-
۱۳۸۵/۰۹/۱۸, ۱۵:۵۴ #1
- نوشته
- 141
- مورد تشکر
- 186 پست
- حضور
- 2 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
معقبات
فکر می کنم "ه" در "له" در آیه رعد 11 به الله برگرده اما دیگه معنی آیه رو نمی فهمم: له معقبات من بین یدیه و من خلفه یحفظونه من امر الله. اگر منظور از "ه" انسان است به چه اعتباری؟ آیا معنی آیه این است که دو فرشته از امر خدا (یا به عبارتی به خاطر امر خدا) کارهای انسان را ثبت می کنن؟
نه این که نمیشه چون معقبات جمعه نه مثنی. شاید یعنی خدا به فرشتگانی امر کرده که انسان را حفظ کنندم
-
۱۳۸۵/۰۹/۱۸, ۲۲:۴۲ #2
لَهُ مُعَقِّباتٌ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ يَحْفَظُونَهُ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ وَ إِذا أَرادَ اللَّهُ بِقَوْمٍ سُوْءاً فَلا مَرَدَّ لَهُ وَ ما لَهُمْ مِنْ دُونِهِ مِنْ والٍ (رعد/11)
براى انسان مامورانى است كه پى در پى از پيش رو، و پشت سر او قرار مىگيرند و او را از حوادث حفظ مىكنند.
"ه" به انسان بر مي گردد نه الله . البته در اين مورد كه ضمير" له" به چه كسى بر مىگردد در ميان مفسران گفتگو است. مشهور و معروف همان است كه گفتيم يعنى به انسان بر مىگردد كه در آيات قبل به او اشاره شده است، بعضى احتمال دادهاند كه به پيامبر يا به خدا برگردد ولى اين دو احتمال با ذيل آيه سازگار نيست.
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری