدم تکراری شود منظورم دین اسلام چون ان دین عند الله اسلام آیین پسندیده نزد خدا آیین اسلام است پس من هرچه را معبودم بگوید را بی چون و چرا اطاعت می کنم

آنگاه که دوست داری همواره کسی به یادت باشد به یاد من باش که من همیشه به یاد توام.
    از طرف بهترین دوست شما
    .
    .
    .
    خدا

11. تشکرها 2

نوشته
    167
    مورد تشکر
    390 پست
    حضور
    36 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام خدمت سروران گرامي
    مطمئنم وقتي علت ، فلسفه و يا حداقل مفهوم اعمالي كه انجام مي دهيم در همان لحظه مدنظرمان باشد اين احساس خيلي كمتر ايجاد مي شود . براي مثال وقتي در حين ذكر "سبحان ربي الاعلي و بحمده" بدانيم در واقع چه به زبان آورده ايم اگر هزاران بار ديگر اين ذكر را با توجه به مفهوم آن بر زبان بياوريم ديگر احساس تكرار به انسان دست نمي دهد . آنچه سبب مي شود انسان در هر كاري احساس تكرار مكرات پيدا كند كم توجهي به علت ، فلسفه و يا مفهوم آن كار است . حقير اين موضوع را بارها و بارها به طرق مختلف تجربه كرده ام

13. تشکرها 2

نوشته
    18
    مورد تشکر
    29 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

-nazanin.b و امير شما درست میگین.ولی اینا یکم ایده آله!منم که از نماز خسته نشدم! منم معبودم هرچی بگه انجام میدم!
    گاهی انسان حتی از فکر کردن هم خسته میشه!
    ویرایش توسط مهديaut : ۱۳۸۸/۰۱/۱۸ در ساعت ۰۹:۱۷

15. تشکرها 2

نوشته
    719
    مورد تشکر
    1,947 پست
    حضور
    4 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    41
    آپلود
    0
    گالری
    4

عصبانی

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیaut نمایش پست
    چه ربطی داشت سخن دکتر شریعتی؟؟
    سلام. گاهی تکراری شدن یک موضوع به این معناست که استفاده نابجای آن، موجب برداشت ناصحیح از آن شده و باعث شده خوبی های آن پنهان بماند.به همین خاطر ممکن است حتی کنار گذاشته شده و ناخواسته حتی جایگزین نامناسبی برای آن انتخاب شود.

17. تشکر

نوشته
    719
    مورد تشکر
    1,947 پست
    حضور
    4 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    41
    آپلود
    0
    گالری
    4

از توصيه هاي پيامبراکرم (ص) اين است که عبادت را آن قدر انجام دهيد که رو حتان نشاط عبادت دارد. يعني عبادت را با ميل و رغبت انجام دهيد...عبادت را به خودت تحميل نکن. همين قدر که تحميل کرددي، رو حت کم کم از عبادت گريزان مي شود. هميشه کوشش کن در عبادت نشاط داشته باشي و رو حت خاطره خوشي از عبادت داشته باشد..."_ سيري در سيره نبوي_شهيد مطهري

19. تشکرها 2

صفحه 1 از 5 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

موضوعیت نداشتن عبادات, مراحل لذت از عبادت, نقش نماز در مسجد, نقش توجه به هدف عبادات در طراوت عمل, نقش توجه به باطن عبادت, نقش توسل و ذکر در نشاط عبادی, نقش حب دنیا و نفس در بی میلی به عبادت, نقش عمامل باطنی در شادابی در عبادت, چه کنیم دین برامون تکراری نشود؟, چرا نماز را به عربی می خوانیم, وجوب انجام عبادت با آداب دین, وصول به هدف عبادت با تفکر, وظیفه محوری و اسلام, وظیفه محوری در قول یک عالم عارف, کنترل هواها و غرور, کسالت در نماز, آیا اسلام عبادت محور است؟, آیا تغییر در صورت عبادت مجاز است؟, آیا دیدن مادر تکراری و ملال آور می شود؟, آیا شک در نماز نشان عادی نشدن نماز است؟, اهمیت مناسک ظاهری و آداب عبودیت, ادبار و اقبال قلب, اسلام شریعت کوشش است نه ادعا, اصالت انجام وظیفه ورضای خدا در دینداری, اصالت انجام وظیفه در فقه, اصالت تکلیف از سیره معصومین, اغراض عبادات, برخورد حکیمانه حاج رحیم ارباب, برداشت غلط بر اثر استفاده نابجا, تفاوت توجه وتمرکز جسمی و روحی چیست؟, تمرکز روح به روح و غرض عبادت, تنها خدا پناهگاه است, توجه و تمرکز جسمی, توجه به حکمت عبادت و تأثیر آن در زندگی, توجه به شرح حال صلحاء ونشاط در عبادت, تکرار گناه و ادبار نفس, تکراری شدن برداشتهای شخصی از دین, تأثیر عبادت منوط به عمل به شیوه شرعی است, تازه بودن اسلام, تعمیق در عبادت چیست, تعارضات ورابطه اش با گناه, دلیل حاج آقا ارباب برای نخواندن نماز به فارسی, دین داری بر اساس اصالت عبادت, در چه صورت دینداری گرفتار ملالت وعادت نمی شود؟, رفع ابهامات دینی و لذت از عبادت, راه تکراری نشدن عبادات, رابطه کم توجهی به علت و فلسفه اعمال و عادی شدن آن, رابطه ادبار و عدم تلاش کسب معارف, سقوط مسلمین بر اثر اکتفا به ظواهر, سرگرمی به حکمتهای بدیع هنگام ملالت روح, طولی بودن رابطه عبادات, طریقیت داشتن عبادت, ظاهر عبادت و دانش فقه, عبادت با میل و رغبت

نمایش برچسب‌ها

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری