-
۱۳۸۸/۰۲/۲۳, ۱۴:۱۹ #1
- نوشته
- 115
- مورد تشکر
- 316 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
.:گفتگو :.
معلمجمله ایی را که می گوید بر تخته سیاه می نویسد) پس نتیجه بحث و خلاصه آنچه گفتم در یک جمله اینه که:"هرکی خوب درس بخونه، می فرستیمش خارج."
حالا اگه سوال یا ابهامی هست در کمال آرامش بپرسید.اولی:آقا اجازه! می شه ما درس نخونیم ولی بریم خارج؟معلم:سخته ولی می شه.دومی: آقا اجازه! می شه ما بریم خارج درس بخونیم؟معلم: مانعی نداره.سومی: آقا اجازه! می شه ما درس بخونیم، نریم خارج؟معلم: میشه ولی ضرر می کنین.چهارمی: آقا اجازه! می شه ما درس خارج بخونیم؟معلم: این هم یه راهشه.پنجمی: آقا اجازه! می شه خارج رو بیاریم داخل؟معلم: داریم تلاشمونو می کنیم.ششمی: آقا اجازه ! میشه خارجو داخلو مخلوط کنیم؟معلم: بعله، داره می شه.هفتمی: آقا اجازه! می شه هرکی تو خارج درس نخوند بیاد داخل؟معلم: که چی بشه؟هفتمی: که یه پست و مقامی بگیره.معلم: اگرچه زیاد شده، ولی بازم می شه. جا داره.هشتمی: آقا اجازه! می شه یه پامون داخل باشه یه پامون خارج؟معلم: که چی بشه؟هشتمی: که هر وقت اینجا آب و هوا خراب شد...معلم: شدنیه ولی کار نویی نیست.نهمی:آقا اجازه! می شه ما پامون داخل باشه دستمون خارج؟معلم: بعله، همچنان که عکسشم می شه.دهمی: آقا اجازه! می شه ما سرمون داخل باشه دممون خارج؟معلم : کسی که دم داشته باشه، بعله. مثلا شما می تونین.یازدهمی: آقا اجازه! می شه ما بریم از خارج بیایم داخل؟معلم: که چی بشه؟یازدهمی: که بیشتر تحویلمون بگیرن.معلم: به این قصد اشکال نداره.دوازدهمی: آقا اجازه! می شه ما بریم خارج دیگه نیایم داخل.معلم: بعله، اغلب همینطور میشه.سیزدهمی: آقا اجازه داخل فقط جای تنبلاست؟معلم: فقط نه، ولی برای تنبلا جا بیشتر داره.چهاردهمی: آقا اجازه ما تازه قلکمونو شکستیم ، می شه زودتر بریم؟معلم: پول نمی خواد من حساب می کنم.چهاردهمی: آخه زحمت می شه.معلم: نه، من حساب دارم باهاشون.پانزدهمی: آقا اجازه! می شه خارجیا بیان داخل، ما بریم خارج؟معلم: بعله شده ، بازم می شه.شانزدهمی: آقا اجازه! می شه داخلو بسپریم دست خارج بریم بخوابیم؟معلم: می شه ، ولی باید قرص بخورین که خوابتون ببره.شانزدهمی:آقا اجازه قرص از کجا بیاریم؟معلم : از خارج.شانزدهمی: آقا اجازه خودمون باید بریم؟معلم: نه، می آرن براتون.شانزدهمی: آخ جون.هفدهمی: آقا اجازه! می شه داخل باشیم اما خارج بزنیم؟معلم: می شه ولی درد سر داره.هیجدهمی: آقا اجازه! می شه داخل در بیاریم خارج خرج کنیم ؟معلم : می شه ، ولی به زحمتش نمی ارزه.نوزدهمی:آقا اجازه! می شه خارج در بیاریم داخل خرج کنیم؟معلم: اگه بشه لذت بخشه.بیستمی: آقا اجازه! شما مال خارجین؟.........معلمکلافه دست به تخته می کوبد) می شه همه کار میشه . به شرطی که شلوغ نکنین.این البته درس جلسه آینده ست ولی من امروز براتون می نویسمش.(همچنان که می خواند بر تخته می نویسد): هرکار می خواین بکنین فقط شلوغ نکنین.
آیینه راز
یا زهرا(س)
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری