صفحه 1 از 11 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: به نظر شما اگر شیطان توبه کند بخشیده می شود؟

نوشته
    170
    مورد تشکر
    458 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    0

مطلب به نظر شما اگر شیطان توبه کند بخشیده می شود؟

بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام دوستان امیدوارم حال همه گی خوب باشه.
    با توجه به این مسئله که ما انسانها و جنیان در این زمین برای مدت کوتاهی زندگی می کنیم و تا زمان آخرت فرا برسد و هر کس جزای اعمال خود را ببیند.و این موضوع که اگر کسی از مخلوقات خداوند گناهی مرتکب شود و با توجه به شرایط توبه توبه کند و خداوند نیز با توجه به شرایط او را ببخشد.
    فکر می کنید اگر شیطان با وجود این همه رفتار زشت اگر توبه کند خداوند او را خواهد بخشید آری یا خیر؟
    البته این موضوعات را باید در نظر داشته باشیم که:
    1)خداوند بسیار بخشنده و مهربان است و هیچ کس نباید از رحمت خداوند نا امید شود که این خود گناهی بزرگ است.
    2) ما خودمان شیطان را به سمت خودمان دعوت می کنیم و شیطان فقط انسان را به وسوسه می اندازه و باز هم خودمان هستیم که کار گناه را مرتکب می شویم.
    خوب حالا لطفا هر کسی جواب این سوال را می دانه لطفا به من هم بگه.اگر هم مطمئن نیستید نظرتان را بگید.
    خوشحال میشم و منتظر نظرات شما هستم.
    برای ظهور آقا و سلامتی ایشان صلوات.یا علی مدد.

نوشته
    211
    مورد تشکر
    518 پست
    حضور
    12 ساعت 42 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بلههههههههههه.كه بخشيده مي شود.خداوند متعال به تمام بنده هاش چه جن چه انس چه فرشته به يك چشم نگاه مي كند.همانطور كه بدترين بنده انسانش را كه هزاران هزار ان جنايت انجام داده را ميبخشه شيطان راهم خواهد بخشيد ولي شيطان توبه نمي كنه.اگر بخواهيم مثالي بياوريم شيطان بدترين انسان است كه سالها خونريزي كرده تازه به اين هم افتخار مي كند.ايراد از بنده خدا است وگرنه خداوند توبه پذير است

نوشته
    36
    مورد تشکر
    61 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

خدا میدونه...

نوشته
    222
    مورد تشکر
    304 پست
    حضور
    16 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

والله اینجوری که از قرآن استنباط شده و به گوش ما رسیده اینست که شیطان و یارانش در جهنم هستند.
    اما خدایی رحمتش بر غضبش سبقت دارد چه بسا ...
    شیطان هم طمع رحمت داشته باشد و بخشش
    الله اعلم
    ویرایش توسط moridenur : ۱۳۸۸/۰۲/۰۸ در ساعت ۲۲:۱۸ دلیل: رنگ بندی

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

تعجب

بنام خدا
    شيطان به واسطه اراده و اختيار خود، همان گونه كه قدرتِ عصيان و سرپيچى از فرمان خدا را داشت، قدرت بازگشت و توبه را دارد; مانند ديگر جنّ و انس; با اين حال در قرآن كريم، آيات فراوانى يافت مى شود كه دلالت بر توبه نكردن او، و اهل آتش بودنش دارد، براى نمونه، توجه شما را به دو آيه جلب مى نمايم:
    1. «قَالَ اخْرُجْ مِنْهَا مَذْءُومًا مَّدْحُورًا لَّمَن تَبِعَكَ مِنْهُمْ لأََمْلأََنَّ جَهَنَّمَ مِنكُمْ أَجْمَعِينَ ;(اعراف،18) فرمود: از آن (مقام)، با ننگ و عار و خوارى، بيرون رو، و سوگند ياد مى كنم، كه هر كس از آن ها از تو پيروى كند، جهنم را از شما همگى پر مى كنم.»
    2. «قَالَ فَالْحَقُّ وَ الْحَقَّ أَقُول * لاََمْلاََنَّ جَهَنَّمَ مِنكَ وَ مِمَّن تَبِعَكَ مِنْهُمْ أَجْمَعِينَ ;(ص،84ـ85) فرمود: «به حق سوگند، و حق مى گويم، كه جهنم را از تو و هر كدام از آنان كه از تو پيروى كند، پُر خواهم كرد.» اين بدبختى و وبال براى شيطان به سبب گناهان خود او است كه به حدى رسيده كه توفيق توبه را نيز از او سلب كرده است.
    اما بر فرض اين كه شيطان موفق به توبه گردد، خللى به نظام هستى وارد نشده، و جن و انس و خود شيطان توبه كرده تا زمان حيات در معرض امتحان و ابتلائات الهى قرار گرفته، و در صورت غلبه بر هواها و وسوسه هاى نفس و شهوت و غضب و دورى از عصيان و گردن نهادن به اوامر و نواهى الهى، به قرب و تعالى و تكامل مى رسند، و در غير اين صورت به خذلان و سقوط و عذاب الهى گرفتار مى گردند.(1)

1: تفسير نمونه،ج 19، ص 347

ویرایش توسط meshkaat : ۱۳۸۸/۰۲/۰۹ در ساعت ۰۸:۳۳

نوشته
    170
    مورد تشکر
    458 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    0

بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.
    از دوستانی که پاسخ داده اند متشکرم.
    اما اگر شیطان توبه کنه؟ واقعا بخشیده نمیشه؟ من فکر کنم بخشیده بشه.
    صحبت دوستان خوب بود ولی فکر میکنم جا برای بحث زیاد داره.
    منتظر نظرات دیگر دوستان نیز هستم.
    التماس دعا.

نوشته
    540
    مورد تشکر
    1,055 پست
    حضور
    8 روز 20 ساعت 51 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

به نام خدا.

البته که بخشیده میشه. منتها "اگر" توبه کنه. که این غیر ممکنه.
    هر چه در آسمانها و زمین است از آن خداوند یکتاست. کهکشانها و ستارگان مظهر قدرت اویند. همه فانیند و تنها خداست که می ماند.

حق با علی است و علی با حق.( پیامبر مهربانی ها (ص) )

دانش اگر چه در ثریا باشد ، مردانی از سرزمین پارس به آن دست خواهند یافت. ( پیامبر خوبی ها (ص))

نه تنها جزایر سه گانه بلکه از غرب چین تا شرق مدیترانه ، از جنوب سیبری تا شمال صحرای عربستان از دیرباز مرزهای ایران بزرگ قرار دارد. و در آخر تمامی فرزندان به مادر خود می پیوندند.

نوشته
    247
    مورد تشکر
    264 پست
    حضور
    2 روز 7 ساعت 27 دقیقه
    دریافت
    9
    آپلود
    0
    گالری
    0

اول از خودمان بپرسیم «این مسائل ارزش فکر کردن هم دارند؟»

9. تشکر

نوشته
    1,487
    مورد تشکر
    3,851 پست
    حضور
    4 روز 13 ساعت 28 دقیقه
    دریافت
    1164
    آپلود
    119
    گالری
    2

نقل قول نوشته اصلی توسط al-taïr نمایش پست
    اول از خودمان بپرسیم «این مسائل ارزش فکر کردن هم دارند؟»
    با سلام
    به نظر من هر چیزی توی زندگی ارزش تفکر داره.چه با اهمیت و چه بی اهمیت.
    این موضوع هم خیلی مهمه.
    در مورد بخشش شیطان باید عرض کنم که خدا چند بار به شیطان گفت که اگر توبه کنی بخشیده خواهی شد ولی شیطان قبول نکرد.و این نشون از بخشایندگی خدا داره ولی زمان بخشش مهمه.
    چون فرعون هم توبه کرد اما کار دیگه از کار گذشته بود.البته این مربوط به خود خداست.ولی به نظر من خیلی خدا بخشنده تر از این حرفاست
    در پناه حق

ویرایش توسط jahangardkocholo : ۱۳۸۹/۰۳/۱۳ در ساعت ۲۰:۰۶
    آفت دين سه چيز است، داناى بد كار و پيشواى ستم كار و مجتهد نادان‏
    حرکت کشتی نجات آدمیان احتیاجی به دریا ندارد.این کشتی روی قطره اشکی مقدس که برای حسین بن علی ریخته می شود می گذرد.علامه جعفری

نوشته
    537
    مورد تشکر
    549 پست
    حضور
    1 روز 3 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    1187
    آپلود
    0
    گالری
    206

نقل قول نوشته اصلی توسط ذوالقرنین نمایش پست
    بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. از دوستانی که پاسخ داده اند متشکرم. اما اگر شیطان توبه کنه؟ واقعا بخشیده نمیشه؟ من فکر کنم بخشیده بشه. صحبت دوستان خوب بود ولی فکر میکنم جا برای بحث زیاد داره. منتظر نظرات دیگر دوستان نیز هستم. التماس دعا.
    با اجازه بزرگان

خود شیطان یا همون عزازئیل که نام اصلی ابلیس هستش هرگز بخشیده نمیشه .

در روایات داریم که زمانی که قیامت فرا میرسه و به همه انسانها نامه عمل میدهند کسانی میروند بهشت اما کسانی هم هستند که میروند به جهنم و عده ای که حکم عذاب جهنم براشون نازل میشه شکایت می کنند و میگویند خدایا شیطان ما را وسوسه کرد و مارا گول زد . اما شیطان همان لحظه ظاهر میشود و همون جا میگه که من فقط شمارا وسوسه کردم بلکه کننده کار خود شما بودید و اگر درجه و مرتبه شما از من بالاتر بود هیچ وقت گول من را نمی خوردید و شیطان همان جا از خداوند طلب آمرزش میکنه اما خداوند به حکمش قاطع و شیطان هایی که انسان ها را وسوسه و گول میزنند به همراه آنها به آتش جهنم دچار میسازد

البته یادم نیست این روایت رو از کجا شنیدم اما همچین روایتی گرداگرد این موضوع موجود هست

یا حق

زخم
    دیدیم و پی مرحم شدیم

بچه ها ما به بزم عشق نا محرم شدیم

12. تشکرها 2

صفحه 1 از 11 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری