جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: ///.... نگاهی عمیق تر به اخراجی ها ....///
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۶, ۱۴:۰۶ #1
- تاریخ عضویت
دي ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,379
- مورد تشکر
- 3,222 پست
- حضور
- 9 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 469
- آپلود
- 263
- گالری
-
97
///.... نگاهی عمیق تر به اخراجی ها ....///
سالهاست كه در سينما ها با شخصيت هايي زندگي مي كنيم كه از هويت خود دور شده اند و در پي دنيايي ديگر غير از آنچه در اين مملكت برايشان فراهم است مي گردند. يا مستقيما آرزوي رهايي از اين بند را دارند و يا با نوع زندگي خود اين فهم را به مخاطب القا مي كنند كه چه فاصله اي با يك زندگي آرماني دارند. بيشتر بازيگران نمادهايي شده اند از مردان بي غيرت و زنان بي عفت. مردان وطن فروش و هوسباز و زنان استقلال طلب و فيمينيست! البته اين انگاره حاصل نقش هايي بود ناشي از بي تقوايي كارگردان هاي معلوم الحال. همان ها كه بدون توجه به نصايح بزرگان مبني بر اميد بخشي به جوانان، با تكيه بر سلايق و علايق شخصي و با غرور هنري خاص خود، روز به روز عنصر نا اميدي را در دل مخاطبان پروراندند. اين خودخواهي كار را به جايي رساند كه پاي مخاطب هم از اين سينما بريده شد و سينماي ايران تا مرز ورشكستگي پيش رفت. در اين ميان كارهاي با ارزشي نيز توليد مي شد كه البته در اين بازار پر زرق و برق جايي براي ديده شدن نداشت. اين آثار به مخاطبين خاص خود اكتفا كردند و همچنان راه را براي سينماي خالي از ارزش و معنويت باز گذاشتند.
سال گذشته شاهد اكران اولين اثر سينمايي مسعود ده نمكي بوديم. كارگرداني كه سابقه انقلابي اش به مذاق خيلي ها خوش نمي آمد و عده اي موفقيت او در تجربه اولش را توهين به سابقه ده ها ساله خود مي انگاشتند. از طرفي ديگر لباس تازه اي كه بر تن كرده بود براي هم فكرانش اين شايبه را در ذهن ايجاد مي كرد كه مبادا ده نمكي تن پوش ارزش ها را به كناري انداخته و بايد منتظر مخملبافي ديگر در سينماي ايران باشيم. بازيگران، فيلمنامه وزاويه نگاه به دفاع مقدس در اين فيلم، اين شايبه را در ذهن تقويت مي كرد. اما نگاهي موشكافانه همه اين نگراني ها را برطرف مي كند.
بايد انصاف داشت و پذيرفت كه براي ورود به اين سينماي مريض راهي جز استفاده از ابزار آن نداري و براي رساندن پيام والاي خود به مخاطب مجبور اكتفا به حداقل هايي. به بيان ديگر براي ارتباط با مخاطب عام، بايد ذائقه او را مد نظر قرار دهي و سپس داروي ارزشها را در كنار آن به خورد مخاطب بدهي. اين نه بخاطر فريب مخاطب كه براي توجه او به اثر است.
هنر مندي ده نمكي، تمام عوامل را در خدمت گرفت تا مردم را دوباره با حزب اللهيان فراموش شده، آنها كه قبل از اين يا آدم فروش و جاسوس بوده اند تا مانع رسيدن دو عاشق و معشوق به هم شوند (مثلا در "آواز قو") و يا به دنبال اخاذي از ديگران (مثل "شام عروسي") آشتي دهد و صف آنها را با مقدس نماها جدا كند. مقدس نماهايي كه در گذشته نماينده تمام ارزشها بودند. ارزش هايي كه يا به زن دوم ختم مي شد (مثلا در "دنيا" و اخيرا "دعوت") و يا به كلاه برداري از ديگران (مثل "ازدواج به سبك ايراني"). او نقش حقيقي روحانيت را دوباره يادآوري كرد وري كردو در عين حال نشان داد كه درِ بهشت آنقدر باز است كه مجيد سوزوكي هم مي تواند وارد آن شود.
يعني فاصله مخاطب با مقامي مثل شهادت تنها يك انقلاب دروني است و اگر مجيد به شكل اتفاقي در اين مسير قرار گرفت،بيننده خود مي تواند راهش را از هم اكنون انتخاب كند.
ادامه دارد....
در کوی نيک نامان، ما را گذر ندادند
گر تو نمی پسندی، تغيير ده قضا را
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۶, ۱۴:۱۵ #2
- تاریخ عضویت
دي ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,379
- مورد تشکر
- 3,222 پست
- حضور
- 9 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 469
- آپلود
- 263
- گالری
-
97
....ادامه
نسخه اول اخراجي ها تلنگري بود به خودي ها. نگاهي طنز آميز و البته انتقادي كه به مخاطب علاوه بر نگاهي واقع بينانه به جنگ، دركي متمايز از شخصيت هاي مختلف درگير در آن مي داد، به طوري كه هر كس ميتوانست خود را در قواره يكي از اين شخصيت ها ببيند. اين ويژگي در اخراجي هاي دو به اوج رسيد وده نمكي اردوگاه و هواپيمايي به وسعت ايران ساخت. تجربه اي كه قبل از اين در آژانس شيشه اي به نوعي ديگر شاهد آن بوديم. همين امر باعث شده بود هنگام خروج از سينما در كنار عده اي كه مشغول تعريف كردن صحنه هاي طنز آلود فيلم بودند، عده اي نيز به خود و سنخيتشان با شخصيت هاي فيلم بيانديشند. شخصيت هايي كاملا عميق كه تاريخ يك ملت را ميتوانستي در آن بيابي.
اخراجي هاي 2 توانسته است عميق ترين مفاهيم را با دستمايه هچون دشمن و با چاشني به رخ كشيدن غرور ملي وارد سينما كند. غروري كه بواسطه حفظ اصول پديد مي آيد و هم زمان بر ارزش ها تكيه دارد. زيركي ده نمكي اين فيلم را به عرصه اي براي عرضه انديشه هاي مختلف سياسي تبديل كرده است.
منشِ حاج آقا، مرتضي، رسول و دكتر(مهران رجبي) هر كدام نمادهايي اند از منش سياستمداران عصرماست. جملاتي كه حاج آقا بعد از قبول شركت در مراسمي كه بعثي ها براي تبليغ به نفع خود ميخواستند برپا كنند به زبان آورد خاطره پيام آقا روح الله بعد از قبول قطعنامه را برايمان زنده مي كند. رسول هم نشان مي دهد كه چطور مي توان يكي به نعل زد و يكي به تخته. در عين حال وطن فروش هم نبود و سر سازش با دشمن نداشت. شخصيت دكتر نيز نماد سياست مداراني است كه در سايه تساهل و با وا دادگي در برابر دشمن و البته ناخواسته ميخواستند شرافت يك ملت را به باد دهند. سيد مرتضي نيز پس از حاجي به خوبي توانست ماجرا را به سمتي هدايت كند كه دشمن همچنان در حسرت گرفتن امتياز از اسرا باقي بماند.
در كنار اين سطح عميق كه لزوما همه بدان پي نميبرند، صحنه هاي بي بديلي مثل فوتبال اسرا با بعثي ها، مخاطبان را به آرزوي چندين و چند ساله خود در سينماها كه همانا خوار و زبون بودن دشمن در برابر توانايي هاي اعجاب انگيز ماست مي رساند. صحنه هايي كه به طور مكرر در سينماي هاليوود و باليوود و.. و بر عليه ما از آن استفاده ميشود و اثري جز ايجاد نا اميدي و كشتن روحيه خود باوري در ميان پير و جوان اين مرز و بوم ندارد.
همه اين ويژگي ها باعث مي شوند كه اين فيلم ارزش بارها ديدن را داشته باشد و لياقت عنوان پرفروش ترين فيلم تاريخ سينماي ايران را بيابد. و البته تذكري باشد براي سينما گراني كه فرسنگ ها از ملت خود فاصله گرفته اند.
نوشته شده در پنجشنبه ششم فروردین 1388ساعت 0:37 توسط :: حسین براتی ::
در کوی نيک نامان، ما را گذر ندادند
گر تو نمی پسندی، تغيير ده قضا را
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۶, ۱۷:۳۷ #3
درمورد سینما ایران و مخملباف و کلی از فیلم های دیگر گفتید و گفتید که این فیلم تومنی خیلی فرق داره با اونا منم میگم که مدرک دلیل و منبع کافی ندیدم از اینکه کارگردان های ایران فاسد باشند .
در آواتار شما یک عکس با یک نگاه مغروانه هست که این زیاد انسان را شکه نمیکنند که یه تیکه بفرمایید مردم ما مریض هستند ولی نفهمیدم آخرش مخاطب سینما از بین رفت یا مردم و ذائقه مریض آنها هست ؟
صدف سينه من عمري
گهر عشق تو پروردست
كس نداند كه درين خانه
طفل با دايه چه ها كردست
همه ويراني و ويراني
همه خاموشي و خاموشي
سايه
افكنده به روزنها
پيچك خشك فراموشي...
http://z.about.com/d/cruises/1/0/g/I/1/122-2240_IMG.JPG
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۶, ۱۸:۴۴ #4
- تاریخ عضویت
دي ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,379
- مورد تشکر
- 3,222 پست
- حضور
- 9 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 469
- آپلود
- 263
- گالری
-
97
مجموعه 40 عکس از پشت صحنه فیلم سینمایی اخراجی ها 2
منبع : کمیاب نیوز
در کوی نيک نامان، ما را گذر ندادند
گر تو نمی پسندی، تغيير ده قضا را
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۷, ۰۱:۵۸ #5
با سلام
ببخشید باید چند نکته را متذکر شوم
ما در دین جایی برای سینمای دلقک گرا نداشتیم
اما ایشون ایجادش کردن
ای بابا شما کجای کارید؟؟/
مسعود ده نمکی سینماگر نبوده ونخواهد شد
ایشون حتی نوشته هاش را هم بی سروته مینوشت وخودش را در اذهان مردم طوری جلوه داد که انگار جبهه او را زاده و همه هست و نیست جبهه را در وجود ایشان جا داده. باید عرض شود که ده نمکی را اگر از شریفی نیای سینما بگیرید تنها یک مرده با ایده های سیاه و سفید میماند
اما میخواهد خودش را رنگیکند تا مگر به نظر و دید دیگران دیده شود
مگر همه بچه های جبهه مجید سوزکی بودند؟ همانطوری که میشود گفت همه بچه ها از روز اول ورود به جبهه عارف و یک مبارز همه فن حریف نبودند اما این چنین هم نبود که بچه ها جیب بر و لات و اربده کش و چاقو کش و دزد باشند. ایشون در سن نوجوانی برای مدت نه چندان طولانی در جبه پا گذاشت و دنیای بزرگی را کهوجود داشت تنها قسمتی و تنها مراحلی از ان را دید
و فیلم هایی که به ایشون نصبت داده شده نه فیلم نامه و نه کارگردانی واقعی آن به ایشون تعلق دارد
و موضوع بعد اینکه ایشون سینمارا عوام فریب جلوه دادند تا فروش داشته باشد چرا که از هنر پیشه های ان بسیار پیداست یک فرد معلوم ا لحال مثل جناب شریف نیا...
و دیگر اینکه عکس های پشت صحنه ایشون با خانم های هنر پیشه و اکتور های دیگر نشان دهنده تقوی و ایمان ایشون و این همه دلسوزی برای دین و میهن ایشان هست
وبسیار افسوس که اکثر روشنفکران امروزی دروازه تمدن ها و خرد مندان هنر دوست و هنرمند دوست به شکلی کار و حرفه جدید ده نمکی را می ستایند و بی خبران از همه جا و اسایش طلبان به دفاع از ایشون پرداخته اند
خواهشا کپی مطلب در سایت به این مهمی و قرانی را طوری بزنید که لا اقل به دین و قران لطمه ای و شبهه ای وارد نسازد
اگر توضیح بیشتری خواستید در خدمتم
من الله توفیق
ویرایش توسط سادات علوی : ۱۳۸۸/۰۱/۱۷ در ساعت ۰۱:۵۹
کد HTML:((اين الطالب بدم المقتول بکربلا))
آموزه های شهیدآوینی از امام(ره)
سیاست عین دیانت!
و در شهید مدرس نیز آنچه سخت مورد تحسین حضرت امام بود عزت و قدرت و شجاعتی بود که از این منشأ گرفته بود، و اینکه در تمام شرایط، سیاست را عین دیانت میدانست و به دینی که در گورستانها دفن شود و در تحول تاریخی جوامع انسانی، منشأیت اثری زنده و کاملاً جدی نداشته باشد اعتقاد نداشته و حضرتش، هم این و هم آن را در خود جمع داشت، شیخ فضلالله نوری و سیدحسن مدرس را... فضایل بسیار دیگری که جز او و اسلاف او هیچ کس نداشت.
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۷, ۱۹:۰۴ #6
- تاریخ عضویت
دي ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,379
- مورد تشکر
- 3,222 پست
- حضور
- 9 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 469
- آپلود
- 263
- گالری
-
97
سلام
متن شما از حواشی پر، و از مغز مطلب کم محتواست.
در این تاپیک از شخص خاصی صحبت و یا پشتیبانی نشده(تا اینجا) و متن به سینما و شرح فیلم اخراجی ها پرداخته است.
بدانید که صحبت در مورد فیلم است نه بازیگر یا ..... و صحبت کردن در مورد سابقه بازیگران فیلم به حاشیه پرداختن است. (هر چند شاید بعصی بازیگران فیلم دارای سابقه مخدوش باشند. که بهتر است در اینجا ذکر نشود.)
به خاطر این حرف شما من اینترنت را تکوندم تا شاید از آن عکسهای آنچنانی که میگویید اثری بیابم ولی گویا فقط شما آنها را دیده اید!!! ممنون میشم اگر لینک عکس مورد نظرتون را بدید(البته اگر باشه)
آری شما درست میگید. اکثرا از ایشون تقدیر شده(هر چند در جاهایی نقاط ضعف "اخراجیها 1" گفته شده)
خب اگر شما نظری منتقدانه و منطقی و خلاف گفته شده ها، دارید بفرمایید تا استفاده کنیم.
اگر دقت کنید این تاپیک در انجمن آزاد ایجاد شده و مغایرتی با قوانین سایت ندارد(که اگر داشت بسته میشد) پس کاسه داغتر از آش نشوید لطفا
در کوی نيک نامان، ما را گذر ندادند
گر تو نمی پسندی، تغيير ده قضا را
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۸, ۰۱:۴۱ #7
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۸
- نوشته
- 1,016
- مورد تشکر
- 2,020 پست
- حضور
- 27 دقیقه
- دریافت
- 19
- آپلود
- 28
- گالری
-
42
سلام
اگه بشه کارشناسانه تر بحث کرد خیلی عالیه
آن روزها دروازه شهادت داشتیم و حالا معبری تنگ ، برای شهید شدن هنوز هم فرصت هست ، دل را باید صاف کرد.
حضرت امام خامنه ای
اینجا "فضای مجازی" نیست، فضای بازی گلوله هاست و باز هم وبلاگ حاجی بخشی دارد در سه راهی شهادت آتش می گیرد. دیروز عده ای اجازه دادند "علــی(ع)" در "فضای کوفه" تنها بماند اما ما نمی گذاریم "سید عــــلی" حتی در "فضای سایبر" تنها بماند...
هر عمامه به سری که از رهبر مکرم فاصله بگیرد لعنت خدا برش باد.
آیت الله شهید سید عبدالحسین دستغیب
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۸, ۰۳:۵۳ #8
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 141
- مورد تشکر
- 245 پست
- حضور
- 2 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام.
من شخصا این فیلم رو دوبار دیدم و اولین فیلمی بود که تو عمرم حاضر شدم براش برم تو سینما.
در جواب جناب سادات علوی باید بگم که شما ابتدا باید دید تون رو کمی منطقی تر کنید.
در این تاپیک از شخص خاصی صحبت و یا پشتیبانی نشده(تا اینجا) و متن به سینما و شرح فیلم اخراجی ها پرداخته است.
در مورد مسعود ده نمکی باید بگم که بنده ایشون رو خوب میشناسم و مدتی در سالهای 75 تا 78 و مدتی هم در سالهای اخیر با ایشون ارتباط دورا دوری داشته ام. (یعنی در جریان فعالیت هاش و افکارش بوده ام.)
ما در دین جایی برای سینمای دلقک گرا نداشتیم
اما ایشون ایجادش کردن
خوب هر کسی که در حد خیلی سطحی هم از سینمای ایران و فیلم هاش خبر داشته باشه، این موضوع براش واضحه که سالهاست( 5 ،6 سال) که تعداد فیلم هایی که جفنگیات توش موج میزنه رو به فزونی گذاشته و فیلم های معناگرا معدودند.
برام عجیب بود که شما اون فیلم ها رو دلقک گرا ندونستید ولی این فیلم رو دونستید؟ همون فیلم هایی که فقط به درد سرگرمی میخورند. اسم هم خواستید میگم.
مسعود ده نمکی سینماگر نبوده ونخواهد شد
ایشون حتی نوشته هاش را هم بی سروته مینوشت
وخودش را در اذهان مردم طوری جلوه داد که انگار جبهه او را زاده و همه هست و نیست جبهه را در وجود ایشان جا داده.
نیاز به جلوه دادن نیست. همینطوری هم هست. من یادمه که ایشون تو اون نشریه ی شلمچه دفتر کارش رو رفتم دیدم، شوکه شدم. یه میز درست کرده بود.چه میزی؟ چند تا سنگر چیده بود رو همدیگه و دفتر دستکش رو میذاشت رو اونا مینوشت.
هنوزم که هنوز نتونسته که از این ژست های کارگردان ها بگیره . و اصلا بلد نیست. اگه دقت کرده باشید اصلا بهش نمیاد این تریپا. شما اگه از سادگی و یکزنگی این بشر خبر داشتید، این طور صحبت نمیکردید.
مگر همه بچه های جبهه مجید سوزکی بودند؟
اما ده نمکی دید که باید برای خدمت به فرهنگ شهدا باید روی این سوژه ها کار کرد و این بخش رو مهم دونست، و اومد کار کرد و الحق موفق هم کار کرد. نتیجه اش شگفت آور شد . یعنی همون تلاش برای بازسازی اون پل بین نسل انقلاب و نسل امروز . که دیگه نیازی به دلیل نداره و از استقبال بی نظیر از این فیلم توسط جوونا میشه این موضوع رو فهمید که به خوبی ار تباط برقرار کرده.
ایشون در سن نوجوانی برای مدت نه چندان طولانی در جبه پا گذاشت و دنیای بزرگی را کهوجود داشت تنها قسمتی و تنها مراحلی از ان را دید
و فیلم هایی که به ایشون نصبت داده شده نه فیلم نامه و نه کارگردانی واقعی آن به ایشون تعلق دارد
در مورد فیلم نامه هم که سابقه ی دست به قلم ایشون کاملا واضحه و ایشون نیازی به کس دیگری ندارند.
در ضمن اگر میگید که کار مسعود ده نمکی نبوده ، پس دیگه اون حرف سینمای دلقک گرا و غیره به ایشون وارد نیست. از این رو من به سند حرفهای خودتون این ادعای کارگردان نبودن ایشون رو کذب محض میدونم. اگه کارگردان و فیلم نامه نویس نبوده، پس چرا نقدش میکنید؟
و موضوع بعد اینکه ایشون سینمارا عوام فریب جلوه دادند تا فروش داشته باشد چرا که از هنر پیشه های ان بسیار پیداست یک فرد معلوم ا لحال مثل جناب شریف نیا...
و دیگر اینکه عکس های پشت صحنه ایشون با خانم های هنر پیشه و اکتور های دیگر نشان دهنده تقوی و ایمان ایشون و این همه دلسوزی برای دین و میهن ایشان هست
وبسیار افسوس که اکثر روشنفکران امروزی دروازه تمدن ها و خرد مندان هنر دوست و هنرمند دوست به شکلی کار و حرفه جدید ده نمکی را می ستایند و بی خبران از همه جا و اسایش طلبان به دفاع از ایشون پرداخته اند
در آخر باید بگم که کاملا برام واضحه که جنابعالی بی مهابا و عجولانه و بی منطق ایشون رو خواستید تخریب کنید که خیلی زود تابلو شد که فقط چشم دیدن ایشون و امثال ایشون رو ندارید.
به شما توصیه میکنم که اول افراد رو بشناسید و بعد در موردشون نظر بدید. انقدر هم به حرفهای دوتا به اصطلاح دیندار گوش ندید. شما تهمت های سنگینی به ایشون زدید و اصلا توجه نکردید که تایپیک اصلش در مورد اخراجی ها بود و زود رفتید سر تخریب ده نمکی.
بنده هم به این فیلم نقد هایی دارم که اگر عمری بود در روزهای بعدی خواهم گفت اما این پست رو نوشتم و تمام قد از آقا مسعود دفاع کردم چون وظیفه دینیمه دفاع از آبروی مومن.
اگر میخواهید نقد کنید منصفانه و بدون تهمت و غیبت.
اگر هم تند رفتم ببخشید.
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۸, ۰۷:۵۴ #9
نقد يك فيلم به كجاي دين شما لطمه ميزنه؟!! بهتره شما يكبار ديگه فيلم رو ببينين ولي خوب و دقيق!!! اين فيلم ميخواد بگه شايد يك نفر درعمل به نظر آدم بدي بياد ولي اگه خوب و درست هدايت بشه راه باطن خودش رو پيدا ميكنه. ولي در عين حال هستن كساني كه در ظاهر خيلي خودشون رو مومن و مسلم جاميزنن ولي عملشون رو كه ميبيني تازه ميفهمي طرف چي كاره ست!!! (البته اين برداشت من از فيلمه كه فكر نكنم غير از اينم باشه) در مورد پشت صحنه هم فقط ايشون نيستن، شما عكس پشت صحنة خيلي فيلمهايي كه شايد خودتون تائيدشون هم ميكنين ببينين متوجه ميشين كه اونا هم بله!!!!! بعدشم مگه عكسهاشون چه جوريه؟ فقط حجاب خانمها ممكنه بد باشه كه تو همه فيلمهاي سينما همينطوريه الان!! اصلا سينما خيلي آزادتره. البته من عكسهاي پشت صحنه فيلم رو هم ديدم، اكثر خانمها مقنعه دران و هيچ مورد خاصي هم نديدم! نميدونم منظور شما كدوم عكسهاست؟!!!!
ویرایش توسط darya.net : ۱۳۸۸/۰۱/۱۸ در ساعت ۱۱:۴۸
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۴, ۰۷:۲۹ #10
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۶
- نوشته
- 131
- مورد تشکر
- 342 پست
- حضور
- 4 ساعت 36 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
نقد اخراجی ها
دوستان باید به خانم سادات علوی حق بدین آخه اون خودش از بچه های جنگه بنده هم مدت کوتاهی که توی جبهه توفیق حضور داشتم از این دلقک بازی ها خیلی به ندرت دیدم
این نقدرواز عبدالجبار کاکایی بخونید
از بارون عصر 20 فروردين با پسرم پناه برديم به سينما پايتخت و اخراجي ها 2 در حال نمايش بود. از اينکه کارگردان آدم هاي شبيه به خودش رو دستمايه خنده مردم تهرون 88 کرده، ناراحت شدم. دوست نداشتم چهره تحريف شده آرمانگراهاي دهه 60، مضحکه مردم بشه.
به نوشته اعتماد، اما به هرحال اتفاقي است که در برابر چشم عقلاي سينما افتاده و برادران زودجوش و ديرپز انقلاب و جنگ آخرين شيرين کاري هاشون رو نشون مي دن.
نه پسرم جنگ اين نبود. اين آدماي عملي و لمپن به کيلومتر 50 جبهه مي رسيدن استحاله مي شدن. ديگه تا اردوگاه اسارت به همون حال نمي موندن. پسرم کسي که بوي مرگ رو بشنوه خماري از سرش مي پره.
پسرم دنياي ذهني کارگردان به اندازه شخصيت هاي فيلمشه. او فکر مي کنه اگه روحاني و جاهل به درک هم برسند همه مشکلات کشور حله. نجبا و عقلا هم يا دکترهاي هالو هفت شنبه هستند يا هواپيمارباهاي منافق.
پسرم ما خسته شديم و داريم به خودمون مي خنديم. اين تلخ ترين خنده يه نسل سرخورده است. پسرم برگشتن به مردم هزينه هاي زيادي داره و تو سعي نکن اونقدر از مردم فاصله بگيري که مجبور شي با اين شيرين کاري ها دلشونو به دست بياري.
همين حرفا رو تو برگشت به پسرم گفتم؛ زير باروني که خنده هاي تهرون 88 رو خيس کرده بود.
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری