-
۱۳۸۶/۰۹/۱۷, ۱۵:۳۱ #1
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
وحدت مردم و روحانیت
سلام گذشته ی تاریخ کشورمان همیشه نشانگر رابطه ی عمیق مردم و روحانیت بوده است و این وحدت در پیشبرد اهداف اسلام و ظلم ستیزی چه شاهکارهایی که نیافریده است . حال چه شده است که دراین سالها که از همیشه بیشتر به این هماهنگی و انسجام محتاجیم رابطه ی بعضی اقشار و روحانیت تا ان حد کمرنگ شده که به بی حرمتی به روحانیت کشیده شده است؟!!!!
-
-
۱۳۸۶/۰۹/۱۷, ۲۲:۳۲ #2
- نوشته
- 1,251
- مورد تشکر
- 2,255 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
10
باسلام
من فكر نمي كنم ارتباط عموم روحانيت با مردم كمرنگ شده باشه .بلكه نسبت به سابق بهتر هم شده .امروزه آمار شركت كننده گان در مجالس مذهبي بيشتر از سابق شده .اگر هم عده اي از مردم به روحانيت اهانت مي كنند به خاطر اين است كه مشكلات معيشتي وگراني و...را از چشم روحانيت مي دانند واين در حالي است كه اين قشر روحاني عموما ازدرآمد كمتري برخوردارند وزندگي هاي ساده دارند .
بله قبول دارم كه به خاطر بد عمل كردن برخي روحاني ها عده اي از مردم بي اعتماد شدند ولي اين كليت نداره .من خودم به عنوان يك روحاني كه با همين مردم زندگي مي كنم ارتباط خوبي با مردم دارم .اگراهانتي مردم اين زمان به روحانيت كنند در مقابل اهانتي كه مردم زمان پيامبر ومعصومين به آنها كردند صفر است.
پس بياييد اين نگاه منفي را كنار بگذاريم وكمتر ازاين حرفا بزنيم .خدا نكنه باورمان بشه كه روحانيت ارتباطش با مردم كمرنگه .اين خيلي بده . بايد مثبت فكر كرد وهميشه اين گونه القاء كنيم كه مردم روحانيت را دوست مي دارند .مردم از آدم دروغگو وفاسد وخيانتكار بيزارند حالا روحاني باشه يا غير روحاني فرقي نداره ....وبحمدلله عموم روحانيت دلسوز اين مردمند وعموم مردم هم عاشق روحانيت .
موفق باشيد -التماس دعا
زخون هر شهيدي لاله اي رست** مبادا روي لاله پا گذاريم
-
-
۱۳۸۶/۰۹/۱۸, ۰۹:۲۴ #3نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
۱۳۸۶/۰۹/۱۸, ۲۰:۱۰ #4
البته بنده هم با نظر جناب شهیدان موافقم . در سال های اخیر ارتباطات خوب و چشمگیری بین روحانیت و مردم وجود داره به حدی که شور مردم در برگزاری مراسم مذهبی بسیار بیشتر از گذشته شده است و حضور مردم در سخنرانی هایی که توسط روحانیون صورت می گیره چشم گیره است و اگر گاه مردم انتقادی به روحانیت دارد ، به دلیل توقعی است که از یک روحانی می رود و تقدس لباس روحانیت و شانیت روحانی است که شاید کاری که یک روحانی انجام می دهد حرام و اشتباه نباشد اما مردم توقع دارند رفتار یک روحانی یاد آور دقیق اسلام با شد و با زندگی حضرت امیر المومنین ( ع ) دقیقا تطبیق داشته با شد و شاید برخی کج اندیشی ها از این مسئله نشات گرفته باشد
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۹/۲۰, ۰۳:۳۰ #5
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با عرض سلام و تشکر باید خدمت عزیزان عرض کنم که در پرسش بعضی سوالات قصد و غرضی نیست و صرفا برای اگاهی بیشتر و همفکری پرسیده میشود و اینکه همه ی کاربران در یک حد از معلومات نیستند مثل خود بنده که چند سالی بیشتر نیست که توفیق این را یافته ام که با عظمت بهترین دین دنیا اشنا بشم که تا قبل از ان فقط شناسنامه ام مسلمان بوده است نه من.البته کوچکترین ادعای مسلمانی ندارم اما خوشحال میشم اجازه بدید که با بهترین احساسات از محضر شما استفاده کنم و اینکه بنده این گسستگی را در مورد اقشاری ذکر کردم نه عموم مردم اصلا قصد القای چیز خاصی را هم نداشته و اصلا نگاه منفی نداشتم بلکه برعکس هدفم صرفا اشنایی بیشتر با روحانیت و انتقال اطلاعات به دیگران بود و ای کاش این مبحث به جایی میرسید که ما به راههای حفظ و توسعه ی بیشتر این وحدت و همدلی میرسیدیم تا دیگر روحانیت برای عده ای فقط سخنرانی و مراسم مذهبی نباشد و برای عده دیگر کسی که همه ی تقصیرات کره ی زمین به گردن اوست
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۹/۲۰, ۲۰:۳۵ #6
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام به كاربران گرامي
فكر مي كنم اگر به اين بحث با عنايت بيشتري نگريسته شود و دور از تعصبات بتوانيم بحث خوبي در اين زمينه داشته باشيم
بنابراين سئوالاتي جند در اين زمينه مطرح است
1. رسالت روحانيت چيست ؟ و آيا در سال هاي انقلاب به اين رسالت توجه بيشتر شده است يا خير؟
2. با توجه به گسترش حوزه هاي علميه و جمعيت روحانيت آيا نياز مردم در مورد ارتباط داشتن با روحانيت و بهرمندي از وجود آن ها تامين است يا خير؟
3. با گرفتار شدن برخي از روحانيت در دستگاه هاي دولتي و گرفتن مسئوليت هاي اجرايي آيا آنان باز هم فرصت حضور در ميان مردم را دارنديا خير؟
4. قبل از انقلاب يادم مي آيد روحاني يك مسجد در همان محلي كه زندگي مي كرد با مردم محل به گونه اي رفتار مي كرد كه الگوي رفتاري براي آنان بشمار مي رفت آيا با گرفتار شدن و مشغله هاي فراوان اين قشر بازهم اين نگاه وجود دارد يا خير؟
-
۱۳۸۶/۰۹/۲۰, ۲۱:۰۴ #7
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
۱۳۸۶/۰۹/۲۰, ۲۱:۴۷ #8
رسالت روحانیت ، منحصر به یک زمینه خاص نمی شود بلکه همانگونه که در دوره های مختلف تاریخی ، روحانیون در صحنه های علمی ، مبارزاتی ، تبلیغی و ... حضور فعال و چشمگیری داشتند امروزه نیز علاوه بر همان زمینه ها ، نیاز به حضور روحانیت ، همراهی نمودن با مردم در سطوح مختلف و آشنا نمودن آنان با آموزه ها و معارف دین و ارائه راه کارهای دینی و مذهبی - با توجه به تهاجم فرهنگی و القاء شبهات مختلف در زمینه های اعتقادی -بیش از پیش ضروری است .
هر چند که در سال های پس از انقلاب به این رسالت بیشتر از قبل توجه شده است اما به دلیل هجمه دشمنان دین در سطوح و زوایای مختلف و از راه های متفاوت ، نیاز به بیان معارف اصیل اسلام و قران به زبان روز و به نحوی که پاسخگوی شبهات و سوالات مطرح شده باشد بیشتر مشهود است و از آنجا که مردم روحانیت را زبان گویای اسلام میدانند توقع بیشتری در این خصوص از روحانیت دارند و لذا بین مردم و روحانیون ارتباط بیشتری در زمینه اخذ معارف دینی بوجود آمده است .
-
۱۳۸۶/۰۹/۲۰, ۲۱:۵۴ #9
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
1.باید عرض کنم که رابطه عموم مردم با روحانیت کم نشده بلکه رابطه قشر مشکل دار و بی خیال ما بامردم کمرنگ شده.
2.در سنجش مقدار ارتباط مردم با روحانیت باید کل کشور نگاه شود،نه فقط تهران.الحمدااله در نگاه کلی بسیار رابطه خوب و حسنه ای بر قرار است.
3.اگر رابطمه مردم با روحانیت کمرنگ تر از قبل شده دو تا علت داره:
یکی دنیا طلبی مردم و دومی اشتباهات افرادی در لباس روحانیت که دید عمومی را کم کرده است.
4.کسی که به روحانیت بی حرمتی می کند از روی هواهای نفسانی اش است و یا اینکه از انها بد دیده است(با توجه به اینکه روحانی فرد است و اسلام نیست)،پس باید ریشه یابی شود.
5.خود من به شخصه روحانی های زیادی را دیدم و با خیلی هاشون هم رفیقم.واقعا آدم های درستی هستن و دین رو در زندگی شون پیاده کردن.من به شخصه خیلی قبولشون دارم.خدا حفظشون کنهوواقعا دارن به دین و دین داری کمک می کنن.درد دین دارن.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۹/۲۰, ۲۲:۰۱ #10
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
1. رسالت روحانيت چيست ؟ و آيا در سال هاي انقلاب به اين رسالت توجه بيشتر شده است يا خير؟رسالت روحانیت نشان دادن اسلام عملی به عموممردم و همچنین تبلیغ درست دین است
2. با توجه به گسترش حوزه هاي علميه و جمعيت روحانيت آيا نياز مردم در مورد ارتباط داشتن با روحانيت و بهرمندي از وجود آن ها تامين است يا خير؟نه!واقعا مردم به طور صحیح با روحانیت ارتباط ندارند،یا بهتر بگویم با انها زندگی نکرده اند.
3. با گرفتار شدن برخي از روحانيت در دستگاه هاي دولتي و گرفتن مسئوليت هاي اجرايي آيا آنان باز هم فرصت حضور در ميان مردم را دارنديا خير؟متاسفانه یکی از اسیب های روحایت داخل شدن در پست های دولتی و درگیر کارهای سیاسی شدن است،که ضربه زیادی را به قاطبه روحانیت وارد کرده است.
4. قبل از انقلاب يادم مي آيد روحاني يك مسجد در همان محلي كه زندگي مي كرد با مردم محل به گونه اي رفتار مي كرد كه الگوي رفتاري براي آنان بشمار مي رفت آيا با گرفتار شدن و مشغله هاي فراوان اين قشر بازهم اين نگاه وجود دارد يا خير؟
اصلا روحانیت باید الگوی عملی مردم باشد،باید در بطن مردم باشد،با انها زندگی کند و در غم و شادی هایشان دخیل...با مردم زندگی کند و دین را در زندگی روزمره جاری و ساری کند.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری