-
۱۳۸۸/۰۱/۲۲, ۰۸:۴۴ #1
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
وصیت نامه شهید سید جعفر خوشروزی
وصیت نامه
بسم الله الرحمن الرحيم
« الذين آمنوا و هاجراو و جاهدوا فى سبيل الله باموالهم و انفسهم اعظم درجه عند الله و اولئك همالفائزون »
آنانكه ايمان آوردند و از وطن هجرت كردند و در راه خدا به مال و جانشان جهاد كردند آنها را مقام بلندى است در نزد خداوند وآنان بالخصوص رستگاران دوعالمند .
از داوطلبها مىخواهم زيادتر بروند بر جبهه ها و نگذارند جوانان خسته شوند (امامخمينى ) جوى كه بنده فعلا برآن مىانديشم و مىنگرم بحمد الله تا اندك زمانى نيروهاى جنداله قلب عراق را در تصرف خواهند داشت ، خدايا چه عجيب سعادتى است كه برامت ما نصيب شده است.
آرى ، آن خواستهاى كه آرزوى كليه مسلمين است (كربلا) كربلاى حسينى كه اجدادمان به زيارت آن آرزو، به دلماندهاند .
خدايا ما كه به ظاهر مسلمان بوديم و در عمل تهى ، چقدر الرحمن الرحيم هستيد كه قلم از نوشتن عاجز مانده است . بار الهى بر خون مظلومان و برخون شهيدها قسمت مىدهيم گناهان كشتههاى ما را عفو و بازماندگان ما را به صراط مستقيم هدايت فرما . خداوندا قلب اماممان را كه پر از دردهاى ستم كشيده و محرومين و مستضعفان جهان است ، با اتصال قيامش به قيام امام زمان (ع) آسوده گردان . خدايا به اشك يتيمان قسمت ميدهيم تا بر مادران ما تحمل و استقامت و صبر و بردبارى عنايت فرما .
از سخنان حضرت محمد (ص) كه مىفرمايد بهشت زير پاى مادران است ، مادر مهربانم نمىدانم چگونه از الطاف و زحماتى كه درطول سنم برايم متحمل شدهايد تشكر و قدردانى نمايم مگر با نوشتن مىتوانم يك ميليونم از زحماتى را جبران نمايم وبه فرمايش رسول اكرم (ص) جامه عمل پوشانم ؟ مادر از اينكه بدون كسب اجازه از شما بدين ماموريت سعادت يافتهام و لااقل نتوانستم دستهاى پينه كردهات را زيارت نمايم كمال تاسف را دارم ولى از اين خوشحالم كه قبل از حركتت به مشهد از شما اجازه اعزام گرفته بودم ولا اقل به دين خويش عمل نمودم .
مادر از شما مىخواهم به خاطر مصيبت حضرت زهراء مرا حلال نمائيد و به تنها خواهشم توجه فرمائيد تقاضايى كه ازشما دارم اين است كه بر مزارم نگريى و صبر و بردبارى برخود پيشهگيرى چونكه بالاخره تك تكمان بسوى خدا خواهيم رفت چه خوش به آنكه به دعوتش عمل نمايم بطوريكه رسول اكرم (ص) به اصحابش مىفرمايد آيا ميدانيد بهترين و كاملترين از شما كيست ؟ عرض كردند نمىدانيم فرمود آن كسيكه بيشتر به ياد مرگ باشد و خود را آماده آن نمايد ، پرسيدند علامت آمادگى چيست فرمود دل نبستن بدنيا و توجه داشتن به آخرت و زاد و توشه گرفتن براى آن و وحشت و ترس داشتن از روز محشر و همچنين حضرت اميرالمومنين (ع) مىفرمايد اى مردم بدانيد كه دنيا درگذر است و اعلام كرده فنا و نيستى را خوشى درآن باقى نمىماند و به تندى ازاهلش رو برمىگرداند و ساكنين خود را به نابودى مىكشاند و همسايگان را بسوى مرگ مىراند و شيرينىهاى آن به تلخى مبدل مىگردد و صافىهاى آن كدر و تيره مىشود ، پس اى بندگان خدا آماده شويد براى كوچ كردن از اين دنيا كه مقدر شده بر اهلش زوال و نيستى و غلبه نكند بر شما آرزوهاى دنيا و مدت زندگانى درآن بنظر شما طولانى نيايد ، از مرگ غافل باشيد و ناگاه شما رادريابد .
بله مادر بر مزارم نگريى چون كه خالقم و تنها معبودم وعده داده است : تا هر كس مرا طلبد مى يابد و آن كسى كه مرا يافت مىشناسد وآن كس كه مرا شناخت عاشقم مىشود و كسيكه عاشقم شد عاشقش مى شوم و آنكه را عاشقش شدم او را مىكشم و آنكه كشتم خون بهايش خودم هستم . بهبه چه معامله خوشيست خدايا چگونه باورنمايم كه آرزو بر آورده شدم هرچند كه لياقت شهادت را ندارم ولى خوشحالم كه در دامن شيرزنى بنام فاطمه شير خوردم كه از بدو زندگيش در مصيبت زيسته واز زمانيكه منشناختم اش دست گل آلود، پيشانى عرق كرده ، در دست قالب آجر زنىديدمش كه شايد براى بچه هايش (جعفر وجوادها) كلبهاى بسازد واز فشار خانه صاحبى و مستاجرى بدرآيد . نمىخواهم مادر شما را تعريف و توصيف نمايم شما را دركربلاى حسينى كه بعثىهاى كثيف روى يزيديان و شمرها را سفيد ساختهاند دعا مى نمايم ، در كربلاى خونين شهر و خوزستان دعايت مىكنم كه در مقابل دشمنان با استقامت و عدم گريهات زينبوار بودن را تثبيت نمائيد و با اعمالت بر دشمنان اسلام ثابت نمائى كه از دادن جوان در راه اسلام نمىهراسيم بطوريكه تاريخ نشان ميدهد و زينب كبرى نشان داده است .
ویرایش توسط یا مهدی (عج) : ۱۳۸۸/۰۱/۲۲ در ساعت ۰۸:۴۹
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۲, ۰۸:۴۸ #2
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
من اميدوارم درپشت جبهه ثابت قدم بوده باشيد و از اينكه خوا هر عزيزم اظهار ميداشتى من دوره كمكهاى اوليه ديدهام و مىتوانم در پانسمان و شكستهبندى در جبهه موثر باشم خواهرم تو بدان كه مى توانى همچنين در پشت جبهه موثر باشى چونكه دشمن خارجى نمى تواند در مقابل اين جوانان با ايمان كه در سن سيزده سالگى نارنجك در كمر بسته و زير تانك مىرود و با فرياد الله اكبر وخمينى رهبر مزدوران عراقى را به حيرت مى اندازد کاری کند بلكه مواظب اين منافقين باشيد كه با اسم اسلام مىخواهند اسلام عزيزمان را نابود نمايند بطوريكه اماممىفرمايد ، منافقين از كفار بدترند .
خواهر و برادر و همشهريان گراميم بدانيد كه سنگر شما مهمتر از سنگر ماست مواظب باشيد و نگذاريد اين منافقان قد علم نمايند.
مادر و خواهر نورچشمم شما را به خدا مىسپارم و بچهها را ( رسول ـ جواد ـ عباس ) را به شما مىسپارم و اميدوارم زير سايه خداوند متعال خوش و خرم بوده باشيد تنها نگرانى من ازجواد است و مىترسم به سفارشهائى كه كردهام عمل ننمايد ولى الحمد الله ديگر جواد براى خودش مرد شده است و جاى نصيحتى برايش نمانده است و پس از من نقش پدرى را بر دوش دارد بطورى كه من در سن او نقش پدرى داشتم ، جواد جان اميدوارم در عدم وجود من بتوانى جاى مرا برای مادر پرنمائيد . در اطاعت حرفش باش تا اينكه خداوند با دعاى ايشان سرافرازت نمايد .
درآخر سلام گرم و محبت آميز مرا به عموم دوستان وخويشان بخصوص و برادر نعمتى ـ حميد دادفرمائى برادرمير صادقى ـ برادر بشارتى ـ برادران كاركنان ستاد ـ آقا قلى ـ عيسى زاده ـ دكتر ـ برادر يسرى و غيره و نور چشم عزيزم جناب آقاىقاضى رئيس دادگاه و حاكم شرع محترماردبيل برسانيد و اميدوارم كه زحماتى را كه برايم متحمل شدهاند عفو و حلالم نمايند .
در ضمن در مدتى كه پاسدارى دادهام شايد استفادههاى اختصاصى از ماشين بيت المال كردهام مبلغ پانصد تومان ( 5000 ريال ) با كسب اجازه ازحاكم شرع به حساب مىريزيد و همچنين بطوريكه مشهورا بصورت شفاهى به برادارن اعزامى از اردبيل كه با ما شركت دارند عرض كردهام چنانكه كربلا از وجود كفار پاك شود و براىدفن بنده كربلا مانعى نباشد مرا دركربلا (قبل از انتقالم به اردبيل دفن مىنمائيد ) در غير اينصورت در اردبيل قبرستان گلشن زهرا على آباد دفننمائيد.
ازجبهه سوسنگرد سيد جعفر خوشروزى21/1/61
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری