صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: الگو پذيري از زنان محجبه

شروع کننده موضوع

نوشته
    977
    مورد تشکر
    2,986 پست
    حضور
    4 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    55
    آپلود
    5
    گالری
    56

نقل قول نوشته اصلی توسط nahid_asghari نمایش پست
    ...یه آدم باحجاب باید الگوی خوبی باشه از همه لحاظ
    به نام خدا و سلام بر همگی
    نکته بسیار خوبی رو اشاره کردید و جا داره روی این راهکار بحث بشه و نمونه رفتار یک خانم محجبه که می تونه الگوی مناسبی برای دوستان و اطرافیانش باشه رو اینجا معرفی کنید. (بایدها و نبایدهای رفتاری...)

یکی از بهترین و مهم ترین وظایفی که خانم های محجبه و مذهبی دارند، همین هست. یعنی طوری با بقیه رفتار کنند که بتونند الگوی شایسته ای برای دیگران قرار بگیرند. (البته این فقط وظیفه خانم ها نیست، بلکه وظیفه همه مون هست. بنده از این جهت خانم ها رو عرض کردم، چون موضوع تاپیک در مورد حجاب بود.)

دلا غافل ز سبحانی چه حاصل
    مطیع نفس و شیطانی چه حاصل
    بود قدر تو افزون از ملائک
    تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

و ناگهان چه زود دیر می شود، ولی هیچگاه برای شروع دیر نیست...!!!

نوشته
    1,032
    مورد تشکر
    2,937 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

جاذبه و دافعه زنان محجبه بايد خطوط دقيق تري را در خود لحاظ نمايد .نوع برخورد و جذب يا دفع يك خانم بي حجاب يا بد حجاب مي تواند در قدم نهادن يا دوري او به فرهنگ پوشش اسلامي بسيار موثر باشد .
    در هر زماني ممكن است مصداق يا عمل ويژه اي نمادي از فرهنگ يا اعتقادي قرار گيرد و در زمان حاضر چادر يكي از مصاديق بارز ايمان و ديانت محسوب ميشه لذا برخورد بد و غير اصولي و نادرست و ياطرد شخصي كه نمي دونيم و يقين نداريم كه بدحجابي او ناشي از ايستادگي در مقابل دينه و يا ناشي از جهل و نا آگاهي ، مي تونه در دوري او نسبت به اصل دين ( كه حجاب رو يكي از مصاديق بارز اون مي دونه) بسيار تاثير گذار باشه .
    لذا برخورد سنجيده و جذب و دفع بجا عاملي موثر در الگو بودن زن محجبه مي تونه باشه .

إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
    وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ

آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مى‏گرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مى‏گفتيد و مى‏پنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
    و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
    سوره نور آيات 16 و 17

حضرت زهرا (س) :
    کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.
    :salavat(10):
    رسول اکرم(ص):
    الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛
    حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

تنها مجری محجبه تلویزیون روسیه

این مجری تلویزیون در ادامه بیان مراحل تحول فکری خود و تبعات آن می گوید: «من به اطرافیانم هم توصیه می کنم از حجاب استفاده کنند. البته گاه شاهد برخوردهای منفی هم هستم اما توجه زیادی به آن ها نمی کنم.»

الگو پذيري از زنان محجبه

دیناره صدرالدینف تنها مجری محجبه تلویزیون روسیه در مقاله ای که در روزنامه Moskovskiy Komsomoleç منتشر کرده، به بیان گوشه هایی از زندگی خصوصی خود پرداخته است.
    او در این مقاله می گوید از این که اسلام را انتخاب کرده پشیمان نیست؛ دیناره که مجری یک برنامه دینی در تلویزیون روسیه است از شغل خویش راضی است.
    او می نویسد: «پیش از برنامه فعلی، مجری برنامه دینی دیگری در یکی از شبکه های ماهواره ای بودم. به تازگی فارغ التحصیل شده بودم و دامن کوتاه می پوشیدم. برخی اوقات در اثنای برنامه لازم بودم روسری به سر کنم. دامنم دیده نمی شد. یک بار خود را با دامن کوتاه و روسری در آیینه دیدم. از این که موجب می شدم بینندگان مرا باحجاب بدانند احساس عذاب وجدان کردم. بعد از گذشت مدت کمی توبه و استغفار کردم.»
    دیناره ادامه می دهد: «به مرور زمان شروع به استفاده از حجاب به معنای واقعی کردم. پیش از من خواهرم نائله رو به سوی آموزه های دینی آورده بود. در دهه ۹۰ میلادی دین دوباره جایگاه پیشین خود در حیات خانوادگی و اجتماعی را می یافت و به عنوان عنصری تعیین کننده شناخته می شد. اسلام در میان تاتارها به عنوان یک سنت کهن همچنان زنده بود. مردم برای به یاد آوردن مردگان خود دور هم جمع می شدند و قرآن می خواندند. بزرگان مان کمک می کردند تا با دین مان آشنا شویم. پدر و مادرم دین را قبول داشتند اما آن ها هم مانند من در دوره ای واجبات دینی را به جا نمی آوردند. خواهرم تصمیم گرفته بود باحجاب شود و این برای مادرم عجیب بود؛ عکس العمل نشان داد ولی در هر صورت با من که پس از خواهرم باحجاب شدم مخالفتی نکردند.»
    این مجری تلویزیون در ادامه بیان مراحل تحول فکری خود و تبعات آن می گوید: «من به اطرافیانم هم توصیه می کنم از حجاب استفاده کنند. البته گاه شاهد برخوردهای منفی هم هستم اما توجه زیادی به آن ها نمی کنم.»
    دیناره با این که با یک الجزایری ازدواج کرده و به تعدادی از کشورهای اسلامی نیز سفر نموده اما ترجیح می دهد همچنان در مسکو زندگی کند و در این شهر پروژه های شغلی دیگری را محقق سازد.
    منبع: امت نیوز

نوشته
    4,166
    مورد تشکر
    16,141 پست
    حضور
    91 روز 20 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    18
    آپلود
    0
    گالری
    1001

الگو پذيري از زنان محجبه
    به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ «خانم حنان ترك» بازیگر مصری با اشاره به هفت سال تفكر برای انتخاب حجاب، گفته بود: «این دوران، دوران زیان‏باری بود و ای كاش از روز اول حجاب را انتخاب كرده بودم».

این بازیگر در پاسخ به این سؤال كه با حجابت به كجا می‌خواهی برسی، گفت: «مدتی ستاره اهل زمین بودم و از خدا می‌خواهم تا مرا به ستاره آسمان‌ها تبدیل كند».

وی گفت: با الگو گرفتن از زنان ایرانی با حجاب شدم. وقتی زنان ایرانی را در سینما دیدم كه با پوشش در سینما نقش بازی می‏كنند، فهمیدم كه می‏توان هم دین دار بود و هم هنرمند!

وی كه قرار است به زودی در سریال مصری «گربه‌های كور» بازی كند بر التزامش به حجاب خود تأكید كرد و گفت: التزام من به حجاب مانعی بر اجرای نقش‌های متفاوت در سینما نیست.

حنان ترك بازیگر مشهور سینمای مصر خبرهای منتشر شده درباره پوشیدن و نپوشیدن كلاه‌گیس در این سریال را تكذیب كرد و با ابراز تعجب گفت: «محمود كامل، كارگردان سریال گربه‌های كور با من درباره پوشیدن كلاه گیس صحبتی نكرده است. من قلبا با پوشیدن كلاه‌گیس و یا موی مصنوعی موافق نیستم اما ترجیح می‌دهم در این باره صحبت نكنم».

وی در پاسخ به سؤالی درباره این كه كارگردانان معتقدند نشان دادن بانوان باحجاب در خانه، برای بیننده قانع‏كننده نیست، گفت: «من با بسیاری از مردم مصر در رابطه‌ام و نظر آنان به این شكل نیست».
    منبع
    »»» لطفا برای برآورده شدن حاجت همه ی حاجتمندان دعا کنید «««

دانلود کنید تا زندگیتون
    (بــنــدگــیــتــون) عوض بشه
    »»» مشاهده پست حاوی لینک دانلود + توضیحات «««
    جلد 1
    جلد 2

جلد 3

۞۞ کلاس مجازی حفظ قرآن کریم ۞۞
    »»» جوانها کلیک کنند ««

نوشته
    451
    مورد تشکر
    848 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

درود خدا بر زنان محجبه عالم كه با بصيرت حجاب را برگزيدند.
    خدايا ما را ببخش و بپذير

نوشته
    1,025
    مورد تشکر
    2,993 پست
    حضور
    4 روز 8 ساعت 25 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    17

ممنونم یا فاطمه زهرا جان
    ایشالا خداوند درباره حجاب در اون دنیا شما رو در زمره زن های عفیف و با حجاب و خوبش قرار بده
    فقط اون موقع شفاعت ما یادت نره خواهر
    این ها که نوشتی زیبا بود
    از راهیان علم و مسلمان های کشورهای دیگه هم خوبه که بنویسید و مخصوصا زن های مسلمانی که حجاب رو هم انتخاب کردن

نوشته
    266
    مورد تشکر
    1,100 پست
    حضور
    1 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    1

ممنون از خانم یا فاطمه زهرای عزیز.
    خیلی زیبا بود.
    کاش خانمهای بازیگر ایران ارزش این نعمت رو میشناختند.

ولا تلبسوا الحقَّ باالباطل و تَکتُمو الحقَّ و انتم تعلمون
    (سوره بقره/آیه 42)

و حق را با باطل نیامیزید و حقیقت را با اینکه میدانید کتمان نکنید.

نوشته
    4,166
    مورد تشکر
    16,141 پست
    حضور
    91 روز 20 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    18
    آپلود
    0
    گالری
    1001

نقل قول نوشته اصلی توسط zolaal نمایش پست
    ممنون از خانم یا فاطمه زهرای عزیز.
    خیلی زیبا بود.
    کاش خانمهای بازیگر ایران ارزش این نعمت رو میشناختند.
    سلام ممنون از لطف دوستان
    دست رو دلم گذاشتی ای کاش همینطور بود ای کاش....

»»» لطفا برای برآورده شدن حاجت همه ی حاجتمندان دعا کنید «««

دانلود کنید تا زندگیتون
    (بــنــدگــیــتــون) عوض بشه
    »»» مشاهده پست حاوی لینک دانلود + توضیحات «««
    جلد 1
    جلد 2

جلد 3

۞۞ کلاس مجازی حفظ قرآن کریم ۞۞
    »»» جوانها کلیک کنند ««

نوشته
    4,103
    مورد تشکر
    13,069 پست
    حضور
    41 روز 21 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    71
    آپلود
    0
    گالری
    171

داستان محجبه شدن من
    کاترین فان گومپل از آمریکا به مناسبت اول فوریه #روز_جهانی_حجاب از محجبه شدنش می گوید :
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    از زمانی که شروع به پوشیدن حجاب کردم، با برخوردهای متفاوتی روبرو شده ام. از بعد منفی، مردم از من دوری می کردند. در فروشگاه از راهروی دیگری عبور می کردند و روی خود را برمی گرداندند. برخی از مردم فقط به من نگاه های خصمانه می کردند. کسی حرف بدی به من نزد اما بعضی ها پیش خود طوری زمزمه می کردند که من صدایشان را نشنوم. آن ها احتمالا فکر می کردند من یک تروریست هستم.

از بعد مثبت، وقتی می خواستم به جایی وارد یا از آن خارج شوم، مردان بیشتری برای من در را باز می کردند. بعضی از زنان به خاطر اینکه من سفیدپوست هستم یا شاید شبیه مسلمانان نیستم از من می پرسیدند چرا روسری پوشیده ام!

من مسیحی هستم و مذهب من هم از زنان و مردان می خواهد در لباس پوشیدن خود متعادل باشند. من معتقدم همه ما یک خدا را می پرستیم. مهم نیست که او را الله، یهوه، پدر بهشتی یا هر چیز دیگری صدا کنیم. دنیا جای بهتری بود اگر مردم به جای تنفر، همدیگر را دوست داشتند.
    الگو پذيري از زنان محجبه

نوشته
    4,103
    مورد تشکر
    13,069 پست
    حضور
    41 روز 21 ساعت 22 دقیقه
    دریافت
    71
    آپلود
    0
    گالری
    171

بانوی محجبه ای در یکی از سوپرمارکت‌های زنجیره‌ای در فرانسه خرید می‌کرد؛
    خریدش که تموم شد برای پرداخت رفت پشت صندوق.

صندق‌دار یک خانم بی‌حجاب و اصالتاً عرب بود.
    صندوق‌دار نگاهی از روی تمسخر بهش انداخت و همینطور که داشت بارکد اجناس را می‌گرفت اجناس او را با حالتی متکبرانه به گوشه میز می‌انداخت. اما خانم باحجاب ما که روبنده بر چهره داشت خونسرد بود و چیزی نمی‌گفت و این باعث می‌شد صندوقدار بیشتر عصبانی بشه !

بالاخره صندوق‌دار طاقت نیاورد و گفت: «ما اینجا توی فرانسه خودمون هزار تا مشکل و بحران داریم این نقابی که تو روی صورتت داری یکی از همین مشکلاته که عاملش تو و امثال تو هستید! ما اینجا اومدیم برای زندگی و کار نه برای به نمایش گذاشتن دین و تاریخ! اگه می‌خوای دینت رو نمایش بدی یا روبنده به صورت بزنی برو به کشور خودت و هر جور می‌خوای زندگی کن!»

خانم محجبه اجناسی رو که خریده بود توی نایلون گذاشت، نگاهی به صندق‌دار کرد… روبنده را از چهره برداشت و در پاسخ خانم صندوق‌دار که از دیدن چهرهٔ اروپایی و چشمان رنگین او جا خورده بود

گفت: «من جد اندر جد فرانسوی هستم…این دین من است . اینجا وطنم…شما دینتون را فروختید و ما خریدیم...

الگو پذيري از زنان محجبه

ویرایش توسط کیمیای محبت : ۱۳۹۲/۱۱/۱۱ در ساعت ۰۰:۰۵

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری