صفحه 1 از 9 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: وحدت مردم و روحانیت

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,188
    مورد تشکر
    1,232 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

وحدت مردم و روحانیت

سلام گذشته ی تاریخ کشورمان همیشه نشانگر رابطه ی عمیق مردم و روحانیت بوده است و این وحدت در پیشبرد اهداف اسلام و ظلم ستیزی چه شاهکارهایی که نیافریده است . حال چه شده است که دراین سالها که از همیشه بیشتر به این هماهنگی و انسجام محتاجیم رابطه ی بعضی اقشار و روحانیت تا ان حد کمرنگ شده که به بی حرمتی به روحانیت کشیده شده است؟!!!!

2. تشکرها 3

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط yeganeh نمایش پست
    سلام گذشته ی تاریخ کشورمان همیشه نشانگر رابطه ی عمیق مردم و روحانیت بوده است و این وحدت در پیشبرد اهداف اسلام و ظلم ستیزی چه شاهکارهایی که نیافریده است . حال چه شده است که دراین سالها که از همیشه بیشتر به این هماهنگی و انسجام محتاجیم رابطه ی بعضی اقشار و روحانیت تا ان حد کمرنگ شده که به بی حرمتی به روحانیت کشیده شده است؟!!!!
    باسلام
    من فكر نمي كنم ارتباط عموم روحانيت با مردم كمرنگ شده باشه .بلكه نسبت به سابق بهتر هم شده .امروزه آمار شركت كننده گان در مجالس مذهبي بيشتر از سابق شده .اگر هم عده اي از مردم به روحانيت اهانت مي كنند به خاطر اين است كه مشكلات معيشتي وگراني و...را از چشم روحانيت مي دانند واين در حالي است كه اين قشر روحاني عموما ازدرآمد كمتري برخوردارند وزندگي هاي ساده دارند .
    بله قبول دارم كه به خاطر بد عمل كردن برخي روحاني ها عده اي از مردم بي اعتماد شدند ولي اين كليت نداره .من خودم به عنوان يك روحاني كه با همين مردم زندگي مي كنم ارتباط خوبي با مردم دارم .اگراهانتي مردم اين زمان به روحانيت كنند در مقابل اهانتي كه مردم زمان پيامبر ومعصومين به آنها كردند صفر است.
    پس بياييد اين نگاه منفي را كنار بگذاريم وكمتر ازاين حرفا بزنيم .خدا نكنه باورمان بشه كه روحانيت ارتباطش با مردم كمرنگه .اين خيلي بده . بايد مثبت فكر كرد وهميشه اين گونه القاء كنيم كه مردم روحانيت را دوست مي دارند .مردم از آدم دروغگو وفاسد وخيانتكار بيزارند حالا روحاني باشه يا غير روحاني فرقي نداره ....وبحمدلله عموم روحانيت دلسوز اين مردمند وعموم مردم هم عاشق روحانيت .
    موفق باشيد -التماس دعا
    زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم

4. تشکرها 2

نوشته
    919
    مورد تشکر
    2,035 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    0

بنده خیلی خلاصه عرض می کنم:
    1- حساسیت زمانه و مردم نسبت به روحانیت
    2- تبلیغات فراوان بر ضد روحانیت و ایجاد بدبینی توسط دشمنان و کمک نشریات و رسانه های داخلی به این تبلیغات...

با این حال هنوز بحمد لله روحانیت در اعماق دل مردم جای دارد.
    :salavat:
    نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
    (جلسات مناظره)

موضوع مهم :
    کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار

چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه

کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
    الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر

نوشته
    169
    مورد تشکر
    304 پست
    حضور
    15 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

البته بنده هم با نظر جناب شهیدان موافقم . در سال های اخیر ارتباطات خوب و چشمگیری بین روحانیت و مردم وجود داره به حدی که شور مردم در برگزاری مراسم مذهبی بسیار بیشتر از گذشته شده است و حضور مردم در سخنرانی هایی که توسط روحانیون صورت می گیره چشم گیره است و اگر گاه مردم انتقادی به روحانیت دارد ، به دلیل توقعی است که از یک روحانی می رود و تقدس لباس روحانیت و شانیت روحانی است که شاید کاری که یک روحانی انجام می دهد حرام و اشتباه نباشد اما مردم توقع دارند رفتار یک روحانی یاد آور دقیق اسلام با شد و با زندگی حضرت امیر المومنین ( ع ) دقیقا تطبیق داشته با شد و شاید برخی کج اندیشی ها از این مسئله نشات گرفته باشد

7. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,188
    مورد تشکر
    1,232 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با عرض سلام و تشکر باید خدمت عزیزان عرض کنم که در پرسش بعضی سوالات قصد و غرضی نیست و صرفا برای اگاهی بیشتر و همفکری پرسیده میشود و اینکه همه ی کاربران در یک حد از معلومات نیستند مثل خود بنده که چند سالی بیشتر نیست که توفیق این را یافته ام که با عظمت بهترین دین دنیا اشنا بشم که تا قبل از ان فقط شناسنامه ام مسلمان بوده است نه من.البته کوچکترین ادعای مسلمانی ندارم اما خوشحال میشم اجازه بدید که با بهترین احساسات از محضر شما استفاده کنم و اینکه بنده این گسستگی را در مورد اقشاری ذکر کردم نه عموم مردم اصلا قصد القای چیز خاصی را هم نداشته و اصلا نگاه منفی نداشتم بلکه برعکس هدفم صرفا اشنایی بیشتر با روحانیت و انتقال اطلاعات به دیگران بود و ای کاش این مبحث به جایی میرسید که ما به راههای حفظ و توسعه ی بیشتر این وحدت و همدلی میرسیدیم تا دیگر روحانیت برای عده ای فقط سخنرانی و مراسم مذهبی نباشد و برای عده دیگر کسی که همه ی تقصیرات کره ی زمین به گردن اوست

9. تشکرها 2

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

تعجب

به هر حال اگر سوال به شیوه ی شایسته ای مطرح نشده متاسفم
    بسم الله الرحمن الرحيم
    با سلام به كاربران گرامي
    فكر مي كنم اگر به اين بحث با عنايت بيشتري نگريسته شود و دور از تعصبات بتوانيم بحث خوبي در اين زمينه داشته باشيم
    بنابراين سئوالاتي جند در اين زمينه مطرح است
    1. رسالت روحانيت چيست ؟ و آيا در سال هاي انقلاب به اين رسالت توجه بيشتر شده است يا خير؟
    2. با توجه به گسترش حوزه هاي علميه و جمعيت روحانيت آيا نياز مردم در مورد ارتباط داشتن با روحانيت و بهرمندي از وجود آن ها تامين است يا خير؟
    3. با گرفتار شدن برخي از روحانيت در دستگاه هاي دولتي و گرفتن مسئوليت هاي اجرايي آيا آنان باز هم فرصت حضور در ميان مردم را دارنديا خير؟
    4. قبل از انقلاب يادم مي آيد روحاني يك مسجد در همان محلي كه زندگي مي كرد با مردم محل به گونه اي رفتار مي كرد كه الگوي رفتاري براي آنان بشمار مي رفت آيا با گرفتار شدن و مشغله هاي فراوان اين قشر بازهم اين نگاه وجود دارد يا خير؟

11. تشکر

نوشته
    1,957
    مورد تشکر
    3,494 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    28
    آپلود
    0
    گالری
    0

خجالت رابطه روحانیان با مردم

نقل قول نوشته اصلی توسط شهيدان نمایش پست
    باسلام
    من فكر نمي كنم ارتباط عموم روحانيت با مردم كمرنگ شده باشه .بلكه نسبت به سابق بهتر هم شده .امروزه آمار شركت كننده گان در مجالس مذهبي بيشتر از سابق شده .اگر هم عده اي از مردم به روحانيت اهانت مي كنند به خاطر اين است كه مشكلات معيشتي وگراني و...را از چشم روحانيت مي دانند واين در حالي است كه اين قشر روحاني عموما ازدرآمد كمتري برخوردارند وزندگي هاي ساده دارند .
    بله قبول دارم كه به خاطر بد عمل كردن برخي روحاني ها عده اي از مردم بي اعتماد شدند ولي اين كليت نداره .من خودم به عنوان يك روحاني كه با همين مردم زندگي مي كنم ارتباط خوبي با مردم دارم .اگراهانتي مردم اين زمان به روحانيت كنند در مقابل اهانتي كه مردم زمان پيامبر ومعصومين به آنها كردند صفر است.
    پس بياييد اين نگاه منفي را كنار بگذاريم وكمتر ازاين حرفا بزنيم .خدا نكنه باورمان بشه كه روحانيت ارتباطش با مردم كمرنگه .اين خيلي بده . بايد مثبت فكر كرد وهميشه اين گونه القاء كنيم كه مردم روحانيت را دوست مي دارند .مردم از آدم دروغگو وفاسد وخيانتكار بيزارند حالا روحاني باشه يا غير روحاني فرقي نداره ....وبحمدلله عموم روحانيت دلسوز اين مردمند وعموم مردم هم عاشق روحانيت .
    موفق باشيد -التماس دعا
    با سلام و تشکر از توضیح خوب جناب شهیدان
    اضافه کنم که : مردم بدنبال کالای خوب هستند هر روحانی که کالا (علم وعمل) داشته باشه همچنان محبوب مردمه زیرا مردم در عقد و عزا به روحانی نیازمندند.
    حسین تبار:salavat:

نوشته
    1,032
    مورد تشکر
    2,937 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed623 نمایش پست
    1. رسالت روحانيت چيست ؟ و آيا در سال هاي انقلاب به اين رسالت توجه بيشتر شده است يا خير؟

رسالت روحانیت ، منحصر به یک زمینه خاص نمی شود بلکه همانگونه که در دوره های مختلف تاریخی ، روحانیون در صحنه های علمی ، مبارزاتی ، تبلیغی و ... حضور فعال و چشمگیری داشتند امروزه نیز علاوه بر همان زمینه ها ، نیاز به حضور روحانیت ، همراهی نمودن با مردم در سطوح مختلف و آشنا نمودن آنان با آموزه ها و معارف دین و ارائه راه کارهای دینی و مذهبی - با توجه به تهاجم فرهنگی و القاء شبهات مختلف در زمینه های اعتقادی -بیش از پیش ضروری است .
    هر چند که در سال های پس از انقلاب به این رسالت بیشتر از قبل توجه شده است اما به دلیل هجمه دشمنان دین در سطوح و زوایای مختلف و از راه های متفاوت ، نیاز به بیان معارف اصیل اسلام و قران به زبان روز و به نحوی که پاسخگوی شبهات و سوالات مطرح شده باشد بیشتر مشهود است و از آنجا که مردم روحانیت را زبان گویای اسلام میدانند توقع بیشتری در این خصوص از روحانیت دارند و لذا بین مردم و روحانیون ارتباط بیشتری در زمینه اخذ معارف دینی بوجود آمده است .

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

1.باید عرض کنم که رابطه عموم مردم با روحانیت کم نشده بلکه رابطه قشر مشکل دار و بی خیال ما بامردم کمرنگ شده.
    2.در سنجش مقدار ارتباط مردم با روحانیت باید کل کشور نگاه شود،نه فقط تهران.الحمدااله در نگاه کلی بسیار رابطه خوب و حسنه ای بر قرار است.
    3.اگر رابطمه مردم با روحانیت کمرنگ تر از قبل شده دو تا علت داره:
    یکی دنیا طلبی مردم و دومی اشتباهات افرادی در لباس روحانیت که دید عمومی را کم کرده است.
    4.کسی که به روحانیت بی حرمتی می کند از روی هواهای نفسانی اش است و یا اینکه از انها بد دیده است(با توجه به اینکه روحانی فرد است و اسلام نیست)،پس باید ریشه یابی شود.

5.خود من به شخصه روحانی های زیادی را دیدم و با خیلی هاشون هم رفیقم.واقعا آدم های درستی هستن و دین رو در زندگی شون پیاده کردن.من به شخصه خیلی قبولشون دارم.خدا حفظشون کنهوواقعا دارن به دین و دین داری کمک می کنن.درد دین دارن.

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

15. تشکرها 2

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

1. رسالت روحانيت چيست ؟ و آيا در سال هاي انقلاب به اين رسالت توجه بيشتر شده است يا خير؟رسالت روحانیت نشان دادن اسلام عملی به عموممردم و همچنین تبلیغ درست دین است
    2. با توجه به گسترش حوزه هاي علميه و جمعيت روحانيت آيا نياز مردم در مورد ارتباط داشتن با روحانيت و بهرمندي از وجود آن ها تامين است يا خير؟نه!واقعا مردم به طور صحیح با روحانیت ارتباط ندارند،یا بهتر بگویم با انها زندگی نکرده اند.
    3. با گرفتار شدن برخي از روحانيت در دستگاه هاي دولتي و گرفتن مسئوليت هاي اجرايي آيا آنان باز هم فرصت حضور در ميان مردم را دارنديا خير؟متاسفانه یکی از اسیب های روحایت داخل شدن در پست های دولتی و درگیر کارهای سیاسی شدن است،که ضربه زیادی را به قاطبه روحانیت وارد کرده است.
    4. قبل از انقلاب يادم مي آيد روحاني يك مسجد در همان محلي كه زندگي مي كرد با مردم محل به گونه اي رفتار مي كرد كه الگوي رفتاري براي آنان بشمار مي رفت آيا با گرفتار شدن و مشغله هاي فراوان اين قشر بازهم اين نگاه وجود دارد يا خير؟
    اصلا روحانیت باید الگوی عملی مردم باشد،باید در بطن مردم باشد،با انها زندگی کند و در غم و شادی هایشان دخیل...با مردم زندگی کند و دین را در زندگی روزمره جاری و ساری کند.

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

صفحه 1 از 9 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری