-
۱۳۸۸/۰۲/۰۵, ۱۰:۵۲ #1
- نوشته
- 1,092
- مورد تشکر
- 2,132 پست
- حضور
- 1 روز 17 ساعت 36 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
اگه ازدواج کنی و...
اگه ازدواج کنی وهمسرت اونی نباشه که تو میخواستی چیکار میکنی؟
ویرایش توسط نسیم حیات : ۱۳۸۸/۰۲/۰۵ در ساعت ۱۰:۵۳
وَآخِرُ دَعْوَاهُمْ أَنِ الْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ / ۱۰- یونس
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۵, ۱۸:۰۵ #2
سوال سختی است . اگر این اتفاق افتاد باید فرد تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت زندگی کند . چون جدایی عوارض زیادی دارد . البته بهبود زندگی به میزان مهارت هر دو نفر بستگی دارد .
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۵, ۱۸:۱۲ #3
- نوشته
- 710
- مورد تشکر
- 1,632 پست
- حضور
- 10 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
25
واقعا همیشه به این فکر میکنم که چی کار کنم...هیچ وقت نمیتونم با این کنار بیام که باید بسازم با اینکه میدونم تنها راه حله
سکوت کن!
اهسته برواهسته بیا
وجدان ها همه خواب اند...
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۵, ۱۸:۴۱ #4
خوب طلاق میگیرم !
روزها فکر من این است و همه شب سخنم *** که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
از کجا آمده ام ؟آمدنم بهر چه بود *** به کجا میروم آخر ننمای وطنم
مانده ام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا *** یا چه بوده است مراد وی ازاین ساختنم
مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک *** دو سه روزی قفسی ساخته اند از بدنم
ای خوش آن روز که پرواز کنم تا بر دوست *** به هوای سرکویش پر و بالی بزنم
========================
دوستان از سایت رفتم
کاری داشتید در وبلاگم در خدمتم
http://h4kmylif3.blogspot.com/
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۵, ۱۹:۵۵ #5
- نوشته
- 719
- مورد تشکر
- 1,947 پست
- حضور
- 4 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 41
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
صبر و تفکر و توکل
سلام. خوب منظور شما از "اونی که می خواستم" چیه؟ مگه ازدواج رو چشم و گوش بسته انجام میدن که...ضمنا انتظارات ما اگه بر منطق نباشه، باعث نارضایتی ما از کل زندگی میشه و زندگی رو حتی تلخ و غیرقابل تحمل می کنه.
یه بنده خدایی می گفت: اگه با یک مومن واقعی ازدواج کنی، حتی اگه از بعضی خصلت های اون خوشت نیاد، حداقل به یک چیز امید داری. به اینکه داری به یک بنده خوب خدا خدمت می کنی.
اگه طرف بداخلاق باشه و تو بر بدی های اون بسازی، اجر داره( البته نه در حدی صبر کنی که طرف جری بشه و از حد خودش تجاوز کنه و تو مظلوم واقع بشی بلکه در حدی که متنبه بشه). طلاق هم به نظر من آخرین راه حله. به همین خاطر عملی منفور در اسلام و ادیان دیگه به شمار میره.
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۶, ۰۰:۲۵ #6
- نوشته
- 802
- مورد تشکر
- 2,188 پست
- حضور
- 12 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلامارا به دعا کاش نسازند فراموش
از مؤمنان مردانى هستند كه به پيمانى كه با خدا بسته بودند وفا كردند. بعضى بر سر پيمان خويش جان باختند و بعضى چشم به راهند و هيچ پيمان خود دگرگون نكردهاند
رندان سحر خیز که صاحب نفسانند
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۶, ۰۰:۳۰ #7
- نوشته
- 802
- مورد تشکر
- 2,188 پست
- حضور
- 12 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
سؤالتون خیلی اجمالیه
بستگی داره چقدر و از چه جهتی با مطلوب ذهنی ما فاصله داشته باشه
البته ما که آب ازسرمون گذشته الحمدلله خیلی هم راضی هستیم
مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلامارا به دعا کاش نسازند فراموش
از مؤمنان مردانى هستند كه به پيمانى كه با خدا بسته بودند وفا كردند. بعضى بر سر پيمان خويش جان باختند و بعضى چشم به راهند و هيچ پيمان خود دگرگون نكردهاند
رندان سحر خیز که صاحب نفسانند
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۶, ۰۷:۰۲ #8
به نام خدایی که زوج آفرید.
تلوزیون هند رو نشون میداد و گزارشگر می گفت تو هند دختر و پسر قبل از ازدواج اصلا حق ندارن همدیگه رو ببینن. حالا مگه ما هم اینطوری داریم ازدواج می کنیم که حالا بعد از ازدواج ببینیم اونی نیست که می خواستیم؟
ولی به هر حال در این مورد سعی میکنم یارو رو عوض کنم. یا خودم رو عوض کنم.
هر چه در آسمانها و زمين است ازان خداوند يكتاست. كهكشان ها و ستارگان مظهر قدرت اويند. همه فاني اند و تنها خداست كه مي ماند.
من ستايشگر هستم.
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۲/۱۰, ۱۱:۰۷ #9
- نوشته
- 211
- مورد تشکر
- 518 پست
- حضور
- 12 ساعت 42 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
من تاحالا تجربه نداشتم ولي دوستان كه ازدواج كردند ازشون پرسيدم گفتند عشق قبل از ازدواج به درد نمي خوره.چون چشم وعقل را كور مي كنه.انها تاكيد داشتند كه عشق بعداز ازدواج پايدارتر و محكم تر است.از يكي از دوستاني كه در دوران مجردي به شدت عاشق يك فرد ديگري بود و دست بر قضا نتوانست بهش برسه و با يك فرد ديگري ازدواج كرده ازش پرسيدم كه همسرت و بيشتر دوست داري يا ...تنها جوابي كه بهم داد اين بود كه يك تار موي همسرم را با اون طرف عوض نمي كنم..و اونجا بود كه به ياد ايه اي از قران افتادم كه نوشته بود (مضمونش اين بود)زن ومرد از اين نترسند كه بعد از ازدواج همديگر را دوست ندارند.ما در زمان نكاح عشقي را در اين دو به وجود مي اوريم كه پايدار است(0البته اين مضمون ايه است خود ايه نيست)
ویرایش توسط نسيم وصل : ۱۳۸۸/۰۲/۱۰ در ساعت ۱۱:۰۸
-
تشکرها 10
-
۱۳۸۸/۰۲/۱۰, ۱۲:۴۸ #10
قبول دارم که عاشقی گوش و چشم ادم رو می بنده اما باید ببینیم در دل چی باقی مانده.به نظر من دل و فکر هر دو با هم انسان رو هدایت می کنند.اگر دل و فکر ما خدایی باشه حتی با عاشق شدن هم ما از راه به در نمیشیم.
قبل از اینکه ازدواج کنم عاشقانه همسرم رو دوست داشتم و پیشه خودم گفتم هر بدی و خوبی داشته باشه من دوستش دارم و بدی های اونو بدی های خودم میدونم و سعی در از بین بردن بدی هاش می کنم.
بعد ازدواج هم فهمیدم بدی هایی دارند(مثل خودم که بدی دارم)
اما به کمک همدیگه و به قدرته خدایمان مشکلات رو برطرف کردیم و هنوز پاینده و عاشق هستیم.
اطراف من...
-
تشکرها 5
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری