جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: معقبات

شروع کننده موضوع

نوشته
    141
    مورد تشکر
    186 پست
    حضور
    2 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

معقبات

فکر می کنم "ه" در "له" در آیه رعد 11 به الله برگرده اما دیگه معنی آیه رو نمی فهمم: له معقبات من بین یدیه و من خلفه یحفظونه من امر الله. اگر منظور از "ه" انسان است به چه اعتباری؟ آیا معنی آیه این است که دو فرشته از امر خدا (یا به عبارتی به خاطر امر خدا) کارهای انسان را ثبت می کنن؟
    نه این که نمیشه چون معقبات جمعه نه مثنی. شاید یعنی خدا به فرشتگانی امر کرده که انسان را حفظ کنندم

baquran

لَهُ مُعَقِّباتٌ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ يَحْفَظُونَهُ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ وَ إِذا أَرادَ اللَّهُ بِقَوْمٍ سُوْءاً فَلا مَرَدَّ لَهُ وَ ما لَهُمْ مِنْ دُونِهِ مِنْ والٍ (رعد/11)
    براى انسان مامورانى است كه پى در پى از پيش رو، و پشت سر او قرار مى‏گيرند و او را از حوادث حفظ مى‏كنند.
    "ه" به انسان بر مي گردد نه الله . البته در اين مورد كه ضمير" له" به چه كسى بر مى‏گردد در ميان مفسران گفتگو است. مشهور و معروف همان است كه گفتيم يعنى به انسان بر مى‏گردد كه در آيات قبل به او اشاره شده است، بعضى احتمال داده‏اند كه به پيامبر يا به خدا برگردد ولى اين دو احتمال با ذيل آيه سازگار نيست‏.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری