صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: شكست مفتضحانه بي خدايان در كانون

شروع کننده موضوع

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

شكست مفتضحانه بي خدايان در كانون

يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ {الصف/8} آنان مى خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند ، در صورتى كه خدا نور خود را به كمال مى رساند ، هر چند كافران آن را خوش نداشته باشند .«8»
    بدين وسيله به آگاهي كليه كاربران و قرآن دوستان عزيز مي رسانم
    اخيرا شاهد اتفاقات عجيبي در فضاي كانون بوديد
    از جمله اين اتفاقات:
    1. ارسال تصاوير نامناسب در پروفايل شخصي كاربران
    2. ايجاد تاپيك هاي نامناسب با درج تصاوير نا مناسب در انجمن هاي مختلف كانون
    3. برخي كاربران عزيز شاهد دريافت پيام هاي خصوصي حاوي تصاوير مستهجن بودند.
    4. در چت باكس متاسفانه شاهد اهانت و توهين و فحاشي نسبت به كاربران عزيز و حتي برخي از مديران دلسوز و زحمت كش كانون بوديم.
    توضيح: برخي از كاربران تصورشان براين بود كه اين كار توسط يكي از كاربران كم سن و سال كه كمي با برخي مديران خصومت داشته ، صورت گرفته است. كه با ايجاد هزار آي دي دست به اين كار زده است. در حالي كه شواهد و مستندات حاكي از حمله اي ازسوي گروهي ديگر از بي خدايان بوده است با اين حساب اين سومين حمله اي است كه در كانون گفتمان قرآن صورت گرفته است
    1. بار اول كانون توسط عده اي از اسرائيلي ها هك شد كه خود را گروه امنيتي عراقي معرفي بودند ولي وقتي آي پي ها چك شد معلوم شد از تلاويو و آمريكا بودند.
    2. بار دوم سال گذشته بود كه گروهي از سايت بي خدايان وقتي نتوانستند در كانون نفوذ كنند اقدام به فراخوان عمومي در سايت خود كرده و حمله اي را با ايجاد تصاوير مستهجن و لينك هاي سايت ها ي مستهجن و نامناسب سعي در فراري دادن كاربران كردند در اين تاپيك قصد دارم به صورت مستند مطالبي را درباره يك حمله گسترده براي مرحله اي جديد به اطلاع شما برسانم شايد كه هوشياري خود را بيش از پيش حفظ كرده و مواظب اهداف شومي كه در پس اين كار دنبال مي كنند باشيد.

نوشته
    611
    مورد تشکر
    866 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

آنها بی خدا نیستند که هر بنده ای خدا دارد
    از روح خودم بر آدم دمیدم
    آنها مشکلشان این است:
    از پرستش ما می ترسند .
    از تشیع می ترسند
    و هر خدا پرست و دین داری هم که باشد ولی
    ظالم باشد یا جانب دار ظلم
    از خدای من و تو میترسد
    چون من وتو را بارها در آیاتش به جهاد علیه ظلم دعوت کرده
    و ناطقش می گوید(مولا)
    عمر ظلم کوتاه است.
    کوتاه تر از عمر کفر
    برادرم
    داستان داستان کافر نیست
    داستان داستان ظالم است.

آفت تفکر تعصب است
    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین.
    ببخشید اینجا از حضور شما بزرگواران خداحافظی میکنم مدیر محترم سایت ترجیج دادند تاپیک خداحافظی بنده حذف شود. بهر حال بدی و خوبی بقول قدیمیها از ما دیدید حلال کنید.
    حق نگهدارتان دلهایتان پرامید و شاد باد.

نوشته
    103
    مورد تشکر
    38 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

من هم عمل انها را محکوم می کنم! اما یک نکته برام خیلی خنده اور بود!!
    و اون مربوط به حملات هکری بود که توسط اسرائیل و آمریکا انجام شده!!
    یعنی واقعا سطح سواد مدیر فنی اینجا اینقدر کمه که نمی دونه اون آی پی هایی که به نام کشور اسرائیل و امریکا ثبت می شه ای پی های اصلی نیستند و هکرها بخاطر اینکه شناسایی نشوند با تغییر آی پی اینکارو می کنند؟ و این ای پی ها بخاطر اینکه معمولا از فیلتر شکنها استفاده می شه به ای پی امریکا و اسرائیل تغییر می کنه؟
    همه موضوعاتی که کاربر فریاد شروع نموده بنا بهدرخواست ایشان به مدت یک ماه جهت بررسی به بخش مدیران منتقل گردیده است ...

شروع کننده موضوع

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

خنده دار

نقل قول نوشته اصلی توسط faryad نمایش پست
    یعنی واقعا سطح سواد مدیر فنی اینجا اینقدر کمه که نمی دونه اون آی پی هایی که به نام کشور اسرائیل و امریکا ثبت می شه ای پی های اصلی نیستند و هکرها بخاطر اینکه شناسایی نشوند با تغییر آی پی اینکارو می کنند؟ و این ای پی ها بخاطر اینکه معمولا از فیلتر شکنها استفاده می شه به ای پی امریکا و اسرائیل تغییر می کنه؟

دوست عزيز ! اگه نخورديم نون گندم ديديم دست مردم
    خب بنانيست كه وارد جزئيات شد ولي يادتان باشد كه اين واقعه در سال 1385 اتفاق افتاد و شايد تا آن موقع هنوز اين نرم افزاري كه شما مي شناسيد و مي شود با آن آي پي رو تغيير داد درست نشده بود ولي به هرحال هركه بودند اين كار را به نام گروه امنيتي عراقي انجام دادند در حالي كه اي پي هاي آن ها مربوط به كشورهايي بود كه اشاره شد.

نوشته
    222
    مورد تشکر
    304 پست
    حضور
    16 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

خرده فرمایش در مورد هک !

جهت اطلاع آقای فریاد و ازدیاد نشاط ایشان عارض شود معمولی ترین نوع هک ایجاد اختلال بین میهمان و میزبان ( سرور) است. در چنین وضعیتی یک وقفه زمانی بسیار کوتاه ایجاد می شود اقدام به انتشار یک صفحه یا لینک جعلی روی سایت میکند.
    هکرها علاقمند به معرفی خود نیستند اما دو راه متداول برای شناخت مبدا هک قابل فرض است:
    1- پیامی که خود هکر میگذارد.که قالب اعتناست چون هکرها فی نفسه مغرور هستند و علاقمند به استفاده از نام و نشان غیر واقعی در مبدا هک ( موقعیت مکانی ) ندارند ضمن اینکه این کار حوزه نفوذ وسیع و قوی آنان را نشان می دهد.

2- بررسی اختلالات سرور که در حققت رد پای هکر است و امروزه با تقویت لایه های امنیتی در سطح سخت افزاری و نرم افزاری شناخت موقعیت جغرافیایی هک ممکن است.

مسئله دوم اینکه استفاده از فیلتر شکن ! توسط یک هکر مثل استفاده از بادبزن جهت خنک کردن راننده و سر نشینان در یک مرسدس بنز 2009 است !

چون حداقل کاری که یک هکر می تواند انجام دهد پنهان کردن ای پی خودش است و این کار با نرم افزارهای معمولی توسط کاربران آماتور هم امکان پذیر میباشد چه برسد به یک هکر ...

نکته ای که به مدیران سایت پیشنهاد میکنم این است که امکان ارسال تایپیک و یا ارسال نظرات خصوصی به مدیران و کاربران را از طریق سایت یا نرم افزار فیلتر شکن مسدود کنند.

اینکار در حال حاضر توسط سرویس بلاگفا در بخش نظرات اعمال می شود و علیرغم باز شدن صفحه نظرات و نوشتن مطالب در وقت ارسال با این پیام خطا مواجه می شوند که:
    امکان ارسال نظر جدید وجود ندارد.

ویرایش توسط moridenur : ۱۳۸۸/۰۲/۲۸ در ساعت ۱۲:۳۶ دلیل: رنگ بندی

شروع کننده موضوع

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

نمونه اي پيام هاي بي خدايان درباره كانون

اين نمونه اي از مطالب سايت بي خدايان است كه از يكي از كاربران و مديران ارشد ميباشد

شيطان: (گفتمان يار)

... افكار شيطاني ام مي گه بوسيله يك حمله انتهاري به سايتشون چند فقره عكس پورنوي خفن براشون ارسال كنيم وتا چند مدت سايتشون رو به گند بكشيم

اين پيام هم قبل از اتفاقات چند روز پيش براي ايميل كانون گفتمان قرآن آمده بود

payam zir tavasot كانون گفتمان قرآن tamas ba ma محمد 666.

--------------------------------

سلامخرا

من محمد 666 هستم.ما از گروه بی خدایان هستیم و قصد بر این داریم که تصاویر س ک س ی داخل سایت شما بزاریم

اگر تنها یک کلمه به این اسم(محمد 666) ویا اسم های دیگر بی ادبی و محرومیت ببینیم مجبور به انچام فرستادن این عکسا میشیمتا کاربران لذت ببرند

این پیام ها به صورت خصوصی و کاملا سری است و باکامپیوتر های مختلف

بهتر هست مارو محرومنکنید

بای

--------------------------------

referring page: http://www.askquran.ir/
    ip address: 89.165.89.46
    user name: ثبت نام نشده
    user id: 0

ویرایش توسط saeed623 : ۱۳۸۸/۰۲/۲۸ در ساعت ۱۲:۴۳

شروع کننده موضوع

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

آي دي هاي حمله اخير

جالب است كه يكي از اين آي دي ها كه سعي مي كرد خودش را تنها يك نفر اعلام كند در حالي كه همكاران من اعم از پليس و دستيارانش و گروه مديريت سايت همگي با اينترنت سرعت بالا سعي مي كردند جلوي فعاليت او را بگيرند وقتي با آي دي هاي مختلف وارد مي شدند با اين حال آن ها جلوتر بودندآيا باز هم معتقديد اين كار توسط يك نفر صورت گرفته است ؟!
    شايد حدود 40 آي دي رو گروه امنيتي و مديريت توانست شناسايي و توقيف كند
    برخي از آن ها به شرح ذيل است:
    1. محمد666
    2. محمد66655555
    3.پايلوت
    4.حاج امیر
    5.رضا007
    6.mohamad55555
    7......
    لازم به ذكر استبه خاطر اين كه عدد 666 مربوط به گروه بي خدايان خاصي هست آن ها قبلا با آي دي هاي متفاوتي با اين عدد عضو شده بودند و پليس به آن ها هشدار داده بود كه اسمي جديد انتخاب كنند وگرنه آي دي آن ها حذف خواهد شد ولي اعتنايي نكردند.

نوشته
    1,426
    مورد تشکر
    5,443 پست
    حضور
    16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    2
    گالری
    107

عجب!!
    زهی خیال باطل
    همیشه و همه جا قران پیروز است
    الله اکبر الله اکبر

مرگ بر اسرائیل مرگ بر امریکا

شروع کننده موضوع

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

اهداف آن ها از اين كار

با توجه به كارهايي كه انجام دادند
    1. فحاشي كاربران و مديران در چتباكس
    2. ارسال تصاوير نامناسب با شان كانون در پروفايل كابران و مديران
    3. ارسال تصاوير نامناسب و تاپيك هاي نامناسب در جاي جاي كانون
    4. ارسال پيام هاي خصوصي به همراه تصاوير مستهجن براي كاربران
    5. معطل كردن همكاران و مديران كانون و ارسال پست هاي نامناسب و مشغول كردن آن ها با آي دي هاي مختلف به طور همزمان
    مي توان گفت آن ها اهداف زير را دنبال مي كردند:
    1. رنجاندن كاربران كانون از سايت و بيرون كردن آن ها از سايت
    2. رنجاندن مديران و بدبين كردن آن ها نسبت به يكديگر در نتيجه بيرون كردن آن ها از سايت
    3. فراري دادن كاربران كانون با ارسال پيام هاي آزار دهنده وتصاوير مستهجن
    4. ناكارآمد جلوه دادن مديران كانون و ابراز اشكالات فني كانون
    كه پيام هاي در اين زمينه به زودي تقديم مي شود.
    5. دعوت كردن اعضاي كانون به جلسات خود در ياهو براي نقشه كشيدن بر براندازي كانون
    و در نهايت هدف اصلي مي خواستند نور خدا را خاموش كنند با فوت كردن و با دهانشان غافل از اين كه نور خدا و قرآن بزرگتر از اين حرفاست كه حتي امثال من بخواهند ازش نگهباني كنند.

نوشته
    173
    مورد تشکر
    204 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام
    می خواستم بگم که محمد55555 میگه (((من نبودم و می خواد با مدیر سایت صحبت کنه)))
    میگه واسه چی من را محروم کردید به من فرست بدید تا با مدیر سایت صحبت کنم
    امید است که مدییران پیگیری کنن
    تسلیم باش در برابر سخن حق
    اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِیمَ

11. تشکرها 2

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری