جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: تبليغ اسلام در فضای مجازی عرضاندامی در برابر بیاخلاقیهاست
-
۱۳۸۸/۰۲/۰۹, ۱۵:۵۴ #1
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۷
- نوشته
- 29
- مورد تشکر
- 70 پست
- حضور
- 20 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
تبليغ اسلام در فضای مجازی عرضاندامی در برابر بیاخلاقیهاست
لینک مصاحبه در سایت قرآنی ایکنا معرفی حضور مخاطبین گرامی
چهارشنبه 09 ارديبهشت 1388 12:47:14 شماره خبر :396786 تبليغ دين در فضای مجازی؛ آسيبها و ظرفيتها/ 71
مدير وبلاگ گروهی «فصل انتظار»:
تبليغ اسلام در فضای مجازی عرضاندامی در برابر بیاخلاقیهاستگروه فضای مجازی: مدير وبلاگ گروهی «فصل انتظار» تبليغ اسلام در فضای مجازی را عرضاندام در برابر كجروی و بیاخلاقیها دانست و غنیسازی دانش علمی مبلغ را برای گسترش و نشر بهتر آموزههای دينی در همه جهات لازم دانست.
«فاطمه موسوی»، نويسنده دفاع مقدس و مدير وبلاگ گروهی «فصل انتظار» در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، درباره ظرفيتهای تبليغ دين در فضای مجازی گفت: پيامبری و پيغامرسانی رسالتی است كه قبل از اينكه بر عهده كسی گذاشته شود وی بايد آمادگی و توانايی برای كسب موفقيت و تكميل اين رسالت را داشته باشد، بنابراين هر حوزه و يا هر گروهی كه سعی در انجام اين مسئوليت را دارد اگر از كمالات و ابزار كافی برخوردار نباشد نمیتواند كار را به سر انجام برساند.
وی ادامه داد: در كنار اين توانايی بايد انگيزه و ظرفيت گروه را بالا برده تا در طيف وسيع موفقيت كسب شود؛ تبليغ دين بهويژه در اسلام عرضاندام در برابر كجروی و بیاخلاقی است و به همين دليل مبلغ دينی بايد در همه زمينهها و فضاها كفايت و از بسط علمی خود را غنی سازد تا بهتر بتواند آموزههای دينی را در همه جهات بسط و نشر دهد.
موسوی افزود: حال آنكه اين مسير ممكن است در حول محوريت يك سازمان و يا يك گروه و حوزه و همچنين ممكن است از يك جايگاه انفرادی مثل يك وبلاگ و وبسايت شخصی دينی انجام گيرد، شايد در اين مرحله روش و راهكار فيزيكی متفاوت باشد، اما چنانچه يك هدف و يك وظيفه و خواسته را دنبال كنند میتوان همه اين بخشها را يك گزينه دانست.
بلاگر «سجادهای پر از ياس» در ادامه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری اظهار كرد: با بررسی و تفكر و روی سخنان مقام معظم رهبری كه فرمودند «دشمنان غافلند از اينكه اين ابزارها میتوانند مورد استفاده ما هم قرار بگيرد و وقتی اينترنت بوجود آمد، يك ابزار اختصاصی نبود بلكه ما هم میتوانيم از آن استفاده كنيم» میتوان ضرورت تبليغ در اين فضا را پيگيری كرد.
كميت و كيفيت تبليغ دين دراينترنت با پيگيریهای متوليان امر در دو سال گذشته تبليغات دينی افزايش كمی بهسزايی داشته و میتوان اميدوار بود كه در آينده نزديك كميت و كيفيت تبليغ دين در فضای سايبری به آنچه مطلوب است دست يابد
وی با تأكيد بر سخنان مقام معظم رهبری بيان كرد: امروز اينترنت و ماهواره و وسايل ارتباطى بسيار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جاى دنيا مىرسد، ميدان افكار مردم و مؤمنان، عرصه كارزار تفكرات گوناگون است، امروز ما در يك ميدان جنگ و كارزار حقيقى فكرى قرار داريم، اين كارزار فكرى به هيچ وجه به زيان ما نيست؛ به سود ماست چراكه اگر وارد اين ميدان بشويم و آنچه را كه نياز ماست از مهمات تفكر اسلامى و انبارهاى معارف الهى و اسلامى بيرون بكشيم و صرف كنيم، قطعا برد با ماست.
مدير وبلاگ گروهی فصل انتظار تصريح كرد: درحال حاضر كه هنوز متوليان و صاحب نظران در امور دينی به اينترنت دسترسی كامل ندارند میتوان از حضور مذهبيون آگاه و با سواد در اين امور كمك و بهره جست ولی اين همت را میطلبد كه سازمانها و يا نهادهای آموزشی و فرهنگ دينی وارد اين فضا شده و به مخاطبان اطلاعات و آگاهیهای صحيح را ارائه دهند.
موسوی گفت: رسالت تبليغ دين در فضای مجازی برعهده همگان است و نظارت آن بالاخص به عهده كارشناسان و متوليان و صاحب نظران دينی است و اين را هم نبايد ناديده گرفت كه با واردكردن آگاهیها برای آسيبها و اطلاعات نقيض و شبه ناك نيز از متخصصان بهره برد.
اين بلاگر دينی در ادامه گفت: با پيگيریهای متوليان امر در دو سال گذشته تبليغات دينی افزايش كمی بهسزايی داشته و میتوان اميدوار بود كه در آينده نزديك كميت و كيفيت تبليغ دين در فضای سايبری به آنچه مطلوب است دست يابد.
وی اظهار كرد: البته انتشار و بهروز رسانی اطلاعات دينی خود يك حوزه و تخصص بالايی را میطلبد كه با درك اين مهم میتوان راههای بسته را به روی گسترش دين در اين حوزه باز كرد.
موسوی به عنوان مثال اظهار كرد: انتشار و در دسترس قرار دادن كتب و دستورات علمای دينی و پاسخهای شرعی برای كاربران فضای مجازی در صرفه جويی در وقت آنان بسيار مفيد بوده و يا مراكز پاسخگويی به سوالات حوزه علميه قم با آنلاين بودن توانستهاند در اين زمينه پيشگام و موفق باشند و اگر در بقيه موارد نيز به همين صورت عمل شود میتوان منتظر موفقيتهای چشمگيری در اين بخش بود.
ادامه دارد...
ویرایش توسط سادات علوی : ۱۳۸۸/۰۲/۰۹ در ساعت ۱۵:۵۷
کد HTML:((اين الطالب بدم المقتول بکربلا))
آموزه های شهیدآوینی از امام(ره)
سیاست عین دیانت!
و در شهید مدرس نیز آنچه سخت مورد تحسین حضرت امام بود عزت و قدرت و شجاعتی بود که از این منشأ گرفته بود، و اینکه در تمام شرایط، سیاست را عین دیانت میدانست و به دینی که در گورستانها دفن شود و در تحول تاریخی جوامع انسانی، منشأیت اثری زنده و کاملاً جدی نداشته باشد اعتقاد نداشته و حضرتش، هم این و هم آن را در خود جمع داشت، شیخ فضلالله نوری و سیدحسن مدرس را... فضایل بسیار دیگری که جز او و اسلاف او هیچ کس نداشت.
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری