جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: @ مرگ من بیاین با ریا دینمونو پیش بقیه خراب نکنیم @
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۵, ۱۵:۲۷ #1
- نوشته
- 373
- مورد تشکر
- 983 پست
- حضور
- 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
@ مرگ من بیاین با ریا دینمونو پیش بقیه خراب نکنیم @
سلام بر خواهران و برادران گرامی
از این به بعد تو این تاپیک در مورد ریا و پیامدای بد ریا صحبت می کنیم.
خوشحال میشم همه تو بحث شرکت داشته باشند تا به یه نتیجه ی مطلوب برسیم.
با تشکر افتابگردان
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۸, ۰۰:۱۲ #2
آخ گفتید ...
خیلی دلم میخواست بگم که من چقدر اهل سجده های طولانی و نمازشب و دعا و مناجاتم .
مدتها بود میخواستم بگم که من یک کلام دروغ نمیگم و سرم رو میدم که دین باشه .
میخواستم بگم که من ته دلم اصلا با ولایت فقیه موافق نیستم اما چون شما فرمودید عکسش رو زدم روی دیوار اتاق کارم چون نون توشه .
باید عرض کنم که نه تنها با ایشون که با اخوند جماعت مشکل دارم . اما رئیسم که آخونده رو اگر یه بار در روز برای دست بوسی نرم خدمتشون دلم تنگ میشه .
این همه ریا رو ول کنم که نونم اجر میشه جناب .
بی خیال ... .
[SIGPIC][/SIGPIC]
دلم تا دست بر دامان در زد/دو دستي سنگ شيون را به سر زداميدم مشت نوميدي به در کوفت/نگاهم قفل در، ميخ قدر کوفتچه درد است اين که در فصل اقاقي؟/به روي عاشقان در بسته ساقيبر اين در، واي من قفلي لجوج است/بجوش اي اشک هنگام خروج استدر ميخانه را گيرم که بستند/کليدش را چرا يا رب شکستند؟!دلم تا چند يا رب خسته باشد؟/در لطف تو تا کي بسته باشد؟==========================حبيبم قاصدي از پي فرستاد/پيامي بابلوري مي فرستادکه مي دانم تو را شرم حضور است/مشو نوميد، اين جا قصر نور استالا! اي عاشق اندوه گينم/نمي خواهم تو را غمگين ببينماگر آه تو از جنس نياز استدر باغ شهادت باز، باز است
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۸, ۰۷:۱۷ #3
سلام
دوست خوبمون محب نور حرف قشنگي زد ، الان همه چيز و همه جا شده ريا اگه صبح كه مي شه از خواب پا مي شيم به ريا كاري حتي با خانواده نپردازيم اصلاً نمي شه ، سلام عزيز بهتر از جانم ، چقدر دلم تو اين لحظات كه خواب بودم براتون تنگ شده بودو.........
نمي شه آقاجان نميشه......:Sokhan:
آنان كه علي خداي خود پندارندكفرش به كنار عجب خدايي دارند
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۸, ۰۸:۵۵ #4
- نوشته
- 10,035
- مورد تشکر
- 25,834 پست
- حضور
- 17 روز 15 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
رياكارى تخريب كننده فضائل اخلاقى و عاملى براى پاشيدن بذر رذائل در روح و جان انسانهاست. رياكارى اعمال را تو خالى و انسان را از پرداختن به محتوا و حقيقت عمل باز مىدارد.
یَا إِلَهِی وَ سَیِّدِی وَ مَوْلاَیَ وَ رَبِّی صَبَرْتُ عَلَى عَذَابِکَ فَکَیْفَ أَصْبِرُ عَلَى فِرَاقِکَ
اگه مي خواي اهل آسمون بهت رحم كنن به اهل زمين رحم كن
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۸/۲۷, ۲۱:۵۷ #5
- نوشته
- 373
- مورد تشکر
- 983 پست
- حضور
- 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلااااااااااااااااااااام برشما
ممنون که لطف کردید شرکت کردید.
محب نور عزیز اگه همین مدیرتون که گفتید خودشون ریا کار نباشن نیازی به ریا کاری پیششون نیست.
من که حاضرنیستم یه کوچولو هم واسه درامدم پاچه خواری کنم بابام بهم یاد داده .
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۸/۲۷, ۲۱:۵۹ #6
- نوشته
- 373
- مورد تشکر
- 983 پست
- حضور
- 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
حسام الدین یعنی دروغی میگی عزیزتر از جانم خب مگه مجبور بودی بری سراغ کسی که عزیزتر از جانت نیست برادر من
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۸/۲۷, ۲۲:۰۱ #7
- نوشته
- 373
- مورد تشکر
- 983 پست
- حضور
- 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
راستی چه خوب شد من جنسیتمو نگفتما اینطوری میتونم ریاکاری دو طرفو یه تنه به گردن بکشم.
چون ادم اول باید از خودش شروع کنه
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۸/۲۷, ۲۲:۰۷ #8
- نوشته
- 373
- مورد تشکر
- 983 پست
- حضور
- 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
خب یاعلی شروع میکنیم.
افتاب تو اصلا خجالت نمی کشی این همه ریش گذاشتی یه تسبیح به چه بزرگی دستت گرفتی دکمه بالا پیراهنت رو بستی انگشتر عقیق انداختی به چه بزرگی از دوفرسخی چشم ادمو میزنه. کلاس میذاری مومن هستی بعدش ربا می خوری . چشم به مال یتیم داری. یه کارای بدم میکنی نمی تونم بگی.پشت این چیزا افتاب خودتو قایم نکن چرا با این تیپ که مال خودت نیست ابروی کسایی رو می بری که واقعا لیاقت این تیپو دارن
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۸/۲۷, ۲۲:۲۳ #9
- نوشته
- 373
- مورد تشکر
- 983 پست
- حضور
- 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
افتاب تو خجالت نمی کشی چادر می پوشی فقط یه چشمت پیداست و کلاس مومنی میذاری بعدش به نزدیکترین کست تهمت می زنی غیبت می کنی با این کارت می دونی چیکار میکنی ابروی هر چی خانم مومن واقعی هستش رو می بری .میدونی با این کارت بعضی از خانم ها که حجاب درست ندارن استدلالشون اینه که وقتی چادریا اینطورین ...............
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۸/۲۷, ۲۲:۳۴ #10
آیا ما بیش از این حاجت داریم که همین قدر مطّلع باشیم که: خدا، بر ظاهرِ ما و بر باطنِ ما مطّلع است؟ً!
[به سوی محبوب:115] آیت الله بهجت
1
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری