صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: سؤالاتی از شیعه ..........!

شروع کننده موضوع

نوشته
    91
    مورد تشکر
    188 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    1

سؤالاتی از شیعه ..........!

سلام اساتید کانون. چند تا سوال هست که جواب دادن بهشون خالی از لطف نیست. البته من بعد از دریافت جواب اولین سوال، بعدی رو ذکر می کنم. خواهشا و در حد امکان به بلی و خیر بسنده نکنید.
    -صدق الله علی العظیم از دوران صفویه رایج شد. این گفته صحیحه؟

وبلاگ ما! منتظریم.

نوشته
    611
    مورد تشکر
    866 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza نمایش پست
    سلام اساتید کانون. چند تا سوال هست که جواب دادن بهشون خالی از لطف نیست. البته من بعد از دریافت جواب اولین سوال، بعدی رو ذکر می کنم. خواهشا و در حد امکان به بلی و خیر بسنده نکنید.
    البته
    این سوالی است ریشه دار و تاریخی و سوال های بعدی شما عمیق تر خواهد بود
    قصد انتقاد ندارم قصد پیشنهاد دارم.
    بهتر نبود از اذان شروع می کردید.
    بهتر بگم از سرچشمه.
    مثلا اشهد ان علی ولی الله از چه زمانی وارد اذان شد؟ و علتش چه بوده؟
    آفت تفکر تعصب است
    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
    ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
    حق نگهدارتان دلهایتان پرامید و شاد باد.

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

سلام احمد رضا، من جواب سوالت رو نمی دونم. اما نتیجه اش را شما می خواهی در سوال بعدیت استفاده کنی برو به سوال دوم.
    لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابدا
    و لا یستیقن أن الباطل حق أبدا

قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودن
    حق نمی نماید امام صادق علیه السلام

و السلام علي من اتبع الهدى
    و درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47

شروع کننده موضوع

نوشته
    91
    مورد تشکر
    188 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط چجوری انسان باشم؟ نمایش پست
    واقعا مسلمان های ما کارشون به این چیزا گیر شده؟ ایا مشکلات ما همین هاست؟اگر جواب صحیح اینها رو بدونید همه چی حله؟
    من واسه مسلمونایی متاسفم که همه چیز رو کور کورانه می پذیرند. آقا/خانم می خوام یه کم اطلاعاتم بیشتر بشه. مشکلی هست؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط مدافع نمایش پست
    نتیجه اش را شما می خواهی در سوال بعدیت استفاده کنی برو به سوال دوم.
    اشتباه نکنید. من جواب این سوال رو نمی دونم و سوالات من شاید اصلا به هم مربوط نباشن!
    وبلاگ ما! منتظریم.

نوشته
    364
    مورد تشکر
    366 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza نمایش پست
    اگر منظور شما از طرح این سوالات اینه که آخرش به اینجا برسید که شیعه توسط یک عده ای و با یک منافعی ساخته شده، خوب این حرف صحیحه اما باید این رو هم در نظر بگیرید که مذاهب اهل سنت هم همین طور هستند. اینها هم توسط یک سری اندیشمندانی در گذر زمان به وجود اومده اند.
    اما در مورد سوالتون، من نمیدونم از کی وارد شد اما کاملا معلومه که از روی لج و لج بازی با اهل سنت بوده.

نوشته
    611
    مورد تشکر
    866 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

البته این جواب سوال دوستمان نیست اما متناسب با نام تاپیک است.
    من اگر کافر هم بودم و علی را میشناختم بازهم میگفتم زیباترین
    مرام دنیا است و اگر بازهم کافر هم بودم و قصه عاشورا را می خواندم میگفتم زییاترین قصه دنیاست.
    چون اولی مرام عشق است و دومی قصه عشق.
    اونهم عاشق بر معشوقی که زوال پذیر نیست
    پس نه مرام مولا بوی کهنگی میگیرد و نه قصه عاشورا چون هردو
    داستان عشق است بر لا یموت.
    وگرنه هر عشقی به غیر معشوق لایموت میمیرد.
    با اجازه اساتید محترم من نظر شخصیم را می گوییم
    از زمانی اشهد ان علی ولی الله وارد اذان شد که مسلمانان تصمیم
    گرفتند دل قران بشکافند .
    شکافتند و دیدند که نوشته یا علی.

آفت تفکر تعصب است
    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
    ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
    حق نگهدارتان دلهایتان پرامید و شاد باد.

شروع کننده موضوع

نوشته
    91
    مورد تشکر
    188 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط leadertime نمایش پست
    اگر منظور شما از طرح این سوالات اینه که آخرش به اینجا برسید که شیعه توسط یک عده ای و با یک منافعی ساخته شده
    نه والله. من اصلا چنین قصدی ندارم. حقیقت اینه که من یه مطلبی رو تو یه سایتی خوندم که افراد زیادی دلایلی برای سنی بودن خودشون نوشته بودن. از میون اون همه دلیل سه تاش به نظرم موجه اومد. گفتم از اساتید بپرسم بلکه به جوابی برسم. اما می بینم به جای جواب دادن همه دارند انتقاد، پیشنهاد می کنن!
    خیلی خوب سوال دوم:
    تو قرآن یه آیه ای با مضمون این اومده که "مومنانی که در نماز هایشان خاشع و فروتن اند". آیه و معنی دقیق رو یادم نیست اما همین مفهوم رو داره که رحمت خدا شامل ایشون میشه. دلیل اون شخص سنی همین آیه بود و نوشته بود نوع ایستادن سنی ها هنگام نماز، افتادگیه یا شیعه ها؟ (الآن همه میگن: پسر خوب تو این سایت ها نرو!)
    وبلاگ ما! منتظریم.

نوشته
    72
    مورد تشکر
    49 پست
    حضور
    2 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

صاحب کتاب الصواعق الناریه فی بیان حیات المبتدع در باره صدق الله العظیم می نویسد:
    لم يرد أن النبي صلى الله عليه وسلم ولا أحدًا من صحابته أو السلف الصالح إنهم كانوا يلتزمون بقول صدق الله العظيم بعد الانتهاء من تلاوة القرآن ، فالتزامها دائمًا واعتبارها كأنها من أحكام التلاوة ومن لوازم تلاوة القرآن يعتبر بدعة ما أنزل به من سلطان .

شاید بشود چنین نتیجه گیری کرد که ذکر این جمله بعد از انتهای تلاوت قرآن به جهت تکریم حضرت حق جل شانه نه به قصد اینکه از احکام تلاوت است اشکالی ندارد و هر دو ترکیب صدق الله العلی العظیم و صدق الله العظیم هم در قرآن آمده است و ذکر کلمه العلی از طرف شیعیان هیچ ارتباطی با مولا علی علیه السلام ندارد و کلمه العلی از اوصاف باریتعالی است
    تو قرآن یه آیه ای با مضمون این اومده که "مومنانی که در نماز هایشان خاشع و فروتن اند". آیه و معنی دقیق رو یادم نیست اما همین مفهوم رو داره که رحمت خدا شامل ایشون میشه. دلیل اون شخص سنی همین آیه بود و نوشته بود نوع ایستادن سنی ها هنگام نماز، افتادگیه یا شیعه ها؟
    اولا مالکی ها از فرقه های اهل سنت دست به سینه نماز خوندن را واجب نمی دونند
    ثانیا مستحب است انسان هنگام نماز دستها را روی ران پا بگذارد و به محل سجده نگاه کند، شما این کار رو بکن می بینی خضوع و خشوعش دهها برابر بیشتره
    ثالثا مهمتر از همه اینکه مگه قراره ما تعیین کنیم که اگر به چه شکلی نماز بخونیم و عبادت کنیم بهتره یا بدتره ملاک دلیل است که دلیل هم همانطور که در یکی از تاپیک ها گفتم خالی از وجوب تکتف در نماز است
    (الآن همه میگن: پسر خوب تو این سایت ها نرو!)
    نه عزیزم برو اما با دست پر برو یه جفت کفش عاج دار هم بپوش یه موقع پوست موز زیر پات ندازن با فرق سر بخوری زمین

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

بسم الله الرحمن الرحیم
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadreza
    نه والله. من اصلا چنین قصدی ندارم. حقیقت اینه که من یه مطلبی رو تو یه سایتی خوندم که افراد زیادی دلایلی برای سنی بودن خودشون نوشته بودن. از میون اون همه دلیل سه تاش به نظرم موجه اومد. گفتم از اساتید بپرسم بلکه به جوابی برسم. اما می بینم به جای جواب دادن همه دارند انتقاد، پیشنهاد می کنن!

سلام احمد رضای عزیز. مشکل تاپیکت که همه رو به عکس العمل کشیده اسم و ساختار شکلیه اونه ( ؟؟؟!!! )
    بیشتر دوستان شرکت کننده توی این سایت شیعه هستند و به مکتب خودشون عشق می ورزن.

خیلی خوب سوال دوم:
    تو قرآن یه آیه ای با مضمون این اومده که "مومنانی که در نماز هایشان خاشع و فروتن اند". آیه و معنی دقیق رو یادم نیست اما همین مفهوم رو داره که رحمت خدا شامل ایشون میشه. دلیل اون شخص سنی همین آیه بود و نوشته بود نوع ایستادن سنی ها هنگام نماز، افتادگیه یا شیعه ها؟ (الآن همه میگن: پسر خوب تو این سایت ها نرو!)
    یه سوال از این دوست سنی باید پرسید به این صورت که:

حالا شما بگو ببینم خضوع و خشوع به چه صورتیه؟ اگر خدا بگه شما این گونه بایست و شما با اینکه می دونی خدا چی خواسته بگی من دوست دارم خودم خضوع و خشوعی رو که خودم می پسندم رو انجام بدم واقعا خاضع و فروتنی یا اینکه در همین حالت که داری مخالفت خدا رو می کنی کاملا در حال تکبر و استکباری؟ فکر می کنی شیطون برای چی از بهشت رانده شد؟ به خاطر اینکه خدا رو عبادت نمی کرد؟ یا به خاطر اینکه اونطور که خودش دوست داشت می خواست خدا رو عبادت کنه؟

این روشی رو که شما در نماز می ایستی اهل بیت پیامبر از آن نهی نموده اند و گقته اند این مورد پسند خدا نیست. شما هم به خوبی می دانی که اهل بیت پیامبر اهل دروغ نیستند و راستگوترین افراد عالمند ( حتی اگر ایشان را ائمه ی مسلمین به حساب نیاوریم به ایشان نمی توان ادعای کذب زد). پس شما دانسته دارید آنچه که خدا خواسته را تبدیل می کنید به آنچه که عمر خواسته.

حالا شما بگو ببینم خشوع و فروتنی در کدام است؟

سرافراز باشید

لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابدا
    و لا یستیقن أن الباطل حق أبدا

قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودن
    حق نمی نماید امام صادق علیه السلام

و السلام علي من اتبع الهدى
    و درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47

شروع کننده موضوع

نوشته
    91
    مورد تشکر
    188 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    1

این روشی رو که شما در نماز می ایستی اهل بیت پیامبر از آن نهی نموده اند
    آیا حدیث معتبری در این مورد موجوده؟
    اگر خدا بگه شما این گونه بایست و شما با اینکه می دونی خدا چی خواسته بگی من دوست دارم خودم خضوع و خشوعی رو که خودم می پسندم رو انجام بدم
    آیا آیه ای تو قرآن هست که صحت حرف بالا رو تایید کنه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamal804 نمایش پست
    مستحب است انسان هنگام نماز دستها را روی ران پا بگذارد و به محل سجده نگاه کند، شما این کار رو بکن می بینی خضوع و خشوعش دهها برابر بیشتره
    عــــــالی.
    مشکل تاپیکت که همه رو به عکس العمل کشیده اسم و ساختار شکلیه اونه
    خوب من که بعدش 3 تا علامت سوال و تعجب گذاشتم. یعنی عبارت سوالیه، خبری نیست.
    ویرایش توسط Ahmadreza : ۱۳۸۸/۰۱/۱۹ در ساعت ۱۸:۲۳
    وبلاگ ما! منتظریم.

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری