صفحه 1 از 29 1231121 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: پرسش و پاسخ

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,188
    مورد تشکر
    1,232 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

پرسش و پاسخ

سلام من یه سوالی دارم كه راستش تا حالا نتونستم از كسی بپرسم و اون سوال اینه كه در حین اینكه داره یه اتفاقی تو زندگیم میفته من متوجه میشم كه اون اتفاق و اون صحنه ها رو قبلا یه جایی دیدم حتی اخره ماجرا رو قبل از اتفاق دیدم و حتی دو بار عوضش كردم الان نزدیك 2 ساله كه این حالتم خیلی زیاد شده میخوام بدونم اصلاچرا این حالت پیش میاد میدونم عین فیلماست اما واقعاهمونتوری اتفاق میفته لطفا اگه میتونید جوابی به سوالم بدید

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

باسلام
    جواب دقيقي از منابع ديني براي سوال شما فعلا ندارم ولي چون همين اتفاق بارها وبارها براي من هم افتاده است ويكمرتبه از يكي از علماء سوال كردم ايشان فرمودند : اين گونه اتفاقات برگرفته از صفاي دل وتوجه به خداست كه در اثر بروز مشكلي در زندگي اين توجه بيشتر مي شود .لذا نشانه توجه خدا به اون شخص هم
    مي تواندباشد.....انشاءالله كه چنين باشد كه اين بزرگوار فرمودند....
    ولي جواب دقيق آن نياز به رجوع بيشتر به منابع ديني دارد كه انشاءالله مراجعه مي شود.
    باتشكر- شهيدان
    زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم

3. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,188
    مورد تشکر
    1,232 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

jenabe shahidan kheili mamnun az tavajohetun intor ke peidast in masale ke ghablan raje behesh soal kardam baraie digaran ham etefagh oftade .yekbar vasate ye jariani man motevaje shodam sahneharo ghablan didam bad yadam oumad ke ghablan didam ke chan lahze bad felan kas (shakhse A)miad va agar felan kas (shakhse B)jolosh felan aksolamal ro neshun bede davaie sakhti migire dar hamin hein shakhse A ba hamun halati ke man ghablan dide budam oumad va shkhse B dasht hamun aksolamalo anjam midad ke man jolosho gereftam va dava ii etefagh naioftad
    mikham bedunam in halat ham baraie shoma pish oumade???va age bakham etelaate daghightari nesbat be in halat peida konam baiad be koja moraje e konam ??
    baz ham mamnoon

5. تشکر

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

من یه چیرایی می دونم ولی مطمئن نیستم!
    تا اونجایی که بنده می دونم این آشنا بینی ها و حدس آینده مربوط به عالم زر هست...امیدوارم اشتباه نکرده باشم.

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

7. تشکر

نوشته
    513
    مورد تشکر
    1,094 پست
    حضور
    1 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

به نام خدا
    با عرض سلام <O
    اينكه عالم هستي باطن و اصلي دارد و اين عالم در مراتب پايين ظهور و تجلي آن اصل مي باشد، دير زماني است كه مورد توجه بشر قرار گرفته و فيلسوفان و عارفان به آن توجه مخصوصي داشته اند
    <Oچرخ با اين اختران، نغز و خوش و زيباستي
    صورتي در زير دارد، آنچه در بالاستي
    <Oصورت زيرين اگر با نردبان معرفت
    بر رود بالا، با اصل خود يكتاستي<O
    در همين باره حضرت امام(ره) معتقدند كه:"موجودات در عوالم غيبت و مجرد از ماده، داراي اوصاف مخصوص هستند و چون به عالم ماده هبوط مي كنند اوصاف و احوال مخصوص عالم ماده را مي‌يابند، چنانكه افلاطون و شاگردان او موجودات عالم ملك را مظاهر حقيقت آنها در عالم غيبت و ملكوت مي دانستند، كه مُثُل افلاطوني ناميده مي شوند. از اين رو موجودات، اصل و حقيقتي درعالم ملكوت دارند كه مبرّا از هر گونه نقص مي باشد و در اين عالم بخاطر محدود بودن و قرار گرفتن در مراتب اسفل وجود، آلوده به صفات مادي هستند."( برگرفته از: كتاب شرح اربعين حديث امام خميني رحمه الله عليه )
    <Oيا حق <O

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,188
    مورد تشکر
    1,232 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام و تشکر از توجه دوستان باید از سخن اشنا خواهش کنم که هر وقت فرصت پیدا کردند یه کم راجع به نوشته هاشون بیشتر توضیح بدن تا مطلب بهتر جا بیفته چون حالا این سوال برام پیش اومده که این دو عالم ممکنه با هم تداخل پیدا کنند و چرا؟

نوشته
    1,957
    مورد تشکر
    3,494 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    28
    آپلود
    0
    گالری
    0

پاسخ سوال (نه چندان )عجیب

نقل قول نوشته اصلی توسط yeganeh نمایش پست
    سلام من یه سوالی دارم كه راستش تا حالا نتونستم از كسی بپرسم و اون سوال اینه كه در حین اینكه داره یه اتفاقی تو زندگیم میفته من متوجه میشم كه اون اتفاق و اون صحنه ها رو قبلا یه جایی دیدم حتی اخره ماجرا رو قبل از اتفاق دیدم و حتی دو بار عوضش كردم الان نزدیك 2 ساله كه این حالتم خیلی زیاد شده میخوام بدونم اصلاچرا این حالت پیش میاد میدونم عین فیلماست اما واقعاهمونتوری اتفاق میفته لطفا اگه میتونید جوابی به سوالم بدید
    با سلام
    دوست گرامی هرچند بصورت موردی ننوشتید تا در آن خصوص بشه نظر داد.
    ولی بطور کلی از لحاظ فلسفی انسان دارای عقل و وهم و خیال و حس مشترک است
    آنچیزی که انسان در خواب می بیند و یا در بیداری حس میکنه بعد آن را با واقعیت مطابق می بیند
    در حقیقت کار حس مشترک است که هر گاه عقل و نفس در حال رسیدگی به امور جسم باشند
    حس مشترک آزاد میشه و به هر جا که بخواد میرود لذا انسانهایی که در خوابند تقریبا تمام مدت را دارند خواب میبینند ولی بعد از بیداری مقداری از آن را درک میکنند. که در روایات داریم که گاهی در اثر پر خوری یا گاهی در اثر تفکر در امری ویا... برای انسان در ذهنش نقش می بندد. که البته ممکنه گاهی هم با واقع مطابقت داشته باشد و لی همیشه حقیقت نداره شبیه این حالت البته عکسش را من هم گاهی دارم.
    آن چه مسلمه رویای صادقه که برای بعضی از انسانها پیش میاد معتبره
    و همچنین در حالت بیداری برای عده خاصی .
    بنا براین نباید به آنچه در ذهن تداعی میشه اتکاء واثق نمود زیرا همه جا جواب نمیده
    امیدوارم این بحث مهم فلسفی را تونسته باشم کمی باز کنم.
    والسلام

نوشته
    1,957
    مورد تشکر
    3,494 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    28
    آپلود
    0
    گالری
    0

خجالت جواب سوال عجیب؟

پیش بینی

چند روز قبل یکی از دوستان پرسید من بعضی مواقع چیزهایی را که قراره اتفاق بیفته همه اش در ذهنم مرور میشه بعد آن اتفاق همانگونه می افتد ؛ این کار ناشی از چیست؟
    بقدر بضاعت این جواب را برایش مینویسم.

انسان بعضی اموری را که در خواب می بیند از آنجا که قوای درون او (مانند عاقله - واهمه - خیال و حس مشترک ) هر چه قدر با عالم ملکوت و وحدت رابطه و انس بیشتر داشته باشد عالم وحدت بر این امور کثرتی زمینی غلبه پیدا میکنه و امور حقه بر او نمایان میشود لذا به همین تناسب خواب او درست تعبیر میشه و به آن رویای صادقه گویند. که در قرآن و روایات نیز آمد. مانند خواب حضرت یوسف . البته دراین گونه موارد معمولا اهل تعبیر باید با اشراف بر تعبیر خواب آن را تعبیر کنه.
    برعکس اگر این قوا با وحدت انس کم داشته باشند و وحدت قاطی کثرت شود کم کم در اثر غلبه کثرت بر وحدت وحدت را نمی بیند لذا این نوع خواب خیلی معتبر نیست و از نوع اضغاث احلام (خواب های دسته جمعی) است و تعبیر صحیحی ندارد مانند خوابهایی که در اثر پر خوری یا تفکر در اموری کثرتی که در طول روز با آنها سر وکار داشته و یا... که در بعضی روایات نیز بدانها اشاره شد.
    و اما در بیداری آنچه را که مانند این سوال کننده محترم برایش حاصل شد که به نوعی شبیه پیشگویی وپیش بینی است . از دو حال خارج نیست:
    یا ممکن است برای انسان سالم النفس حاصل شود که این علامت اتصال او با عالم بالا و ملکوت است که باید این حالت را حفظ و تقویت کند.
    واگر سقیم النفس باشد این امور از شیطان است تا از این طریق اورا فریب دهد.
    و به او القاء کند که تو انسان خوبی هستی و علامتش این پیش بینی هاست . در این گونه موارد شخصی که خود میداند اهل انجام دستورات دینی نیست مطمئن باشد که شیطان داره با این امور اورا از راه حق منحرف میکنه بلافاصله از شیطان فاصله گرفته و بسوی انجام دستورات دین برگردد.
    امیدوارم بقدر رکوکنایزمخاطب ؛و بضاعت قلیل ؛ این بحث ثقیل فلسفی را با کمک استاد ارجمند فلسفه و عرفان و تفسیر خود حفظه ا.. به زبان روان بیان کرده باشم.
    ارادتمند حسین تبار
    :salavat:

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,188
    مورد تشکر
    1,232 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام قبل از هر چیز باید از جناب حسین تبار به خاطر توجهشون وزحمتی که برای پیدا کردن جواب سوال بنده کشیدن تشکر کنم

بنده منظورتون از موردی بیان نکردن مطلب متوجه نشدم اما من اصل وقایع رو در بیداری نمیبینم فقط تکرارش تو بیداری میبینم وحس میکنم اصل وقایع رو توی خواب هم ندیده باشم چون 95 درصد وقتهایی که دارم خواب میبینم تو عالم خواب کاملا متوجهم که دارم خواب میبینم.به هر حال اگر بشه کسی کتابی دراین باره و در باره ی عوالم معرفی کنه ممنون میشم چون واقعا با این مسائل مشکل دارم مثلا خواب میبینم چند ساعت کوهپیمایی سختی کردم و وقتی بیدار میشم واقعا فوق العاده خستم و رگ پاهام گرفته انگار اصلا نخوابیدم.

راستی جناب حسینتبار این مسائل شاید برای شما نه چندان عجیب باشه اما برای من که علم و استاد شما رو ندارم خیلی عجیبه

نوشته
    513
    مورد تشکر
    1,094 پست
    حضور
    1 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط yeganeh نمایش پست
    با سلام و تشکر از توجه دوستان باید از سخن اشنا خواهش کنم که هر وقت فرصت پیدا کردند یه کم راجع به نوشته هاشون بیشتر توضیح بدن تا مطلب بهتر جا بیفته چون حالا این سوال برام پیش اومده که این دو عالم ممکنه با هم تداخل پیدا کنند و چرا؟
    به نام خدا
    با عرض سلام
    اين دو عالم امكان نداره با هم تداخل كنند چون مثلش مانند تداخل سايه چيزي با خود ان است البته فكر مي كنم با توضيح خوب و ساده اي كه دوست عزيزمون اقاي حسين تبار دادند مساله حل شده باشه و ان شاء الله بنده هم سر فرصت سعي خواهم نمود اين بحث رو بصورت دقيق و با زبان ساده خدمتتون عرض كنم
    يا حق

صفحه 1 از 29 1231121 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری