نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: كدام كتاب ساز جاوا رو مي پسنديد؟
- رأی دهندگان
- 26. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
پرنيان-Parnian
8 30.77% -
اف بوك-fbook
16 61.54% -
ريدمانياك-ReadManiac
2 7.69% -
تي سي بي آر-tcbr
0 0%
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: نظرسنجي كتابساز جاوا (لطفا همه شركت كنن)
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۴, ۲۳:۱۸ #1
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
نظرسنجي كتابساز جاوا (لطفا همه شركت كنن)
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۸/۰۱/۲۸, ۰۸:۴۱ #2
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
ممنون جناب کویر واما درمورد کتابها
از اواسط سال 86 كه آقاي ياسر رجبي نرم افزار محبوب پرنيان (براي ساخت كتاب موبايل با پسوند Java) را وارد بازار ساخت، استفاده از اين نرم افزار با استقبال چشمگيري مواجه شد.
پرنيان در اول كار خود، به صورت رايگان شروع به كار كرد و داراي يكسري مزياتي بود مثلا:
- پشتيباني و راهنماي بسيار كامل
- عدم نياز به Java Toolkit يا هر نرم افزار جانبي ديگر
- تبدیل متن فارسی (یونیكد) به كتاب الكترونیكی همراه
- سرعت بالا در هنگام تبدیل (معمولاً كمتر از 20 ثانیه)
- حجم بسیار پایین بعد از تبدیل (معمولاً كمتر از نصف حجم متن اولیه!)
تا اينكه نسخه 9.5 هم در آمد كه متنهاي اعراب دار را هم ساپورت ميكرد / اما بعد از نسخه 9.5 ديگر نسخه اي بصورت رايگان عرضه نشد و دليلش =
بنابر گزارش سايت پرنيان: استفاده غير مجاز و تغيير آيكن و لوگوي پرنيان [البته اين احتمال بعيد است، چرا كه روش تعويض آيكن را خود ايشان در نظرات يكي از پستها860710 بيان كردند و كساني هم كه نميدونستند، دونستند]
و به گفته برخي مسئولان ذي ربط: به جهت جا وا كردن و مشتري پيدا كردن آن در بازار
البته fBook هم نسخه دوم خودش براي دانلود ارائه نكرد ولي كاربران ميتوانند به صورت آنلاين از طريق سايت AllMobile بخش كتاب ساز با هزينه 10000 ريال براي هر كتاب،كتابهاي خود را بسازند.
پس در نتيجه ما بر اساس همان نسخه هاي در دسترس، پرنيان9.5 را با اف بوك1 ميسنجيم.
+ fBook ؛ متن را مستقيم در خود ايجاد ميكند
پرنيان؛ را بايد در فايل يونيكد ايجاد كرد
+ پرنيان؛ نيازي به نرم افزار جانبي ندارد
fBook ؛ محتاج به نرم افزار Java (TM) SE Runtime Environment.6 يا شبه آن ميباشد
++ fBook ؛ متن را به صورت دسته بندي و فهرست شده ارائه ميدهد كه در مطالعه خيلي كمك ميكند
پرنيان؛ امكان فهرست بندي مطالب را ندارد
+ پرنيان؛ مطالب را صفحه صفحه ميكند يعني سازنده ميتواند بر اساس تعداد كلمه يا تعداد پاراگراف متن خودش را صفحه بندي نمايد
fBook ؛ در هر شاخه، مطالب را پشت سر هم مي آورد كه در صفحه هاي طولاني خسته كننده است
+ fBook ؛ امكان جستجو در متن را هم دارد
پرنيان؛ امكان search و جستجو را ندارد (اگر چه در نسخه هاي جديد دارد)
+ fBook ؛ حتما نياز به تغيير آيكن و لوگو به وسيله عكس png دارد [كه فوائدش در چند پست قبل گذشت]
پرنيان؛ امكان تعويض آيكن و لوگو را (به روش متعارف) ندارد اگر چه خود ايشان قول داد در نسخه هاي بعد اين امكان رو بگذاره ولي ...
+ پرنيان؛ سه نوع Them پيش فرض دارد به همراه چهار Font مختلف
+ fBook ؛ سازنده ميتواند به ميل خود، Them را انتخاب كند (البته فقط 2 Them و يك نوع خط)
+ fBook ؛ تا 10 آيتم آخر را در خود نگه ميدارد كه براي ادامه دادن به مطالعات قبلي بسيار مفيد است؛ حتي چند نفر ميتوانند در چند موضوع يك كتاب توسط يك گوشي مطالعه داشته باشند و هر دفعه به بخش ادامه مطالعه خود بروند
پرنيان؛ گزينه آخرين آيتم (ادامه مطالعه) را ندارد، البته در هر صفحه اي كه از كتاب خارج شويد، وقت ورود در همان صفحه خواهيد بود
در مجموع، ساخت كتاب به وسيله fBook1 راحتتر و مفيد تر از Parnian نسخه 9.5 ميباشد كه شما براي مقايسه ايندو ميتوانيد به فايل Biography14 و 14NOOR را از بخش (کتابهای چهارده معصوم ع)
دانلود كنيد كه متن هر دو يكي ولي با هر دو نرم افزار ساخته شده است. البته در Biography14 ، فهرست موضوعات نيز در آخر كتاب آمده كه مشكل بودن ساختش بر سازندگان كتاب مخفي نيست.
حال انتخاب با شماست
ودرمورد رید مانیاک
دارای:
نحوه استفاده از امکان جستجو
امکان جستجو در اين نرم افزار کتاب خوان متأسفانه براي کلمات فارسي وجود ندارد. اما در بعضي از کتابها براي راحتي شما جهت پيدا کردن داستان يا کتاب مورد نظر، اسم کتاب يا داستان علاوه بر فارسي بصورت انگليسي-فارسي هم درج شده (مثل مجموعه داستانهاي صادق هدايت) تا بدين وسيله شما بتوانيد داستان مورد علاقه خود را سريع پيدا کنيد. بعنوان مثال شما براي پيدا کردن کتاب سگ ولگرد، با تايپ sag velgard در بخش جستجو کتاب، سريع به ابتداي اين داستان ميرويد، جالب اينجاست که لزومي ندارد همه حروف را براي جستجو تايپ کنيد و با تايپ سه کاراکتر اول يا دوم هر داستان باز هم به آن صفحه هدايت ميشويد در مورد بالا با تايپ sag يا vel باز هم داستان سگ ولگرد را پيدا ميکنيد. در کتابهايي که امکان جستجو دارند در ليستي در صفحه اول کتاب ميتوانيد نام لاتين انها را هم مشاهده کنيد.
نحوه استفاده از جستجوگر:
براي استفاده و وارد کردن کلمه جهت جستجو با فشار دادن دکمه سمت راست اسکرول موبايل به BOOKMARKS و در آنجا با انتخاب SEARCH ميتوانيد نام مورد نظر را وارد کنيد و OK کنيد، دقت کنيد براي دفعات جستجو (که اگر فقط چند حرف اول را داده باشيد) از دکمه شماره 4 گوشي خود استفاده کنيد و براي وارد کردن حروف و کلمات جديد از دکمه سمت راست اسکرول.
امکانات کتابهاي اين وبلاگ و نحوه دسترسي به آنها
*امکانات کتابهاي اين وبلاگ
1- امکان قرار دادن 10 بوکمارک.
2- گردش صفحه کتاب در 4 جهت.
3- تنظيم نور صفحه گوشي موقع خواندن کتاب که در کاهش مصرف باطري بسيار مؤثر است.
4- داراي تنظيم دلخواه جهت محافظت از چشم.
5- امکان ورق زدن خودکار صفحات در سه سرعت که بدلخواه ميتوان آنرا تغيير داد و باعث کاهش مصرف باطري ميگردد.
6- داراي تايمر با تنظيم دلخواه براي خروج از برنامه.
7- جستجو سريع صفحات کتاب.
8- ضمنا براي کتابهاي فارسي 3 فونت مختلف با رنگ هاي پس زمينه آبي سبز و کرم قرار داده شده که دوستان دقت کنند که حتما يکي از اين فونتها را انتخاب کنند( در قسمت فونت يکي از 3 فونت آخر.)
*نحوه استفاده از امکانات اين نرم افزار و کتابهاي تبديل شده توسط آن:
بعد از اينکه کتاب را روي گوشي خود باز کرديد و در حال خواندن کتابيد، با فشار هر يک از دکمه هاي گوشي به بيشتر اين امکانات دسترسي خواهيد داشت:
دکمه اسکرول :فشار دکمه وسط دسترسي به MAIN MENU . بالا صفحه بعد. پايين صفحه قبل . سمت راست دسترسي به BOOK MARKS که ميتوانيد 10 بوکمارک را در آن وارد کنيد (دقت کنيد به حروف انگليسي علاقمنديها را وارد کنيد.) و سمت چپ مثل همان فشردن دکمه وسط اسکرول ميتوان به MAIN MENU دسترسي داشت.
دکمه هاي 1 و 2 و 3 : براي ورق خوردن اتوماتيک کتاب در سه سرعت متفاوت هستند . شما براي تعيين زمان هر کدام از آنها هنگامي که کتاب اجرا شده با فشار دکمه وسط اسکرول به قسمت MAIN MENU رفته و در آنجا گزينه OPTIONS را انتخاب ميکنيم در اين گزينه هم روي SLIDSHOW رفته و آنرا انتخاب ميکنيم در آنجا ميتوان سرعت را متناسب با سرعت مطالعه خود کم يا زياد کنيم . در اين قسمت همچنين با انتخاب گزينه MODE سه مد مختلف براي ورق خوردن اتوماتيک کتاب معرفي شده که پيشنهاد ميکنم به ترتيب هر سه را امتحان کنيد چون بسيار جالب و منحصر بفرد هستند. يعني بعد از انتخاب هر کدام با زدن BACK به MAIN MENU برگشته و آنجا با انتخاب READ BOOK به صفحه ايي از کتاب که در حال مطالعه آن بوديم برگشته، حال با فشار دکمه 1 يا 2 يا 3 ميتوانيم جلوه مد انتخابي و ورق خوردن اتوماتيک صفحات را مشاهده کنيم . براي خاموش کردن اين امکان کافيست همان دکمه (1 يا 2 يا 3) را مجددا فشار دهيم
دکمه 4 : براي سرچ کلمات و حروف انگليسي است و حروف و کلمات فارسي را جواب نميدهد.
دکمه 5 : با فشار آن ميتوانيد اطلاعاتي از قبيل نام کتاب، شماره صفحه در حال مطالعه، مقدار درصدي از کتاب که مطالعه شده و حجم کتاب را مشاهده کنيد.
دکمه 6 : با وارد کردن شماره صفحه در آن به آن صفحه پرش ميشود.
دکمه 7 : هنگامي که در ورق خوردن اتوماتيک مد PAGE انتخاب شده باشد هنگام مطالعه و ورق خوردن اتوماتيک کتاب با فشار اين دکمه کمي زمان تمديد ميشود .
دکمه 8 و 0 : همان کار کليد بالا و پايين اسکرول را ميکنند يعني توسط آنها ميتوان به صفحه قبل يا بعد رفت.
دکمه 9 : کاري نميکنه!
دکمه * : براي گردش صفحات کتاب در 4 جهت مختلف است.
دکمه # : اونم کاري نميکنه!
*تغيير کنتراست و تايمر :
براي تغيير اندازه شدت روشنايي (کنتراست) صفحه گوشي که ميتوانيد آنرا از 0 تا 100 انتخاب کنيد و با انتخاب 60 يا 70 حدود 50% باعث کاهش مصرف باطري ميشود. به MAIN MUNU و از آنجا به OPTIONS رفته و با انتخاب LIGHT ميتوان مقادير روشنايي ، با انتخاب گزينه پاييني يعني SLEEP زمان و تايمر خروج از برنامه و انتخاب گزينه EYEGUARD مقدار عددي محافظ چشم را انتخاب کرد.
*انتخاب رنگ زمينه و نوع فونت :
در گزينه OPTIONS رفته و سپس گزينه فونت را انتخاب ميکنيم دقت کنيد«انتخاب هر فونتي بغير از سه فونت آخر باعث بهم ريختن و ناخوانا شدن کلمات ميشود.» با انتخاب هر يک از سه فونت آخر يعني Blue يا Green يا Cream ميتوانيد به سه فونت مختلف با زمينه هاي آبي و سبز و کرم دسترسي داشته باشيد.اگر هنگام خواندن کتابي مشاهده کرديد که پرانتزها جهتشان برعکس و اين مسئله برايتان ناراحت کننده است حتما فونت Green را انتخاب کنيد . در اين فونت بجاي پرانتز () از " استفاده شده .
نمايش صحيح سطرها در کتابهاي نصب شده
براي اينکه سطرها را جدا از هم و بطور صحيح ببنيد ، پس ازنصب کتاب و اجراي آن با فشردن دکمه وسط (اسکرول ) به MAIN MENU رفته ودر آنجا گزينه OPTIONS را انتخاب کنيد در اين گزينه هم دومي يعني FORMATING را انتخاب کنيد .ليست انتخاب بايد بشکل زير ON يا OFF باشند.
TRIM CR :OFF
TRM " " :ON
TRM " " :ON
Warp :OFF
XSPACING: ON
YSPACING : 1
INDENT : OFF
RIGHT2LEFT : ON
در حالت پيش فرض ، تنظيم گزينه هاي بالا لحاظ شده اما اگر فرق داشت آنرا بصورت دستي بشکل بالا در آوريد
نحوه تنظيم گوشي براي صحيح خواندن کتاب
در زير نحوه تنظيم اين کتاب خوان را مينويسم چنانچه دوستان ديگر هم موقع خواندن کتابي دچار مشکل هستند با اجراي اين تنظيمات مشکل حل ميشود.
پس از نصب واجراي آن بر روي گوشي در اولين مرحله نام نرم افزار و ورژن آن ميآيد و پس از آن صفحه اول کتاب باز ميشود اگر اين صفحه خواناست که تنظيمات آن بر روي گوشيتان درست است ، اما اگر حروف ناخوانا يا ترتيب آنها نادرست است مراحل زير را دنبال کنيد:
با فشار دادن دکمه وسط اسکرول گوشيتان به main menu وارد ميشويد.در اين بخش بر روي گزينه options رفته و دکمه وسط گوشي را فشار تا وارد اين گزينه شويم که در ابتدا font را انتخاب ميکنيم تنها فونتهاي فارسي در اين نرم افزار سه فونت آخرند يعني:
cream يا blue يا black
يکي از آنها را انتخاب ميکنيم که بمحض انتخاب دوباره به صفحه option menu رفته اينبار از اين قسمت گزينه بعد از font يعني formating را انتخاب و وارد آن ميشويم دقت کنيد تنظيمات اين قسمت دقيقا بايد مثل زير باشد:
TRIM CR :OFF
TRIM " " :ON
TRIM " " :ON
WRAP :OFF
XSPACING :ON
YSPACING : 1
INDENT :OFF
RIGH2LEFT: ON
بعد از چک اين تنظيمات با انتخاب گزينه BACK دوباره به options رفته و در اين گزينه اينبار codepage را انتخاب ميکنيم در اين صفحه هم گزينه انتخابي بايد win-1250 باشد. تنظيمات مهم براي نمايش حروف فارسي تمام شد .با انتخاب back و انتخاب read book ميتوانيد کتاب را براحتي بخوانيد.
ودرموردtcbr
جدید وبدون امکانات وبعضا مشکلات
موفق
منبع: http://ebookmobile.blogfa.com/
ویرایش توسط [Kavir] : ۱۳۸۸/۰۸/۲۱ در ساعت ۱۵:۱۰ دلیل: درج منبع
-
-
۱۳۸۸/۱۲/۲۹, ۱۱:۰۵ #3
- تاریخ عضویت
مرداد ۱۳۸۸
- نوشته
- 202
- مورد تشکر
- 669 پست
- حضور
- 2 روز 2 ساعت 43 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
من با اف بوک کار کردم نرم افزار خوبیه!
البته اشکالاتی داره ولی نسبت به بقیه برنامه ها امکانات خوبی داره
کار باهاش هم ساده است
-
۱۳۸۸/۱۲/۲۹, ۱۹:۱۳ #4
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 1,487
- مورد تشکر
- 3,851 پست
- حضور
- 4 روز 13 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 1164
- آپلود
- 119
- گالری
-
2
با سلام
من فقط پرنیان را دیدم.ولی باهاش کار نکردم.فکر کنم از بقیه بهتر باشه
آفت دين سه چيز است، داناى بد كار و پيشواى ستم كار و مجتهد نادانحرکت کشتی نجات آدمیان احتیاجی به دریا ندارد.این کشتی روی قطره اشکی مقدس که برای حسین بن علی ریخته می شود می گذرد.علامه جعفری
-
۱۳۸۹/۰۱/۱۱, ۱۲:۴۳ #5
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 3,614
- مورد تشکر
- 8,843 پست
- حضور
- 6 روز 21 ساعت نامشخص
- دریافت
- 124
- آپلود
- 158
- گالری
-
10
با توجه بهاینکه من بیشترین وقتم رو در مطالعه این کتابهای مخصوص موبایل میگذرونم
فکر میکنم
پرنیان از همه بهتر باشه
البته به شرطی که حتما همون اولش فهرست بزارید
چون امکاناتی از قبیل رجوع به فلان صفحه ویا اینکه اخرین صفحه خوانده ضشده در حافظه باقی میماند و...
در مجموع من این نرم افزار رو پیشنهاد میکنم
چون مثلا اف بوک گریه جوی استیک گوشی رو در میاره و ببرای هر خطش باید جوی استیک رو به کار بندازی
و همچنین اگر یک هفته کتاب مورد نظر رو نخونی یادت نمیاد کجا بودی و چی رو میخوندی
البته یه گزینه ای به اسم اخرین موضوع خوانده شده داره اما فقط سر فصل رو نشون میده نه متن مورد نظر رو ....
کاش یکی از مهندسین نرم افزار سایت یه نرم افزار مخصوص این سایت با امکانات پرنیان درست میکردند تا هم تبلیغی بشه برای سایت و هم اینکه من خودم قول میدم تمام کتابای سایتو با این نرم افزار مخصوص تبدیل کنم....
الهی العفو...
-
۱۳۸۹/۰۱/۱۱, ۲۱:۳۷ #6
دوستان قبل هرگونه اظهار نظري خواهش مي كنم اول يك نگاه به اين كتاب ساز جديد هم بياندازند و نظراتشون رو اعلام نمايند
لينك نمايش
با تشكر
-
تشکر
-
۱۳۸۹/۰۱/۱۲, ۰۱:۴۸ #7
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 3,614
- مورد تشکر
- 8,843 پست
- حضور
- 6 روز 21 ساعت نامشخص
- دریافت
- 124
- آپلود
- 158
- گالری
-
10
با سلام
دوست عی من حتی نمونش دانلود کردم و تو گوشیم امتحانش کردم
که ظاهرا شبیه همون اف بوک میمونه و سرعتشم تقریبا پایینه
البته خوب یه سریع امکانات هم داره از قبیل حرکت خودکار و...ولی در مجموع به دل من ننشست
مثلا همون ذخیره نشدن اینکه الان تو کجای صفحه بودیم و مطالعه میکردیم و...
بازم ممنون از معرفی این نرم افزار جدید
یا علی(ع)
الهی العفو...
-
-
۱۳۸۹/۰۱/۱۲, ۲۲:۲۰ #8
علاقه مندیها
یک بخش بنام علاقه مندیها داره که شما خودت می تونی مدیریت کنی و هر جا که لازمه ثبت کنی تا بعدا به اونجا مراجعه کنی
ضمنا این رو هم در نظر بگیرید نسخه ای که با آن کار می کنید نسخه نمایشی می باشد ;)
کتابچه نرم افزار خوبی است ولی بسیار کاربری از این نرم افزار خاص و پیچیده کنندست که مخاطبان جدید رو آزار میده
نقاط قوتی هم داره که بعدا براتون توضیح می دم
در کل با اینکه پرنیان خیلی وقته آپدیت نشده ولی از fbook بهتره
هرچند فکر کنم کاتب از همشون می تونه بهتر باشه
چون هنوز نسخه نهاییش توزیع نشده فکر کنم بتونه نقاط ضعف همرو بپوشونه
کاربران حرفه ای مثل شما هم نظراتتون راهگشاس
ضمنا اینروزا نرم افزارهایی بیشتر مورد توجه قرار می گیرن که پشتیبانی بهتری داشته باشن و رو به جلو حرکت کنن متاسفانه مبحث کتاب ساز برای موبایل خیلی وقت هستش که داره درجا می زنه و حضور یک نرم افزار جدید و کاملا متفاوت جاش خالی بود
ولی جالب بود .... بعد کمتر از 24 ساعت نتیجه گیری جالبی بود فکر نکنم بیشتر از 3 روز از توزیع نسخه نمایشیش بگذره
ویرایش توسط tehranchi : ۱۳۸۹/۰۱/۱۲ در ساعت ۲۲:۲۷
-
تشکر
-
۱۳۸۹/۰۱/۲۱, ۱۹:۲۲ #9
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری