جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: شما چه جوری به یک کاندیدا اعتماد می کنید و رای می دهید؟@@@........
-
۱۳۸۸/۰۲/۲۶, ۱۵:۲۷ #1
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 719
- مورد تشکر
- 1,947 پست
- حضور
- 4 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 41
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
شما چه جوری به یک کاندیدا اعتماد می کنید و رای می دهید؟@@@........
سلام. کمتر از یک ماهی به یک واقعه بزرگ و سرنوشت ساز مونده.
بعضی ها میگن ما رای نمی دیم. بعضی میگن حق ماست که رای بدیم و سرنوشتمون رو خودمون در دست بگیریم.
توی این قسمت، راه های شناسایی نامزد ریاست جمهوری رو از نگاه خودتون بگین.آیا این شناخت برای رای دادن کافیه؟ بگین که آیا رای میدین یا نه؟ و دلایلتون رو هم بنویسین.
به امید ایرانی آبادتر....
-
-
۱۳۸۸/۰۲/۲۶, ۱۵:۳۰ #2
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 719
- مورد تشکر
- 1,947 پست
- حضور
- 4 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 41
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
معیارهای انتخاب یک رئیس جمهور اصلح :
ایرانی والاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه، امانت و تقوا، مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور مهمترین شاخصه های موجود در یک فرد جهت احراز پست ریاست جمهوری
1) اعتقاد و وفاداری به ولایت مطلقه فقیه: یک فرد در جمهوری اسلامی زمانی می تواند یک گزینش خوب باشد که به ولایت امر اعتقاد راسخ داشته باشد.
2) ساده زیستی و دوری از اشرافی گری:رسوخ روحیه رفاه طلبی در مسئولین خطر بسیار بزرگ است، زیرا روحیه رفاه طلبی و راحت طلبی، به صورت اصولی و محوری بر تصمیمات انسان تاثیر دارد و او را در صحنه دیگری از حیات سیاسی و اجتماعی سوق می دهد و از درک وضع محرومان و مستضعفان عاجز می ماند.
3 ) بصیرت در امر دین و سیاست: یک نماینده اصلح و شخص متعهد به اسلام و خدمتگزار به ملت و کشور و حامی مستضعفان و محرومان و دارای بصیرت و دیندار در امر دین و دنیا و منزه از گرایش به شرق و غرب و مکتب های انحرافی و دارای دید سیاسی باشد.
4) مدیریت و توانمندی: اگر ما در کشور و در مسئله حکومت و وضع قانون و مدیریت جامعه و ملاک و معیارهای اسلام و قوانین اسلامی به سراغ شیوه های رایج دنیایی برویم معنای جامعه اسلامی ما از بین خواهد رفت پس باید یک شخص توانمند و متخصص و معتقد به ارزش ها و ملاک ها باید چون مجری قانون دارای انگیزه و ارتباط مستمر با مردم و مسئولین و تصمیم گیری باشد و در واقع در جایگاهی است که مرکز ثقل، اندیشه ها، طرح ها و پیشنهادی مختلف و امر بودجه و در حقیقت مرجع بزرگی برای تجزیه و تحلیل و جمع بندی و اتخاذ تصمیم برای عمل است
5) دلسوز و مستضعف گرا:مهمترین مسئولیت نظام جمهوری اسلامی بخصوص رهبری فرزانه (رفع فساد - فقر و تبعیض) و کوشش همه جانبه برای از بین بردن محرومیت و زدودن فقر و حمایت از طبقات مستضعف و کم کردن فاصله طبقاتی بین فقیر و غنی باشد
6) داشتن روح بزرگ و سعه صدر: یک ریئس جمهور خوب و فهیم باید از افرادی باشد که دارای سعه صدر و روح بزرگ هستند از چند جهت قابل تامل هستند و این افراد نسبت به سلایق مختلف فردی و حزبی و جناحی که در هر جامعه ای طبیعتا وجود دارد برخوردار معقولانه ای خواهد شد و می تواند نوع همدلی و وفاق و تفاهم عمومی را بین گرایش های متفاوت جامعه به وجود آورد.
7) حسن سابقه: مردم عزیز باید با بصیرت و درایت و تحقیق نامزد اصلح را شناسایی کرده و به سوابق و روحیات و خصوصیات دینی و سیاسی کاندیداهای انتخاباتی توجه نمایند سوابق افراد چه قبل از انقلاب و بعد از انقلاب چه تیپ و شخصیتی داشته اند و سوابق خانوادگی و معلومات دینی و علمی آنها تا چه اندازه است در حسن سابقه افراد دخیل می باشد.
راه های شناخت معیارها و ویژگی ها
1 -تحقیق، یکی از راه های شناخت نماینده اصلح تفحص و توجه به مواضع آنها در موافق بودن در مراحل مختلف انقلاب می باشد یعنی باید ملاحظه کرد که آنها در رابطه با سیاست خارجی و مسائل اقتصادی و مسائل فرهنگی و مبانی و ارکان نظام چه برخوردی داشته باشد.
2 مشورت کردن، یک نماینده باید با طبقه خاص مردمی چه عوام و چه خواص تحصیلکرده، متعهد و روشنفکر، عالم و استاد و با اطلاع از مجاری امور و غیر وابسته به کشورهای قدرتمند و استعمارگر و اجتهاد به تقوا و تعهد به اسلام و جمهوری اسلامی با تمامی افراد متعهد برای کشور جهت حفظ منافع ملی مشورت نماید.
و...
روزنامه رسالت86-12-12 معیارهای انتخاب یک نماینده اصلح
سیدعقیل ابراهیم زاده مشگینی
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۲/۲۶, ۲۲:۳۳ #3
lما اصولا اعتماد نمی کنیم...ما فقط رای می دیم!!!
یا زهرا(س)
-
۱۳۸۸/۰۲/۲۷, ۰۸:۵۷ #4
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 719
- مورد تشکر
- 1,947 پست
- حضور
- 4 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 41
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
راههای شناخت رئیس جمهور (از صحیفه نور امام خمینی)
1. تشخیص خود فرد: امام خمینی (ره) راههای شناخت نامزدهای شایسته را به مردم گوش زد میکند و میفرماید: «احدی شرعاً نمیتواند به کسی کورکورانه و بدون تحقیق رأی بدهد». وی هم چنین میفرماید: «فرض بکنید که اگر همه کسانی که در رأس [اند] پیشنهاد بکنند که فلان آدم را شما وکیل کنید، لکن شما به نظرتان درست نباشد، جایز نیست شما تبعیت کنید، باید خودتان تشخیص بدهید که آدم صحیحی است تا اینکه بتوانید رأی بدهید».
2. شناخت سوابق اشخاص: امام (ره) مینویسد: «امید است ملت مبارز و متعهد، به مطالعه دقیق در سوابق اشخاص و گروهها، آرای خود را به اشخاصی بدهند که به اسلام عزیز و قانون اساسی وفادار باشند». ایشان در جایی دیگر میفرمایند: «در هر حال، مردم با بصیرت و درایت و تحقیق، کاندیداهایی را شناسایی کردند و به سوابق و روحیات و خصوصیات دینی ـ سیاسی نامزدهای انتخاباتی توجه نمایند».
3. معرفی روحانیون متعهد: امام معتقد است: اگر برای کسی شناخت نامزد مشکل باشد، میتواند از طریق «معرفی روحانیون متعهد در شهرستانها یا اشخاص متدین موجه که گرایش به چپ و راست یا دستهای نداشته باشند»، به انتخاب رئیس جمهور بپردازد.
4 .مشورت با علما و اشخاص مورد اعتماد: در نظر امام «مردم با علما و اشخاص مورد اعتمادشان مشورت کنند، بعد به هر کس که خواستند رأی دهند».
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۲/۲۷, ۱۸:۳۹ #5
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 719
- مورد تشکر
- 1,947 پست
- حضور
- 4 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 41
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
رادیو
تلویزیون
جراید
تجربیات شخصی
....
کدامیک را در انتخاب موثرتر می بینید؟
-
۱۳۸۸/۰۲/۲۷, ۲۰:۰۵ #6
به خدا اعتقاد داشته باشد و ولایت مولانا حجة بن الحسن العسکری القائم المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف را با عقل و دل پذیرفته باشد
ان شاء الله رای می دهم و ملاکم برای انتخاب کسیست که حداقلی از عقل و شعور را دارا باشد به لطف خدا
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۲/۲۸, ۰۹:۲۶ #7
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 719
- مورد تشکر
- 1,947 پست
- حضور
- 4 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 41
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
ویرایش توسط سلام خدا : ۱۳۸۸/۰۲/۲۸ در ساعت ۰۹:۲۶
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۶, ۱۷:۰۶ #8
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 719
- مورد تشکر
- 1,947 پست
- حضور
- 4 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 41
- آپلود
- 0
- گالری
-
4
شما رای میدین؟ چرا؟
آیا به شناخت هایی که تا به حال به دست آوردین اعتماد می کنین؟
چقدر پیگیر بحث های ستادهای انتخاباتی نمایندگان هستید؟:Sokhan:
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۹, ۱۰:۰۵ #9
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۷
- نوشته
- 937
- مورد تشکر
- 1,691 پست
- حضور
- 1 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ما اول اعتماد می کنیم ، بعد متوجه می شویم که نباید اعتماد می کردیم !!
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۱, ۱۲:۱۱ #10
رضای خداوند در چطور انتخابی هست . (لطفاً تمام کاربران ملاحظه بفرمایند)
به نام خداوندی که عاشق بندگانش هست ، به حقوق بندگانش تجاوز نمیکند ، به نام خداوند پاک و منزه و مهربانترین مهربانان .
خداوندا ظهور ولی ات را تعجیل بفرما ،برای برقرار شدن حکومت جهانی که در راس او نماینده بلاشک تو است ، برای اینکه حجتت عاشقانت رو بیشتر و بیشتر کند و برای بیشتر شدن افرادی که فقط به رضای تو فکر میکنند افرادی که غیر رضای تو چیزی در نیتشان نیست ، خداوندا به ما بفهمان بیش ار پیش که جز تو لایق عشقی وجود ندارد ، ای خدایی که با دادن اختیار به ما تحمیل نکردی فقط امر تو را انجام دهیم ، امری که نفعش بر خودمان هست ، خدایا همه ی ما را بیش از پیش به راه مستقیم ، راهی رضای کامل تو در اوست ، راهی تمام زیبایی ها و خوبی ها در اوست .
ای بندگان خدا حقیقت در مورد انتخابات از این قرار هست و رضای خدا از این طریق حاصل خواهد شد بلاشک:
باید مشخص گردد اصلا نامزد چه شرایطی باید داشته باشد عقلا و وجدانا و شرعاً (که همگی موید حقیقت واحد هستند) تا خداوند راضی باشد ، برای موجود بودن سند ،به توصیه آیت مرحوم خداوند آقای بهجت اشاره میشود در این آدرس ، توجه بفرمائید این بیانه را آقای بهجت ۱۰-۱۵ سال پیش بر اثر اصرار افرادی بیان فرموند (خداوند رحمتشان کند).
قسمت مورد تاکید بحث این پاراگراف هست :
این جانب، جهات سلبیه و اثباتیه را متعرض می شوم. كسانی كه بنا دارند در رأی دادن و یا انتخاب شدن، شركت نمایند، باید متذكر باشند، كه كسانی حق انتخاب شدن و امین مردم با ایمان در مورد دین و دنیا بودن را دارند، كه از رجال با عقل كامل كافی و ایمان كامل از شیعه اثنا عشریه و با علم به مسائل شرعیه در شخصیات و اجتماعیات و با شجاعت باشند؛ و از آنهایی باشند كه در اظهارات و تروك، ( لا یخافون فی الله لومة الائم. سوره مائده/54 ) باشند؛ و از رشوه ها و تخویفات و نحو آنها دور باشند؛ نظر نكنند كه تا به حال چه بود، بلكه نظر نمایند كه از حال چه باید بشود و چه باید نشود؛ و باید پرهیزكار و خداترس باشند، اراده خدای تعالی را بر همه چیز ترجیح بدهند؛ اگر فاقد بعض صفات باشند، اهل ائتمان نیستند، و رأی دادن برای فاقدها بی اثر است، بلكه جایز هم نیست، مشكوك هم، متروك است.
تفحص هم، باید كامل باشد و بدون مداخله دوستی و دشمنی در امور نفسانیه باشد.
و قبل از اون نکته بسیار مهم رو بسیار دقت بفرمائيد .
اول : این پست ، در تائید هیچ کدوم از نامزدها نیست و اگر یک مورد از نامزدها شرعاً دلایل برای رد صلاحیتش اینجا بیان میشود دلیل بر مورد تائيد بودن غیره نیست .
دوم :برای مومنین اخبار در رسانه ها های خارجی و داخلی ، روزنامه ها و مقالات ، سند ۱۰۰٪ نخواهد بود شرعاً و عقلاً و ۳ حرف را یک مومن میتواند ۱۰۰ در صد صد به او اطمینان داشته باشد : ۱- قرآن ۲- معصوم ۳- عملی رو که مومن با چشم خود بدون خطا ببیند .
و در این پست بعدی به هیچ وجه به غیر این ۳ توجه نخواهد شد .
الف )از رجال با عقل كامل كافی و ایمان كامل از شیعه اثنا عشریه و با علم به مسائل شرعیه در شخصیات و اجتماعیات و با شجاعت باشند؛ و از آنهایی باشند كه در اظهارات و تروك .
ب)و باید پرهیزكار و خداترس باشند، اراده خدای تعالی را بر همه چیز ترجیح بدهند؛ اگر فاقد بعض صفات باشند، اهل ائتمان نیستند، و رأی دادن برای فاقدها بی اثر است، بلكه جایز هم نیست، مشكوك هم، متروك است.
ج)تفحص هم، باید كامل باشد و بدون مداخله دوستی و دشمنی در امور نفسانیه باشد.
با توجه به مطالب فوق ، اکثر ایرانیان از آقای احمدی نژاد چند عمل را مشاهده کردند و هر یک به تنهایی برای انتخاب شرعی مومنین کافی خواهد بود .فقط این مورد :
نه تنها رئیس جمهور کشور اسلامی ، بلکه حاکم شرع هم حق اتهام به افردای در جلوی چشم عموم را ندارد شرعاً (میتوانید به مرجع تقلیدتان رجوع کنید) ، با توجه به صحبت های آیت مرحوم خداوند که در بالا ذکر شد ، آیا ایشان پرهیزگار هستند ؟آیا دارای تمام صفات هستند ؟حقیقت مشخص هست اینجا .
همینطور که اشاره شد مثال از آقای احمدی نژاد به این دلیل بود که اکثر ملت این مورد را با چشم خود شاهد بودند ، و اما و اما این حرفها دلیلی نیست که بقیه ۳ نامزد مورد تائید باشند ، انشاا.. به همین صورت دقت بفرمائيد ببینید آیا ۳ نامزد باقی مانده اصلا واجد شرایط شرعی هستند یا خیر ؟
حال شاید سوال شود اگر هیچ کدام واجد شرایط نباشند چطور ؟
دقت بفرمائید ، سفید رای دادن به این صورت که احتمال سواستفاده نباشد در این هنگام توصیه شده ، چراکه با اینکار حداقل از اساس اسلام دفاع کرده ایم و دشمنان را نا خشنود .
کاربران قبل از هرگونه جواب و نظری ، با دقت کامل تمام پست را مطالعه بفرمائید تا دچار اشتباه در برداشت از مطلب نشوید ، سوالی بود مطرح کنید .
قابل توجه مدیران ، این پست هیچ گونه تبلیغ شخص خاصی نیست و پاک کردن این پست خلاف قرآن و خلاف رضای الهی خواهد بود .
همگی عاقبت به خیر باشیم انشاا..
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری