جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: آيا تابحال فريب سارقان اينترنتي را خورده ايد؟ جديدترين روش‌هاي حقه‌زني

  1. #1

    تاریخ عضویت
    جنسیت خرداد ۱۳۸۸
    نوشته
    1,426
    مورد تشکر
    5,443 پست
    حضور
    16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    2
    گالری
    107

    آيا تابحال فريب سارقان اينترنتي را خورده ايد؟ جديدترين روش‌هاي حقه‌زني




    آيا تابحال فريب سارقان اينترنتي را خورده ايد؟ جديدترين روش‌هاي حقه‌زني در اينترنت‌

    Phishing: هكرها با جا زدن خود به جاي مسئولا‌ن بانك، پيام‌هاي email اي به مشتريان بانك ارسال مي‌كنند و از آن‌ها اطلاعات كارت‌هاي‌اعتباري و حساب‌هايشان را درخواست كرده و آن‌ها را به سمت سايت‌هايي قلابي هدايت مي‌كنند كه به محض بازديد، برنامه‌هايي مخرب را در كامپيوتر بازديدكننده كار مي‌گذارد كه كارشان دزديدن كلمات عبور و اطلاعات كارت‌هاي اعتباري آن‌ها است .

    Pharming: ويروس‌هايي به پيام‌هاي email چسبانده شده و براي افراد مختلف فرستاده مي‌شود يا در سايت‌هايي كه خود هَكرها به راه انداخته‌ا‌ند قرارداده مي‌شود كه به محض اين كه فردي از سايت بازديد مي‌نمايد، اين ويروس در كامپيوتر وي كار گذاشته مي‌شود و ضرب كليدهاي آن‌ها را زيرنظر مي‌گيرد. هنگامي كه فرد قرباني وارد سايت مالي طرف قرارداد خود مي‌شود و اطلاعات كارت اعتباري خود را وارد مي‌كند، برنامه‌ جاسوس، همزمان آن‌ها را مي‌گيرد و دور از چشم قربانيِ از همه جا بي‌خبر، آن‌ها را براي هَكري كه ويروس را طراحي كرده است، مي‌فرستد.


    Botnetworks: هكرها برنامه‌هاي كنترل از راه دوري مي‌نويسند كه BOT نام دارد و آن را در كامپيوترها كار مي‌گذارند. به‌طوري‌كه مي‌توانند كنترل آن كامپيوترها را از راه دور به‌طور كامل در دست داشته باشند. سپس از اين كامپيوترها براي ارسال و پخش ويروس و هرزنامه استفاده مي‌كنند. حتي هكرها BotNetwork ‌ها را به ديگر هكرها نيز اجاره مي‌دهند.


    Wi-Phishing: كلاهبرداران اينترنتي شبكه‌هاي بي‌سيمي راه مي‌اندازند و منتظر مي‌شوند مردم از اين شبكه‌ها براي اتصال به اينترنت استفاده نمايند. سپس آن‌ها نحوه‌ استفاده از شبكه را زيرنظر گرفته و كلمات عبور و اطلاعات تعيين هويت افرادي را كه وارد شبكه مي‌شوند مي‌دزدند.


    Typosquatting: هكرها سايت‌هايي قلابي راه مي‌اندازند كه نام آن‌ها شبيه نام سايت‌هاي معروف است. هنگامي‌كه ديگران، نام سايتي را به طور اشتباهي تايپ نمايند، وارد اين سايت يا سايت‌هاي قلابي مي‌شوند و كامپيوترهايشان به ويروس‌ها و كِرم‌ها آلوده مي‌شود يا نرم‌افزارهاي Bot در سيستم آن‌ها كار گذاشته مي‌شود.


  2. تشکر


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود