جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: هواپیمای امام خمینی در ایران نشست بدون هیچ مزاحمت قابل مطرحی!
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۱, ۲۰:۵۲ #1
- نوشته
- 611
- مورد تشکر
- 866 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
هواپیمای امام خمینی در ایران نشست بدون هیچ مزاحمت قابل مطرحی!
سلام
انقلاب ایران از نطق رهبر ایران سید روح الله خمینی از سال 1341 آغاز شد با نطق ایشان و بعد تبعیت ها و در آخر هم تبعید به یکی از شهر های فرانسه و...
دستگاه امنیتی آمریکا- موساد و...قویتر از آن هستند که حرکت مرد افسانه ای
ایران را در نظر نگیرند.
مردی که در سال 1342 می گوید در قبال سوال خبر نگار که شما سربازانتان کجایند برای انقلاب میگوید در بغل مادرانشان شیر میخورند(1357-1340=17) هفده ساله ها رنج دقیقی از شهدای انقلاب طبق آمار.!
حتما حرکات ایران را چه ساواک(سازمان امنیت و اطلاعات کشور) و چه سازمانهای
متصل مانند "موساد" و "سیا" در نظر داشتند.
و اما موساد: جنایات مشهوری در فلسطین دارد ترور امام خمینی(ره) در فرانسه و حتی بهشت زهرا کاری آسان برای این گروه است.
وسیا" کارنامه درخشان آمریکا در بمباران هیروشیما و ناکازا کی و ویتنام و سرنگون کردن هواپیمای مسافربری آمریکا نشان از قلدر بودن این کشور است
ان هم اگر رهبر ایران را قبل از رسیدن به ایران ترور می کرد آب از آب تکان نمیخورد.
مطمئن باشید انها آنقدر جنایت کردند که این ترور برایشان آب خوردن بود.
سازمان مجاهدین و دو دستگی در این سازمان و سازمان توده و ..هم بهانه های
بودند که با همکاری روسیه و یا امریکا و اسراییل براحتی میتوانستند در بلبشو
انقلاب و بی در و پیکر بودن بهشت زهرا هر حرکت ترو ریستی را انجام بدهند
آنهم از فاصله دور.
اما انجام همچین دستوری لااقل از طرف آمریکا و اسراییل صادر نشد.
و بقیه داستان.
به نظر شما چه سری داشت و آنها چه نقشه ای داشتند که مبادرت به این کار نکردند .
اما : شریعتی در خارج کشور - مطهری - مفتح- هواپیمای حامل سرتیب فتاحی و فلاحی و..صد ها کشته دیگر(جمیعا رحمت الله علیه) حاصل از ترور آغاز شد.
بطور حتم عواملی در این مسایل تاثیر گذار بود
در سرنگونی سیستم شاهنشاهی
به نظر شما این عوامل چه بودند بدون تعصب میخواهیم بحث کنیم.
خداوکیلی تحقیقات و نظر شخصیتان هر چه هست همان را مطرح کنید کاری به نظرات داخلی و خارجی نداریم
برداشت خودتان چیه؟
آفت تفکر تعصب است
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
حق نگهدارتان دلهایتان پرامید و شاد باد.
-
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۲, ۱۵:۴۴ #2
- نوشته
- 141
- مورد تشکر
- 245 پست
- حضور
- 2 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام.
خوب این مشخصه که امریکا و هم پیمانانش حتی تا روز22 بهمن امید به حفظ رژِیم شاه داشتند. و به اقداماتی مثل کودتا و حکومت نظامی و ... فکر میکردند.
ابتدا در جواب شما میگم که خواست خدا بر این بود که این اتفاق نیفته و این انقلاب پیش بره. مثل خیلی حوادث عجیبی که در تاریخ انقلاب بوده که همیشه دست غیبی این نظام رو نجات داده.
از این هم چشم پوشی کنیم باز هم دلیل وجود دارد.
و اون اینه که این انقلاب مانند دیگر انقلاب ها نبوده که با از بین رفتن رهبر آن آرام شود، بلکه اگر این اتفاق می افتاد، جرقه ای بود که انفجار آن به طور قطع و یقین کار رژیم طاغوت را یکسره میکرد.
و آنها به این نتیجه رسیدند که اجازه ی ورود به حضرت امام داده شود و بعد از ورود با وارد کردن ایشان در حکومت انقلاب را منحرف کنند، و رژیم شاه حفظ شود که در حرف های بختیار این رو میشه دریافت.
اما خواست خدا بر این نبود و شد آنچه شد ... .
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۲, ۱۶:۱۶ #3
- نوشته
- 611
- مورد تشکر
- 866 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسخت
با پارگراف آخر شما موافقم که انها تر جیح دادند که هواپیمای امام در فرودگاه بشیند و نفوذ در سیستم را آغاز
کنند
اما این یک نقشه محدود نبوده
من فکر میکنم مقاصدی دیگر البته مستند بیان میکنم وجود داشته آنها به تغییر سیستم شاهنشاهی راضی
بودند و کشوری میخواستند دست نشانده تر ار رزیم محمدز ضا شاه پهلوی اینکار را هدفمند انجام دادند
دوست عزیزم
اینها کسانی هستندکه برای نفوذ ذر خاور میانه به بهانه دفع ترورسیت از بروج های دوقلو خود هم نگذشتند
و آنها را بهانه دست قرار دادند.
هدفهایی وجود داشت برای تاریخ انقضای سیستم شاهنشاهی ایران.
امیدوام دوستان نیز به نکاتی اشاره کنند و یک جمع بندی مفید انجام میدهیم
اما شکی است امام خمینی (ره) بغیر از یک شخصیتی دینی از یک ضریب هوش بالا بر خوردار بود ومن فکر
میکنم از مکر انها برای سرنگونی رژیم شاهنشاهی استفاده کرد.
دلیل عدم موافقت ایشان با روابط با امریکا بدلیل آشنایی این شخص به مکر و حیله آمریکا بود.
اما منظور من از طرح این مسئله باز شدم این سوال است
چرا آمریکا موافق با سرنگونی رژیم شاه بود.
آفت تفکر تعصب است
ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۲, ۲۲:۲۱ #4
- نوشته
- 141
- مورد تشکر
- 245 پست
- حضور
- 2 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
امریکا با سرنگونی رژیم شاه موافق نبود. بلکه چاره ای جز این نداشت. یعنی انقلاب مردم، چاره را از دست آنها گرفت.
و آنها راضی به یک رژیم دست نشانده با ظاهری متفاوت شدند، تا شاید بتوانند انقلاب را خاموش کنند.
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۲, ۲۳:۱۰ #5
شریعتی: بهترین روش حمله به حق بد دفاع کردن از اونه.
این یعنی...
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۳, ۰۲:۳۷ #6
- نوشته
- 611
- مورد تشکر
- 866 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بنده با احترامی که برای نظر جنابreza99 قائل هستم
در مود پست دوم ایشان موافق نیستم
دولت اسراییل بدون هیچ شکی در زمان شاه موافق با این حکومت بود و همچنین با اتمی شدن ایران
اما به نظر من امریکا با قدرتمند شدن ایران در زمان شاه هم تا وقتی موافق بود که علائمی ار سرکشی
دولت شاهنشاهی به چشم نمیخورد.
اما ایران در اواخر داشت کمی گریز میزد
ما یکی از ابر قدرتهای جهان میشویم!
ما از هر که سلاح بخواهیم تهیه می کنیم (نه الزلما از چشم آبی ها)سخنرانی دولتهای خاور میانه
و فرستادن سفیر به آفریقای جنوبی و دستیابی به تکنولوژی هسته ای.
موافقت رژیم صهیونیستی بر اتمی شدن ایران! و احتمال دور زدن خیلیها!
جلو بودن تاریخ 2500 ساله شاهنشاهی نسبت به سال میلادی
و سود انقلاب:
حضور نظامی امریکا به بهانه مختلف در خاور میانه
ترس اعراب و خرید سلاحهای جنگی وجنگ افزار های پیشرفته از امریکا در برابر ایرانی قدرتمند
ایجاد جنگ بین دو قدرت شیعه در خاور میانه(ایران- عراق)
فروش سلاحهای جنگ جهانی دوم و از رده خارج در جنگ ایران و عراق
بلبشو و اشفته بازر در خاور میانه و ترساندن اعراب و کشور های همسایه ایران از قدرتی بنام جمهوری اسلمی ایران
هر چند مکرشان به خودشان بر گشت ودر 18 ماه گذشته به شدت دچار رکود اقتصادی شدند اما بهر حال
کارشان بدون نقشه قبلی نبوده
آفت تفکر تعصب است
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۳, ۱۳:۵۸ #7
- نوشته
- 141
- مورد تشکر
- 245 پست
- حضور
- 2 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام.
جناب "غریبه"
شما ابتدا باید صورت مساله رو ثابت کنید. با این حساب یعنی امریکا به انقلاب ما کمک کرد دیگه!!
کسی که این حرف را میزند، نشان از کمبود اطلاعات اوست.( با کمال احترام).
شما از تفاوت خواسته های اسرائیل و امریکا سخن به میان آوردی که این هم اشتباه بزرگی است.
شما میشه بفرمایید که رژیم شاه چه سرکشی در مقابل امریکا کرد یا اصلا میتوانست بکند.
شما چگونه حرف از تهیه سلاح میزنید، در حالی که در بالاترین سطوح نظامیان ما به مستشاران امریکایی گزارش میدادند و در پایین ترین سطوح برای کوچکترین کار فنی باید صدها دلار به امریکایی ها داده میشد، تا آنها برای ما کارهای تعمیراتی و .... را انجام میدادند.
در ایران عوض کردن نخست وزیر ها باید با تایید امریکا همراه میشد. شما چگونه دم از گریز زدن رژیم شاه از امریکا میزنید.
خوب جلو بودن تاریخ شاهنشاهی از سال میلادی که دلیل بر سرکشی نمیشود. این دیگه خیلی ساده انگاری است که این را سرکشی بدانیم.
و اما آن چیز هایی که شما آنها را از سودهای انقلاب برای امریکا خواندید واقعا بی پایه و اساس است. شما خودتان کمی روی آنها فکر کنید، متوجه میشوید.
حضور نظامی امریکا به بهانه مختلف در خاور میانه
و عملا شاه مجری اوامر امریکا و عامل امریکا در منطقه بود. به طوری که کل دنیا ایران را ژاندارم امریکا در منطقه میدانستند.
ترس اعراب و خرید سلاحهای جنگی وجنگ افزار های پیشرفته از امریکا در برابر ایرانی قدرتمند
ای کاش قبل از نوشتن خودتان کمی حرفتان را تحلیل میکردید.
ایجاد جنگ بین دو قدرت شیعه در خاور میانه(ایران- عراق)
فروش سلاحهای جنگ جهانی دوم و از رده خارج در جنگ ایران و عراق
بالا جوابتان را دادم . یعنی شما این را دلیلی میدانید برای تغییر یک رژیم مطیع و دست نشانده؟
در ضمن آنچه که در اختیار عراق قرار دادند، تجهیزات از رده خارج نبود. هر چند که از غرب و شرق این کره ی خاکی به عراق کمک مالی و نظامی و .... میرسید.
بلبشو و اشفته بازر در خاور میانه و ترساندن اعراب و کشور های همسایه ایران از قدرتی بنام جمهوری اسلمی ایران
خوب این ترس چه سودی میتونه داشته باشه؟؟ اصلا مگه امریکا با اعراب مشکلی داره؟ چرا باید ترس اعراب ( که هم پیمان امریکا محسوب میشوند) از دشمن شماره یک امریکا یعنی جمهوری اسلامی برای امریکا سود به حساب بیاد.
هر چند مکرشان به خودشان بر گشت ودر 18 ماه گذشته به شدت دچار رکود اقتصادی شدند اما بهر حال
کارشان بدون نقشه قبلی نبوده
نه دوست من . واقعیت چیز دیگری است. ما این چند گزاره ای که از آنها به اهداف امریکا برای ساقط کردن رژیم شاه نام بردی، به هیچ وجه نمیتوانیم به چنین نتیجه ای برسیم.
چون این ها چند گزاره بودند که ابتدا باید شما اونها رو اثبات کنید . اینها دلیل به حساب نمی آیند.
اول از همه شما باید این رو اثبات کنی که امریکا موافق با سقوط رژیم شاه بوده. با دلیل منطقی.
بعد به اهدافش بپردازی.
به هر حال در آخر باید بگویم که انقلاب ما تنها انقلابی بود که وابسته ی به غرب و شرق نبود و توانست که خود را حفظ کند و قدرتمند شود.
در ضمن نکته ای رو بگم که این بحث در یک فضای دوستانه است و ابدا من از کلماتی که به کاربردن قصد توهین یا تهمت یا تحقیر شما یا افراد حاضر در بحث نداشتم و از بحث با منطق و ادب استقبال میکنم.
با تشکر
ویرایش توسط reza99 : ۱۳۸۸/۰۱/۲۳ در ساعت ۱۴:۰۱
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۳, ۱۸:۴۶ #8
- نوشته
- 611
- مورد تشکر
- 866 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام جناب رضا 99
چرا تعصب؟ و بعد عصبانیت ؟ و بعد استفاده از کلمات بسیار نامتعارف
خام بودن وو نداشتن اطلاعات و...؟
و بعد هم مثل اینکه پست خود را مطالعه کردید و دیدید چگونه از جملات نا متعارف و بی مضمون استفاده کردید
نقل قوا از رضا 99
در ضمن نکته ای رو بگم که این بحث در یک فضای دوستانه است و ابدا من از کلماتی که به کاربردن قصد توهین یا تهمت یا تحقیر شما یا افراد حاضر در بحث نداشتم و از بحث با منطق و ادب استقبال میکنم.
با تشکر
نقص گفته شده خود شما دال بر استدلال شماست.
با این لحنی که شما دارید و قیافه حق به جانب که گرفتید انگار مملکت و انقلاب و... ملک شخصی شماست؟!
در صورتی که با این پستتان نشاندهید کوچکترین طلاعات نه از وضع قبل از انقلاب دارید نه بعد از انقلاب
ونه از جبهه و جنگ...(متاسفم که مجبورم کردید مثل خودتان با شما حرف بزنم)
و حتی نمیدانید در جبهه های جنگ افزار هایی استفاده میشده
لا اقل از چهار نفر بپرسید که جبهه بودند بپرسید از چه سلاح هایی استفاده میشده.
این گوی و این میدان ببینیم:
شما لا اقل پنجاه درصد از جنگ افزار های مورد استفاده (سنگین و نیمه سنگین و سبک) را نام ببرید با تاریخ
ببینیم شمای که اطلاعات دیگران را زیر سوال میبری خودتون چقدر اطلاعات دارید؟
آفت تفکر تعصب است
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۳, ۱۹:۳۸ #9
- نوشته
- 611
- مورد تشکر
- 866 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
چه استنباطی؟ یک سوال دارم فکر میکنم سریال تاریخی پیرامون رضا پهلوی را دیدید و تبعیت و غیره را ایا این کمک بود از طرف انگلیس یا نه عکس این کمک؟
QUOTE=reza99;126313]
کسی که این حرف را میزند، نشان از کمبود اطلاعات اوست.( با کمال احترام).[/QUOTE]
شما با اطلاعاتون عکس پست مرا ثابت کنید ما که اطلاع مستندی از شما ندیدیم جز تحت تاثیر
قرار گرفتن شما از کتاب تاریخ دوران متوسطه که خودش زیر سواله
اگر فرض بگیرید این دواز رفقای خونی یکدیگر هم هستند باز هم اختلاف وجود دارد بخصوص
در مسائل هسته ای ایران قبل از انقلاب این را که دیگر کسانی که دو ریال مطالعات تاریخی
داشتند هم میدانند تعجبم!
اینجا هم اطلاعات شما را محک میزنیم ایا شاه در هیچ کنفرانسی اعلام نکرده ما بزودی یکی از ابر
قدرتها خواهیم شد؟ یا ما از هر که دوست داریم سلاح میخریم و از چشم آبی ها ....
اگر نبود اعلام کنید اگر هم بود که اعلام بفرمائید
اینهم که اطلاعات شعاری است؟
الان هم روس ها پول میگیرند برای تعمیر و یاد دادن سلاح ها و قرار دادهای سنگین اتمی
پول های که به شکم اعراب گنده بک سوری ریخته میشود چی؟
من شخصا با باج دادن ایران مخالفم چه امریکا باشد چه سوری ها چه هر کشور دیگر
سند گفته هایتان را در پست قرار دهید ما هم قبول می کنیم .اینها شعار است فاصله دارد تا واقعیت یک عمر شعار دادیم حریف صدام نشدیم آخر دشمنان ما امدند کارش را تمام کردند.
اتفاقا اینکه انها با قدمت فرهنگ ما مشکل ندارند سهل انگاری است
فروختن سلاح ها به اعراب با بزرگنمایی ایران واقعا سود کمی را برای آمریکاییها داشت!
ایجاد آشوب و فتنه و دست یافتن به نفت و معادن بکر افغانستان هم اصلا چیز مهمی نبوده
آمریکاییها برای خنده نیرو مستقر کردند در افغانستان
و...هزار کلک ونقشه برای استفاده در اسم ایران برای فروش انواع سپر های موشکی و
بهانه جنگ با تروریست همه بدون سود بوده
بیچاره آمریکایی ها چقدر ضرر کردند واقعا سیاست مدار ندارند باید از ایران چند تا قرض بگیرند!
تاریخ انقضا که تموم بشه جمع بندی عوامل است که تصمیم بر انقراض یک سلسله با بهترین روش
که کسی هم به انها شک نکند انجام میشود.
مثل بهانه اشغال افغانستان و عراق با انجام عملیات تروریستی امریکایی ها و زدن برجهای دو قلو
با هماهنگی خودشان.
انهایی را هم که دوست محترم مدعی بر متوجه شدنشان بودید که جواب صحیح ندادید وای بحال این یکی که خودتان می گویید متوجه نشدید!!!!!!!!!!!!!
در تحریم میشود سلاح ها را بدون اینکه کشوری معترض شود در بازار سیاه به دهها برابر قیمت
فروخت که اینکا را هم کردند.
و بعد نمایشی همانند برج دوقلوها که ما دوست داریم این جنگ تمام شود و زدن هواپیمای مسافربری و ما بقی داستان...
اینها از اسم تشیع هم میترسند تشیع در زمان صفوییه که یقه شان را با غیرت چسبید حالا هم
هر لحظه احتمال میرفت در ارکان رژیم نفوذ کنند روحانیون تشیع و دیگر کار برایشان سخت میشد
که داشت میشد.
اتفاقا مشکل اینها شیعه است حتی به اسم..هم که باشه
پس اون جوانهایی که به جبهه رفتند از کجا امدند اول انقلاب به دنیا آمده بودند؟!!!
انها همه چیز را گذاشتند کنار چرا؟
این خاصیت شیعه است.اگر دین ندارید لا اقل آزاد باشیذ
این سخت ترین و هولناک ترین تفکر برای مبارزه با ظلم است.
شما اسم سلاح های مورد استفاده در جنگ را نام ببرید با تاریخش را ببینیم چند سال ساخت بودند؟
من فکر کرده پست زدم و شما با لحن نا متعارف و عصبانیتتان از واقعیت اینطور برداشت کردید
همه که مثل شما نمیتوانند تاریخ دوره متوسطه را چشم بسته بپذیرند مردم چشم و گوش و عقل دارند
اعراب با تشیع مشکل دارند اسم یک ایران تشیع قدرتمند لرزه بر اندام انها انداخته و دائما در صدد
خرید سلاح های پیشرفته هستند واقعا دیگر این ...
بحران اقتصادی امریکا نشان داد همیشه لابلای این داستانها دست دیگری هم بیرون می اید
که مقدم بهر دستی است
چاه نکن بهر کسی اول خودت بعدن کسی
من گفتم 18 ماه است به چاه افتادند وگر نه اینها بعد از اینکه ایادیشان دستگیر شدند فهمیدند
مکرشان شکست خورده برای همین رو به مذاکره مستقیم اوردند. و ترجیح میدهند از مسائل
دیگر استفاده کنند
اینها بازی های سرمایه داری و مافیایی است که مردم عوام از انها بیخبرند
پس چرا شما عکسش را ثابت نکردی؟
فقط شعار دادید؟
[QUOTE=reza99;126313] اول از همه شما باید این رو اثبات کنی که امریکا موافق با سقوط رژیم شاه بوده. با دلیل منطقی.
بعد به اهدافش بپردازی.
پارگراف اولتان:منهم گفتم نظر بدیم و بعد جمع کنیم نه نظر کتاب دبیرستانی خودمان را چماق کنیم
بگیم که ما درست میگیم
خیلی حرفها در اول انقلاب زده شد و به آن عمل نشد شما میخواهید حکومت ایران را "معصوم"
و دولت ایران بدون اشتباه و عاری از هر گناهی نشان دهید این یعنی تعصب بدون تفکر
قدرتمند بودن یک حکومت را در رضای مردم جستجو کنید
مشور ثروتمندی مانند ایران با چهار فصل و بهترین ذخایر معدنی و فسیلی و...باید فقیر نداشته باشد نه درصد وسیعی طبق امار مردم زیر خط فقر داشته باشیم.
کشوری قدرتمند است که حاکمانشان خادم مردم باشند وصیتی از امام خمینی(ره) که امیدوارم
به آنها عمل شود.
در اخرین گفته تان هم نشان دادید به حرف خودتان خم عمل نمی کنید هر حرفی میخواهید و هر توهینی انجام میدهدی بعد می گویید قصد بدی نداشتم.
دور از شما و تمتم کاربران کانون جمله ای از مولای متقیان ذکر میکنم
توهین نهایت کوشش نادان است
که البته شما و دوستان کانونی از عاقلان هستید
آفت تفکر تعصب است
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۳, ۱۹:۵۴ #10
- نوشته
- 611
- مورد تشکر
- 866 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
انرزی هسته ایران
آفت تفکر تعصب است
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری