صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: خواب و رویا(خدایی منو از این فکرا نجات بدین)

شروع کننده موضوع

نوشته
    3,335
    مورد تشکر
    8,789 پست
    حضور
    13 روز 21 ساعت 35 دقیقه
    دریافت
    6
    آپلود
    0
    گالری
    0

خواب و رویا(خدایی منو از این فکرا نجات بدین)

سلام.من همیشه به این فکر میکنم که خواب هایی که ما میبینیم آدمای اون حقیقی هستن و به اراده خودشون به خوابمون میان یا زاده فکر ما هستن حتی حرفاشون؟و اینکه کسایی که از این دنیا رفتن میتونن به اراده خودشون هر شب به خواب ما بیان و ما جواب برخی سوالاتمون رو از اونا بپرسیم یا ...؟
    و اینکه چقدر خواب تو زندگی انسان ها موثر هست؟و آیا میتونه زندگی آدما رو تغییر بده یا نه؟البته ما چند مورد داشتیم که به خاطر تعبییر نشدن درست خواب از این دنیا رفتن .این درسته؟
    و اینکه عزراییل به اراده خداوند جان ما رو میگیره خود عزراییل تعیین میکنه که چطور از این دنیا بریم یا خدا از قبل اون رو مقرر کرده؟؟

ویرایش توسط آساره : ۱۳۸۸/۰۱/۲۳ در ساعت ۰۹:۳۸
    اللهم صل علی محمد و آل محمد

http://www.askquran.ir/picture.php?a...pictureid=6060

2. تشکرها 2

نوشته
    2
    مورد تشکر
    1 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام علیکم .
    1 حقیقی یا مجازی و ... بودن خواب اهمیت زیادی ندارد و رویای صادق و رویای کاذب داریم و برای تعبیر خبره ی کارش را می خواهد . 2 : اموات از عصر 5 شنبه ها تا طلوع آفتاب روز جمعه طبق روایات ائمه علیهم السلام به دنیا می آیند ، و آنهایی که شرایط رجعت به دنیا را دارند مثل ائمه علیهم السلام و ... می توانند به خواب انسان بیایند اما خواب انسانهای معمولی کمتر به واقعیت نزدیک است و در روایات ما هم خواب به جز انبیا و ... برای انسانهای عادی حساب آنچنانی ندارد . 3و4 : اگر رویای صادقه باشد صد درصد و اگر نه که هیچ یا خیلی کم . 5 : منظور از ما داشتیم یعنی چه خرافت زیاده . 6 : حضرت عزرائیل به امر خداوند بدون کم و کاست جان انسان را با روش هایی که به او آموخته می گیرد و به طور کلی 2 نوع حضور حضرت که برای مومنان و مومنات بسیار باشکوه و برای مشرکین و مشرکات بسیار خشمناک می باشد .
    در کل سوال باید نوعی باشد که به کار آدم بیاد اگه کسی به خداوند توکل کنه دیگه هیچ ترسی از هیچی نداره (و اوفض امری الی ا... من اختیار خودم را به خداوند میدهم)
    یا علی التماس دعا .
    ایمیل : kayvanjedian@yahoo.com

4. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    3,335
    مورد تشکر
    8,789 پست
    حضور
    13 روز 21 ساعت 35 دقیقه
    دریافت
    6
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام
    من منظور حرف شمارو نگرفتم.اینارو که خودمم میدونستم.تو کتاب دینی دبیرستان نوشته شده
    من از خواب خیلی نمیترسم ولی چند مورد رو دیدم که اینجا عنوان کردم و برام سوال شده.

ویرایش توسط آساره : ۱۳۸۸/۰۱/۲۴ در ساعت ۰۹:۱۷

6. تشکر

نوشته
    1
    مورد تشکر
    1 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

هو
    سلام علیکم
    جواب سوالتان بسیار مفصل است ولی به نحو اجمال :
    منبع خواب های ما از سه ناحیه می باشد : 1) عالم طبیعت 2) عالم مثال (منفصل و متصل) 3)عالم عقل و بالاتر
    ولی در کل خواب مثالی می باشد و مجرد.
    خواب های نشئت گرفته از عالم طبیعت مربوط به برخورد های روزانه ما با امور دنیوی است.
    خواب های مثال متصل افکار و نیات و شاید هم باطن ما را نشان دهد ولی عموما بازی گری قوه ی خیال است.
    خواب های عالم مثال منفصل مربوط به حقایق برزخی سایر موجودات می باشد (در قوس صعود یا نزول)
    خواب های عالم عقل و بالاتر کلیات مرسل و حقایق نوریه و یا ارتباط با ذوات نوریه می باشد که به تمثل در آمده اند.
    فتدبّر
    ویرایش توسط m_k_amin : ۱۳۸۸/۰۱/۲۴ در ساعت ۱۵:۱۷
    به بسم الله الرحمن الرحیم است * که عارف صاحب خلق عظیم است

ان شاء الله علاقه مندان به علامه حسن زاده آملی و استاد صمدی آملی (دامت براکاتهما) و دنبال کنندگان مباحثشان لطفا با من تماس بگیرند (جهت مباحثه و ادامه فعالیت و ...) .

8. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    3,335
    مورد تشکر
    8,789 پست
    حضور
    13 روز 21 ساعت 35 دقیقه
    دریافت
    6
    آپلود
    0
    گالری
    0

دوستان در مورد تعبیر خواب نظری ندارن؟
    آیا تعابیری که ما از خوابها میکنیم درسته؟
    میگن اگه یه خواب بد رو درست تعبیر کنیم هیچ اتفاقی نمیافته
    ایا حضرتن یوسف میتونست مانع مرگ اون زندانی با تعبیر خوب میشد یا
    ....

10. تشکرها 4

نوشته
    1,093
    مورد تشکر
    1,895 پست
    حضور
    2 روز 13 ساعت 48 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    1
    گالری
    0

پیشنهاد می کنم یک کتاب تعبیر خواب پیدا کنید

در ابتدای کتاب توضیحاتی در مورد ساعات خواب و خیلی موارد دیگر با مثال توضیح داده شده
    حقیقت بوده هست و خواهد بود. ازلی و ابدی است. لیکن واقعیت «بوده» اما شاید دیگر حالا نباشد. یا الان هست اما چه بسا بعدا نباشد و شاید هم نه در گذشته بوده و نه در حالا بلکه در «آینده» واقع شود. واقعیت «هست» است و حقیقت هستی «هست» است. هست جزیی از هستی است، اما هستی جزیی از هست نیست... حقیقت زنده و حاضر است وانگهی لایتناهی و نامحدود است. اما واقعیت ممکن است چنین نباشد. که اگر بود جزیی از جریان حقیقت بود.

12. تشکر

نوشته
    606
    مورد تشکر
    2,413 پست
    حضور
    20 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط کیا کرد نمایش پست
    دوستان در مورد تعبیر خواب نظری ندارن؟

آیا تعابیری که ما از خوابها میکنیم درسته؟
    میگن اگه یه خواب بد رو درست تعبیر کنیم هیچ اتفاقی نمیافته

ایا حضرتن یوسف میتونست مانع مرگ اون زندانی با تعبیر خوب میشد یا
    ....

یک حدیث از حضرت محمد است که میگه خواب تابع تعبیرش است . هر وقت خواب دیدید تعبییر نیکو کنید تا نیکو بشه .
    خواب دیدن بستگی کامل به شرایط شخص داره . خداوند گاهی اموری را در خواب به بندگانش الهام میکنه البته برای گوشزد و یا تنبیه ووووو
    کیا کرد گرامی اگر میخواهی بدانی که ایا خوابهای شما حکمت تعبییری اون چیه به گذشته خودت رجوع کن باید ببینی خوابهای که در گذشته میدیدی چگونه تعبیر میشد . من اکثر خوابهای که میبینم حدود 95 در صد به همان گونه تعبیر میشه . در ضمن من خواب زیاد میبینم . والان زمانی که خواب میبینم متوجه میشوم که این خواب تعبیر داره و یا نه و ایا تعبیر خوب داره یا خیر . در این مورد باز یاد اور میشم که از گذشته من هر خوابی که میدیدم در حدود 95 درصد تعبیری خیلی نزدیک به خوابی که میدیدم داشته . شما هم با کمی دقت میتوانی متوجه تعبیر خوابت بشی . ( البته نه صد در صد).
    در مورد اموات هم اگر شخص از پیامبران و ائمه باشه که کاملا حقیقی است چون شیطان به هیچ وجه قادر نیست به صورت انان بر شخصی ظاهر شود . اما اموات دیگر باز هم باید در کلام و یا حرفی که به انسان میزنند با تامل و تفکر برخورد نمود . چون گاهی خواب حقیقی است و گاهی نه ..

در مورد تعبیر گفتم نیکو تعبیر کن تا به امید خدا نیکو باشه ولی این مساله صد در صد نیست . همیشه به خدا پناه ببر و تعبیر خوب بخواه .
    در مورد حضرت یوسف ایشان چون صدیق و پیامبر بودند حقیقت را به ان شخص گفتند و این قضای محتوم بود که خداوند مقرر کرده و بر زبان پیامبر جاری ساخته .

ویرایش توسط king81 : ۱۳۸۹/۰۱/۲۴ در ساعت ۱۴:۱۹
    ۩۩۩... پس بگذارید سرسپردگی به خداوند لباس درونتان باشد نه نمایش بیرون...در پنهان ترین لایه های روحتان باشد، نه آواز آشکار لبهایتان.... بگذارید سرسپردگی به خداوند در میان استخوان دنده هایتان باشد...۩۩۩

14. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    3,335
    مورد تشکر
    8,789 پست
    حضور
    13 روز 21 ساعت 35 دقیقه
    دریافت
    6
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط king81 نمایش پست
    یک حدیث از حضرت محمد است که میگه خواب تابع تعبیرش است . هر وقت خواب دیدید تعبییر نیکو کنید تا نیکو بشه .

خواب دیدن بستگی کامل به شرایط شخص داره . خداوند گاهی اموری را در خواب به بندگانش الهام میکنه البته برای گوشزد و یا تنبیه ووووو
    کیا کرد گرامی اگر میخواهی بدانی که ایا خوابهای شما حکمت تعبییری اون چیه به گذشته خودت رجوع کن باید ببینی خوابهای که در گذشته میدیدی چگونه تعبیر میشد . من اکثر خوابهای که میبینم حدود 95 در صد به همان گونه تعبیر میشه . در ضمن من خواب زیاد میبینم . والان زمانی که خواب میبینم متوجه میشوم که این خواب تعبیر داره و یا نه و ایا تعبیر خوب داره یا خیر . در این مورد باز یاد اور میشم که از گذشته من هر خوابی که میدیدم در حدود 95 درصد تعبیری خیلی نزدیک به خوابی که میدیدم داشته . شما هم با کمی دقت میتوانی متوجه تعبیر خوابت بشی . ( البته نه صد در صد).
    در مورد اموات هم اگر شخص از پیامبران و ائمه باشه که کاملا حقیقی است چون شیطان به هیچ وجه قادر نیست به صورت انان بر شخصی ظاهر شود . اما اموات دیگر باز هم باید در کلام و یا حرفی که به انسان میزنند با تامل و تفکر برخورد نمود . چون گاهی خواب حقیقی است و گاهی نه ..

در مورد تعبیر گفتم نیکو تعبیر کن تا به امید خدا نیکو باشه ولی این مساله صد در صد نیست . همیشه به خدا پناه ببر و تعبیر خوب بخواه .
    در مورد حضرت یوسف ایشان چون صدیق و پیامبر بودند حقیقت را به ان شخص گفتند و این قضای محتوم بود که خداوند مقرر کرده و بر زبان پیامبر جاری ساخته .

بحثم اینه که حضرت یوسف میتونست اون مرد رو با تعبیر خوبی که از خوابش میکنه نجات بده؟؟؟

16. تشکرها 2

نوشته
    656
    مورد تشکر
    1,293 پست
    حضور
    5 ساعت 23 دقیقه
    دریافت
    95
    آپلود
    0
    گالری
    160

روئياي صادقه يك هفتادم وحيه .
    خيلي از خوابها حقيقت محض اند. حتماً‌اتفاق مي افتن . بفرموده آيت الله بهجت (ره) : خواب قوه قهاريه خداوند است .
    همونطور كه آقاي كينگ نوشتن بايد به گذشته خودمون رجوع كنيم و خوابهايي كه تا حالا ديديم ببينيم به چه نحو تعبير شدن . براي من هم خيلي از خوابهايي كه ميبينم خودش تعبير خودشه .
    ولي هنوزم خيلي از خوابهام كه فكرمو زياد مشغول ميكنه رو تعبيرشو نميفهمم.
    اين خيلي خوبه كه آدم بدونه خواب چه پيامي بهش ميده
    البته يه حديث ديگه هم هست كه ميگه : اگه از رسيدن بلائي بترسي ودعا كني ،‌خداوند جلوي اون بلا رو ميگيره .

.:: حضرت علي عليه السلام ::.

خدايا، مرا همين عـزت بـس كه بنـده تو باشم و همـين فخر مرا بس كه تو پـروردگـار من باشي تو چـناني كه من دوسـت مــيدارم ، پـس مرانـيز چـنان گــردان كه تو دوسـت مـيــداري

18. تشکرها 3

شروع کننده موضوع

نوشته
    3,335
    مورد تشکر
    8,789 پست
    حضور
    13 روز 21 ساعت 35 دقیقه
    دریافت
    6
    آپلود
    0
    گالری
    0

من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم

20. تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)