-
۱۳۸۸/۰۱/۳۱, ۱۰:۱۶ #1
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۷
- نوشته
- 84
- مورد تشکر
- 166 پست
- حضور
- 44 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
زنان دوزخي
1- آن ها اهل آتش هستند. پيامبر (صلى الله عليه وسلم) مي فرمايد: «صِنْفَانِ مِنْ أَهْلِ النَّارِ لَمْ أَرَهُمَا... وَنِسَاءٌ كَاسِيَاتٌ عَارِيَاتٌ مُمِيلَاتٌ مَائِلاَتٌ رُءُوسُهُنَّ كَأَسْنِمَةِ الْبُخْتِ الْمَائِلَةِ لاَ يَدْخُلْنَ الْجَنَّةَ وَلاَ يَجِدْنَ رِيحَهَا وَإِنَّ رِيحَهَا لَيُوجَدُ مِنْ مَسِيرَةِ كَذَا وَكَذَا». (مسلم).
معني: دو گروه از اهل دوزخ مي باشند که نظير آنها را مشاهده نکرده ام... دسته دوم زناني هستند که ظاهراً لباس پوشيده اند اما در حقيقت لخت و عريانند، دور از راه حق، و موهاي سرشان را چنان در يک جا جمع ميکنند که به کوهان کج شترها مي ماند اين نوع زنان داخل بهشت نمي شوند حال آنکه بوي بهشت از مسيرهاي چنين و چنان (کنايه از بعد مسافت) به مشام مي رسد».
2- در آخرت برهنه و عريانند: پيامبر (صلى الله عليه وسلم) مي فرمايد: «رُبَّ کاسية في الدنيا عارية في الآخرة»: يعني چه بسيار زناني هستند که در دنيا ظاهراً لباس پوشيده اند اما در آخرت عريان خواهند بود. زناني که لباسهاي نازک و تنگ که برجستگيها و بدن آنها مشخص است.
3- مبغوضترين بندگان نزد خدا هستند: پيامبر (صلى الله عليه وسلم) در حديث مي فرمايد: «أبغض الناس إلى الله ثلاثة .... ومبتغ في الإسلام سنة الجاهلية». (البخاري). ومن سنة الجاهلية التبرج، قال تعالي: ﴿وَلاَ تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَى﴾. معني: «سه دسته نزد خدا از مبغوضترين مردم هستند که يکي از آنها کساني هستند که خواهان بوجود آمدن و تداوم رسم و رسوم دوران جاهليت در اسلام مي باشند». که يکي از سنتها و رسوم جاهليت تبرج و خودنمايي زنان است. خداوند مي فرمايد: و مانند دوران جاهليت خود نمايي نکنيد.
4- به اندازه گناه کسي که او را تقليد و يا فريب او را ميخورد گناه بر اوست: پيامبر (صلى الله عليه وسلم) مي فرمايد: «من دعا إلى ضلالة کان عليه مِنَ الإثم مثلُ آثام من تبعه لا ينقص ذلك من آثامهم شيئاً». (مسلم) معني : دعوت کننده بسوي گمراهي علاوه بر گناهان خود در گناهان کساني که از او پيروي ميکنند نيز شريک است بدون آنکه چيزي از گناهان آنها کاسته شود.
5- ملعون و مورد نفرت خداست: فقد روي «... نساء هم کاسيات، عاريات على رؤوسهن كأسنمة البخت ... ملعونات...». (أحمد وابن حبان والحاکم). معني: از پيامبر (صلى الله عليه وسلم) روايت شده که زنان بظاهر پوشش دار اما در واقع عريان که موي سرشان بمانند کوهان کج شتر است ملعون و مورد نفرت خدا هستند. (احمد، وابن حبان و حاکم)
6- زنا کار است: «أيما امرأة استعطرت فمرت على قوم ليجدوا ريحه فهي زانية». (ابو داود) معني : هر گاه زني خود را معطر نمايد و بر مردمي عبور نمايد که بوي عطرش به آنها رسد مثل اين است که زنا کرده باشد.
7- نمازش قبول نمي شود: پيامبر (صلى الله عليه وسلم) مي فرمايد: «أيما امرأة تطيبت ثم خرجت إلى المسجد لم تقبل لها صلاة حتى تغسل». (ابن ماجه). معني : هر زني که خود را معطر نمايد و سپس به مسجد برود نمازش قبول نيست مگر اينکه آثار عطر را از خود بزدايد. (ابن ماجه)
8- پرده بين او و خدا پاره شده است: پيامبر فرمود : « أَيُّمَا امْرَأَةٍ وَضَعَتْ ثِيَابَهَا فِي غَيْرِ بَيْتِ زَوْجِهَا, فَقَدْ هَتَكَتْ سِتْرَ مَا بَيْنَهَا وَبَيْنَ اللَّهِ».(ابن ماجه والحاکم) هر زني که لباسش را در غير منزل شوهرش در آورد و برهنه شود حتماً پرده بين خود و خدايش را پاره مي نمايد.
9- نسب به خدايش سرکش و نافرمان است:
﴿وَقَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَلا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَى﴾. [الأحزاب: 33]. زنها بايد در منزل خود بمانند و مانند دوران جاهليت خود نمايي نکنند.
«ولا تمنعوا إماء الله مساجد الله وليخرجن وهن تفلات وبيوتهن خير لهن». «ابو داود». کنيزهاي خدا را از مساجد خدا منع ننمائيد، اگر به مسجد رفتند خود را معطر ننمايند، اما در عين حال خانه هايشان بهتر است.
10- (زن بد حجاب) اسلحه شيطان است: «المرأة عورة فإذا خرجت استشرفها الشيطان، وأقرب ما تکون من ربها وهي في قعر بيتها». (الترمذي). زن عورت «پوشيده رو» است بمحض خارج شدن شيطان و شيطان صفتان سعي در فريب او را دارند. اگر در کنج خانه باشد و بيرون نيايد به خداوند نزديکتر است.
نصرمن الله وفتح قريب
-
-
۱۳۸۸/۰۱/۳۱, ۱۸:۳۵ #2
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
بنام خدا
قرآن مسأله حجاب را در چند آيه ، يادآورى و در بعضى از آنها به حكمت و فلسفه آن هم اشاره كرده است كه برخى از آنها عبارتند از:علاوه بر آنچه بيان شد ، استوارى اجتماع و استحكام پيوند خانوادگى ، جلوگيرى از چشم چرانيها ، حفظ ارزشها ، احترامِ زن ـ كه هر اندازه متين تر و باوقارتر و عفيف تر حركت كند و خود را در معرض نمايش مرد نامحرم نگذارد به احترامش افزوده مى شود ـ از ديگر علتها و فلسفه هاى حجاب است كه از آيات و روايات استفاده مى شود .
1 . پاكى دلهاى مردان و زنان و آلوده نشدن آنها: در مكتب قرآن ، علاوه بر بهداشت جسمى (كه در دنيا مطرح است) يك نوع بهداشت روحى و روانى هم وجود دارد كه چنانچه مراعات نشود ، روح مسموم مى شود ، و آثار خطرناكى را در پى دارد كه از مسموميت جسمى به مراتب خطرناك تر است . در برخى آيات ، به رعايت اين نوع از بهداشت توصيه شده است .
قرآن ، در آيه 53 سوره احزاب در مورد روبرو شدن و صحبت كردن با زنان پيامبر مى فرمايد:
«.. .وَ إِذَا سَأَلْتُمُوهُنَّ مَتَـعًا فَسْـَلُوهُنَّ مِن وَرَآءِ حِجَاب ذَ لِكُمْ أَطْهَرُ لِقُلُوبِكُمْ وَ قُلُوبِهِنَّ.. .; و هنگامى كه چيزى از وسايل زندگى را به عنوان عاريت از آنان (همسران پيامبر)مى خواهيد ، از پشت پرده بخواهيد . اين كار ، براى پاكى دلهاى شما و آنها بهتر است .»
2 . در امان ماندن از اذيت افراد سبكسر: خداوند در آيه 59 سوره احزاب مى فرمايد: «يَـأَيُّهَا النَّبِىُّ قُل لاَِّزْوَ جِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَآءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَـبِيبِهِنَّ ذَ لِكَ أَدْنَى أَن يُعْرَفْنَ فَلاَ يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا; يعنى: اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: روسرى هاى بلند خود را بر خويش فرو افكنندطورى كه زير گلو و سينه هايشان پيدا نباشد اين كار براى اين كه شناخته شوند و مورد اذيت اهل فسق و فجور قرار نگيرند ، بهتر است ، (و اگر تاكنون خطا و كوتاهى از آنها سر زده توبه كنند) خداوند همواره آمرزنده و رحيم است .»
3 . به طمع نيفتادن افراد سبكسر و بيماردل: در آيه 32 سوره احزاب خطاب به زنان پيامبر ـ كه در واقع خطاب به همه زنهاست ـ آمده است: «.. .به شكل هوس انگيز سخن نگوييد كه بيماردلان در شما طمع كنند ، و سخن شايسته بگوييد» و در آيه 30 و 31 سوره نور خطاب به پيامبراكرم(ص) مى فرمايد: «قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّواْ مِنْ أَبْصَـرِهِمْ وَ يَحْفَظُواْ فُرُوجَهُمْ ذَ لِكَ أَزْكَى لَهُم.. .; به مؤمنان بگو چشمهاى خود را از نگاه به نامحرمان فرو گيرند ، عفت خود را حفظ كنند . اين ، براى آنان پاكيزه تر است.. . و به زنان با ايمان بگو چشمهاى خود را از نگاه هوس آلود فرو گيرند ، و دامان خويش را حفظ كنند و زينت خود را ـ جز آن مقدار كه نمايان است ـ آشكار نكنند ، و اطراف روسرى هاى خود را بر سينه خود افكنند تا گردن و سينه با آن پوشانده شود ، و زينت خود را آشكار نسازند; مگر براى شوهرانشان ، يا پدرانشان ، يا پدر شوهرانشان ، يا پسرانشان ، يا پسران همسرانشان ، يا برادرانشان ، يا پسران برادرانشان ، يا پسران خواهرانشان ، يا زنان هم كيششان ، يا برده گانشان كنيزانشان، يا افراد سفيه كه تمايلى به زن ندارند ، يا كودكانى كه از امور جنسى مربوط به زنان آگاه نيستند ، و هنگام راه رفتن ، پاهاى خود را به زمين نزنند تا زينت پنهانيشان دانسته شود و صداى خلخال كه بر پادارند به گوش رسد. اى مؤمنان همگى به سوى خدا باز گرديد تا رستگار شويد!»
این نکته را نیز باید توجه داشته باشیم که:
گرچه زيبايى نعمتى است كه خداوند عطا نموده است تا انسان از آن بهره مند شود اما بايد توجه نمود كه استفاده از نعمت هاى الهى جداى از اسراف و نافرمانى است ، اسراف و استفاده از نعمت دف جهت فرمان خدا عقلا و شرعاً زشت و گناه است . انسان بايد از نعمت هاى خدا به جا و در مواردى كه خداوند اجازه داده استفاده نمايد . مثلا زيبايى را براى همسر و ايجاد آرامش و انس و محبت در داخل خانواده استفاده كند نه اين كه آن را در خيابان به تاراج بگذارد و جامعه را نيز آلوده به گناه كند .
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۲, ۲۳:۱۸ #3
جناب آقای مشکات بسیار عالی و پسندیده فرمودید
وعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا ؟
محتاج دعای خوب شما هستم.
هیچ فکر کردی خدا تو رو برای چی آفریده؟ و اینکه تو روی زمین چه کار میکنی؟
-
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۶, ۲۳:۴۴ #4
عجب ! چه بد شد، به حقیقت که عجب عذاب غریبی است ! یادمان باشد حواسمان زیاد نباشد به این جور مکتوبات در باب آشکار فرمایی زینت ها که اصلا معلوم نیست چه چیزی هست اگر که چیزی باشد و اگر که چیزی است التفات این جور مسایل چرا به فهم گمراهانی همچون من و جهانیان نمی رود ؟ راست می گویند که مسالک در دوره ی پسا مدرن کمتر چشم ها را می گیرد و فریب متون در میان توده از میان می رود. اما به هر حال تناقضی است که در این میان آدمیانی هستند که مفیوض می شوند از دستورهای اخلاقی که پشتوانه شان ده فرمان موسی است ! یا انجیل عیسوی یا جاذب تر از آن قرآن محمد پسر عبدالله !
رویهمرفته مهم این است که فرد بتواند به دستور اخلاقی کام گیرد و از آن به مثابه ی شراب اشتها آور مستفیض شود، آنجا که قحطی دید است . اگر که بدانند دید چیست و اگر که دیدی باشد شک دارم توده هم در دنیای پسا مدرن پا به پای مسالک پیش آید.
ویرایش توسط Karolina : ۱۳۸۸/۰۲/۰۶ در ساعت ۲۳:۴۶
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۷, ۰۰:۰۵ #5
سلام دوست گرامي
اولا ما شما را گمراه نخوانديم ، اين لفظ را خود براي خويش انتخاب كرديد در ثاني بر خلاف ادعاي شما بسياري از جهانيان هم به اين مسائل التفات دارند كاروليناي گرامي و هم قران كريم را كتابي الهي و در خور تبعيت مي دانند البته شما در انتخاب آزاديد همانگونه كه آنان و ثالثا اگر خوب بنگريد آثار و عواقب بسياري از اين مسائل دامنگير برخي جهانيان در زندگي دنيايشان شده است و بدنبال راه نجاتند . بهر حال تشكر ميكنم كه در اين بحث شركت كرديد
إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ
آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مىگرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مىگفتيد و مىپنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.:salavat(10):رسول اکرم(ص):الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.
-
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۷, ۰۰:۲۵ #6
به نام خدای عادل.
فکر کنم بدتر از همه این عذاب ها و آتش ها ، شرمندگی بی پایان باشه.
فکر میکنم ما باید اینجا یه تصمیمی بگیریم که چه جوری جلوی این جریان رو بگیریم. میشه نظرتون رو در این مورد بگید؟
ویرایش توسط knight : ۱۳۸۸/۰۲/۰۷ در ساعت ۰۰:۲۶
هر چه در آسمانها و زمين است ازان خداوند يكتاست. كهكشان ها و ستارگان مظهر قدرت اويند. همه فاني اند و تنها خداست كه مي ماند.
من ستايشگر هستم.
-
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۷, ۰۰:۳۳ #7
شکر فاطمه جان که مسلکی هست که به درد توده می خورد و همین توده هم که راضی است . به هر حال چه نیازی هست به سرگیجه وسر درد و گمراهانی همچون من را به تحمل گرفتن ؟ میل غریبی هست به همین گمراه بودن و از قضا چون توده نمی داند راه چیست همان همیشه در راه راست بودن برایش بهتر و نیکوتر است. و کی به کی هست فاطمه جان ؟ من هم در پی راه نجاتم. با این تفاوت که در این بازی با نجات یافتن هیچ چیز نیکویی نیست. نجات از توده بازی است و این هیچ شوخی نیست.
پایدار باشی و آمالت به تحقق مسرور
ویرایش توسط Karolina : ۱۳۸۸/۰۲/۰۷ در ساعت ۰۰:۳۵
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۷, ۰۵:۲۵ #8
عرضم به حضورتان که اگر همین تصویر در سایت یا وبلاگ اینجانب بود همین الان به عنوان مظلین پنچ تنهایی بالایی دار بودم . البته چک هایم را که آمریکایان داده بودن نیز باید میدادم ماترکم پاس کنند ..
و اگر همین مطالب در سایت اینجانب بود این سری به ادله قاطع ایجاد شبهه بی اثر بدون وعده عذاب برای انسان های خود آزار اکنون در ته چاله جهت آماده شدن برای سنگسار مظلین 8 بودم احتمالا
صدف سينه من عمري
گهر عشق تو پروردست
كس نداند كه درين خانه
طفل با دايه چه ها كردست
همه ويراني و ويراني
همه خاموشي و خاموشي
سايه
افكنده به روزنها
پيچك خشك فراموشي...
http://z.about.com/d/cruises/1/0/g/I/1/122-2240_IMG.JPG
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۷, ۰۶:۱۲ #9
- تاریخ عضویت
مرداد ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,002
- مورد تشکر
- 1,397 پست
- حضور
- 12 ساعت 25 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 1
- گالری
- 0
زنا کار است: «أيما امرأة استعطرت فمرت على قوم ليجدوا ريحه فهي زانية». (ابو داود) معني : هر گاه زني خود را معطر نمايد و بر مردمي عبور نمايد که بوي عطرش به آنها رسد مثل اين است که زنا کرده باشد.
7- نمازش قبول نمي شود: پيامبر (صلى الله عليه وسلم) مي فرمايد: «أيما امرأة تطيبت ثم خرجت إلى المسجد لم تقبل لها صلاة حتى تغسل». (ابن ماجه). معني : هر زني که خود را معطر نمايد و سپس به مسجد برود نمازش قبول نيست مگر اينکه آثار عطر را از خود بزدايد. (ابن ماجه)
8- پرده بين او و خدا پاره شده است: پيامبر فرمود : « أَيُّمَا امْرَأَةٍ وَضَعَتْ ثِيَابَهَا فِي غَيْرِ بَيْتِ زَوْجِهَا, فَقَدْ هَتَكَتْ سِتْرَ مَا بَيْنَهَا وَبَيْنَ اللَّهِ».(ابن ماجه والحاکم) هر زني که لباسش را در غير منزل شوهرش در آورد و برهنه شود حتماً پرده بين خود و خدايش را پاره مي نمايد.
بار دیگر باید گفت که تاریخ را مردان نوشته اند از اینرو اینجور موارد پیدا میشود
بنگرید :
زینب عطاره زنی صالحه بوده که در عهد پیامبر به عطر فروشی میپرداخت و به نیکوکاری معروف بود روزی وی به خانه پیامبر امد حضرت چون او را نزد همسران خود بدید به وی گفت : هرگاه تو به خانه ما میایی خانه ما خوشبو میگردد وی عرض کرد : یا رسول الله خانه به بوی تو خوشبوتر است . پیامبر گفت : چون عطر میفروشی مواظب باش پاکی در معامله را رعایت کنی و هیچگاه تقلب نکنی که اگر چنین باشی تقوای خدارا دارا باشی و مالت محفوظ تر بماند .(بحار 22/134) در این روایت زنی زناکار با رسول خدا هم صحبت میشود چرا که بوی عطر می دهد!! و پیامبر هیچ تذکری به وی نمی دهد
زن عورت «پوشيده رو» است بمحض خارج شدن شيطان و شيطان صفتان سعي در فريب او را دارند. اگر در کنج خانه باشد و بيرون نيايد به خداوند نزديکتر است
می بینید که چه بسیار روایاتی ساخته اند ایا به واقع چنین است ایا لازم می امد که شرکت در حج نیز برای زن فرض شود و از واجبات هم باشد حجی که مردان و زنان به کنار هم برپا میکنند!
مگر زنانی نبودند که پیش روی پیامبر در جنگها حضور میافتند به عنوان پرستار و حتی در مواردی از پیامبر دفاع مینمودند ! مثل نسیبه دختر کعب بن مازنی یا فاطمه س در جنگ احد ...
اگر به حدیث است طبق احادیث خصوصا در کتب شیعه احادیث عجیب و غریب بسیار است که به حق جعلیاتی بس خرافی در ان یافت میشود! حتی در کتاب وسائل شیعه " اهن " نیز نجس شمرده شده است !
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۷, ۰۷:۲۰ #10
با سلام
برادر گرامي اگر به متن روايتي كه آورده ايد توجه فرماييد پيامبر (ص) به يك زن عطر فروش فرمودند كه هر گاه تو ( يعني تو كه شغلت فروش عطر است ) به خانه ما مي آيي خانه ما خوشبو مي شود ، اين سخن بدان معنا نيست كه تو بوي خوش استعمال كردي و من آن را استنشاق نمودم بلكه بدان معني است كه وقتي تو كه عطر فروشي به اينجا مي آيي به سبب عطري كه به اهل منزل مي فروشي - و آنها استعمال مي كنند- خانه ما خوشبو مي شود و اين حرف ناظر به بوي شخص عطر فروش نيست بلكه ناظر به عطر عطر فروش است .
بله با اين فرمايش شما موافقم ، بسياري از روايات كه بدانها به راحتي استناد مي شود بايد مورد بررسي دقيق سندي و متني و دلالي قرار گيرد تا استناد به آنها تام و درست باشد .
إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ
آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مىگرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مىگفتيد و مىپنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.:salavat(10):رسول اکرم(ص):الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری